Dead Girl

By Tsvety04

1.9K 162 18

Ад или Рай? Историята на едно обикновено момиче превърнало се в необикновен Ангел Пазител. More

1.
2.
3.
4.
5.
6.
8.
ВАЖНО!
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
Въпросче🤷🏽‍♀️
18.
19.
20.
21.
22.

7.

71 4 0
By Tsvety04

Настанихме се на бара,аз седях до Хари.Поръчах си уиски с малко лед,а Хари си взе водка.Той си говореше с Том,а аз седях и се взирах в страхотната гледка от прозореца до мен.Когато се обърнах Хари бе привършил втора чаша водка и си поръчваше шотове.

-Хари,това е твърде много алкохол!
-Ох,Стейс отпусни се малко.-каза той като едвам,едвам успяваше да си отвори очите.
-Добре аз отивам отвън,за да изпуша едно.-(при нас беше разрешено да се пуши трева)Излезнах от бара и си свих малко трева.Запалих и си извадих телефона.Докато скролвах в Instagram усетих,че има някой зад мен.Обърнах се и това беше Карина.
-Хубава вечер!-Каза Карина оглеждайки се в безкрайното небе.
-Какво пак?Този път да ме заколиш ли искаш?-засмях се аз
-Не,все още!-Погледна ме със черния си заплашителен поглед,който накара краката ми да се подкосат,а космите по тялото да настръхнат.
-Защо го правиш?Защо точно аз?
-Ерика знам,че си ти и този път няма да бъде толкова лесно да откраднеш момчето,което ми принадлежи!-каза тя,но този път с нисък и строг тон на иначе дрезгавия ѝ глас.
-Какви момчета съм ти крадяла?
-Не се прави,че не знаеш!И между другото подушвам кръвта ти.Мисля,че ще е много вкусна!-Каза тя като отново показа вампирските си зъби.След,което се отправи към вратите на заведението.Допуших си тревата и я последвах.
-Хари,аз ще отида до тоалетната.
-Добре,аз също.-Хари стана и трябваше да му помагам да не се блъсне в някоя от масите.Бяхме пред тоалетните и Хари ме дръпна силно до себе си,като накара телата ни да се слеят.Последва страсна целувка,на която нямаше как да откажа,за това последвах примера му.Влезнахме в тоалетната като не разделяхме топлите си и плътни устни дори за минута.Той ме сложи да седна на мивката и тръгна да разкопчава панталона си.
-Хари,не мисля,че трябва да го правим!-казах аз с леко понижен и засрамен глас.Знам,че не трябва да се влюбваме.Знам,че нашата лоюбов ще е невъзможна!Аз ли?Аз не мога да направя нищо.Трябва да му помогна вместо да го карам да прави глупости ,от които ще съжалява!
-Какво има?Всичко наред ли е?-попита той поглеждайки ме с пъстрите си и невинни очи.
-Да,но не мисля,че съм готова,а и повярвай ми не трябва да бъдем заедно.-Погледнах го.Беше отправил яростен,но едновременно и съсипан поглед към мен.Вече беше късно.Вече беше дарил половината от сърцето си на мен,но не трябва...не може!

Continue Reading

You'll Also Like

56.9K 2K 43
"Знаеш, че можеш да се скриеш, но никога няма да избягаш,скъпа!" каза той и се усмихна зловещо.Дори и в мрака забелязах подлата му усмивка. "Значи се...
Welcome to Hell By scec

Mystery / Thriller

28.5K 1.8K 18
Какво ще се случи, ако Дяволът се влюби ?
1.2K 187 35
Те са забравили човешкото присъствие. Не могат да останат в един и същ свят и събуждайки се на различно място всеки ден, героите Динара и Нейтън се о...
8.7K 1.3K 26
Намджун е наемен убиец, а Джин - цветар. След една своя мисия Джун се чувства виновен за смъртта на човека, който е убил и отива в магазина, в който...