Capitolul 5

160 14 2
                                    

 Hey ,tell me where you're going 

And if you know your destination 

Hey where will you leave your hidden dreams .    #Enrique Iglesias - Ayer

                                                ” Reîntâlnire neașteptată ”

Taylor Povestește

A trecut doar 1 zi de când mi-am lăsat partea feroce la iveală , de când am găsit mesajul acela în temniță și sunt al dracului de sigur că e de la vreun mesager de al lui Kate , are inițiala K deci nu am dubii ,simt că a început războiul de care mă temeam , nu pot uita însă ochii aceea de lapis lazui rari ,nemaivăzuți de mine în felul acela inocent și hilar de nevinovați și m-am tot gândit în tot acest timp la Maya ,la privirea ei angelică atât de sinceră .. ma făcut slab în acele momente petrecute cu ea ,nu aș vrea ca să fie și ea o victimă a războiului rece ce va avea să înceapă ,nu aș suporta ..nici nu știu dacă s-a mai gândit la mine ,sigur a uitat imediat ce am dus-o acasă văzându-și de viața ei .

Am decis ca să fiu puțin rău poate mai mult, trebuie să fiu altfel nu o să pot face față ...

Am plecat să mă plimb cu motocicleta prin împrejurimi , Jessica a ieșit cu Lucky prin parcul central la aer ,Jerremy e cu tata ,Seth ,Sam ,Jared și Jesper în oraș cu treabă ,au zis că vor să nu îmi lase mie toate problemele pe cap și și-au luat responsabilități ,Mike e cu bondina aceea acasă iar mama îi tachinează tot timpul,am aflat cum o cheamă .. Ivy ,da Ivy așa o cheamă ,sper să facă față remarcilor familiei și a haitei care vrea diversitate și spectacol când nu au ce face.

M-am oprit în fața unei cafenele și mi-am luat 1 ecspresso ieșind afară continuându-mi plimbarea ,am plecat cu gândul să îl văd pe prietenul meu Lucky care sunt sigur că se dă în momentul acesta la femelele din parc .

Maya Povestește

Am plecat de acasă având pe mine un hanorac gros și o pereche de jeansi albaștrii ,era destul de frig și am vrut să rămân singură pentru câteva ore undeva departe de casă mai nou în parcul central unde e liniște .

Am ajuns în fața parcului și am intrat fară rețineri ,m-am dus pe o cărare mai retrasă și m-am pus pe o bancă lângă un copac cu trunchiul gros vechi de 200-300 ani ,priveam în gol .

Deodată lângă mine vine un câine ciobănesc german care se uită la mine lung și ținând gura larg deschisă lăsând limba să iasă afară iar balele să cadă pe cimentul ce forma trotuarul .

Tresar imediat depărtându-mă de el și îl priveam speriată ,dacă mă atacă?

Mă uit mai bine la el și observ zgarda lui ,scria LUCKY nu știu de unde îmi aduce aminte numele acesta , da sigur .. acum știu îl cheamă la fel ca pe câinele lui Taylor ,Lucky .. dar oare să fie al lui ? Dar dacă da atunci ce caută singur aici?

Știam că nu îmi va face nimic , dacă vroia putea să se repeadă la mine dar nu a făcut-o .O să regret ceea ce o să fac dar mă apropii încet de el privindu-l în ochi mereu și îmi întind mâna ca să îl mângâi pe cap ,el nu făcea nimic , apuc să îi simt părul și după sare pe mine și mă linge pe față .

-Ușor băiete,spun râzând mângâidu-l mai mult pe cap și pe spate .După câteva clipe aud o tipă care se îndrepta către noi pronunțându-i numele .

-Lucky,băiat rãu .. treci aici, câinele sare jos pe trotoar și se îndreaptă către fatã .

-E câinele tău?Îi spun nedumerită ,clar nu era câinele tipului care m-a salvat .. a fost o aluzie .

-Da ,de fapt a fratelui meu , spuse lăsându-se pe genunchi mângâindul pe spate .

Sau poate da?

-Maya,spun întinzându-i mâna iar ea se uita ciudat la mine după care se ridică și își întinde mâna zâmbind

-Jessica,dăm mâna și ne zâmbim scurt ,se pune pe bancă și începem să vorbim lucruri neinteresante ,se pare că m-am făcut cu o nouă prietenă .

Taylor Povestește

Am oprit în fața parcului și mă uit căutând cu privirea pe prințesa mea și pe câinele meu imens dar spre ghinionul meu o văd alături de o blondină stând la taclale alături de Lucky care mai nou sa împrietenit cu tipa cobor după motocicletă și mă uit mai atent.

-Oh shitt !! dau cu pumnul în gardul de 3 metrii din sârmă .

Nu poate fi ea ,nu Ty ..este o zi a dracului de proastă ,nu vreau să se bage în chestia asta -nici nu stiu cum sa spun mai amiabil - fără să știe cu ce are de a face .

Jess își întoarce privirea spre mine la fel și Maya și după aud ceea ce nu voriam ,mă întorc cu spatele dar motocicleta mă trădează , sormea știe numărul de imatriculare și de la o poștă a motocicletei.

-Uite-l pe fratele meu ! ,aud asta și mă încrunt brusc ducând-mi mâna la ceafă încercând să mă calmez asimiliând situația.

Știu că dacă mă întorc o să mă recunoască ,nu vreau ca să fie prietenă cu cineva din familia mea sau haita mea pentru că exista un risc mare să afle despre noi și nu știu dacă o să reacționeze normal ,normal e puțin spus.

Jessica este un vârcolac impulsiv , este curajoasă nu îi e teamă de nimic știe cum să te facă ca să cedezi ,te are mereu la mână cu ceva și obține mereu ceea ce dorește chiar și prin metode rele , e puternică și nu se lasă deoparte când e vorba de acțiune vrea să participe la tot ,dacă o minți iese rău și eu cu ea din punct de vedere glume proaste , batjocură ,jigniri, mândrie și restul mai pe scurt drăcii suntem pe aceeași undă ,e mai mică ca mine cu 1 an și jumătate și părinții mei mai ales mama o iartă când face vreo trăsnaie iar pe Taylor nema ,îl pune la treabă 2-3 ore-mă descriu la persoana a III a .-

Capitolul 5 nu? Nici prin ruptul capului nu m-am gândit că doar la 4 capitole să am 700+ lecturi ,mulțumesc mult de tot pentru comentariile voastre superbe și voturile de asemenea .

Sper că va plăcut acest capitol și aș vrea să îmi spune-ți  ce credeți voi că se va întâmpla în continuare :*

Pupiciiii ,vă iubesccc <3 .

Lună Plină #1Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum