Rande s hvězdou [Dylan O'Brie...

Oleh AileenZip

167K 4.9K 180

Adrianna se snaží utéct před životem, který ji zklamal. Útočiště najde u své kamarádky přes půl planety dalek... Lebih Banyak

Ve světle reflektorů
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
53
Oznámení - pokračování Rande s hvězdou
Pomožte mé první knize na svět!

37

2.5K 72 2
Oleh AileenZip

Vstupujeme do salónku, kde je jen pár celebrit, aby si na chvíli odpočinuli od všech fotografů, novinářů a fanoušků. Dylan se posadí na osamocený gauč a já na jeho klín.

,,Doufám, že si připravená na to, co všechno přijde," lije do sebe vodu, kterou vzal po cestě ze stolku s občerstvením.

Na chvíli se zamyslím. ,,Ehm, myslím, že horší než soupeření s Kayou to určitě nebude."

,,Tvůj život se teď změní do základů."

,,Tak doufám, že to bude skvělý nový začátek," usměju se na něj a ukazováčkem klepnu na nos. Ráda bych ho políbila, ale telefon v mé kabelce mi začne vibrovat. Někdo se mi snaží dovolat a je opravdu neodbytná. ,,Vydrž chvíli," omluvím se a popojdu dál.

,,Prosím?" zvednu telefon dřív, než se podívám, kdo vlastně volá.

,,Ahoj, Ady, tady Lyss," ozve se z telefonu má kamarádka, se kterou jsem od odjezdu ze Seattlu mluvila jen párkrát.

,,Ahoj, copak se děje?" zeptám se ji.

,,Ty se mě ptáš, co se děje? Na to bych se spíš měla ptát já tebe!" dýchá naprosto rychle a tak nahlas, že to slyším i přes telefon, ,,právě o tobě vyšlo několik článku, že Dylan konečně přiznal Váš vztah a budete spolu hrát v nějakém připravovaném seriálu! Co všechno si mi zapomněla říct, Adrianno?!"

,,No," podívám se na Dylana, který se přesul z gauče ke stolu s občerstvením a cpe se chlebíčky, ,,Dylan se rozhodl, že už nic nechce tajit a ohledně té role v seriálu, myslím si, že režisér se chtěl jen chytit šance, dokud je to horké, protože sama jsem o tom to teď ani nevěděla."

,,To je šílené! Musíš se hned podívat na internet!"

,,Dobře, potom ti zavolám," típnu telefon a zapnu si internet, abych se mohla podívat na hlavní zprávy ze San Diega.

Za posledních deset minut nevyšlo nic jiného než články o nás dvou! Pár si jich otevřu a přečtu.

-----------------------------------------------

Dylan O'Brien veřejně přiznal vztah se servírkou!

Americký cukroušek z Teen Wolfu, Dylan O'Brien (27) před několika minutami veřejně na Comic Conu v San Siegu přiznal svůj vztah se servírkou z České Republiky. Krásnou, brunetku pocházející z Evropy při jeho slovech skrýval bez mála čtvrt roku, zatímco se veřejně ukazoval se svou přítelkyní Kayou Scodelario (27). Podle Dylanových slov se s Kayou už před pár měsíci rozešli a veřejné vystupování bylo jen v rámci dobrého přátelství. Vše se dá pochopit, ale proč by tedy Kaya Scodelario měla překvapený výraz po celou dobu, kdy Dylan mluvil o své nové přítelkyni?

Co víc, pokud máte rádi zajímavé zvraty, tato slečna, Adrianna Malerova (21) není jen novou přítelkyní Hollywoodské hvězdy a servírkou z restaurace. Adrianna dostala novou roli v připravovaném seriálu Sunnydale, který bude režírovat Josh Martin. Společně si v něm zahraje se svým přítelem. To jsou nám ale náhody.

-----------------------------------------------

Americká Popelka má pokračování!

Před několika měsíci jsme Vás informovali i Evropském románku Dylana O'Briena (27) s neznámou dívkou. Jak to tak vypadá, tak si svůj románek přivezl i zpátky do Amerika. Jak to tak bývá, i my se můžeme mýlit a z americké Popelky se nám vyklubala pouhá česká číšnice. 

Adrianna Malerová (21), nyní známá jako nová hlavní hvězda připravovaného seriálu Sunnydale, se do Ameriky přestěhovala před několika měsíci a tohoto kolouška si ihned obmotala kolem prstu. Nejspíš to je ten důvod, proč ta obří role v seriálu od HBO?

Ať už je o jakkoliv, Kaya Scodelario (27), dříve známá jako přítelkyně Dylana z Maze Runneru teď zůstala na ocet a kdo ví, jak to s ní bude, když ještě před několika týdny prohlašovala, jak jsou stále s Dylanem zamilovaní, zatímco on na dnešním Comic COnu potvrdil, že s Adrianou chodí již tři měsíce. 

