Iubindu-le imperfecțiunile.

Av _andreeacristina_

74.7K 3.6K 549

Ea : "Doamna ce nu știe a aștepta " Katherine Rose Knight este luată prin surprindere la o luna după începer... Mer

Inceputul
Capitolul 2.
Capitolul 3.
Capitolul 4.
Capitolul 5
Capitolul 6. - Perspectiva lui Stephen. Partea 1.
Capitolul 7. Perspectiva lui Stephen. Partea a doua .
NON CAPITOL-ANUNT
NON CAPITOL 2 -> ANUNT
Capitolul 8
Capitolul 9
NON CAPITOL -Q&A
Capitolul 10
Capitolul 12.
Capitolul 13
ANUNT IMPORTANT
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
ANUNT - CARTE NOUA
Capitolul 21.
Capitolul 22
Capitolul 23
Capitolul 24- Perspectiva lui Mariano
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 27-Mici confesiuni
Capitolul 28
Capitolul 29
Capitolul 30
Capitolul 31
Capitolul 32
Capitolul 33
Capitolul 34
Capitolul 35
Capitolul 36
Capitolul 37
Capitolul 38
Capitolul 39

Capitolul 11

2.4K 112 20
Av _andreeacristina_




Ajungem in sala de sport toti ; de data asta nu am avut probleme cu echipamentul , dar nu am luat tricoul lui Stephen iar pe mine . Toate privirile au fost atintite pe Mariano, care avea o pereche de pantaloni de trening pe el si un triocu mai larg , negru . Apreciez ca nu si-a luat totusi maieu, ca sa ma bat cu toate frustratele .

Ne-am asezat in linie dreapta, fiind intre Marco si Ethan iar Aaron a inceput sa 'strige' catalogul, facand prezenta . Blonda se afla si ea la ora, dar in partea opusa de cea in care statea Stephen, probabil era furtuna in micul lor paradis . Toti asteptau sa vada cine este Mariano, si eu imi mutam greutatea de pe un picior pe altul, de plictiseala . Chiat voiam sa imi consum energia care mi-a aparut brusc, si cateva ture de sala nu ar strica, sau macar un meci de baschet . Cand Aaron a strigat ultima persoana , Mariano a pasit in fata lui si si-a dres glasul . Atitudinea lui usor aroganta ma facea sa rad, dar imi muscam buzele cat puteam, ca sa nu ii stric momentul.

- Buna ziua elevi . Numele meu este Mariano Vaio si sunt noul vostru director adjunct si de azi inainte si diriginte . Stiti ca voi fi diriginte doar cand aveti probleme grave , deci nu ma zapaciti cu tampenii, mai ales fetele , pentru alte lucruri inafara de cele legate de scoala . Daca aveti vreo problema , ma cautati la biroul scolii , sau imi lasati mesaj la secretara, si voi afla cat mai repede . Ati inteles ?

Toti aproba iar cele mai multe fete sunt nervoase ca nu pot pune mana pe el .

- Acum, il las pe Aaron sa isi inceapa ora, dar va voi asista si eu . continua Mariano

- Pentru inceput , vom face cateva exercitii de incalzire apoi veti da 5 ture de sala . ne informeaza Aaron si noi incepem sa facem exercitiile pe care el ni le arata . Asta a durat in jur de 10 minute , apoi am inceput sa alergam ;noroc ca sala era foarte mare si nu simteai ca te sufoci . Alergam si eram prinsa in gandurile mele , cand il vad pe Mariano ca alearga langa mine . Imi zambeste si alearga in acelasi ritm cu mine .

- Vad ca tot in forma esti . imi zice el

- Am fost in depresie Mariano, alergatul era singurul lucru pentru care ieseam din proprie initiativa, din casa . ii explic si mimica lui se schimba in una trista .

- Imi pare rau ca nu am fost aici langa tine . imi zice el .

