7 Drenge og 1 pige. (Dansk)

By Natascha_Daner

6.7K 355 46

Det her er min anden Fan Fiktion! Den handler om denne her pige ved navn '???' (Det finder jeg ud af) og hun... More

Kun mig?
Møder BTS.
Nyt Forhold?💑💏
Ny ven!👽
Elsker ham.
Jaloux
Dead Or Not?
Namjoon...
Der Sker Så Meget!
Slåskamp.
NAMJOON!
Unavngivet Kapitel 12
LÆS!
Forlader Hende Ikke!
Troede Det Gik Godt...
Sandheden...
Hemmeligheden.
Jikook😇
Deres Reaktion.
Party!
Sope!
HURTIGT!
Mere Drama!
Undskyldning..?
SOPE.
Jimin Er Helt Rød I Hovedet
Uvenner!
Jin's Knuste Hjerte.
Forladt os..?
NYE KAPITLER!
Hvor Er Du?
Gode Venner Igen
Jikook+Sope
Ikke Endnu...
Helo Fellows
Vigtig VIDEN!
UNDSKYLD!
Gode Nyheder!
Søvn
Hospital Here We Come
~Puslespil~
Uventet Drejning (SIDSTE)
Info

Jikook...

105 6 0
By Natascha_Daner

*WARNING: KAN GODT VÆRE LIDT FRÆKT!*

JIMIN POV' 
——————————
Selvom at jeg sidder på skødet af Jungkook inde hos Kristina og Namjoon, så føler jeg mig faktisk ikke flov men stolt! Jeg elsker det allerede!

Jeg har mit hoved stadigvæk på hans skuldre. Han kan finde på at hviske et eller andet og kysse min nakke sådan, engang imellem.

Det giver mig gåsehud hver gang. "Du er dejlig!" Hvisker han i øret på mig og kysser blidt min nakke. "Kan i ikke finde jer et rum istedet?" Spørger Suga om.

Jungkook stopper hvad han laver og kigger på Suga. Jeg løfter mit hoved for at kigge på ham. "Stop nu, de kan bare godt lide hinanden." Svaret Namjoon. "Ja, det kan vi ikke gøre for, du skal være forberedt på at se det hver dag." Svare jeg og kaster mit hoved tilbage på hans skuldre.

Deres samtale fortsætter normalt efter. Jeg drejer mit hoved lidt for at kigge på Jungkook, jeg drejer mit hoved lidt mere så jeg kan se hans hals, jeg læner mig lidt ind og kysser den.

Han ligger hans hoved lidt til siden så jeg kan komme mere til. Han dufter godt, rigtig godt!

Jeg fortsætter lidt endnu men vælger at stoppe da der ligesom også er andre til stede...

Jeg har stadigvæk min mund tæt på hans hals, han drejer hovedet lidt for at se på mig. Han læner sig ned og kysser mig.

Vi passer sådan lidt os selv, imens de andre snakker. Han trækker sig og kigger på mig. "Ved du godt for f*king hot du er nogle gange?" Siger han.

Jeg rødmer men driller ham med at bide mig selv i læben langsomt. "Stop!" Hvisker han. Jeg giver ham et flirtende smil. Han slikker hans læber.

Jeg kigger på ham, flirtende.

Hans reaktion er alt hvad man har brug for!

Jeg små griner, og sætter mig ordenligt op for at ligesom se hvad de andre laver. Jimin er også med i samtalen, men Jungkook kan stadigvæk ikke lade vær med at tænke på det blik han fik.

2 TIMER SENERE
—————————
Vi er stadig inde hos Kristina. Jeg sidder stadig ovenpå Jungkook. Han er en god stol...

Jungkook tager ligepludselig hans hænder på mine abs/mave og skubber mig lidt bagud så jeg kommer til at ligge op ad ham. "Kan vi like gå hjem? Eller gå en tur?" Hvisker han. "Vi kan godt gå en tur." Hvisker jeg tilbage og blinker til ham for at drille.

Man kan se at han elsker når jeg driller ham, men alligevel er det irriterende når det er i offentligheden. "Drenge og pige, mig og Ji går os en tur. I kan bare køre hjem, når i nu vil hjem så går vi bare hjem." Siger Jungkook og rejser sig, men jeg er stadig ovenpå ham, så han holder mig rundt om maven og går ud med mig.

Han sætter mig derefter ned, og ligeså snart vi er gået ud og kommet lidt væk fra hospitalet kan jeg fornemme hans krop ligesom sender nogle signaler.. Nogle ikke søde signaler.. (😏)

Jeg kigger hen på ham, jeg slikker rundt om mine læber langsomt og bider dem derefter langsomt. "Det var satans!" Udbryder han, og tager fat rundt om mit håndled og går hurtigere.

Vi går indtil at vi er... Hjemme.

Han nærmest hiver mig op til døren, låser den op og hiver mig med ind. "Shit JK!" Siger jeg da han er helt.. Like, ivrig nærmest.

Han giver slip på mig håndled når vi er inde og går hen mod mig. Jeg går baglæns, og rammer en væg tror jeg det er.

Han kommer tættere, og står helt henne ved mig, op af mig. Min ryg bliver bare mast op ad væggen.

Jeg kigget op på ham, og gør det samme som jeg gjorde tidligere.

Jeg gav ham det blik, også flejnet han ud...

