VÉR A HÓBAN ➢ H.S

By franciariviera

9.9K 732 62

Az országok közti olajért folytatott harc olyan méreteket öltött, hogy mindez III. világháborúba torkollott. ... More

Első fejezet
Második fejezet
Harmadik fejezet
Negyedik fejezet
Ötödik fejezet
Hatodik fejezet
Hetedik fejezet
Nyolcadik fejezet
Kilencedik fejezet
Tizedik fejezet
Tizenegyedik fejezet
Tizenkettedik fejezet
Tizenharmadik fejezet
Tizennegyedik fejezet
Tizenötödik fejezet
Tizenhatodik fejezet
Tizenhetedik fejezet
Tizennyolcadik fejezet
Tizenkilencedik fejezet
Huszadik fejezet
Huszonegyedik fejezet
Huszonkettedik fejezet
Huszonharmadik fejezet
Huszonnegyedik fejezet
Huszonötödik fejezet
Huszonhatodik fejezet
Huszonnyolcadik fejezet
Huszonkilencedik fejezet
Harmincadik fejezet
Harmincegyedik fejezet
Harminckettedik fejezet
Harmincharmadik fejezet
Írói utószó

Huszonhetedik fejezet

244 19 2
By franciariviera

Sikerült fellapátolnom azt az icipici önbecsülésemet is, amin még nem hajtott át méregdrága sportkocsiként a százados által rögtönzött monológ. Azonban most sikerült elveszítenem az utolsó cseppjét is hála a felelőtlenségemnek, na meg a fürdőhelyiség közepén engem szuggeráló férfiúnak.

- Derek... - kezdtem, de ő lepisszegett.

- Nem, nem! Itt most csak én kérdezek - alsó ajkába harapva figyelte minden mozdulatomat. Ahogyan magam köré tekerem a törülközőt, s azt is, hogy miként lépek ki a kabinból. Már nem éreztem szégyenérzetet a testem miatt, itt már nem létezett férfi vagy nő kérdése. Legalábbis számomra nem. A hazánk szolgálatát kell szem előtt tartanunk, nem holmi nemekről való buta dilemmázást. - Ho-hogy tudtad ezt idáig eltitkolni?

A tükör elé állva kezdtem dörzsölni a fogaimat, majd tekintetünk találkozásakor inkább elfordítottam a fejem a mosdókagyló tanulmányozásába temetkezve.

- Válaszolj! - ragadott meg könyökömnél fogva, így elveszítve egyensúlyomat a mellkasának estem. - Hunter... - suttogta. Pilláimat lehunyva megráztam a fejem, valamint visszanyerve állóképességemet elhúzódtam tőle.

- Ígérd meg, hogy ez köztünk marad!

A vörös elgondolkodott kérésemen, de azután haját felszántva félrepillantott.

- Ezt nem ígérhetem meg. Egyáltalán mi az igazi neved? Hogyan sikerült átjutnod az alkalmasságin? Na és mi vezérelt, hogy ide gyere? Istenem, Crane...

Megelégelve a kérdés záport , a felgyülemlett indulataimnak betudhatóan a csempékhez löktem.

- Hogyha nem vagy képes befogni a szádat, akkor az ittmaradásomat kockáztatod. És ezzel együtt a saját életedet is - szűrtem a szavakat fogaim közt. A vörös hunyorogva nézett szemeimbe, látszólag meg sem hallotta a szavaimat. - Derek, én komolyan beszélek. Kicsinállak, ha köpsz - nehezemre esett kimondani a szavakat, mivel őt tartottam az egyik, hozzám legközelebb álló személynek, most azonban ellene kellett fordulnom a saját érdekemben.

Ki csinál ilyet?

Elengedtem a fiút, aki némán bámult maga elé még akkor is, mikor elhagytam a fürdőhelyiséget. A szobánkban teljes sötétség honolt, így mikor becsuktam magam mögött az ajtót, csak a redőnyökön átszökellő fénycsíkok maradtak nekem. Sóhajtva indultam meg az ágyam felé, ennek dacára nem jutottam messzire. Izmos karok tekeredtek derekam köré, ezzel béklyóimat alkotva. A forró, hullámzó mellkas hátulról simult nekem, ezért ijedtemben megpördülve tengelyem körül szembetaláltam magam Harryvel. Eddig nem tapasztalt mennyiségű hevesség csillant a szemében, ajkai azonnal az enyémekre tapadtak. Szíve érezhetően ki akarta szaggatni bordáit, ágyékánál pedig megtapasztalhattam túlzott izgalmát. Ki akartam rántani magam szorításából, de ő nem engedett el.