- Este okay, ai fost, dar la distanta . ii replic si zambesc .

Continuam sa alergam si vad ca ceilalti s-au oprit si se uita la noi. Cel mai probabil noi am alergat mai mult .

- Kate, Mariano, ultima tura ! striga Aaron la noi si ii raspundem printr-un gest din mana ca am înțeles .
Ii zâmbesc satenului și o iau înaintea lui , dându-i de înțeles ca e o întrecere și încearcă sa ma depășească , dar ajung prima in fata lui Aaron.

- Nu sunteți in forma , dirigu'! Ii zic și ranjesc drăcește spre el .

- Îți arat eu forma ! Replica tăios dar cât sa îl aud doar eu si Aaron.  Amandoi bufnim in ras si Mariano doar se uita incruntat la noi . Stephen ne arunca sageti cu privirea lui rece si eu doar zambesc spre el si ma duc langa Alec .

- Alec, mergem astazi pana la locatia de bal , sa incepem sa ne facem o schema de organizare ? zic pe un ton dulce si arunc o privire spre Steph care mai are putin si vine si ne bate pe amandoi .

-Sigur . imi replica si ma imbratiseaza scurt .

- Poti sa treci sa ma iei pe la 4 ? Sa apuc sa imi fac si eu un dus si sa ma schimb. continui

-Sigur. Putem dupa sa mergem pana in mall, daca mai avem timp, sa ma ajuti sa imi caut costum? ma intreaba Alec sustinandu-mi privirea . Nuanta ochilor sai e mai blanda decat ce a lui Stephen. Alec ii are albstru ca cerul pe cand Steph ii are spre gri, care se fac aproape negri cand se enerveaza . Imi scutur usor capul, stiind ca m-am holbat destul.

-Normal , si eu trebuie sa ma uit de rochie. ii replic zambind . Ma ia iar in brate si il pot auzi pe tatuat cum maraie enervat si pe Mariano cum face misto de el .

- Bun, sunteti liberi pe ziua de azi . ne spune Aaron si ne indreptam toti spre iesirea din sala de sport . Sunt aproape de iesire si o mana imi apuca ferm bratul. Ma intorc si dau Stephen care ma priveste nervos . Imi trag bratul din stransoarea lui si raman pe pozitie ferma in fata lui.

- Incepi un joc prea periculos pentru sentimentele tale. imi replica cu dintii inclestati iar pe mine ma apuca rasul ceea ce il face sa ma priveasca mai incruntat ca inainte.

- Uite cum sta treaba . Nu incep niciun joc, sunt prietena cu toata lumea din gasca , ceea ce nu ar trebui sa te deranjeze . Iar in al doilea rand, eu nu joc nimic , nu incerc sa te fac gelos sau ceva. Noi nu suntem impreuna Stephen . Daca ti-am acceptat sarutul nu inseamna ca sunt a ta si tu al meu. Cum ai spus si tu, sa uitam momentul si sa nu lasam asta sa ne afecteze prietenia . ii spun cat de clara pot . Incearca sa spuna ceva, dar este intrerupt de Mariano care ajunge in dreptul nostru . Toata lumea plecase, noi fiind singurii aflati in sala .

- S-a intamplat ceva ?ne intreaba Mariano pe amandoi .

- Nu , e totul okay . spun zambind . Mergem acasa ?

- Da, ne intalnim la masina in 15 minute . imi spune satenul apoi pleaca, dar nu inainte de a ma pupa pe frunte .

- De cand va stiti ? ma intreaba Sthepen cand e sigur ca Mariano a parasit sala .

- El ma stie de cand eram in burta la mama, iar eu de cand ma stiu . ii raspund si ies din sala inainte de a putea raspunde . Nu merg bine 5 metri ca in fata mea se afla blonda care mesteca o guma . Enervanta fiinta poate fi .

