Bluebell✅

By AndreeaGabrielaS

35.8K 2.2K 191

Seria The Wolf Volumul l : Bluebell Volumul ll : Dianella Bluebell... un nume aiurea, nu-i așa? Zambilă sălba... More

Descriere
Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Dianella vol. ll ?

Capitolul 9

1.9K 121 18
By AndreeaGabrielaS

După descoperirea trecutului ce lega vârcolacii, respectiv perechea supremă, de marele vrăjitor ce deținea cea mai puternică magie neagră practicată vreodată în Evernonhu - tărâmul celor cu puteri, ce dețin totodată nemurirea și cele mai letale otrăvuri ce pot ucide ușor o creatură mitică, așa cum îi numesc oamenii pe toți locuitorii - Bluebell și Kassian pornesc spre palatul familiei Regale a Vampirilor, în Londra.

Pentru oameni, este un Univers paralel cel în care "poate că încă trăiesc" toate creaturile despre care se scrie în legendele muritorilor. De fapt, este aceeași lume. Niciun muritor nu poate vedea o creatură mitică, decât dacă aceasta își pierde marcajul special, bijuteria ce îl apără de anumite fenomene, puterile, înfățișarea de creatură sau punga cu praf magic și cărțile de magie moștenită de secole, poate chiar milenii. Este ca o Realitate Alternativă ce se întâmplă. Muritorii și creaturile mitice conviețuiesc în aceeași lume, doar că nu se pot vedea reciproc decât foarte rar și nici nu pot remarca schimbările ce au loc în realitatea fiecăruia. Muritorii nu pot observa că mai bine de jumătate din Londra este un loc fără soare deloc, întunecat și rece, plin de arbori și cu drumuri și cotituri ce te pot ucide, dacă nu ai la cunoștiință faptul că acela este tărâmul deținut de familia regală a colțoșilor sau sugătorilor de sânge, cum mai sunt numiți în cealaltă realitate. Nu pot observa de asemenea că întreaga Canada este terenul pe care trăiesc, în pădurile parțial arse, zâne, elfi, gnomi, grifoni, ursitoare și vrăjitori. Întreaga Europa este locul unde vârcolacii și vampirii se luptă pentru a câștiga cât mai multe teritorii. Se luptă ori simple creaturi din fiecare rasă, ori chiar familiile cele mai puternice, Suprema și Regala. Realitatea creaturilor mitice este Evernonhu sau Tărâmul Totdeauna Nonumani. Cealaltă realitate este simplu - Everhu sau Tărâmul Totdeauna Umani.

Trecând peste mica istorie a lumii în care trăiesc două specii total diferite, om-creatură...

La porțile palatului Regal Whistler, Kendalljad iese în întâmpinarea celor două suflete pereche pierdute în gânduri de cele aflate.

-Frățioare! Ai adus-o! Cum o chema, deci? Râde Kendalljad privind-o pe Bluebell scurt.

-Clopoțel. Zâmbește Kassian și primește un cot în coaste din partea fetei cu părul albastru.

-În acest caz, Zambilă Sălbatică, bine ai venit acasă! Eu sunt Kendalljad Whistler, fratele mai mic al romanticului incurabil cu care te-a adus Zeița Lunii împreună atunci când a scris profeția. Îmi poți spune Kendall sau K-Jad, dar în niciun caz Ken. Am auzit că este o păpușă din plastic în realitatea Everhu. Nici să-mi imaginez nu pot! Se strâmbă Kendall caraghios, făcând-o pe Bluebell să scape un chicot. Încântat să vă cunosc, Alteță! Se înclină el dintr-odată sărutându-i galant mâna, făcând-o să capete un roșu simpatic în obraji, așa cum gândise imediat Kassian la vederea reacției sale.

-Oh, te rog, Kendall! Nu este nevoie de... adică tu ești... dumneavoastră sunteți... sunteți fratele regelui vampirilor și... adică familia regală și... Se bâlbâie Blue renunțând când își dă seama că se face de râs și se întoarce pentru a-și afunda fața în pieptul sufletului ei pereche.

-Zambilă Sălbatică! Clopoțel... Chicotește Kendalljad pe un ton muzical și Blue bufnește în râs.

Cât de mult ura să i se zică astfel, și totuși... Kendalljad nu o făcea într-un mod răutăcios. Așa că trecu peste acest aspect.

-Bluebell Winter... Whistler? Blue... Blue și atât! Își dă ea ochii peste cap renunțând oficial la a mai vrea să spună vreun cuvânt.

-Bluebell Whistler! Noua regină peste vampiri... și vârcolaci! Chicoti Kassian cuprinzându-i corpul micuței fete cu plete azurii și aducând-o cât mai aproape de pieptul său într-un gest protectiv și... extrem de posesiv, specific unui romantic cum este el.

-Alteță, vă rog frumos! Clopoțel, suntem familie de acum! Și în plus, nu contează că sunt mai bătrân poate și decât bunicii tăi, căci ceva ce un vampir va avea mereu la el este respectul și simțul de cavaler! Suntem noi bătrâni, dar preferăm să facem noi exces de gentilitate decât să primim! Râse Kendalljad și privi zâmbind spre fratele său mai mare și implicit actualii regi ai lui.

"-Mă bucur pentru tine, frățioare! Serios!"

"-Mulțumesc, Kendall. Ești un frate bun..."

-Ei haideți! Doar nu-mi țineți nora în frig, nu? O fi ea o lupoaică albastră profetică, dar cu gerul din Londra din perioada asta nu te pui nici mort, nici viu! Se aude vocea fostului rege vampir și cei trei ce stăteau afară, intră în palat.

