Leendet på hennes läppar

By HeyAnonym1

157K 6K 1.4K

Hope Lundins liv är nog komplicerat som det är. I fem år har hon haft ett tungt ansvar som inneburit att ta h... More

Prolog
Karaktärer
Kapitel 1
Kapitel 2
Kapitel 3
Kapitel 4
Kapitel 5
Kapitel 6
Kapitel 7
Kapitel 8
Kapitel 9
Kapitel 10
Kapitel 11
Kapitel 12
Kapitel 13
Kapitel 14
Kapitel 15
Kapitel 16
Kapitel 17
Kapitel 18
Kapitel 19
Kapitel 20
Kapitel 21
Kapitel 22
Kapitel 23
Kapitel 24
Kapitel 25
Kapitel 26
Kapitel 27
Kapitel 28
Kapitel 29
Kapitel 30
Kapitel 31
Kapitel 32
Kapitel 33
Kapitel 34
Kapitel 35
Kapitel 36
Kapitel 37
Kapitel 38
Kapitel 39
Kapitel 40
Kapitel 41
Kapitel 42
Kapitel 43
Kapitel 45
Kapitel 46
Kapitel 47
Kapitel 48
Kapitel 49 (Sams perspektiv)
Kapitel 50
Kapitel 51
Kapitel 52
Kapitel 53
Kapitel 54
Kapitel 55
Kapitel 56
Kapitel 57
Kapitel 58
Kapitel 59
Kapitel 60
Kapitel 61
Kapitel 62 (Sams perspektiv)
Kapitel 63
Kapitel 64
Kapitel 65
Kapitel 66
Kapitel 67
Kapitel 68
Kapitel 69 (Sams perspektiv)
Kapitel 70
Kapitel 71
Kapitel 72
Kapitel 73
Kapitel 74
Kapitel 75
Kapitel 76
Kapitel 77
Kapitel 78
Kapitel 79
Kapitel 80 (Sams Perspektiv)
Kapitel 81
Kapitel 82
Kapitel 83
Kapitel 84
Kapitel 85
Slut

Kapitel 44

2.3K 87 15
By HeyAnonym1

(Tryck gärna på följ knappen, endel information kommer ut som bara hänvisas till mina följare. Om du gillade det här kapitlet, får du gärna visa det genom att rösta eller kommentera, då vet jag.)

Nu förtiden kändes det allt mer bekvämt att komma hem till Sam, känslan att göra intrång i hans privatliv hade försvunnit. Helt normalt kunde jag plocka undan eller städa och fixa i hans lägenhet utan att riktigt tänka på det.

"Så, vad ska vi hitta på nu?" frågade jag och snurrade runt ett varv in i hans lägenhet så vi hamnade ansikte mot ansikte. Min klänning fladdrade runt mina bara ben. Han gav mig en mystisk blick när han närmade sig. Han slingrade armarna tajt runt min midja och tryckt mig mot hans muskulösa kropp.

"Jag hade planerat att kyssa dig hela natten." Hela natten fick mitt hjärta att ta ett extra slag. Det var allt för längesedan vi sov med varandra och jag längtade efter att ha hans kropp mot min.

"Jasså minsann?" han nickade och lutade sig ner för att fånga in mina läppar. Jag drog ner honom mer för att kunna nå upp mot hans läppar. Han kupade sin ena hand runt min varma kind och vi möttes i en energifylld kyss.

"Är du trött?" jag ryckte på axlarna och gäspade lägligt.

"Ska vi göra oss i ordning och mysa i sängen?" jag blev pirrig i hela kroppen när jag hörde hans ord. Att mysa med honom var något jag var i stort behov av. Jag nickade och log, vi flätade ihop fingrarna bakom min rygg.

"Du kan låna kläder från mig" han tystande. "Så vidare du inte vill sova i underkläder." kinderna blev alldeles varma när det scenariot dök upp i huvudet. Jag med mina nya spetsiga underkläder i samma säng som Sam.

