Will my life ever be the same?

Bởi Naja_40

92.8K 1.5K 165

Emma Smith starter på College. Hun møder Marie som hurtig bliver hendes bedsteveninde, og Marie introducere h... Xem Thêm

Dagen før
Første dag på college
"Aldrig i livet"
Jeg skal nok få hende
Det er fucking løgn!!
Hvad har jeg gang i...?
Jeg hader min far!
Er jeg faldet for ham?
Var det bare det?
Alt er for kompliceret
Prom?
Prom day
Er du klar?
Kærester?
Er jeg bare en af hans piger?
"Jeg kommer med det samme"
Lexi er problemet
Ulykken
"Jeg elsker dig"
Er det sandt?
Min mor skal møde justin
Busted
Pigeaften
Slåskampen
Pjækkedag
Hvad laver han her?
Hvad er der galt?
"Er vi cool"
FUCKING LEXI!
S, s eller s
2 dage før
Flyveturen
Sovepladser
Strandfest
Samtalen
Vil du?
Efterladt i lufthavn
I morgen sker det
Uheldet
"Justin❤️"
Han er der stadig
Enden på Justin's og mit forhold
Bare venner...
Et uskyldigt kys
Travl dag
Suprise
Hader min fars kæreste
Aldrig venner igen
Kæreste problemer
RESUME
Tømmermænd har ramt hårdt
Snart stommerferie.... og ny dreng
En hurtig omgang
Undskyld
Den nye dreng
2' eren

Knivkast

1.4K 19 2
Bởi Naja_40

JUSTIN

Det er onsdag i dag. Onsdage gør mig normalt ikke specielt meget, men lige i dag er jeg ret nervøs. Vi skal hjem og spise hos mine plejeforældre. Normalt ville jeg ikke være nervøs. Nok fordi jeg aldrig har haft en pige med derhjemme, i hvert fald ikke andet end til et knald. Fandme ikke aftensmad. Jeg ringet til Michael og Linda igår, som er mine plejeforældre. Først var jeg helt stille i den anden ende, og de blev lidt urolige men jeg har lovet Emma at hun måtte møde dem, så jeg tog mig sammen og fortalte det som det var. Min plejemor var lige ved at græde og kunne ikke vente med at møde hende. Jeg skal hente Emma 17:30 hos hende, så jeg skal til at gøre mig klar da kl er 16:47. Jeg taget er hurtigt bad, og tager et par sorte jeans og en hvid skjorte. Jeg vil godt gøre lidt mere ud af mig selv i dag. Jeg kører hen mod Emma, og da jeg holder uden foran sender jeg hende en besked.

"Jeg holder hernede skat🥰" skriver jeg.

"Kommer ned nu😌" svarer hun hurtigt tilbage.

Jeg ser Emma da hun kommer ud af døren. Jeg siger dig hun ser fræk ud. Hun har en sort kjole som hat spaghetti stropper og hvide prikker på. Den går til midten af låret, og så sidder den stramt foroven. Hun skal da med mig hjem idag det da helt sikkert. Hun sætter sig ind i bilen og giver mig et hurtigt kys på munden.

"Hva så?" Siger hun med store øjne

"Du ser vold fræk ud i den der" siger jeg og giver hende et lumsk smil.

"Hvad skal der lige ske for at du skrev skat i din besked?" Siger hun og griner lidt.

"Årgh hold din kæft. Ik sig det ikke gjorde dig tændt at jeg skrev skat" siger jeg og smiler

"Det er da noget mærkeligt noget at blive tændt over" siger hun og bliver fornærmet. Jeg læner mig ind over hende.

"Bare rolig skat, jeg skal nok gøre dig tændt i nat" hvisker jeg i hendes øre og lægger tryk på skat.

Vi kører hen imod mine plejeforældres hus, men før vi kører ned af deres gade stopper vi, fordi Emma insistere på at vi skal have nogle blomster med til dem. Totalt latterligt? Jeg har kendt dem i 2 år og har aldrig købt en eneste ting til dem. Hun vælger en buket blomster som er lidt blandet. Den er ret grim, men jeg gider ikke gøre hende sur, så jeg nikker bare og smiler. Vi står foran deres hus, og jeg skal lige tage et par dybe indåndinger inde jeg banker på, men Emma tager fat i min hånd og kigger på mig.

"Det skal nok gå Justin" siger hun og smiler.