-Mamă, tată, ea este sufletul meu pereche, Bluebell! O prezintă Kassian celor doi vampiri din fața sa și ea face o plecăciune, după care întinde mâna politicos.

-Noră, îți spun drept, ești numai bună de ținut băieți cu șoldurile acelea! Râde bărbatul în timp ce îi sărută mâna lui Bluebell. Hariso Whistler!

-Hariso, iubitule, nu fi nepoliticos! Va avea fete! Rânjește femeia și o ia în brațe pe fată cu o căldură surprinzătoare. Maryam Whistler, draga noastră! La mine poți veni când vrei să îi tăbăcești fundul pungașului din spatele tău! Are niște obiceiuri tare urâte. Împreună îl rezolvăm noi. Zâmbește aceasta continuând cu o blândețe în glas ce o face pe Bluebell să se destindă considerabil.

-Ei, haideți! Faceți loc! Vreau să îmi cunosc noua idolă! Kassian, romantic învechit, noutatea asta de lupoaică va afla în zilele următoare totul despre tine! Râde unul dintre conți făcându-și loc printre ceilalți și zâmbește inocent în fața regelui său. Spike Eluned, Alteță! Primul conte. Se prezintă acesta și îi sărută mâna galant lui Bluebell, aceasta roșind și mai tare.

-Fă un pas în spate câteva milenii, putrefacție umblătoare! Eu sunt întâiul conte și tu ești primul...din coadă! Mingus Kermit, la dispoziția dumneavoastră, Alteță Clopoțel! Glumește al doilea conte apărut în sala mare și asta rupe de la Bluebell un chicot.

-Lucifere! Până și râsul îi sună ca al unui clopoțel! Nu poți fi mai simpatică de atât! Grăiește Contele Spike la scurt timp și Bluebell se înroșește atât de tare că se retrage din nou cu nasul în pieptul lui Kassian.

-Băieți, este clar! Ne trebuie mai multă gardă acum că a venit regina de drept ce va sta lângă Kass al nostru! Mâine mă voi ocupa personal să fie întărită paza din castel și din jurul său, vampir la fiecare fereastră și patrule triple! Rachor Hester mă prezint, iar în fața ta mă înclin! Face al treilea conte ajuns în sală, alături de o plecăciune adâncă.

Kassian îi dă o palmăzdravănă după cap acestuia cât încă era în plecăciune și cu o strâmbătură și un mârâit gutural puternic, îi face pe toți atenți, în special pe Ranchor și Bluebell.

-Lasă rimele tale de Don Juan pentru vampirițele ce se învârt în jurul colților tăi! Să nu te prind că-ți încerci replicile de flirtat pe Bella mea că ajungi din Conte de pază în Conte menajer! I-o taie Kassian și Bluebell chiar izbucnește în râs făcându-i pe toți să o privească mirați de sunetul atât de melodios scos de pe buzele ei.

-Lucifere, vreau bilet la spa-ul cu cazane de acolo de jos, noua regină ne va nimici cu râsul ei de clopoțel! Zice Spike cu ochii mari și zâmbește copilăros către Blue.

Sunetul se oprește undeva pe buzele acesteia când aude cuvintele, buze pe care Kassian le închide și zdrobește cu un sărut pătimaș în văzul tuturor.

-Kass al nostru cel romantic s-a întors! Aplaudă extaziat Ranchor și Kendall îl aprobă radiind de fericire.

-O să vomit... Murmură Spike din spatele tuturor și dispare din sală cu viteza sa de vampir direct spre prima baie, pentru a face exact ceea ce a zis că va face.

-Cum de se presupune că este o creatură așa romantică, iubitoare și fierbinte... un vampir, tocmai ăsta? Care vomită după un sărut așa frumos. Zeii i-au greșit rasa sau chiar au vrut să ni-l pună pe cap pe ăsta... Își dă ochii peste cap Mingus.

-Te aud, înfumuratule! Urlă Spike de undeva dintr-o baie a castelului.

-Repetă, colțosule, și am să te conțesc eu cu scăfârlia ta de idiot în toaleta aia! Mă asigur că îți torn și apă sfințită înainte, câhhh! Se răstește Mingus înapoi suflecându-și mânecile cămășii și dispărând și el din sala mare cu viteza sa de vampir.

Deși este o carte mai la sentiment, sau cel puțin așa o văd eu, nu poate lipsi amuzamentul, nu? Haideți, pe lângă controverse, plângăceli, bocete, pasiune și vampiri sexoși trebuie să avem și comedie, okey? Am zis sexoși? Voiam să zic... serioși! Da, am o tastatură dată naibii când vine vorba de bunăciuni! (conștiința: da, dă vina pe tastatură).

Continue Reading

You'll Also Like

245K 13.2K 48
Luna Supremă.Aceste este destinul Jessicăi Smith.După ce și-a găsit sufletul pereche,dar a fost respinsă de către acesta din cauza că este Alpha-ul S...
14.5K 1.4K 24
Într-o seară de decembrie, pe când umblă pe străzile Bucureștiului după un taxi, aflându-se în întârziere la petrecerea dată de cel mai bun prieten a...
26K 689 17
Volumul I:Aleasa Lui Volumul II:Sunt A Ta?("Aleasa Lui" vol2) O fata cu un destin nesigur într-o haita așa mare toți o considera o dezamăgire sau o c...
314K 21.3K 75
Alice este fiica răpită de vampiri a vârcolacilor Ben şi Camy Clark. În urma unui atac copila de aproape un an este transformată în om de către o vr...