Lună Plină #1

By xMadalina

3.2K 159 42

Minciună ,ură ,frică ,iubire , atracție , agresivitate ,adevăr crunt și multe alte sentimente ies la iveală c... More

Lună Plină Volumul I
Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8
Capitolul 9
~ Anunț ~

Capitolul 4

215 15 3
By xMadalina

Aren't you somethin' to admire, cause your shine is somethin' like a mirror

And I can't help but notice, you reflect in this heart of mine

If you ever feel alone and the glare makes me hard to find

Just know that I'm always peering out on the other side  # J . Timberlake -Mirrors

                                         ” Concluzii dramatice ”

Maya Povestește :

Trebuie.M-am împotrivit toată după-amiaza . Dar sunt pe punctul de a pierde. Bătălia mea este la fel de inutilă precum aceea a unei femei care, simţind primele dureri ale naşterii, hotărăşte că momentul nu este deloc prielnic. Dar natura are câştig de cauză. Întotdeauna. Trebuie să vorbesc din nou cu el , m-a adus acasă fără să îmi reproșeze ceva, nu am putut să spun nimic în tot timpul acesta ,trebuie ca să îi mulțumesc că ma salvat din ghiarele ălora .

Tata nu a scos niciun cuvânt când ma văzut în pragul ușii nevătămată doar s-a uitat lung la mine și și-a văzut de treaba lui , cred că e foarte supărat pe mine ,niciodată nu am lipsit atât de acasă culmea tocmai pe timpul nopții .Simt cum se depărtează ușor de mine , crede că i-am încălcat cuvântul dar el nu știe ce mi sa întâmplat știu că o să mă ierte dacă află incidentul dar nu vreau să îi spun din cauză că mă simt jenată și nu vreau ca să facă pe naiba în 4 ca să îi găsească pe idioții aceia drogați ,nu vreau să se ajungă mai rău .

Cu Ivy am vorbit de 2 ori până acum și părea încântată ,se pare că și-a făcut lipeala cu tipul binefăcut cu care dansa aseară și vor să își facă relația oficială + că vor să facă ceva serios ,presupun că a fost dragoste la prima vedere .

Afară era un nor negru care se îndrepta către oraș repede și sunt sigură că o să plouă ,am oftat lung și am revenit la realitate frustarea mă copleşeşte. N-ar trebui să se termine astfel,nu așa .Vreau să clarific totul , am în gând lucrul acesta ,trebuie să îl găsesc și să vorbesc cu el neapărat deoarece sentimentele colpeșitoare mă fac să par neajutorată .

Mă îndrept către bucătărie pentru a-mi lua ceva de mâncare și îl văd pe tata care se uită la mine lung după care iese din încăpere dar îl opresc.

-Tată ?Îmi cer scuze .. ,spun printre suspine ,chiar vroiam să știu că nu e supărat pe mine deși știam că nu se va întâmpla asta prea curând 

-Maya , am treabă . Trebuie să plec ,spuse atât stând cu spatele la mine și își întoarce capul pe jumătate privind în oriunde alță parte dar nu la mine 

Tac câteva clipe ,mă las bătută .Tata nu mă va ierta prea ușor ,niciodată nu am făcut ceva care să nu îl facă mândru ,nu știe cum să reacționeze ,îl înțeleg dar trebuie să asculte și opinia mea , să îi spun ceva care ar crede ,nici prin ruptul capului nu i-aș spune că 3 băieți au vrut să profite de mine ,simt că iau foc pe dinăuntru .Cum am putut să beau atât ?De ce mi s-a întâmplat mie asta ?Nu îmi era deajuns viața asta care pe jumătate e distrusă ?

Nu știu cum să reacționez ,bine că am fost salvată de băiatul acela Taylor sau rău că am putut să fiu atât de neîndemânatică încât nu am putut scăpa din mâinile lor ? Mulțumesc lui Dumnezeu că nu s-au atins de mine , încerc să par normală ,vreau să plâng,să urlu dar asta nu se întâmplă.

Toată după-amiaza am stat la televizor în sufragerie mâncând floricele și orice îmi cădea  în mâini .Deodată se aude ploaia care cade torențial pe pământul uscat , tună de vreo 3 ori și ploaia cade și mai tare ,lumina sa luat și am rămas pe întuneric ,singură .

Taylor Povestește 

Cine a putut să vină în temniță ?Ei bine am aflat adevărul ,în fața ușii de fier am găsit un bilet ,avea scrisul unui doctor dar Mike a putut să îl deșcifreze : ” Războiul se apropie băieți , păziți-vă spatele  Semnat K.”