- Ce ai facut atat in sala cu iubitul meu ? ma intreaba pe un ton pitigaiat si fix in momentul ala Stephen ajunge in dreptul nostru .

- Eu zic sa il intrebi pe el , pe mine ma asteapta dirigu la masina . ii fac cu ochiul si plec de langa ei .

Alerg usor pana la vestiarul meu, ma schimb repede si ies pe la iesirea profesorilor spre parcare . Mariano deja era rezemat de masina si tragea puternic dintr-o tigara . Din cate stiam eu, fumeaza doar cand este nelinistit sau nervos . Dupa modul in care fumeaza si bate din picior, pot spune ca amandoua .

- Ce te supara ? il intreb cand ajung in dreptul lui .

- De ce mama naibii te-ai sarutat cu Stephen aseara ?! imi zice pe un ton mai ridicat .

- Pentru ca el m-a sarutat primul si pentru ca a fost un impuls de moment . Mariano, ce naibii, serios acum, de asta fumezi tu? il intreb

- Nu chiar ... . spune incet si imi evita privirea . Ma apropi de el , ii arunc tigara jos si ii cuprind fata in mainile mele .

- Spune-mi , ce se intampla cu tine ? ii zic incet, si sper ca m-a auzit . Ma fixeaza cu privirea si aproape uitasem ce frumos este si nu inteleg cum de este singur .

- Ma gandesc la intalnirea de maine seara Kate. Imi e frica ca poate iesi prost si tu sa patesti ceva . Nu uita ca ai nostri sunt cu el, si sper sa nu fie o gluma proasta ceea ce a zis despre europeni. Nu vreau ca tu sa fii ranita. imi spune si pot citi ingrijorarea in ochii sai .

- Broscoiul meu, orice s-ar intampla, nu uita ca tu si William, m-ati invatat tot ce stiu, de la batai pana la tras cu arma . O sa fim pregatiti si o sa vorbesc cu Carter sa aduca si niste baieti de la sediu, plus ca va fi si gasca cu noi. Si chiar daca patesc ceva, sa stii ca o sa va iubesc mereu , si sa nu ma plangeti, pentru ca voi fi cu Will. ii spun si mici lacrimi cad pe obrajii mei . Acesta imi inlatura micile picaturi sarate de pe fata si ma trage intr-o imbratisare de urs .


Restul zilei a continuat linistit, am fost pana la urma cu Alec la locatia de bal, si ne-am luat cu tot felul de scheme si comenzi, ca am uitat cat este ceasul, si nu am mai ajuns in mall. Ne-am dat seama cat de repede a trecut timpul cand m-a sunat Mariano sa ma intrebe ce vreau pentru cina, ca este aproape ora 10 . Am plecat si noi imediat spre casa, iar Alec m-a condus pana sus, l-a salutat pe Mariano, apoi a plecat, spunand ca se vede cu Marco in oras . Broscoiul meu a gatit paste, si aproape i-am sarit in brate cand am vazut . Am mancat in liniste amandoi, linistea fiind intrerupta uneori de intrebarile lui legate de ceea ce am aranjat pentru bal. Dupa cina, am fugit amandoi la dus, apoi ne-am bagat la somn . Mariano a venit in camera mea , cu motivul 'mi-a fost prea dor de tine, vreau sa te tin in brate cat mai pot, pana mi te fura vreun derbedeu' , si am adormit in bratele sale .

Dimineata a venit mai repede de cat ne-am fi asteptat, fiind treziti de razele soarelui pe la ora 10. Am facut cafeaua si m-am asezat cu Mariano in living la povesti, pana pe la ora 2 cand stomacurile noastre au inceput sa riposteze. Am gatit impreuna pui cu legume si cartofi la cuptor, apoi am asteptat sa se faca in liniste . Carter ne-a sunat pe skype pe la 3, sa ne spuna ca are echipa pregatita pentru orice, ca a informat la club, care era intr-un fel al nostru . Patronul era un vechi prieten de a lui Carter, care ne mai ajuta cu locatia si care a fost soldat Seal .

