disgusting 厭味 yuta

By zdtrbl

66.4K 6.1K 2.1K

❝bana ne kadar mide bulandırıcı olduğumu söyledin.❞ ⊰ mide bulandırıcı ⊱ girl + nakamoto yuta | ©zdtrbl ─... More

D'last
you are [N]oisy
you are [R]atty
you are [F]ussy eater
you are being [R]idiculous
you are [C]rybaby
you are like a [C]hild
you are [M]essy
you are not [F]unny
apology
you are •ruel
i •ate
disgusting'last

thanks

4.6K 333 179
By zdtrbl

Okuduğunuz cümlelerden sonra buraya gelmek garip hissettirmiş olabilir çünkü son bölümü az önce yazdım ve içimde bir yerde hâla burukluk var. :')

Nakamoto'nun yansıttığı karakterden dolayı bu burukluk. Hayatımızın neredeyse her köşesinde denk geldiğimiz insanlardan olduğu için istemsizce sinirleniyor olmamız, çok normal. Onlara istediğimiz kadar dil döksek de konuşsak da kendi bildiklerinden vazgeçmeyecekleri için, acı ama, asla bitmeyecekler.

Bu, acı gerçeği dökmek istediğim bir hikâyeydi.

Onun dışında, söylemek istediğiniz bir çok şey olabilir, ters köşe yaptığımı düşünen olabilir, sonunun içine sindiğini söyleyen olabilir bu yüzden; bu bölüme istediğiniz şeyi yazmanızı istiyorum. Hikâye ile ilgili, karakterlerle ilgili, konuyla ilgili her şeyi yazabilirsiniz. Bekliyor olacağım.

Hikâye çerçevesinde üstü kapalı bahsettiğim şeylerden çıkarmak istediğiniz yorumlar içi dolu ya da boş olabilir, umarım, bunun bir hikâyeden çok gerçekliğin bir yansıması olduğunu görebilmişsinizdir.

Buraya kadar okuyan, yorum yapan, takip eden, sessizce ya da aktif bir şekilde buraya gelmeme yardım eden herkese teşekkür ederim.

NCT'yi ve Yuta'yı desteklemeye devam edin~

Kendinize iyi bakın.

teşekkürler ciellyoung

➳ 16.01.19

Continue Reading

You'll Also Like

284K 11.2K 76
Ailesinden kalma küçük ve güzel pastanesiyle ilgilendiği sırada rastgele bir mafyadan gelen mesaj ile dalga geçip uğraşan bir kızın hikayesi
2.8K 101 8
𝘍𝘪𝘯𝘥 𝘠𝘰𝘶𝘳 𝘛𝘳𝘦𝘢𝘴𝘶𝘳𝘦! ❗ot12❗ Tüm povları kendim yazıyorum, bazıları çeviridir.
280K 22.3K 15
Tek başına bebeğiyle Seule taşınan omega jeon jungkook ve komşusu safkan alfa kim taehyung . Omegaverse! SafkanAlfatae! Omegakook! Text&Düzyazı!
4K 547 8
Takımdan atılmamak uğruna kütüphanelerde sabahlayan Jeongguk, ona kayıp ajandasını teslim eden kızın neden bu kadar sessiz olduğunu merak eder.