Trebuia să mă antrenez azi , de fapt chiar vroiam să alerg în jurul proprietății familiei mele care cuprindea multe arii ,în fața casei era un loc imens cu iarbă verde ,era un fel de loc gol dar știam că acolo puteam ca să ne descoperim pe noi ,forța noastră prin lupte demonstrative și alergatul care era foarte important , trebuie să fi foarte rapid ca să îi poți face față inamicului .

Am pășit pe iarba de câțiva centimetrii fiind îmbrăcat doar într-o pereche de trening confortabili și la bustul gol , puteam vedea semnul pe brațul drept foarte bine , mi l-am făcut când m-am transformat prima dată și fiind permantent se observă ca prima dată când l-am făcut este intact ,fiecare vârcolac are câte un semn de la prima transformare , fiecare își alege unde vrea să și-l facă iar eu am vrut pe braț ,Jessica îl are pe ceafă , mama îl are pe încheietura mâinii , tata pe spate iar Jerremy pe picior ,restul îl au în același loc favorabil lor , ori pe abdomen ori la gât .

Am început să alerg cu o viteză maximă și am început să fac cercuri pe tot locul imens ,Mike și prietenii mei din haită mai apropiați erau pe verandă și priveau cum fac turele ,eram confuz, rănit , simțeam cum mă descarc într-un fel , eram nervos și oricine care mă va întrerupe sigur își va primii bătaie , lupul din mine vrea să iasă la iveală vrea să se simtă liber ,în tot acest timp am încercat să îl înăbuș în mintea mea încercând să par normal ,sincer ..nu sunt ,știu bine că nu sunt ,nu pot să schimb ceea ce sunt și dacă aș avea oportunitatea să aleg tot așa aș rămâne deoarece m-am obișnuit cu el ,nu mai vreau să îl resping deoarece el e jumătate din ființa mea iar cealaltă parte fiind latura omenească ,nu vreau să îl mai închid acolo în mintea mea ,nu mai vreau. 

Deodată simt cum oasele se rup și se fragmentează acolo unde nu ar trebuii să fie iar după câteva clipe eram un lup marou de aproape 3,2 metrii care putea simții libertatea ,nu mai vreau ca să îl las de-o parte .Ăsta sunt ăsta o să fiu mereu și nu am ce să-i fac.

Ceilalți făcuseră fețe lungi deoarece știau că nu vroiam să las latura sălbatică liberă ,doar la ocazii mă transformam și atunci la insistențele grupului , când este vreo neânțelegere mârâi la ei și pot să îi privesc cum tremură și se dau în spate , nu e bine când mă calcă cineva pe nervi că și-o încasează ,mă știu de frică de aceea ma lăsat la conducere ,vor să aibă un șef puternic și nemilos dar se pare că ultima parte am lăsat-o de izbeliște în ultimul timp .

După vreo 50 de ture alergând mă opresc în fața casei iar pe ușa verandei iese Mike .

-Hey Ty , o să răcești ,spuse Mike stând în poziție dreaptă cu mâinile pe lângă corp

-Mamă, pot să am grijă de mine nu îți face griji,spun isteric ducându-mi mâna prin păr și după îl privesc în ochi după care se întoarce isterizat înăuntru iar eu îl urmez .

Maya Povestește 

 Așteptam pe canapea ca să vină curentul iar după 30 de minute totul se luminează ,sar în sus ca o psihopată fiind fericită că a venit curentul și dau drumul la tv .

Sună cineva la ușă și rostogolesc ochii uitându-mă spre direcția care ducea spre ușă , mă ridic cu greu și o deschid vădzând că nu e nimeni doar un plic ,îl iau de jos cu rețineri uitându-mă ciudat la el intru în casă și mă trântesc pe canapea deschizându-l .

Era în el o scrisoare dar scria mare pe ditamai foaia ,culmea era doar 1 frază scrisă caligrafic .

” T U   V E I   F I   D I S T U G E R E A  M E A,  D A R  E U  S U N T   M A I  D E Ș T E A P T Ă  C A  T I N E ”

-Cineva își bate joc de mine ,e o glumă proastăă ! spun cu voce tare ceea ce urmează după virgulă .Rup foaia și la fel și plicul și îl arunc pe lemnele din șemineu dându-i foc ,idioții au chef de glume ,mă pun din nou pe canapea nervoasă și schimb canalele plictisită neavând stare , chestia asta ma făcut să îmi pun întrebări serioase .

Am pus si capitolul 4 ,mai greu dar totusi l-am pus .. nu am avut timp ca sa il posez ca am fost ocupata .Sa-mi spune-ti parerile voastre + voturile :* Daca observati undeva ca am greseli gramaticale sa imi spune-ti ca sa pot sa corectez ,am scris pe tableta si nu am avut timp sa ma uit peste text de mai multe ori .P.S . Cine vrea dedicatie sa imi spuna :3

Continue Reading