Ιζαμπέλ

By BeYourselfGM

162K 9.9K 1.1K

Ανηθικότητα...Βιασμοί... Ανθρώπινα κτηνοι και σπαρακτικες κραυγές. Αυτά που είδαν τα μάτια μου δεν θα τα ξεχ... More

περίληψη
Νέο εξώφυλλο
Μεγαλώνω μαμά...
Κάποιος να με βοηθήσει
Εξερεύνηση
Δύσκολος στόχος
Κρίστιαν
Τα κατάφερα!
Από το παρελθόν...
Που βρίσκομαι θεέ μου;
Το πρώτο χτύπημα...
Αληθινά δάκρυα
Ού φονεύσεις
Το θηρίο, το κτήνος και ο διάολος
Αυτός ο τρόπος ζωής
Μείνε δίπλα μου
Σαν Χοσέ vs Καζαμπλάνκα
Η ψυχή σου μέσα μου
Και να...να που τη σκότωσες...
Κτηνωδία
Φουσκωνω και πονάω...
Με λάθος άνθρωπο τα έβαλες
Το κτήνος
Κατάθεση ψυχής (Τέλος)

Φώναξε!!

7.1K 388 25
By BeYourselfGM


Παρέμεινε στατική. Γραπωσε με τη δύναμη τα σίδερα του λιμανιού και τον ένιωθε σαν το κτήνος να απολαμβάνει το κορμί της.

"Δεν θα φωνάξεις;"ρώτησε λαχανιασμένος κι εκείνη σώπασε. "ΦΩΝΑΞΕ ΓΑΜΩΤΟ!! ΟΎΡΛΙΑΞΕ!!"συνέχισε κι εκείνη απαξίωσε. Η αίσθηση του μορίου του μέσα της του προκαλούσε τόσο σωματικό όσο και εγκεφαλικό οργασμό. Ήταν τρομερή. Οι καμπύλες του κορμιού της δε, τον ερεθιζαν και μόνο που τις έβλεπε. Έπιασε το δέρμα της μέσης της , το έσφιξε στα δάχτυλα του πονωντας το μα από τα χείλη της ξέφυγε μόνο ένα μικρό, επιφώνημα, το οποίο έπνιξε αμέσως.

"Σε βιαζω...Δεν θα αντισταθείς;" ξαναείπε τραβώντας τα μαλλιά της.

"Δε με βιαζεις..." μίλησε άξαφνα εκείνη "Μόνη μου στο δίνω. Τελείωνε!!" Φώναξε στο τέλος κι εκείνος βγήκε από μέσα της. Την γύρισε και την κοίταξε. Ούτε δάκρυα, ούτε πόνος. Ούτε καν φόβος. Τα μάτια της λαμπυριζαν υπό το φως της λάμπας σταθερά. "Αυτό το υφάκι θα στο σπάσω..." της δηλωσε πονηρά και σήκωσε το χέρι ψηλά. Κούνησε ένα δάχτυλο και πίσω από το παλιό εγκαταλελειμμένο κτήριο του λιμανιού είδε μια μορφή να ξεπροβάλλει. Το σοκ που υπέστη οσο εκείνος πλησίαζε παρέμεινε κι αυτό καλά κρυμμένο. Ο Γκαμπριέλ στάθηκε μπροστά της χαμογελώντας κι εκείνη τον κοίταξε ανέκφραστη σε τέτοιο βαθμό που ο Κρίστιαν τα πήρε στο κρανίο. Ναι, η Μπελ ήξερε που μπλέκει. Μα περίμενε βλέποντας τον αδερφό του να βγάλει κάποια έκφραση. Κάποιο τρόμο. Στα μάτια της όμως δεν υπήρχε τίποτα...

Έπιασε τα δεμένα της χέρια και την πέταξε πάνω στα σκοροφαγωμενα σανίδια ανάσκελα..

"Γκάμπριελ. Ξέρεις τι να κάνεις..." είπε  βάζοντας το δικό του μόριο πίσω στο μποξερακι και ο αδερφός του έβγαλε το δικό του.

"Ελπίζω να είσαι έτοιμη δεσποινίς Κινγκς !" Της είπε ζωηρά κι εκείνη συνέχισε στο ίδιο βιολι. Ο Γκάμπριελ γονάτισε. Σήκωσε πιο πάνω το φόρεμα της και της άνοιξε τα πόδια.

"Μην τελειώσεις μέσα!" Μουγκρισε από πίσω ο Κρίστιαν.

