7 Drenge og 1 pige. (Dansk)

By Natascha_Daner

6.7K 355 46

Det her er min anden Fan Fiktion! Den handler om denne her pige ved navn '???' (Det finder jeg ud af) og hun... More

Kun mig?
Møder BTS.
Nyt Forhold?💑💏
Ny ven!👽
Elsker ham.
Jaloux
Dead Or Not?
Namjoon...
Der Sker Så Meget!
Slåskamp.
NAMJOON!
Unavngivet Kapitel 12
LÆS!
Forlader Hende Ikke!
Troede Det Gik Godt...
Sandheden...
Hemmeligheden.
Jikook😇
Deres Reaktion.
Jikook...
Party!
Sope!
HURTIGT!
Mere Drama!
Undskyldning..?
SOPE.
Jimin Er Helt Rød I Hovedet
Uvenner!
Jin's Knuste Hjerte.
Forladt os..?
NYE KAPITLER!
Hvor Er Du?
Gode Venner Igen
Jikook+Sope
Helo Fellows
Vigtig VIDEN!
UNDSKYLD!
Gode Nyheder!
Søvn
Hospital Here We Come
~Puslespil~
Uventet Drejning (SIDSTE)
Info

Ikke Endnu...

88 6 1
By Natascha_Daner

NAMJOON POV'
--------------------------
Jeg sad inde i stuen, da jeg fik en snap fra Kristina.

"Heyy, handsome! Hvad laver du?" Stod der. Jeg smilte og valgte at sende hende en snap tilbage.

"Sweetheart, tal for dig selv;) Jeg sidder inde i stuen og kedeerrrr!" Skrev jeg og sendte hende den. Jungkook og Jimin kom løbende ind til mig. "Hyung~" Sagde Jungkook. "Ja? Hvad så?" Spurgte jeg.

Jeg lagde min telefon væk, for at høre hvad de har at sige. "Tjek nyhederne!" Udbrud Jimin. Jeg kigget lidt underligt på dem, men bagefter tjekket jeg hurtigt nyhederne.

——————————————
//BTS i stor fare. Hvad er de for nogle?//
——————————————
Her på det seneste har såkaldt ARMYS undret sig over hvem BTS egentlig er og hvad de går og laver... De har ikke udgivet nogle nyheder for deres fans, og mange tvivler på om de er stoppet med at lave musik, eller bare er stoppet med at give deres fans nyheder.. Kan de såkaldte BTS overhovedet stadig lide deres fans? Eller er de bare en joke for dem? Der er så mange der undre sig over hvem BTS egentlig rigtigt er, og nogle ARMYS løb efter Namjoon(RM) og Hoseok(J-Hope) men fandt dem ikke igen da de stadig løb. Så prøver BTS at undgå deres fans eller er der et eller andet på spil??
——————————————
Jeg sad helt ordløs. "Det her det ikke godt.." Sagde jeg. Jeg kigget op på dem. "Hyung, hvad skal vi gøre?" Spurgte Jimin. "Uhm, je-jeg ved det ikke." Sagde jeg og kastet min telefon til siden og tog mig til hovedet. Jimin kom og sad ved siden af mig. "Bare rolig hyung, mon ikke Bang finder ud af noget?" Sagde Jimin og krammet mig. "Vi er på skideren." Sagde jeg.

Jeg rørte lidt rundt i håret på mig selv. Jimin holdte stadig rundt om mig. Jeg kigget op på Jungkook.

Typisk den dreng. "Jimin, Jungkook." Hvisket jeg. Han trak sig tilbage og rejste sig hen mod Jungkook.
——————————————
JIMIN POV'
------------------
Jeg gik hen mod Jungkook og tog mine arme rundt om maven på ham og lagde mit hoved på hans bryst og krammet ham. "I kan bare gå igen, hvis det er..." Sagde Namjoon. "Okay, tak." Sagde Jungkook og krammet mig imens han trak mig afsted. Han gik ind på hans værelse, det vi deler.

Han tog fat rundt om mig klasket mig op af væggen.

*glem lige håndjernene, og jimin har bukser på:'D*

Jeg kigget forskrækket på ham. "Ju-jungkook?" Spurgte jeg. Han lænet sig ind imod mine læber. "Hvad skete der derinde med Joon?" Spurgte han. "E-er du jaloux?" Spurgte jeg. Han kigget bare den anden vej, jeg tog min finger under hans hage og fik ham til at kigge på mig.

Derefter lænet jeg mig ind og kysset ham, imens vi kysset hoppet jeg ned.

Lidt efter skubbet jeg ham væk med et grin. "Aish, får du aldrig nok af mine læber?" Grinte jeg. "Nope, og det får jeg aldrig." Grinte han. Jeg kigget bare på ham og smilte.

Jeg gik hen til tøjskabet. Alt Jungkook's tøj lå i det og lidt af mit. "Kookie, må jeg en låne en hættetrøje?" Spurgte jeg og kigget ind i tøjskabet. Han kom hen til mig og krammet mig bagfra. "Du behøver ikke at spørger, du kan bare tage." Sagde han og kysset min kind hurtigt og gik hen til sengen og lagde sig i den og satte hans telefon til opladning.

Jeg tog min trøje af og tog hans hættetrøje/hoddie på. Jeg gik hen til ham, og lagde mig ned imellem hans ben så min hage lå på hans mave imens jeg kigget op på ham. "Kookie, kan vi ikke se en film?" Spurgte jeg med en sød baby stemme. "Awhh, vil min minie se film?" Sagde han og lavet en baby mund. "Ja, han vil." Sagde jeg og lænet mig op og kysset ham langsomt.