-----------------------------------------------

Od číšnice přes asistentku až k filmové hvězdě

Často se to nestává, však možné je všechno. Jednoho dne se Popelka přistěhovala z České Republiky do Seattlu v Americe, pro ní obří město, které v životě neviděla. Potkala krásného prince z příběhů v vlkodlacích a vše skončilo šťastně a láska jim potrvá až do smrti.

Vtip? Ne. Toto je realita.

Jednadvacetiletá Adrianna Malerová, rozená v České Republice, přiletěla do Ameriky a přála si lepší vyhlídky. Jednoho dne potkala Hollywoodskou hvězdu, Dylana O'Briena (27) a bylo vymalováno.

Život se ji začal točit jako na horké dráze a ona z pouhé číšnice dosáhla až na asistentku u další známé hvězdy, Coltona Haynse (30), který s radostí prohlašuje, že tyto dívku přímo zbožňuje a jsou skvělými kamarády.

Nyní, když Dylan veřejně v San Diegu na Comic Conu prohlásil jejich vztah za oficiální, nastaly v životě Adrianny hned dvě změny najednou. Nyní si může říkat přítelkyni Dylana O'Briena a zároveň si gratulovat ke své první roli a to v seriálu Sunnydale!

A potom, že pohádky nejsou realita.

-----------------------------------------------

,,Co jsi to tady hledáš?" vyruší mě Dylan z mého googlování sami sebe, nepřestávám se divit.

,,Nic, já jen," podrbu se na hlavě a chvíli přemýšlím, co mu říct, nakonec se rozhodnu pro pravdu, ,,prostě mi volala Lyss, že o mě vyšla tuna článků, tak jsem si chtěla něco přečíst."

Dylan se mi podívá do oči a obejme kolem pasu. ,,A všechno v pohodě?"

,,Jo, já myslím, že ano. Chci tím říct, nic hrozného krom Popelky nikdo nenapsal, teda... krom toho, co jsem si stihla přečíst," oddechnu si. Nějaké veřejné pomluvy bych si teď opravdu číst nechtěla. Velice mi stačí, že se musím připravit na střetnutí s Kayou.

,,Miluju tě, Adrianno a jsem rád, že to teď můžu říct veřejně," pohladí mne po paži a věnuje polibek.

V tom rozpoložení, ve kterém se právě nacházím, si vůbec neuvědomuju, že se místnosti přihrnulo daleko více lidí a mezi nimi jsou i naši přátelé.

Colton, Tyler k nám přicházejí zlehka, za to o Sophii se to říct nedá. Do slova mi skočí po krku a zakřičí: ,,Já to věděla! Věděla jsem, že se v San Diegu konečně rozhoupe! Colton měl úžasný nápad."

,,Nápad?" ptám se svého šéfa před rameno Sophie, která mě pořád nechce pustit.

Colton se šibalsky zasměje a chytne za čelist. ,,Víš, už se na to nedalo dívat. Věděl jsem o tom, že Dylan se chystá po tom tvém bojovém umění konečně světu říct, kdo doopravdy jsi."

,,Tys to celé plánoval?" hodím pohled po Dylanovi hned, co mě Sophie pustí.

Dylan se chytne za hlavu a hodí vražedný pohled po Coltonovi. ,,No, já, jo. Jenže jsem nevěděl jak to udělat, aby jsi u toho byla ty a," než se naděje, Colton mu skočí do řeči: ,,a já tě vzal do San Diega. Myslíš si, že si snad každý z těch lidí tady přivezlo asistentku? Ne. A jestli ano, tak jen proto, že spolu spí, nebo jsou blázni, nebo jsou já," zasměje se a s ním i všichni ostatní.

,,Takže jste to vlastně věděli všichni?" ptám se znovu a na mou odpověď se dočkám pouze kývnutí hlavy všech přítomných.

,,Já Vás nesnáším!" zasměju se z plných plic a přitisknu se k Dylanově hrudi, která je teď pro mě jako kotvící přístav, který nikdy nechci opustit.

Lanjutkan Membaca

Kamu Akan Menyukai Ini

13.4K 864 39
Neznámý muž, známá kavárna a všechno při starém. Co když si ale Zoe přisedne k cizinci, který na ni bez váhání promluví? A pak se setkají znovu. A z...
15.4K 1.2K 40
„Všichni~" příraz, „tě nenávidí, Jimine~" příraz, „Budou tě vždycky~" příraz, „nenávidět~" příraz, „Nikdo tě nebude~" příraz, „nikdy milovat, ty~" př...
568K 34.1K 56
Zdi jsou příliš tenké, než aby udržely tajemství. Jediný moment z ní udělal popovou princeznu a zajistil ji místo v záři reflektorů. Někteří ji miluj...
96.1K 4.7K 29
Rebecca je krasobluslařka, kterou vždy fascinoval hokej. Když se dozví, že hokej se bude hrát v aréně, kde trénuje a dostane od trenéra zajímavou nab...