Shit jeg elsker det kvindemenneske. Hun ved lige hvordan hun skal gøre. Jeg når ikke at banke på, før Linda har åbnet døren og man kan se hendes smil der fylder hele 5 øren. Lidt creepy faktisk. Hun åbner armene og stormer lige imod Emma. Normalt ville man give hende hånden og præsentere sig selv, men nej hun skal lade som om de har kendt hinanden i flere år. Emma krammer hende tilbage og hilser på hende.

"Du må være Emma!! Ej hvor er det dejligt at møde dig" Siger Linda med nærmest tåre i øjnene.

"Ja det er mig. Dejligt også at møde dig" siger hun og smiler tilbage.

Michael kommer ud og giver hende hånden som et normalt menneske. Vi træder ind, og jeg kan se Emma er overrasket over huset. Det er stort og ser rimelig dyrt ud. Det er det også. De har aldrig manglet penge i hvert fald. Linda har allerede fundet et album frem fra da jeg var lille, som de fik med da jeg blev overført til dem. Emma sætter sig i sofaen og Linda sætter sig ved siden af. Jeg gider ikke se med, da jeg har set billeder 5000 gange, men jeg kan alligevel ikke lade være da de bryder ud af grin. Det er et billede hvor jeg sidder i prinsessetøj, og det er faktisk taget af mine rigtige forældre. Jeg var ikke mere end 4 måneder gammel.

..............

"Så er der mad" siger Linda og sætter kyllingen på bordet.

Vi sætter os til bords. Vi begynder og spise og snakke om lidt forskelligt. Jeg bliver hele tiden distraheret af Emma som sidder i sin frække kjole lige ved siden af mig. Ikke en god dag at tage kjole på lille skat. Jeg begynder at køre mine hænder på hendes lår, og Emmas ansigt bliver helt rødt. Jeg kan ikke lade være med lige hurtigt at stikke et par fingre ind i mellem hendes ben. Hun giver et hurtigt støn, og Linda kigger forskrækket på os.

"Jeg fik bare noget galt i halsen" siger Emma.

Jeg sidder bare og smiler som et lille englebarn. Jeg bliver lidt ved, men til sidst slår Emma min hånd, og giver mig et blik der kunne dræbe. Vi fortsætter med at spise. Michael begynder at snakke om min fortid og om hvordan jeg hev piger med frem og tilbage, og jeg kan se Emma bliver lidt ked af at høre det. Jeg giver ham dræberblikket, men han forstår åbenbart ikke en hentydning. Emma ved godt hvordan jeg var før ham, men hun behøver ikke at blive mindet om det. Han bliver ved og til sidst får jeg nok. Jeg rejser mig op og smider med mit bestik.

"KAN DU IKKE BARE HOLDE DIN KÆFT" råber jeg og går med hurtige skridt op af trappen.

Jeg åbner døren til mit gamle værelse og satte mig på sengen. Jeg får lidt kvalme af tanken om hvor mange piger jeg har knaldet her. Ikke mere end 30 sek efter banker det på døren. Jeg ser verdens smukkeste ansigt komme frem i døren.

"Er du okay?" Siger hun med et bekymret ansigtsudtryk

"Er du?" Spørg jeg hende om

"Ja" siger hun hurtigt og sætter sig ved siden af mig.

"Hør Emma" Mere når jeg ikke at sige før hun afbryder mig

"Justin jeg ved hvordan du var engang, og selvfølgelig er det ikke rart at høre om, men hvis du tror at det vil ændre mine følelser for dig så tager du fejl. Jeg har tænkt alt det her igennem før vi kom i et forhold fx. at jeg en dag ser en af de piger du har haft sex med. Men det er din fortid og jeg tror på dig når du siger at du elsker mig" Siger Emma og kysser mig på kinden.

Jeg ved ikke hvad jeg har gjort for at fortjene hende. Jeg kysser hende og hun sætter sig oven på mig. Hun begynder at lede efter min lynlås på mine bukser, men jeg stopper hende.

"Emma mine plejeforældre er lige nede under. Det ved du godt ik?" Siger jeg er kigger forvirret på hende

"Shhhh" siger hun og sætter en finger over min mund.

Hun trækker dem af, og jeg har allerede stivert på da hun trækker mine underbukser ned. Hun sætter sine læber på mit pikhoved og jeg kan ikke holde mit støn inde. Hun kører sine læber ned over, og bliver ved. Der går ikke mere end 3 min og så er jeg kommet ud over det hele. Hvis ikke vi havde været hos mine plejeforældre, havde jeg vendt hende om og gennem kneppet hende. Vi skal til at gå ned men Emma stopper mig.

"Også går du lige ned og siger undskyld for din opførsel, ik skat?" Siger hun og blinker.

