İMERA FERAM ☑

By merceyy_88

809K 27.8K 1.2K

▪︎TAMAMLANDI▪︎ Mutluluk neydi? Yani gerçek mutluluk? Baba sevgisi, aile sıcaklığı? Peki size bir soru. Size h... More

1.KARŞILAŞMA
2.BULUŞMA
3.DÜĞÜN
4.EGEMEN
5.BEBEK İŞİ
6.IMERA FERAM
7.NEFRET
8.GERÇEKLER
9.YEMIN
KESIT
10.KAZA
KESIT
11.BEBEK
KESIT
12.YOĞUN BAKIM
KESIT
13.RÜYA
14.KISKANÇLIK
kesit
15.VAN
KESIT
16.SU
KESIT
17.TOKAT
KESIT
18.İSTANBUL
KESIT
19.BOŞANMA
KESIT
20.EMANET
KESIT
21. Seni seviyorum
KESIT
22.BENIMSIN
KESIT
23.İNAT
KESIT
24.KURTULUŞ
KESIT
25.ACI
KESIT
26.VUSLAT
KESIT
27.LEYLA
KESIT
28.MEKTUP
Kesit
29.DOĞUM
Kesit
30.DUA
KESIT
31.UMUT
KESIT
32. ANİ KARAR
KESIT
DUYURU
33.ÇARESİZLİK
KESIT
KESIT
35. MAZİ
KESIT
36.GEÇMIS
KESIT
38. ÇORBA
39.HELALIM
40.TAKIM
DİLHUN
FINAL
1/özel bölüm
2/özel bölüm
AFITAP YAYIMDAA

34.VIDEO

5.6K 316 7
By merceyy_88

ALI

Üstümdeki takım elbiseye son kez bakıp hızla kravatımı çıkarıp yatağın üstüne attım.

Içimde buruk bir heyecan kırıntısı vardı. Nedenini bilmiyordum ama o 1 ay içinde her evliliğe adım atışımda sanki karşımdaki kişi Rojin değilde Leyla'dı. Parmağına yüzüğü takarken, imam nikahı kıyılırken hep Leyla'yı görüyordum ama başımı gün sonunda her yastığa koyuşumda Rojin'e yaptığım haksızlık bir yük olup omzuma biniyordu.

Sırf eksiklik hissetmesin diye bizimkiler her şeyi yapmıştı zorunlu olarak banada katılması düşmüştü.

Daha fazla düşünmemek için az önce hizmetlinin getirdiği şerbeti hızla kafama diktim. "Düşünme... düşünme. Hiç kimseyi düşünme." Diye sayıklamaya başladım.
Sakalımı sıvazlayıp tam üstümü çıkaracakken aniden açılan kapıyla kaşlarımı  çattım.

YAZARDAN

yaşlı kadın, eli titreyerek kapıyı hafifçe açtı.

Karşısında tüm heybetiyle yeğeni duruyordu. Allah biliyor ya öz oğlundan ayırmazdı Ali'yi, damadı olacağı için çok sevinmişti ama mevlam nasıp etmemişti gene de gocunmadı kızının daha 40 çıkmadan başkasıyla evleneceğini söylediğinde üzülsede belli etmemeye çalıştı hem kızına sözü vardı hemde Ali için doğru olan buydu kendi gözleriyle görmüştü Alının nasıl eriyip gittiğini.

Gülümseyip dolan gözlerini umursamadan ali'ye sarıldı "oyyyy benim yavrum ne de yakışıklı olmuş." Deyip anlından öptü.

Ali, hafifçe gülümseyip yengesinin elini öptükten sonra derin nefes aldı.

Ikisininde içinde ki sızı birdi ama dile vurulamiycak kadar acıydı.

Vasfiye (Leyla'nın annesi) hanım elinde tuttuğu cd'yi sıkarak "oğlum Ali'm... bilirim ben senin içindeki acıyı, ahanda tam şuran yanar durur..." Deyip elini sol göğsüne vurdu.

Ali, sessizce yengesine baktı konuşsa sanki dili yanacakmış gibi hissediyordu.

Vasfiye hanım, derin nefes çekti içine "bilirim ne desem gene o acı sönmeyecek ama belki dinecek. Oğlum evleniyorsun. Dilerim allah'tan o kiz senin yaralarını sarar ama önce senin ona izin vermen gerek. Sen onun yaralarını o senin yaralarını sarsın. Kızımı unut demiyorum çünkü desem havada asılı kalacak ama kızımı gözümün çiçeğini evliliğine sokma o kıza da yazık sanada." Deyip akan yaşını sildi.

Daha fazla konuşmaya mecali yoktu elindeki Cd'yi verip "b_bunu Leyla sana vermem için verdi. Neden simdi? Diye sorma Leyla öyle istedi 'eğer ölürsem ve bir gün olurda Ali başkasıyla evlenirse bunu ona ver' dedi." Deyip kağıdı verdikten sonra çıktı.

Ali bir elindeki zarfa bir de kapıya baktı.

Icindekini deli gibi merak ediyordu ama almayada korkuyordu.