"Είναι υγρή;" ρώτησε και ο Κρίστιαν απάντησε θετικά. Μόλις πήρε επιβεβαίωση βύθισε το μόριο του μέσα της. Η Ιζαμπέλ θεωρούσε τόσο αρρωστημένη τη πράξη. Δεν τη φοβιζε το σεξ. Της προκαλούσε όμως αηδία να βλέπει τον Κρίστιαν να κοιταζει όσο ο αδερφός του την πηδαγε. Το κεφάλι της άρχισε να κοπανιεται πάνω στο σανίδι κι εκείνη κοίταξε ψηλά. Σκέφτηκε την αδερφή της και παρακάλεσε το Θεό να μην την έχουν πειράξει. Δεν θα το άντεχε...Ήταν τόσο ευαίσθητη σε σχέση με την ίδια.

"Φτάνει!"άκουσε κάποια στιγμή τον Κρίστιαν να φωνάζει μα ο Γκάμπριελ βρισκόταν σε έκσταση. "ΕΊΠΑ ΦΤΆΝΕΙ!!"ξαναείπε θυμωμένος.

"ΤΕΛΕΙΏΝΩ!!!" Φώναξε ο Γκάμπριελ και ο Κρίστιαν τον τράβηξε από τον ώμο ένα δευτερόλεπτο πριν τελειώσει μέσα της.

"ΤΙ ΕΊΠΑ ΓΑΜΩ;;; ΔΕΝ ΕΊΠΑ ΜΗΝ ΤΕΛΕΙΏΣΕΙΣ ΜΕΣΑ;;;" ούρλιαξε

"Δεν τελείωσα! Με άφησες κι όλας! Μου χάλασες τη γαμημένη την απόλαυση!!" Παραπονέθηκε αμέσως καθαρίζοντας τα υγρά του που έπεσαν στο παντελόνι.

"Πήγαινε ετοίμασε το αμάξι" αποκρίθηκε ο Κρίστιαν σοβαρός και ο αδερφός του φτιάχνοντας τα ρούχα του, έκλεισε το μάτι στη Μπελ και έφυγε.

Μόλις έμειναν οι δυο τους, ο Κρίστιαν γονάτισε μπροστά της. Χάιδεψε τη κλειτορίδα της και την τσίμπησε δυνατά.
"Απτόητη ε;" είπε πονηρά... έβγαλε από τη πίσω τσέπη ένα μικρο σχοινί. Έδεσε τα πόδια της και τα σήκωσε ψηλά. Τα τοποθέτησε ενωμένα στον αριστερό του ώμο και συνέχισε να παίζει μαζί της. Πάντοτε οι γυναίκες παρακαλούσαν να σταματήσει όταν επέλεγε αυτή τη στάση. Ήταν τέτοια που το μόριο του ακουμπούσε με ευκολία στο τελείωμα του κόλπου προκαλώντας ισχυρό πόνο. Μπορεί να ήταν δίδυμοι με τον Γκάμπριελ, αλλά εκείνος ήταν ένα κλικ πιο προικισμένος. Πιο σκληρός. Πιο ωμός.

Έβγαλε τα δάχτυλα του από μέσα της κοιτώντας την στα μάτια και βύθισε δυνατά το μόριο του. Εκείνη  εκφράστηκε. Για ένα γαμημένο δευτερόλεπτο έσφιξε τα βλέφαρα της δυνατά κι εκείνος εισέπραξε αυτό που ήθελε. Προτίμησε τον αργό τρόπο.

"Σφιξε με Ιζαμπέλ..." της είπε κι εκείνη δεν το έκανε αυτή τη φορά. "ΕΊΠΑ ΣΦΙΞΕ ΜΕ!" Της είπε κάνοντας μια δυνατή ώθηση μέσα της και τα χείλη της άνοιξαν βγάζοντας μια κραυγή που του προσέφερε ικανοποίηση ξανά μα πάλι δεν τον υπάκουσε.