- Harry - suttogtam, ahogy sikerült elszakadnom szájától. A bongyori mintha meg sem hallotta volna, vagy esetleg bátorításnak vélve a szót lenyomott a hideg fapadlóra, és csuklóimat a fejem fölé szegezve tért nyakamra.

- Harry, én ezt nem akarom - ráztam a fejem jobbra-balra. A férfi pólóm alá nyúlt, ignorálva teljes személyemet, szabad akaratomat. Pislogtam párat, hogy a kibuggyanni vágyó könnyeim ne szégyenítsenek meg jobban. Mikor ajkaimat rágcsálva oldalra fordítottam a fejemet, a göndör felpillantott.

- Hunter - szemei mintha kijózanodtak volna az előbbi kábult transzból, amelybe belecsöppent. Engedett szorításán, és már nem olyan erősen nyomta testét az enyém ellen. Intenzíven megrázta a fejét, közben elszörnyedve előbbi tettein végre leszállt rólam. - Én... nem is tudom, mi ütött belém.

Ennyit tudott kibökni, mielőtt rohamos ütemben elhagyta a szobát. Megsemmisülve feküdtem még mindig a padlón, magamon érezve a férfi frivolitástól duzzadó érintéseit. Harry Styles maga volt a megfejthetetlen rejtély, amelyeket általában a maja piramisokban fedeznek fel. A tekercsek kivehetetelen betűit több száz tudós futja végig, mégsem mennek semmire.

Az ajtó résnyire nyílt, ezért szívem akaratosabban kezdte pumpálni a  vért ereimbe, mialatt én hunyorogva próbáltam kivenni a kobakot, aki fejével volt csak bent a szobában.

- Ezek szerint időben érkeztem - jelentette ki csendesen, mégis mögöttes jelentéssel. Szóval tud a dologról. Nem szólaltam meg, csak felülve a padlón a térdeimnek döntöttem államat. A fekete férfi becsukta maga mögött az ajtót, majd lassan mellém telepedett.

- Jere - motyogtam, majd megmarkoltam pólóját, és fejemmel a nyakgödrébe temetkezve kezdtem el szipogni. Néhány pillanat telhetett el, mikor megéreztem hosszúkás ujjait a tarkómnál. Felállt a hátamon a szőr az idegen érintésre. - Segíts nekem.

Könnyeim eláztatták a felsőjét. Már nem törődtem a hangom mélységével, s azzal, hogy megtartsam a sziklaszívű fickó képét, amelyet eddig láttatni engedtem. Itt már csak az érzelmek diktálták az ütemet, a domináns szerepét mostmár nem a testiség uralta.

- Nekem fontos vagy, Hunter. Nagyon is - motyogta. A szoba csendjében már-már visszhangot vert a mély szólam, amit megütött.

Vékony fénycsík kúszott végig a férfin, majd az én lábamat is elérte, felmászva elernyedt testemre. Fel sem nézhettem, mert mire megtettem volna, a szobaajtó nagy erővel vágódott be újra. Eluralkodott rajtam a sírás, mert tudtam, Harry Styles teljesen félreérthette a helyzetet.



Continue Reading

You'll Also Like

74.3K 3.3K 28
.· 𝙬𝙚 𝙖𝙡𝙡 𝙣𝙚𝙚𝙙 𝙨𝙤𝙢𝙚𝙤𝙣𝙚 𝙩𝙤 𝙨𝙩𝙖𝙮 ·. Amelia Solane több mint két éve tartó kapcsolata egy pillanat alatt ér véget, miután a lány t...
19.4K 1.1K 5
Elizabeth White olyan, mint bármelyik 17 éves lány. Csak úgy falja a könyveket, filmeket és sorozatokat, minden érdekli, szereti halogatni a teendőit...
1.2K 62 13
Itt különféle témájú és hosszúságú történeteket olvashattok Miraculous témában, melyekben kiderül valaki(k)nek a személyazonossága. Alapvetően az Öss...
629K 31.6K 47
Egy fiatal lány, kinek élete cseppet sem mindennapi, találkozik egy gyilkossal. Érzelmek kavalkádja lepi el mindkét fél életét, de végül ki győz? Egy...