Han tog fat om mig og gav mig signaler til at jeg skulle springe op. Så jeg det gjorder jeg og mine ben var rundt om hans talje.

Fordi vi stod lidt væk gik han bare hen mod væggen og klasket mig op af den og angreb mine læber, nærmere min mund.. Han angreb bare mit ansigt og hals...

Det blev ret... Heated...

Han gav mig derefter sugemærker på halsen. Ærligt, var det lidt dejligt.. Jeg mener, hans berøring, hans læber mod min hals like.. Det var godt.

Han gik væk fra væggen af, og var mørkt inde i stuen fordi vi ikke havde haft tændt lyset.

Han gik ligepludselig op mod hans eget værelse. Han gik ind og lukket døren med hans fod.

(Bare rolig, det som i måske tror kommer ikke til at ske!)

Han lagde mig derefter forsigtig ned på sengen, og angreb min krop.. Han tog min t-shirt lidt op så han kunne give mig sugemærker på maven.

Jeg ville drille ham, men stadig holde det ved lige.. Så jeg tog fat i hans kinder og trak ham op mod mit ansigt og kysset ham, jeg stønnede inde i kysset.

Det har jeg faktisk gjort nogle gange fordi jeg har en meget følsom krop. Jeg skal bare blive nusset og jeg kan krølle mig helt sammen.

Han blev ved. Han trak sig fra kysset og hev hans og min trøje af...

Det forsatte endnu med sugemærker og våde kys.

Han trak sig pludselig. "Hvis du ikke bare havet gjort alt det, så havde det her ikke sket." Sagde han. "Det ved jeg men det vil ikke have været sjovt.. For, elsker at se dig sådan fustreret." Sagde jeg men hviskede det sidste ind i øret på ham.

Jeg fik rullet os rundt så jeg sad ovenpå hans talje imens han lå ned.. Jeg kiggede ned mod min mave også alle de sugemærker! "Hold da helt kæft! Hvor meget kan du lige suge!?" Udbrød jeg. Jeg lændede mig ned og gav ham et sugemærker på halsen.

Jeg løftede mig igen. "Så har du fået gengæld!" Svaret jeg stolt og smilt til ham.

Jeg sad på ham lidt endnu imens vi bare snakket. Drengene var stadig ikke komme-

Vi hørte hoved døren åbne. Jeg kravlet af Jungkook, tog en trøje på. "Jeg går ned og siger at vi er her." Sagde jeg og skulle til at gå. Jeg blev hevet tilbage og min ryg var mod en bar brystkasse. "Na-ahh, det tror jeg ikke.. De skal nok finde ud af det selv, tror du ik?" Hvisket han i øret på mig.

Jeg vendte mig rundt og skubbet Jungkook, ned i sengen hev min trøje af og kravlet op på ham. "Du er simpelthen for meget! Har du ikke fået nok?" Spurgte jeg. "Kan aldrig få nok." Svaret han. "Pervers!" Svaret jeg bare.

Jeg lændede mig ned og begyndte at kysse ham på munden. Jungkook tog hans hænder om bag min nakke så han kunne dybe kysset. Jeg elsker den måde han rør mig. (Lmao)

Han ved ligepræcis de steder hvor jeg er mest følsom. Vi kunne høre fodspor, så jeg prøvet det jeg kunne at hoppe af ham men Jungkook vandt fordi han er stærkere.

Vi kunne høre dem stå udeforan døren. "Kan du også hø-" "Jeg tror de er derinde!" "Shh!" Kunne vi høre dem stå og hviske.
Perverse drenge...

Jeg trak mig fra Jungkook da jeg skulle have luft. Jeg rejste mig og gik hen og åbnet døren. Alle drengene stod der og kigget forskrækket. "Næste gang, så bare kom ind.. Vi lavet ikke noget." Svaret jeg.

Drengene fik øje på alle de sugemærker jeg har. "Eller, det vi ihvertfald HAR lavet." Sagde jeg imens jeg gik hen til Jungkook igen. "Hvad har i 2 lavet?" Spurgte Hoseok. "Ingent-" men jeg blev afbrudt. "Vi har bare være lovers som lovers nu er." Svaret Jungkook.

Jeg slog ham på brystet og gemte mit hoved under dynen af flovhed. "Yeah, okay.. Hyg jer!" Sagde de og lukket døren..

Jeg trak mit hoved op igen. "Jeg vil sove." Sagde jeg og gabt. Jeg lagde mig indtil Kookie og vi faldt i søvn.
—————————————
Ting blev lidt hot.. Men uhm, håber i kunne lide det her Jikook kapitel.. Var akavet at skrive men fik skrevet det.

Continue Reading

You'll Also Like

2.1K 6 2
Til din liderlige side. hvis du vil skrive så find min snap i min anden bog. Skriver et par kapitler om ugen
4.3K 768 54
Jeon Jungkook (Omega ) Se casa con su mejor amigo de adolescencia Min Yoongi (alfa). Al tiempo conoce a Taehyung un abogado el cual no le gustan los...
12.1K 448 43
Vicktoria møder Pelle... Ja nemlig ham fra Page Four!! Hun er helt væk i ham... Kan han lide hende? Og hvad med ham der Stefan Hjort? Hvordan går det...
18K 26 4
Sex, samleje, ornani og orgasmer Nogle PWP (porn without plot) historier Tager gerne imod forslag og anbefalinger