Jeg gør det for Emmas skyld. Jeg har aldrig sagt undskyld før for min opførsel, så de tror sikkert jeg er blevet syg i hovedet. Da vi kommer derned, har de ryddet bordet op, og sidder begge helt tavse og kigger ud i luften.

"Jeg vil gerne sige undskyld for min opførsel før" siger jeg og kigger på dem.

De kigger helt forvirret på hinanden, og Michael rejser sig op.

"Jeg vil også gerne sige undskyld" Siger han og giver mig hånden.

Jeg giver hans hånd et klem og smiler til ham. Linda afbryder den lidt akavet stemning der er imellem os.

"Så er der dessert" siger Linda.

Som om Emma ikke allerede har fået sin dessert, tænker jeg og begynder at smågrine. De kigger alle 3 på mig, som om der er noget galt med mig. Hun har købt is, og nogle vafler. Vi sidder og snakker som om intet er sket.

"Du har spildt is på din trøje søde" Siger Linda til Emma.

Emma kører fingeren over den hvide klat på hendes trøje, og slikker det af fra hendes finger. Hun får pludselig store øjne og begynder at hoste. Jeg forstår intet, men det går hurtigt op for mig hvad det er. Jeg flækker af grin indtil jeg får tåre i øjnene. Hun bliver helt rød i hovedet, og Linda og Michael må nok tro at vi er på stoffer. Vi takker af for i dag, men inden jeg når ud af døren trækker Linds fat i mig.

"Kan vi lige hurtig snakke" spørger hun mig om

"Ja self?" Svarer jeg og ligner nok et stort spørgsmålstegn.

"Jeg vil bare sige tak for idag, og at jeg er rigtig glad for du har fundet en som Emma" siger hun og får tåre i øjnene.

Linda er altid så følsom overfor sådan noget. Nok også fordi hun aldrig har set mig sådan med en pige før. Altså en pige som ikke bare er en engangs ting, men faktisk en jeg elsker.

"Jeg kan se hvor god hun er for dig, og hvordan du kom ned helt rolig efter at have været helt oppe i det røde felt" fortsætter hun.

Jeg kan ikke lade være med at smile. Det er jo kun fordi hun er så skide god til bj at hun kan berolige mig på den måde.

"Jaer hun fik mig lige på nogle andre tanker" siger jeg og prøver mindst muligt ikke få det til at lyde frækt.

Hun ser lidt skræmt ud i ansigtet efter jeg sagde det, men tænker nok ikke på samme måde som mig.

"Hun er en keeper, og du har bare ikke at fucke det op" Siger hun og får et alvorligt ansigtsudtryk i hovedet.

"Det lover jeg" siger jeg og smil.

Jeg siger farvel til mine plejeforældre, og går ud til Emma som sidder ude i bilen og venter. Jeg ånder lettet ud efter en lang aften som kunne havde gået galt på så mange måder, men heldigvis endte godt. Jeg kigger over på Emma.

"Jeg elsker dine plejeforældre" siger hun og smiler.

"De elsker dig lige så højt" siger jeg og smiler tilbage.

Hele turen hjem kunne Emma ikke lade være med smile. Jeg er virkelig glad for at vi gjorde det, og at de kunne lide Emma. Ik fordi jeg havde gjort noget ved det hvis de ikke kunne, for Emma betyder alt for mig. Vi tog hjem til mig og gjorde det færdigt vi startet hos mine plejeforældre.

————————————————————-

PART 39!!!
Tror i snart Justin fucker op? Eller måske Emma? Hvor er Justins bad boy attitude blevet af? Mon den snart kommer tilbage. Måske vi finder ud af det i part 40🤷‍♀️

Stem og kommenter meget gerne hvis det lyster. 🤪💕

Đọc tiếp

Bạn Cũng Sẽ Thích

252K 3K 31
Virginia Wolfs jul bliver med et par skrig og låste døre vendt op og ned, da hun finder ud af, at hun mod sin vilje er blevet låst inde på sin på sin...
151K 5K 40
Jeg lagde op til krig. Han erklæret den. ****************** Det er sjovt så længe det varer. Indtil virkeligheden smasker dig én i femøren, og det gå...
297K 7.2K 76
" Såh... Du er altså en bad girl? " " Og du en bad boy? " " Vi kunne være et godt team! " *ANSTØDIGT SPROG OG VOLDSOMME SCENER KAN FOREKOMME! LÆSES...
62.5K 1.5K 59
"Okay William, jeg har et spørgsmål til dig. Hvordan definere du nørd?" Jeg løfter provokerende det ene bryn. "Altså.." Han tøver. "Præcis. Du ville...