- La 8 trebuie sa fim acolo ? îl întreb pe Mariano

- Da, ceva de genul. Ce vrei sa facem pana atunci?

- Sa dormim . zic lăsând un căscat sa îmi scape.

- Du-te și ia-ți jucăria aia de plus și fac eu patul aici . ma anunță.

- Nu, hai sus . Nu dorm mereu bine pe canapeaua asta .

Mariano ma urmează in liniște și când ajungem in camera mea, eu ma trântesc direct in pat și el trage draperiile , ca sa nu fim deranjați de lumina soarelui . Setează alarmele pentru ora 6:30 și se aseaza lângă mine. Ma ghemuiesc mai bine la pieptul lui și o stare de siguranța și familiaritate ma cuprinde . Am crescut in brațele lui și nu pot fi mai recunoscatoare ca îl am in viața mea. Îmi așez capul in așa fel încât urechea mea sa fie fix in dreptul inimii sale , iar sunetul produs de aceasta sa fie ca un cântec de leagăn pentru mine. Cad intr-un somn adânc și simt cum brațele lui se strâng mai tare in jurul meu .

6:30
Aud cum telefoanele suna de zor și ma foiesc iritată de sunet in brațele lui Mariano. Mormăie ceva in somn , ma strange mai tare in brațe apoi se ridica sa oprească telefoanele din a suna. Ma pisicesc in pat și ii zic ca nu am chef de absolut nimic și ca încă imi este somn.

- Hai leneso, du-te și pregătește-te . îmi zice și iese din camera .

Pufnesc iritată și ma ridic cu greu din pat și pornesc spre baie. După un dus lung și relaxant ies doar intr-un prosop și intru in dressing . Pun ochii pe o rochie neagră mulată , lunga pana la jumatatea coapselor și cu un decolteu destul de generos . Zâmbesc satisfacută spre ea și ma pun la masa de machiaj . Optez pentru unu machiaj cât mai simplu , care oricum nu va fi observat din cauza rujului sangeruiu care îmi va colora buzele . Parul îl îndrept și îl las sa cada liber pe spate . Văd ca mai am 15 minute și trag rochia pe mine . Aleg o pereche de tocuri de aceeași culoare , agat geanta pregătită mai devreme si ies din camera in același timp cu Mariano . Zâmbește admirativ spre mine și îmi întinde mana pentru a ma indemna sa fac o pirueta .

- Arați uimitor Rosie. Sigur o sa ma bat cu masculii aia diseară , mai ales cu Stephen . spune iar eu doar imi dau ochii peste cap și cobor scările .

- Mergem cu mașina ta sau cu a mea ? strig spre el din bucatarie .

- Cu a mea . zice și apare lângă mine .

Zâmbesc fericita și plecam împreuna către parcare . Îmi deschide portiera și îmi face cu ochiul înainte sa se pună pe locul șoferului . Drumul este relativ scurt pana la local și pe tot parcursul lui am fredonat toate melodiile de la radio. Când s-a auzit PONY , am început sa dansez pe locul meu iar Mariano se uita la mine de câte ori putea .

-  Esti pregatita printesa? ma intreaba Mariano si vad ca aproape am ajuns la locatie .


- Nu stiu , vreau doar sa incerc sa imi stapanesc impulsul de a sari pe ei sa ii bat pentru tradare. zic si o stare de nervi ma cuprinde si incep sa ma foiesc in scaun.