"En tröja skulle kännas bra" han log och nickade.

"Då fixar vi det" han drog med mig bort till hans sovrum och letade reda på en t-shirt i garderoben sedan fortsatte vi till badrummet. Jag tog upp förpackningen med smickbortagnings servetter som jag lämnade förra gången.

Sam började borsta tänderna och betrakde mig från toalettstolen när jag torkade bort sminket med rengöringsservetterna.

"Du var väldigt fin idag" jag mötte hans blick i spegeln och kollade på mig själv. Mascaran var halvt borta och sminket helt kladdigt efter servetterna.

"Tack, du med"

När det var min tur att borsta tänderna befann han sig kvar i badrummet för att göra mig sällskap. Han kramade mig bakifrån och kysste mig distraherade i nacken.

"Sam, låt mig bara borsta tänderna så är jag din sen"

"Säger du det?" jag blev rosig om kinderna, kanske inte bokstavligen din. Jag vill inte ha sex med honom än. Jag har fortfarande svårt att visa mig fullständig naken framför honom.

När vi kom tillbaka till sovrummet greppade jag tag i t T-shirten han erbjudit och vände mig om.

"Kan du öppna dragkedjan?"

"Självklart" han minskade mellanrummet mellan oss på några steg och luften blev genast tyngre.

När hans fingertoppar rörde min nakna hud spreds värmen i kroppen och knotter dök upp på huden. Jag påverkades alltid på samma sätt av hans beröringar.

"Hela vägen?" jag skakade på huvudet och drog mig undan från honom.

"Det räcker" han svalde och försökte hålla blicken i styr men det var svårt. Han blev upphetsad när jag inte ens visade något.

"Jag skulle kunna vända mig om som en riktig gentleman, men du vet redan att jag ändå skulle tjuvkika." jag skrattade till och gav honom en mystisk blick innan jag drog tröjan över huvudet och släppte sedan klänningen. Ingen nakenshow för honom än.

"Smidig." konstaterade han imponerat. Jag skrattade till och vek prydligt ihop min klänning som jag la på hans tomma stol.

Sam började knäppa upp en knapp efter den andra på sin skjorta med blicken fast på mig. Jag drog ner blicken på hans rörelse och kollade upp, han  släppte inte blicken på mig. Påkommen lät jag honom klä av sig plagg efter det andra medan jag själv tog en rejäl husesyn i hans sovrum.

Trots att jag varit här innan hade jag aldrig lagt märkte till det stående porträtten av en kvinna på det stökiga skrivbordet. Jag tog förgivet att det var hans mamma. Hennes leende lyste in hela bilden och det bruna håret utsläppt längst sidorna. Hon var oerhört vacker, precis så mamma hade beskrivit henne en kväll.

"Hon är väldigt vacker" jag drog blicken bakom axeln. Sam hade inte mycket kläder på sig bortsett från de svarta jeansen var han helt naken, min blick fort ner på hans vältränade överkropp. Jag drog blicken tillbaka på porträttet och log dumt för mig själv. Han var så attraktiv.

Hans ansikte speglade sig i glaset. Strax därefter slingrade han sina armar runt min midja och lutade sig fram för att kyssa mig på kinden.

"Lika vacker som du." jag log stort och kunde bara fokusera på hans varma kropp som var tryck mot min.

Han skrattade till. "Det roliga med bilden är att jag precis ramlat med cykeln, så varför hon ser så road ut vet jag inte" jag kände igen hennes leende med mitt egna.

"Hon är kär" han blev tyst. Kanske inte den bästa kommentaren jag kunde kläcka, att hans mamma var kär betyder bara en sak. Pastor Fredrik är inblandad.

"Du har det leendet också" jag kände mig påkommen och vred mig om för att möta hans ögon.

Jag kollade blygt upp mot hans ögon. "Kanske för att jag är lite förtjust i någon." det svårt att hålla ögonkontakten med honom. Jag kände mig generad när jag avslöjade det.

Han flinade mot mig. "Det visste jag redan."