Μια, δύο,  τρεις δυνατές ωθήσεις ακόμα... Η Ιζαμπέλ δέχθηκε  το πρώτο πόνο και μετέπειτα σφράγισε τα χείλη. "Μου προκαλείς πονοκέφαλο γαμω !" Της είπε και χαμήλωσε ρυθμό βλέποντας πως δεν παίρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ξελυσε τα πόδια της και τα άφησε δεξιά και αριστερά από το κορμί του . Έσκυψε στο δικό της και μεταμορφώνοντας το βιασμό σε κάτι πιο ερωτικό, άρχισε να ρουφάει τη κοιλιά της. Της  έσκισε το φόρεμα και φτάνοντας στα στήθη της τα άγγιξε με τα χείλη του. Άρχισε να την χαϊδεύει κατά μήκος όλου του κορμιού της τρυφερά αυτή τη φορά. Λίγο πριν μπει μέσα της ξανά, φωλιασε το κεφάλι του στο λαιμό της. Βρήκε το αφτί της και βυθίστηκε αργά αργά... "Μπορείς άραγε εκτός από υγρά να παράγεις και οργασμό;" ψιθύρισε τρίβοντας ταυτόχρονα και την κλειτορίδα της. Οι κινήσεις του είχαν μεταλλαχθεί και το σώμα της άρχισε να την προδίδει . Οι κινήσεις του αργές, ερωτικές... Με μια βαθειά, απαλη ώθηση, άγγιξε το τέρμα της κι εκείνη άφησε έναν ανεπαίσθητο αναστεναγμό στο αφτί του. Ανασηκωσε το κεφάλι του από το λαιμό της και την κοίταξε πονηρά. Είχε γίνει κατακόκκινη. Τα μάγουλα της βάφτηκαν στο ροζ από την ένταση κι εκείνος το έβλεπε και το ένιωθε.
"Τελείωσες..." σχόλιασε πάνω τα χείλη της χωρίς να τα αγγίξει κι εκείνη αποτραβηξε το βλέμμα της και το άφησε να χαθεί στη θάλασσα. Ένιωσε μέσα του τις συσπάσεις από το μόριο του και μια πρωτόγνωρη αίσθηση στο κόλπο της. Μια περίεργη κάψα.

"Κι εγώ τελείωσα..." της ψιθύρισε. Χωρίς να βγει από μέσα της, έβαλε το χέρι στη τσέπη. Έβγαλε ένα λευκό χάπι και το τοποθέτησε στα χείλη του. Έπιασε το κεφάλι της γυρίζοντας το προς το μέρος του , χαμήλωσε το δικό του και πιέζοντας τα μάγουλα της άνοιξε τα χείλη της. Της πάσαρε το χάπι κάνοντας ένα κύκλο με τη γλώσσα του και απομακρύνθηκε.

"Μην μας γκαστρωθεις και αναγκαστώ να σε πετάξω στη θάλασσα..." της είπε  βγαίνοντας από μέσα της. Σκουπίστηκε με το ύφασμα από το φόρεμα της και ντύθηκε.

"Να δω για πόσο θα κρατάς αυτή τη στάση..."  είπε σηκώνοντας την. Ήταν ολογυμνη μα δεν τον πτόησε. Την τράβηξε μέχρι το αυτοκίνητο και την πέταξε στο ανοιχτό πορτ-μπαγκάζ. Μπαίνοντας μέσα άναψε ένα τσιγάρο παραβλεποντας τον αδερφό του που τον κοιτούσε έντονα.

"Λοιπόν πως ήταν;"ρώτησε κάπου στα μισά της διαδρομής ο Γκάμπριελ .

"Βουλωσε το Γκάμπριελ δεν έχω όρεξη" απάντησε κοφτα.

"Ώπα ρε μαλακα!! Τι διάολο έπαθες;"

"Τίποτα. Σκάσε και οδήγα!"

Ο Γκάμπριελ έβγαλε ένα νευρικο επιφώνημα και συνέχισε να οδηγεί αμίλητος προσπαθώντας να καταλάβει τι έπαθε ο Κρίστιαν...

Σας φιλώ...

Continue Reading

You'll Also Like

237K 15.1K 30
Τύλιξε τα μακρια της δάχτυλα γύρω από το ύφασμα της γραβάτας του , σίγουρα θα κερδιζε το στοίχημα... Έβλεπε στο μυστηριο βλέμμα του τον πόθο και αυτό...
18.2K 2.1K 46
Το Mansfield SIS Academy είναι μία ακαδημία εκπαίδευσης μυστικών πρακτόρων αλλιώς γνωστή και ως MI6. Ο κόσμος αγνοεί την ύπαρξη της και αυτό είναι το...
148K 8K 19
Μια συμφωνία, ένας γάμος ,μια φυγή...! Η μοίρα τους ένωσε και όμως χάθηκαν,θα ξαναβρεθουν παλι.. ! Θα μπορέσουν να ενωθούν?
12.4K 379 31
Stormy is a girl who grew up in the Spanish Mafia family. With the death of her father, she was forced to take his place. What happens when she meets...