Mariano imi prinde mana si incearca sa ma calmeze. O duce spre buzele lui , imi saruta usor degetele apoi si le impleteste cu ale mele si strange usor. Mainile noastre ajung in poala mea si ma uit zambind la ele . Multi ar crede ca suntem cel mai fericit cuplu, dar noi stim ca iubirea noastra e mult mai mare. Am crescut si am invatat tot ce stiu langa el. A fost langa mine la fiecare cazatura ca sa imi sufle peste rani si sa le sarute pana trec. Imi ridic privirea si vad ca am ajuns in parcarea privata a clubului. Doua gorile stau la usa si vad masinile celorlalti parcate, si altele pe care nu le stiu. Acest lucru ma face sa cred ca ei deja sunt aici. Mariano parcheaza langa masina lui Carter si mie deja incep sa imi transpire palmele si sa fiu agitata . Observ sticla de apa de la picioarele mele si beau jumate din continutul acesteia. Ma uit intr-un punct fix si realizez asta in momentul in care Mariano imi deschide portiera si imi intoarce capul spre el.


- Plecam acasa daca nu te simti in stare . imi spune serios si imi mangaie obrazul drept .


- Pot sa o fac. Doar tine-ma de mana . ii spun incet


-Nu iti dau drumul niciodata.


Ma ajuta sa cobor din masina si pornim spre intrare . Cei de la usa ne lasa sa intram dupa ce ne zambesc incurajator, si pe unul il recunosc de la curse. Usa pe care am intrat noi dadea direct in zona privata, si in departare auzeam vag muzica din club. Am ajuns in fata usii pe care scria REZERVAT, si am inceput sa tremur. M-am aruncat in bratele lui Mariano care m-a strans puternic la pieptul lui si mi-a mangaiat parul pana m-am linistit.


-Gata? ma intreaba .


Aleg sa deschid eu usa, si toate privirile s-au intors spre mine. Pe de-o parte erau ai nostri alaturi de Carter iar pe cealalta parte era Sin cu cei care obisnuiau sa ne fie alaturi. I-am analizat pe toti fugitiv si m-am dus spre Carter, care era in picioare gata sa ma imbratiseze.


- Arati uimitor pitico. imi zice Carter abia soptit.


Ne asezam pe canapea , fiind intre Carter si Mariano. Broscoiul meu mi-a prins mana dreapta in a sa si a pus-o pe piciorul lui.


- Ma bucur sa te revad Kate. spune Neels ;si dintre toti speram ca el sa isi tina gura in seara asta. Nu de alta, dar cand i-am marturisit ce simt, nu a fost foarte vocal, si a disparut cu Sin.


- Eu nu . spun sincera si zambesc ironic spre el.

-Ai ramas la fel de intepata . continua el

-Poti sa iti ti gura pentru toata seara? replica Sin taios spre el . E prima data cand face contact vizual cu mine si il vad ravasit si stresat . Il cunosc ca o persoana stabila si serioasa. Nelipsitul pahar de Jack se afla in mana si il invarte incat cuburile de gheata sa se loveasca de peretii paharului. Poarta o pereche de blugi negri rupti in genunchi , un tricou negru si vad geaca de piele aseazata pe spatarul canapelei pe care sta.

- Spune Sin, pentru ce ai vrut sa ne vedem. continui si prind curaj, gandindu-ma la Will.

- Europenii ne ameninta, indirect si pe tine. Uite. spune si imi da un plic gros. Il desfac si incep sa scot poze cu oamenii lui Sin , desfigurati acum, biletele de amenintare si poze cu mine, dar si cu Sin, semn ca ne urmaresc pe amandoi.

-Asta sigur nu e o gluma de a ta? continui eu sa intreb

- Ce motiv as avea sa glumesc cu asa ceva? Crezi ca mi-as desfigura oamenii? intreaba .

- Da, ai fii capabil de asa ceva. il aud pe Stephen cum spune si imi intorc privirea spre el. Se afla in dreapta lui Carter si il vad cat de incordat este, stiind prin ce a trecut din cauza lui Sin.

- Nu si in cazul de fata. Propunerea mea e sa incercam sa nu mai fim dusmani , si la urmatoarele interventii ale lor in New York sa ne unim fortele, si sa ne implicam impreuna in transporturi.