"Hurdå?"

"Din mamma sa det" jag höjde på ögonbrynen.

"När då?"

"Natten jag bar upp dig till lägenheten, din mamma sa att du var förtjust i mig" jag blev röd om kinderna. Hur kunde hon avslöja det? Jag och Sam kände knappt varandra vid det laget.

"Bli inte generad, jag är är otroligt förtjust i dig också" jag sprack upp i ett leende och kände hur hela kroppen började pirra.

"Verkligen?"

Han nickade stolt. "Sen den dagen du sa till oss vid lekparken visste jag att du var något alldeles speciellt." jag skrattade till när jag tänkte tillbaka på tillfället.

"Redan då skulle man kunna säga att jag var förtjust i dig" jag började rodna. Hur kunde han vara förtjust i mig när vi knappt pratat? Vare sig det är sant eller inte värmde det i mitt hjärta när jag fick det bekräftat.

Han lutade sig fram och kysste mig på kinden och hittade sedan mina läppar. Jag slingrade händerna runt halsen på honom och tryckte honom ner mot mig. Jag var kort och det visste han.

"Det är ansträngande" påminde jag honom. Han skrattade mot mina läppar och placerade händerna strax under min rumpa för att lyfta upp mig på skrivbordet. Hans händer på min rumpa fick mig att rodna en aning. Han rörde mig som det vore helt naturligt. Antar att han är van vid det.

"Jag är ledsen för min längd, hoppas det är bättre såhär" jag nickade och drog honom mot mig igen. Jag behövde hans kyssar.

"Mycket" jag placerade mina läppar på hans varma och tog åt mig av det jag ville ha.

Trots att allt var så nytt för mig hände allt så naturligt, som att jag var skapt till det. Allt nytt han visade mig var spännande och jag lärde mig snabbt. När det kom till tunga för första gången guidade han mig igenom det och skapade njutning för oss båda. Han var fantastisk på alla sätt och vis och jag var beredd på att ge ifrån mig mer.

Jag drog ifrån vår intensiva kyss och blickade ner på hans svullna läppar och sedan upp till hans fundersamma ögon. Självsäker kryssade jag armarna och drog hans tröja över huvudet. Sam blev stirrig i blicken när han fick syn på mitt nya underklädersätt. Hans adamsäpple rörde sig upp och ner.

"Helvete." han mötte mina ögon. Jag blev en aning osäker. Var det en bra eller dålig reaktion?

"Vad har du på dig?" jag snodde åt mig tröjan för att dölja mig. En dålig reaktion.

"Jag... jag har köpt några nya underkläder" jag rodnade och undvek hans ögonkontakt, fastän jag förstod att hans fokus var någon helt annan stans.

"Jag ser det. Göm dig inte." jag snappa upp blicken på honom. En bra reaktion? Jag drog bort tröjan och la den bredvid mig.

Mina spända bröst formade sig perfekt i den blåa spetsiga bh-n jag köpte igår, och den blåa nyansen passade fint till min sommar bruna hud, märkligt att brännan fortfarande var kvar.

"Helvete" utbrast han igen. Jag skrattade till.

"Du gör mig generad när du kollar på mig sådär."

"Då får du vänja dig för jag släpper inte blicken från din kropp ikväll." det pirrade till i hela kroppen när orden lämnade hans mun.

Hans ögon lös när de vandrade upp och ner för min nakna kropp. Att jag inte kände mig obekväm gjorde mig stolt, tänk att jag våga släppa på spärrarna så här pass mycket att jag nu satt i underkläder framför honom. I en aning vågade underkläder också. Han betraktade mig som jag vore godis. Ögongodis.

"Du är så vacker, du är alltid vacker, men nu när jag får se dig såhär, jävlar vad vacker du är" jag log och kände kinderna bli underbart varma. Min blick vandrade ner längst hans muskulösa mage och ner till de svara jeansen han fortfarande hade på sig. Laddning mellan oss hade förändrats bara på några sekunder och att han var upphetsad kunde man minst sagt se på bucklan vid hans gylf.

