A halál erdeje [szünetel]

By minhee_69

204 22 2

Rejtélyes öngyilkosságok történnek egy erdőben. Sage Harrisont nem érdekli más, csak a felfedezni vágyás. Wil... More

Prológus
Első Rész

Második Rész

48 6 2
By minhee_69

Sage hét elején költözött a városba. Miután megreggelizett, felkapta a fülhallgatóját és elindult. Éppen úton volt a kávézó felé, ugyanis valahol munkát kellett szereznie, amikor nekiment valakinek.
- Nem lát? - fakadt ki az úr, akinek nekiment, majd el is esett.
- Már elnézést, de mint látja van két jó szemem, úgyhogy elég értelmetlennek találom a kérdését - válaszolt Sage.
- Talán ha nem nyomkodná azt a ketyerét, és még a dugót is kiszedné a füléből, akkor nem lökne fel embereket, és elkerülhetné a balhét! - a férfi felemelte a hangját, nem tűrte, hogy ilyen tiszteletlenül beszéljen vele bárki is.
- De gondolom maga nyilván látta, hogy jövök, akkor igazán kikerülhetett volna! - erre már Sagenek is elege lett, és visszakiabált a férfira.
- Mi ez a nagy kiabálás? Elég legyen! - hallatszódott egy éles hang a kávézó ajtaja felől.
Sage és a férfi is odanéztek, és megláttak két rendőr ruhába öltözött férfit. Egyből elkezdtek magyarázkodni, de ennek csak az lett a vége, hogy még nagyobb hangzavar keletkezett. Sage és a férfi próbálták túlkiabálni egymást, ám sikertelenül, ennek az egyik rendőrnyomozó vetett véget.
- Azonnal fejezzék be mindketten! Egyszerre csak egy beszéljen! William Price nyomozó vagyok és kérem jöjjenek be velünk a kávézóba, egy kávé mellett megbeszéljük.
Ezután mind a négyen elindultak, és helyet foglaltak a hangulatos kávézó épületében.
- Szóval kisasszony kérem kezdje Ön mi történt.
-Éppen úton voltam ide a kávézóba és zenét hallgattam, amikor nekem jött ez az ember. Elestem és még Ő volt felháborodva. - mesélte el az Ő szemszögéből Sage az esetet.
- Badarság! Nem is így történt! Nem elég, hogy figyelmetlen és tiszteletlen, még hazudik is! - kelt ki magából a férfi.
- Uram, kérem csillapodjon le, most Ön is elmondhatja a maga szemszögét.
- Úton voltam haza a feleségemhez, amikor nekem jött ez a lány és elestem. Nem figyelt oda, a füle be volt dugva, és a kütyüjét nyomkodta. Ezért szerintem jogos a felháborodásom.
- Jól van, kisasszony szeretném, ha elnézést kérne az úrtól, majd mehetnek mind a ketten a saját dolgukra - zárta le az egészet Murray.
- Bocs - vetette oda Sage flegmán a férfinak, majd felkapta a táskáját meg egy újságot, és kiviharzott az épületből.
Útközben leült egy padra, és szemügyre vette az újságot. A Weekly Hampgate hetilap volt nála, címlapon az újabb halálesettel.
"Újabb holttestet találtak a rendőrök az Emergrave erdőben" írja a főcím. Sage kinyitotta a megfelelő oldalon az újságot és elkezdte olvasni a cikket. "A héten már a második holttest kerül elő városunk erdejéből, szakértők szerint öngyilkosságok történtek. Ezt a tényt Jack Murray nyomozó ezredes erősítette meg. Az első esetnél Marvin Smith volt az áldozat. A 24 éves férfi önként vetett véget életének, testére az Emergrave erdőben talált rá egy arra járó család. A másik áldozat Meghan Evans. A 22 éves lány szintén önmaga vetett véget az életének, akire egy futó talált rá a késő esti órákban. Városunk rendőrei ennyit árultak el nekünk az esetekről."
Sage érdeklődését igen felkeltette ez a cikk. Egészen különösnek találta, hogy ugyanazon a napon találták meg az első testet, mint amelyik nap beköltözött új házába. Furcsa ötletnek tartotta, hogy bármi osszefüggés legyen a kettő között, ezért el is vetette a gondolatot.
Időközben elkezdett fázni, ezért elindult haza. Útközben megállt bevásárolni, de nagy szerencsétlenségére találkozott a férfival akinek nekiment és a feleségével. A hölgy kedvesen mosolygott rá, Sage visszamosolygott. Utána ránézett a férfira, de tőle csak egy morcos pillantást kapott. Sage kifizette a hozzávalókat, majd folytatta útját haza.
Miután hazaért, főzött egy nagy adag bolognai spagettit. A tál étellel felment a szobájába és bekapcsolta laptopját. Keresett egy filmet, és éves közben megnézte. Valahol a film közepe tájékán járhatott, amikor felvillant egy üzenet a telefonján.
"Remélem tetszett, amit olvastál az újságban, készülj fel a katasztrófára."
Ennyi állt az üzenetben, amit ismeretlen feladó küldött. Saget megijesztette ez az egy sor ezért jobbnak látta, ha gyorsan lezuhanyzik, majd lefekszik aludni.

Continue Reading

You'll Also Like

MAFFIA élet By Zoè Bères

Mystery / Thriller

9.8K 195 36
Amber Keep élete megváltozik mikor a szülei elmondják hogy a maffia vezetői . Onnantól kezdve kiképezik a 11 éves Ambert hogyan tud leghatékonyabban...
9.9K 521 30
"Everybody's got their demons Even wide awake or dreaming I'm the one who ends up leaving Make it okay See a war I wanna fight it See a match I wanna...
5K 356 18
❝𝐈𝐬𝐦𝐞𝐫𝐞𝐭𝐥𝐞𝐧 𝐞𝐥𝐥𝐞𝐧𝐬é𝐠𝐞𝐤 𝐯𝐢𝐥á𝐠á𝐛𝐚𝐧 𝐚 𝐭ú𝐥é𝐥é𝐬 𝐚 𝐥𝐞𝐠𝐯𝐚𝐥ó𝐬𝐳í𝐧ű𝐭𝐥𝐞𝐧𝐞𝐛𝐛 𝐩á𝐫𝐨𝐬𝐭 𝐤ö𝐭𝐢 ö𝐬𝐬𝐳𝐞.❞ Amik...
1.9K 83 32
Claire Evans évek óta nyomozóként dolgozik a New Scotland Yard rendőrségen. Élete minden egyes percét nagy figyelem övezi. Ígéretes zenei karrierjét...