Vi lå og kysset hinanden langsomt, efter noget tid trak jeg mig og kigget op smilende på ham. "Jeon Jungkook, hvorfor skal du være så dejlig?" Sagde jeg og krammet ham. "Park Jimin, hvorfor skal du være så perfekt, dejlig, skøn, fantastisk og selv dejlig igen?" Spurgte han og krammet mig tilbage. "Kan vi se film nu, kookie?" Spurgte jeg.

Han krammet mig og kysset mig på kinden. "Ja. Hvad vil du se?" Spurgte han. Jeg kigget op på ham og så ham sidde helt koncentreret på at finde en film på tv'et. "Hmm, det ved jeg ikke. Noget du har lyst til." Sagde jeg.

Jeg vendte mig rundt så min ryg lå mod hans bryst og kigget op mod tv'et. "Ji, kan du ikke lige prøve at finde en film... Jeg kog sveder så tager min trøje af." Sagde han. "Hv-hvad? Hvo-hvorfor?" Rødmet/stammet jeg. "Ji, vi kærester.. Det er der ikke noget galt i.. Med andre ord, vi har gjort værre ting." Sagde han.

Jeg rykket mig lidt frem så han kunne tage hans trøje af. Imens prøvet jeg at finde en film. Da han tog trøjen af smed han den på gulvet og træk mig tilbage ind i hans favn. Jeg tog min hånd i hans, og fik en idé. Jeg tog en tusch og derefter hans hånd og skrev på den.


Jeg skrev ARMY og derefter et J over M så der vil stå JM. Han tog hans hånd igen, og kigget på den. "Haha." Grinte han. "Nu kan alle se hvem du tilhøre og hvem der er din." Sagde jeg.

Han holdte hans ene hånd på min hofte. Jeg lænet mig mere tilbage og mere ind i hans favn. "Har du fundet en film?" Spurgte han. "Ja." Svaret jeg. "Hvilken film er det?" Spurgte han. "En film." Svaret jeg.

Han tog hårdere fat på min hofte. "Avvss~" Hvinet jeg. "Koo-kooks, de-det gør on-ondt." Hvinede jeg. "Jeon.~" Hvinet jeg. "Så svar mig." Hvisket han i øret på mig. Shit mand, Jungkook har stærke hænder. "Fuuuuck~" Hvinet jeg, af smerte. "Jeg kan også få noget andet til at gøre ondt." Hvisket han. "Ple-please Kooks. Ka-kan vi ikke ba-bare se film?" Spurgte jeg. "Ja og hvad er den for en film?!" Hvisket han med sammen klappet tænder.

Jeg sad og rystet og min ryg bøjet af smerte. "Je-jeg kan ikke hu-huske navnet." Sagde jeg.

Imens han holdt stramt på min hofte kysset han min kind langsomt. Det var nærmest som om han nev min hofte. "Kookie, seriøst stop.. Hva-hvad går der a-af dig?" Spurgte jeg. "Jimin~" Hvisket han i øret på mig.

Det gav mig kuldegysninger. "J-ja?" Spurgte jeg. "Lad mig give dig kærlighed." Hvisket han. Jeg sad uden at sige noget fordi jeg vidste hvad han mente. "Ju-jungkook jeg ved ikke.. Du min første så, jeg ved ikke." Stammet jeg. "Kom nu Minie." Sagde han imens han kysset min hals og længere ned. "Ko-kooks, sto-stop." Sagde jeg, men han fortsatte bare. Jeg kunne ikke lide følelsen fordi, det var min første og det vil jeg ikke bare miste sådan. Ja, jeg elsker og stoler på Jungkook men denne her ting.. Er ret vigtig, når jeg er klar så er jeg klar, men det er ikke lige nu. "Stop!" Fik jeg sagt seriøst.... Men han fortsatte. 

Jeg sad og fik mig fri og rejste mig op for sengen. Jeg så på Kookie at han fik en chock. "Please, kook.. Når jeg siger stop, så please vær sød at stoppe." Sagde jeg med et 'pout' 

Jeg er ikke sur på Jungkook, men han bliver også nødt til at forstå at et 'stop' er et 'stop' "Jungkook jeg er ikke sur på dig, men jeg er ikke klar." Sagde jeg. "Undskyld Min, jeg skulle ikke have gået så langt, men den film venter stadig på os." Sagde han smilende og åbnet hans arme som et tegn til at jeg skulle sætte mig i hans arme igen. Som jeg gladeligt vil. 
_______________________________________________________________________________

HEEEY! Håber i kan lide dette kapitel. Har brugt så langt tid på det, da det ikke ville som jeg ville*roller øjne* Så måtte NÆSTEN starte forfra*roller øjne igen*, plus har holdt mig imens jeg havde rettet det... Så please giv mig nogle gode tanker og noget love.*griner*

Continue Reading

You'll Also Like

141 0 4
Denne historie er på DANSK! "Are you just going to stand there and stare for the rest of the party" she finally asks me. "Yes, I like the view." She...
51.9K 747 31
Aya er en 15 årig pige, der lige er flyttet tilbage til USA. Hun er født i USA, men flyttede til Danmark, på gund af at hendes mor fik arbejde. Da hu...
33.2K 1.6K 46
#Normal #Myanmar fiction #punishment type #ဆိုးသွမ်းလွန်းတဲ့ကောင်မလေးနဲ့ တည်ငြိမ်ရင့်ကျက်တဲ့ကောင်လေးရဲ့အချစ်ဇာတ်လမ်း #ဖတ်ကြည့်ပါ တစ်ခုခုတော့ကျန်မှာပါ
1.2K 22 6
Chloe er 17 årig smuk ,genert pige . Som fik sit hjerte knust. Men hvad vil der ske når hun flytter ind ved siden af fuckboyen Alex.