Att jag var orsaken till hans stånd fick mig att le dumt och kroppen pirrade ännu mer. Kunde jag verkligen påverka honom så mycket?

Jag drog upp blicken på honom och mötte hans ögon. Hans händer stryker sig upp längst mina bara lår vidare över spetstrosorna och stannade på midjan. Hans beröring fick andningen att bli tung.

"Du är inte så dum du heller. Visserligen kunde man önskar mer muskler, men man får nöja sig" jag ryckte nonchalant på axlarna och drog upp blicken försiktigt på honom. Han flinade stort och brast sedan ut i skratt. Jag log retsamt mot honom och njöt av hans belåtna skratt.

"Är det så du vill ha det?" han drog upp mig i sin famn, jag slingrade armarna runt hans hals och han sina under min rumpa. Jag skrattade hysteriskt.

Stolthet välde ur mig att min osäkerhet hade försvunnit, det kändes bekvämt att bara stå i underkläder framför honom. Att visa så mycket hud och låta honom röra vid mig. Jag älskade känslan av självsäkerhet.

Han slängde ner mig på sängen och ställde sig framför mig. Jag skrattade fortfarande, det var minst sagt tillfredställande att reta honom.

"Är fröken Hope inte nöjd med min vältränade kropp?" han spände armarna och flexade framför mig. Jag skrattade åt hans handling och slog händerna över ansiktet.

"Nå? Då blir det konsekvenser" jag kollade fram bakom fingrarna för att se vad han skulle hitta på. Hans sexiga talspråk fick hjärtat att ta ett skutt. Det lät så...sensuellt och han fick mig att känna mig stygg.

Han stödde ett knä i fotändan av sängen, placerade händerna mellan mitt huvud och lutade sig över mig. Jag kollade in i hans djupa ögon som var precis över mig. Hans blick var något extra. Något alldeles speciellt som fick mig att bli seriös och upphetsad på samma gång.

Jag placerade armarna på hans kinder och tryckte mina läppar mot hans. Hans tunga rörde sig som en dans i min mun tillsammans med min egna. Hans läppar var någorlunda svullna och var påväg att bli mer. Mina egna läppar var säkert lika svullna som hans, de kändes alldeles varma och bultade.

Han dök ner på ryggen bredvid och drog mig med sig i en snurr. Jag hamnade gränsle över hans skrev. Han var minst sagt lika hård som tidigare. Retsamt rörde jag mig fram och tillbaka i en vaggande rörelse. Hans andning blev tyngre och ett flämtade ljud lämnade hans läppar. Vad håller jag på med?

Han drog sig upp i stirrande position utan att ta hjälp. Hans händer var placerade på min svank. Han kysste mig varsamt och vandrade med fingrarna upp längst ryggen.

Han stannade mitt i, vid bh öppningen. Min andning blev tyngre och den obehagliga känslan jag hade förra gången var inte kvar.

"Får jag?" jag kollade djupt in i hans förväntansfulla ögon och nickade tillslut försiktigt.

Med ett knäpp öppnade han min blåa spetsiga bh. Min blick var fortfarande fast i hans ögon. Långsamt petade han undan det ena axelbandet från min axeln och därefter det andra, blicken fortfarande fast i min. Det kändes sexigt och otroligt erotiskt. Hjärtat dunkade snabbare än vad jag förväntat och pulsen slog som en trumma i halsgropen.

Bh trillade ner och hans blick var fortfarande fast i mina ögon.

"Du är så vacker" jag sprack upp i ett varmt leende och tog bort bh helt. Jag ville visa mig för honom. Visa vem jag verkligen var, på utsidan och insidan. Helt naken.

Hans blick var fast på mina bara bröst när jag drog blicken på honom några sekunder senare. Han betraktade dem med en betagande blick. Som att han aldrig sett något mer fantasiakt förut. Men varför? Mina bröst kan inte varit de första han sett. Jag skakade bort tanken, definitivt inget jag borde tänka på nu.