- Da-ne o saptamana sa ne gandim si te caut eu personal, okay? spun si el aproba printr-o miscare a capului.

- Acum, eu vreau sa merg sa dansez, cine vine? intreb uitandu-ma la baietii mei. Marco e primul care sare si vine sa ma ridice de pe canapea si iesim impreuna din camera aceea . Imi intorc capul si vad ca si ceilalti au venit dupa noi si ma bag in mijlocum multii, lasandu-mi corpul sa se miste pe ritmurile melodiei. Marco era in fata mea si dansa super bine, o fata uitandu-se insistent si dragut la el. Ii fac semn spre ea , ranjeste la mine si pleaca . Zambesc inapoi si simt doua brate puternice care imi inconjoara talia. Stephen era in spatele meu si simteam cat de incordat e. Ma intorc cu fata la el iar ochii lui erau aproape negrii. Bratele sale se strang mai tare in jurul meu si eu imi pun mainile pe pieptul lui pentru a opri o apropiere si mai mare.

- Am fost un idiot si sunt, dar am nevoie de tine. Nu ma abandona si tu. spune pe un glas care prevesteste ca ar plange. Ochii lui devin umezi si imi infasor mainile in jurul gatului lui si el ma tine cat mai aproape de el.

-Rosie, imi pare asa de rau. spune si suspina .

- O sa fim bine. ii soptesc si il ne strangem mai tare in brate.

- Nu vreau sa ma stric momentul dar Sin vrea sa vorbeasca cu voi. il aud pe Mariano langa noi si ma uit intrebatoare la el. Da din umeri cum ca nu ar stii despre ce e vorba si il urmam in tacere. Stephen e in spatele meu si imi tine mana strans si eu ma las ghidata printre multime de Mariano . Ajungem iar in camera rezervata pentru aceasta seara si imediat dupa noi apare si Carter. Sin se invartea agitat prin camera si cand ne vede intepeneste pe loc.

- De ce ne-ai chemat? intreb si ma uit mai suspicioasa la el.

- William traieste . spune si eu simt cum picioarele mele cedeaza si cad in genunchi. Baietii se strang in jurul meu, dar eu incep sa plang isteric si Mariano e cel care ma strange in brate .

- Traieste... spun incet ca si cum vocea mea s-ar pierde de tot.




Heeeeeiiii. Imi pare rau de intarziere. Am avut atatea pe cap incat nu am prins deloc momentul sa scriu. Imi cer scuze ca e banal si poate nu e asa cum v-ati fi asteptat voi.

VA MULTUMESC PENTRU SUSTINERE  !! Fara voi nu as fi ajuns aici . Orice parere pentru mine conteaza si este bine venita . Looots of huuugs!!!

PS: imi cer scuze pentru eventualele greseli , nu este editat .

Fortsätt läs

Du kommer också att gilla

Razbunare Av डेनिएला

Allmän skönlitteratur

243K 14K 32
Seria "Inima de înger". Volumul II "Vreau s-o faci sa sufere. Sa simtă durerea si agonia. Zdrobestei inima si las-o sa se scalde in propriile lacrim...
Marko Av Adriana Mădălina

Allmän skönlitteratur

216K 7.4K 42
De la o simplă adolescentă de liceu, care iubea muzica și ieșirile cu prietenii, Stormy Manson, ajunge să fie iubită de un băiat aflat total în antit...
14.2K 2.3K 16
În umbra unui trecut tulburător, Evelyn Martinez se întoarce în orașul care i-a marcat destinul. Aici, îl întâlnește pe Kai Martin, un străin misteri...
stripper Av M.

Allmän skönlitteratur

41.2K 2.4K 43
Seokjin, Taehyung, Jimin și Hoseok lucrează intr-un club de noapte,ca strippãri, asa, ajungand prieteni foarte buni. Namjoon,Yoongi, JungKook și...