Derin nefes alıp cebinden telefonunu çıkardı.

Hızla Ahmetin numarasını tuşladı.

Bir kaç çalıştan sonra acılan telefonla hiç uzatmadan "bana bir bilgisayar bul hemen." Deyip telefonu kapattı.

Odanın içinde bir oyana bir buyana hareket ederken hızla kapı açıldı.

Elinde bir leptopla içeri girdi.

ALI, hızla Ahmet'e doğru yürüyüp elindekini aldıktan sonra "tamam çık hadi." dedi sabırsızlıkla.

Ona anlamayan gözlerle bakan kardeşiyne oflayıp "sonra Ahmet." Deyip onu itti kapıyı üstüne kapattıktan sonra hızla bir koltuğa oturdu bilgisayarı açıp dizine koyduktan sonra açılmasını bekledi.

Zarfın içindeki Cd'yi çıkarıp yerine takarken elleri iyice titremeye başladı.

Sanki zaman durmuştu içinden bir ses hiç açmamasını söylerken gözlerini kapattı.

Bir kaç dakika bekledikten sonra Cd'yi takip başlattı.

Gördüğü şeyle hızla yutkundu sanki kalbine bir hançer yemişti.

Leyla'sı karşısındaydı hızla atmaya başlayan kalbiyle yutkundu

Hastanede yattığında çekmişti.

Dökülen saçları koyulaşan göz altlarıyla bile hala güzeldi.

Ali, gulumsedi sanki gerçekten karşısındaymış gibiydi.

Yutkundu...

Leyla, kamerayı ayarladıktan sonra bir müddet öylece kameraya baktı. Daha sonra derin nefes alıp "Çok çirkinim ya." Deyip hafif sızlandı Ali, onun bu haline gülüp "hala çok güzelsin miniğim" dedi ama Leyla'nın onu duymiycağını bilmek acısını iyice arttırıyordu..

Leyla son kez üstünü düzelttikten sonra "yapcak bisey yok." Deyip gülümsedi ama bu buruk bir gülümsemeydi.

Kafasını sallayıp "bunun eline geçmesini hiç istemem ama eğer şimdi okuyorsan demek ki ben babama kavuştum." Öldüm demiyordu çünkü derse Ali'sinin canı sanki daha çok yanacakmış gibi hissediyordu.

Ali, kafasını olumsuz anlamda salladı "babana kavuşurken beni terk ettin." Dedi fısıltıyla... dolan gözlerini silip

"Ben aslında bu videoyu neden yaptım bilmiyorum ama yapmak istedim...
Şuan tarih ne onu da bilmiyorum belki yıllar geçti belki aylar ama önemli olan benim için sen evleniyorsun..." Leyla, aniden sustu. Sevdiği adam başkasıyla evlenicekti onun tenine dokunacaktı canı yanmaya başladı.

Ali , öylece ekrana baktı hiç birşey düşünmedi.

"S_sana bir mektup bıraktım onu okumuşsundur kızma bana nolur. Bizim bir hayalimiz vardı toprak oldu. Ama sen bu hayali başkasıyla yaşa Ali'm. Biliyorum bana kızgınsın. seni bıraktım diye kızıyorsun ama yapicak biseyimiz yok ki.

Ali'm, senden tek isteğim benimle kurduğun hayalleri o kızla yaşa. Onu öyle mutlu etki kendini bir prenses gibi hissetsin. Iyi gününde yanında ol kötü gününde de. Onu hiç bir şeyden esirgeme. A_an_annelik duygusundanda..." Deyip hızla sustu.

ALI, öylece kaldı sevdiği kadın ona başkasına dokun demişti benden hayal ettiğin çocuğu onda bul demişti.

Göğsüne baskı yapan acıyla inledi yumruğunu sıkıp öylece baktı melegine.

Leyla, gözünden akan yaşı silip "h_hiç bir kadın mutsuzluğu haketmez. Bunu bil Ali'm.

Aslında bu videoyu anneme 2 şartla verdim. Eğer zoraki evlilik yaparsa ver dedim mutluysa verme ve ben öl_ölürsem ver." Deyip dökülmüş kafasına dokundu.

Son kez ekrana bakıp "seni çok seviyorum. Hep mutlu ol asla umutsuzluğa düşme izin ver o kız yaralarını iyilestirsin. Hatası olunca mazur gör sakın ona bağırma bilirim kıymazsın sen o kadar kötü değilsin ama olsun hep sev onu olur mu?" Deyip sustu.

Ikisinede ağır gelmişti...

Ali, kafasını sallayıp "t_tamam söz miniğim." Deyip ekrana dokundu.

Miniginin yanağını hafifçe okşadı sanki ona dokunurmuş gibi.

Leyla, gözlerini yumup "b_beni de artık unut olur mu? unutamazsanda göm içine olur mu? yüzeye çıkarma hiç." Deyip son kez ekrana öylece baktı.

Ali, tam bir şey diyecekken kararan ekranla sustu.

Bitmişti...

Leyla, yine son sözünü söyleyip arkasında bıraktığı enkazla gitmişti.