"Jag sa ju att jag skulle se den" jag funderade över hans böjning, den. Han kan inte mena mina bröst. Jag kom på min tatuering. Han strök med pekfingret över den lilla symbolen som var inristat under mitt vänstra bröst. Precis över hjärtat.

"Varför just där?"

"Alla jag älskar kommer alltid finnas i mitt hjärta."

"Fint".

"Tack" jag tänkte tillbaka på när jag tatuerade in evighetsymbolen, det gjorde fruktansvärt ont, speciellt vid revbenen.

"Hur många har sett den?" jag tänkte efter.

"Bara du, bortsätt från familj och tatueraren."

"Det gillar jag" jag kollade fundersamt på honom.

"Var det en manligt tatuerare?"

"Aa, en muskulös kille i vår ålder, han hade sånna muskler man drömmer om att en kille ska ha, jag var blyg först när jag skulle blotta mig men var så förtrollad av hans..." Sam puttade till mig och log. Jag skrattade till och log retsamt mot honom.

"Nej, det var inte en manlig tatuerare och fastän det var en kvinnlig ville jag inte blotta mig mer än nödvändig"

"Bra" jag rynkade ögonbrynen.

"Varför tycker du det?"

Han ryckte på axlarna. "Tanken på att någon annan sätt dig såhär naken gör mig illamående. Jag vill vara den enda." jag log stort mot honom.

"Svartsjuk?" han kollade länge in i mina ögon.

"Jag antar det"

"Nå, jag planerar inte på att visa mig för någon annan inom snarast men man vet ju aldrig" han knuffade till mig igen. Jag log retsamt mot honom. Vi måste ha bytt roller, nu är det jag som driver med honom.

"Jag skämtar" jag slingrade armarna runt hand hals och tryckte mitt nakna bröt mot hans överkropp. Känslan var fantasiakt, att vi var hud mot hud på riktigt.

"Dessutom, om det ska vara någon som är svartsjuk borde det vara jag." han drog ifrån och kollade in i mina ögon.

"Det är ett förflutet, en period jag inte alls känner igen mig i" jag nickade hastigt och avbröt honom. Kanske var det så han sa, att han var en helt annan människa när han tog hem tjejer bara sådär.

"Jag vet, det är därför jag inte försöker tänka på det" han gav mig en nick.

"Du ska veta en sak." han blev tyst, jag väntade förväntansfullt på vad han skulle avslöja. "Det är bara du som varit här." jag höjde ögonbrynen.

"Jasså?" han nickade.

"Hur kommer det sig?"

"Jag gillar inte när folk invaderar i mitt privatliv" jag blev varm om hjärtat. Han fick mig att känna mig speciell.

Mitt fokus kom tillbaka när han kysste mig strax över ena bröst och vandrade sedan vidare neråt. Jag slöt ögonen för att kontrollerat mina hormoner som dök upp och lät den pirrande känslan gå igenom hela kroppen.

Han avtryckte sina läppar mot min kropp, halsen, axeln, över brösten, på brösten. Som att markera sitt revir. Tanken gjorde mig mer uppspelt.

Continue Reading

You'll Also Like

128K 1.5K 44
En berättelse om Leiah som brottas mellan rätt och fel. En tjej som föll för sin lärare trots hur mycket än hon försökte motstå det. Daddy issues och...
237K 2.9K 74
17-åriga Julia har nyss flyttat från Sverige till USA. Hon, hennes mamma, pappa, hennes tvillingbror Jacob och hennes 4-åriga lillebror Charlie har f...
10.3K 219 51
Vad skulle du göra om hela din värld är hotad? Vad skulle du göra om alla som du älskar, riskerar att dö för din skull? Skulle du riskera ditt eget l...
21.6K 386 41
"Kom Johanna" säger Tim och håller fram sin hand till mig. Jag tar tag i den och trots all alkohol i kroppen känner jag tydligt stötarna som går geno...