Capitol 7

83 13 0
                                    

JUNGKOOK POV

O alta scrisoare apare in fata usii mele, o deschid cu greu imi este frica de ceea ce este scris pe ea.

Cu degetele tremurandu-mi despaturesc bucata de hartie ce se afla in plic, ochii mei s-au marit la numele scris pe bucata de hartie .

SUNNY 

Apropii hartia de fata mea, incercand sa miros substanta rosie cu care era scris numele fetei mele. Dupa ce am  mirosit substanta rosie mana cea a inceput sa tremure cu putere si simteam cum nervi isi fac aparitia in corpul meu, era SANGE ,acea substanta rosie era sange , SANGELE LUI SUNNY A MEA. 

Cine a indraznit sa se apropie de ea, o va pati....il voi cauta , il voi gasi , il voi tortura si il voi omorî , nimeni nu se atinge de fata mea si va scapa in viata.

Trebuie sa il gasesc pe jin si sa ii spun ce s-a intamplat, dar nu stiu de unde sa incep Seul e un oras foarte mare. 

***

Dupa trei ore de cautare incontinuu il gasesc pe jin, acum trebuie doar sa ma duc la el si sa ii spun.

Am intrat repede in masina mea neagra , un Mercedes-Benz SLR Cabrio Desire , si am demarat in viteza spre caasa unde jin locuieste. 

Ajuns in fata casei lui Jin , incerc sa imi fac curajul sa bat la usa dar ceva in interiorul meu nu ma lasa , am o retinere neexplicabila in piept ce ma apasa. Imi iau inima in dinti si strang tare degetele in interiorul palmei creînd un pumn . Bat la usa de doua ori si dupa cateva clime iese un tip de aceeasi inaltime cu mine, cu un trup masiv un par de culoarea castanelor si niste ochii patrunzatori si mari intunecati . Cine e si ce face aici?

-- Te pot ajuta cu ceva ?, vocea lui era groasa , asta imi da de inteles ca e destul de matur ,dar nu pare cu mult mai in varsta ca mine.

-- Scuze, cred ca am gresit casa. Vrand sa ma intorc barbatul isi deschide gura si intreaba:

-- Stai, pe cine cauti?, ma intorc si vad pe chipul lui un strop de curiozitate si teama....teama? de ce?

-- Il caut pe Jin, am auzit ca locuieste aici, dar cred ca am gresit. Ma scuzati , vrand sa plec pentru a doua oara tipul iar ma opreste.

-- Jin Chim ?Locuieste aici. DE ce il cauti?

--Vreau sa discut ceva cu el, e vorba de sora lui, am vazut cum fata tipului care sta in dreptul usi se incrunta imediat .

--  Ce treaba ai cu Sunny? De unde o cunosti?

-- Eu sunt Jungkook si vreau sa ......

Tipul ma intrerupe si nu apuc sa imi termin propozitia .

-- deci tu esti Jungkook, asa cum ma asteptam fata are gusturi, cuvintele barbatului ma pun un pic pe ganduri , de unde ma cunoaste ? Dupa cateva clipe in care ne uitam unul la altul ganditori, fata lui se schimba intr-un serioasa.

-- Stai asa, tu nu trebuia sa fii batran sau macar la tei metri sub pamant?, auzind aceste cuvinte pumnul meu se strange tot mai tare si muschi mei se incordeaza.

-- Asculta aici tipule , eu am venit sa vorbesc cu Jin, asa ca te rog frumos sa il anunti ca am venit sau imi fac eu loc si trec prin tine, nu am timp sa iti dau tie explicatii despre viata mea, nu vedeam nici o reactie pe fata barbatului din fata mea.

-- Eu sunt Min Hoo , incantant. Intinde mana sa dam un salut si zambeste fals, eu il ignor si el isi retrage mana cand vede ca nu ii raspund la salut.

-- Ar trebui sa intri, il voi chema pe Jin de sus. Asa amsi facut iar dupa cateva momente de aspeptare il vad pe Jin venind grabit la locul in care eram, pe fata lui se putea citea foarte clar confuzia amestecata cu fericirea, dar din pacate acea fericire va disparea odata ce ii voi spune de sora lui.

-- Jungkook? cum de esti aici , asa, acum ce dracu de ce esti inca tanar?

-- Jin, iti promit ca iti voi explica tot, dar acum nu avem timp trebuie sa o salvam pe Sun, La auzirea cuvintelor mele Jin  incepe sa se schimbe la fata devenind una serioasa iar acel tip care statea pe canapeaua din apropierea noastra se ridica de pe ea si ca un fulger e in directia mea cu o fata incruntata si plina de nervi.

--CE sa intamplat cu Sunny a mea, zice Min Hoo cu o voce ragusita se citea clar ingrijorarea in vocea lui.....stai asa Sunny a lui? de cand e Sunny a mea a lui? Jungkook lasa asta acum e important doar sa o salvam pe ea.

--A fost rapita , si mi-e tare frica ca e doar vina mea. 



Totul pentru tine / Jjk ( volumul 2)Where stories live. Discover now