Ali, uzun bir süre ekrana baktıktan sonra "beni unut dedi." Deyip kendi kendine güldü. "Unut dedi lan unut!." Deyip hızla önündeki bilgisayarı yere attı.

"Ne demek unut lan ne demek!" Deyip eline geçen herseyi karşısındaki duvara fırlattı.

"NAsil yapiyim lan ben nasil seni unutayim ha. Seni severken nasil o kiza dokuniyim. Niye lan niye bıraktın beni niye hiç düşünmedin beni." Deyip karşısındaki duvara tüm gücüyle yumruk attı.

Sızlayan elini umursamadan yere çöktü ondan daha çok acıyan bir yer daha vardı.

Bir ayağını uzatıp diğerini kırdı kolunu üstüne koyup başını duvara vurmaya başladı

"Ulan her yağmur yağışında burnuma gelen toprak kokusu senin kokunken nasıl unutiyim lan seni... Madem bırakacaktın madem unut diycektin ne diye bu kadar guzel sevmeyi öğrettin lan bana niye lan niye!" Deyip daha sert vurmaya başladı kafasını.

Içeri giren kişiyle Ali gülümsedi.

Rojin gelinliğiyle telaşla Aliye bakiyordu.

Ali kanayan elini kaldırıp "gel bak. Bak gör ne haldeyim. Görüyor musun lan ha görüyor musun?" Diye bağırdı.

Rojin, korkuyla sıçrasada bir şey demedi.

Ali, oflayip "özur dilerim." Dedi.

Rojin, merakla kaslarını kaldırıp tam neden diye soracakken Ali hızla "hayallerindeki adam olamayacağım için Hayallerindeki gibi bir evlilik sana sunamiycağim için özür dilerim." Deyip yere baktı.

Rojin duyduklarıyla derin nefes aldı biliyordu ki zaten farkindaydı bu adamın onun asla gönül kafesinde yer alamayacağını ama gene bu adama minnet ediyordu onu çektiği eziyetlerden kurtarmıştı.

Rojin bir şey demedi.

Sonradan ali'nin kanayan elini fark edince hızla yanına gitti.

Ali, gözlerini kapatıp öylece beklerken aniden elini tutan sıcak elle irkildi.

Rojin'in yanakları kıpkırmızı olmuştu belli etmemek için kafasını eğip eline bakmaya başladı.

Ali, sesini çıkarmadan öylece Rojin'e baktı.

Sonunda dolaplardan birinde bulduğu küçük bez parçasıyla elini bağladı Ali'nin.

Kafasını kaldırdığında uyuya kaldığını fark etti.

Düğün çoktandır bitmişti ama Rojin korkudan odaya çıkmak yerine dışarda Zeyneple konuşmuştu kimse yadırgamamıştı zaten. Ali, Rojin'e en başında onu istedikleri gün normal bir kârı koca olmayacaklarını söylemişti.

Rojin dışardayken kayınvalidesi artık odaya çıkmasını söylemişti odaya geldiğinde olan olmuştu kocası perişan bir halde duruyordu.

Göz yaşlarını hızla silip Ali'yi ayağa kaldırdı zorlansada sonunda onu yatağa kadar taşıyıp üstündeki ceketi çıkardı.

Daha fazlasına dokunmadan Ali'nin üstünü örtüp kendi için ayrılan dolaptan geceliğini alıp hızla banyoya girdi.

Gelinliğini askılığa astıktan sonra derin nefes alıp odayı toparlamaya başliycakken dikkatini çeken parlak şeyle rojin kaşlarını çattı.

Kırılan eşyalara dikkat edip yerdeki Cd'yi aldı.

Merakla kurcalarken yutkundu.

Arkasında yatan kocasına dönüp "seni bu hale bu küçük Cd'mi getirdi?" Dedi merakla.

Kıpırdayan kocasıyla hızla Cd'yi dolaptaki katlı elbisenin altına gizledi.

Korkudan hızla atan kalbine elini koyup derin nefes aldı.

"Allah'ım sen bana taşiyamiycağım yükleri yükleme yarabbim." Deyip gözünden akan yaşı hızla sildi.

Oylayan ve yorum yapan herkese teşekkür ederim.
Sevildiğinizi unutmayın meleklerim

Hesaplar
>zeynepinhikayeleri08
>zeynepgvn08

Continue Reading

You'll Also Like

654K 30.9K 55
I loved her, even if she never knew my name. She was my Ariel, and I know I am her Eric. No matter what she says. #1 in short story on 02/07/18 This...
237K 12.4K 8
Ethan's nightmares are terrifying. He hates falling asleep; he hates having to witness the twisted world that he's forced into when he closes his eye...
11.4M 95.4K 7
•A Wattpad Twice-Featured Story. *Previously named Elle's Saviour* At 25 years old, Elle Barrett resorted to escorting to provide for her son and un...
6.8M 223K 43
"He said he is scared of commitment, but he has tattoos all over his skin." The day Hazel Stevens moves from Maine to a small beach town in Florida c...
Wattpad App - Unlock exclusive features