✔Play With Me | myg (Tradusă...

By ale_alexandra05

211K 13.6K 4.2K

În care o fată îi trimite din greșeală o poză nude celui mai popular băiat din școală - Min Yoongi Original b... More

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
Mulțumiri pentru 100k + Anunț

25

4.2K 311 53
By ale_alexandra05

~

"Yoongi, ce faci aici?"

Yoongi a intrat fără să fie poftit înăuntru, închizând ușa în urma lui.

"Am venit să te văd, Yoora." a spus el, ochii lui privind înspre pătura cu hello kitty înfășurată în jurul ei. Părul ei negru era pus într-un coc dezordonat, bretonul ei era prea lung, ajungându-i pe pleope, culoarea obrajilor ei asortându-se cu tavanul - un alb bolnăvicios. Arăta bolnavă.

"De unde îmi ști adresa?" a întrebat ea.

"Am întrebat-o pe Minji," spune el în timp ce se aruncă pe canapea, ocupând-o aproape pe toată.

Yoora și-a dat ochii peste cap în timp ce se așeza lângă el, fundul ei aproape căzând pe jos din cauză că Yoongi se foia.

"Hei, asta e canapeaua mea, tu poți avea podeaua," spune ea, arătând cu degetul spre parchet.

Yoongi s-a regăsit zâmbindu-i fetei de lângă el, în ciuda faptului că arată bolnavă, era drăguță, ca un copil cu fața goală, frecându-se la ochi, somnoroasă.

"Arăți de parcă nu ai dormit de ani," spune el în timp ce-i face și ei loc, ca să poată sta cum trebuie.

Ea și-a întors privirea imediat, umărul ei atângându-l pe al lui.

"Oh, u-uh," se bâlbâie ea, încercând să inventeze o scuză. "Am băut prea mult aseară, nu am reușit să închid un ochi."

"Despre seara trecută," începe el în timp ce-și întoarce privirea spre Yoora, având o expresie serioasă. "De ce ai fugit dintr-o da-"

"Nu ar trebui să fi la școală?" l-a întrerupt ea, încercând cu disperare să schimbe subiectul.

Și-a ridicat sprânceana, privind-o cu suspiciune.

"Te pot întreba același lucru," spune el.

Ea a oftat. "Sunt mahmură, lasă-mă în pace."

"Nu încerca să schimbi subiectul, vreau răspunsuri de la tine," spune el în timp ce-i caută mâna și îi ridică bărbia ca să-l privească în ochi.

Cum mâna lui era plasată ușor pe bărbia ei, degetele lui atingându-i pielea, simțea cum amorțește. Inima îi bătea tare, urechile i se făceau roșii, ea a înghițit în sec când privirea ei rafinată i-a întâlnit privirea aprigă.

"De ce ai fugit așa? Ne-am speriat rău, Yoora," spune el, realizând câ mâna lui încă era pe bărbia ei, trăgând-o repede și scărpinându-se în cap.

"Nu ți-a spus Taehyung? M-am simțit rău așa că am venit acasă, asta-i tot."

Corpul lui Yoongi a înghețat când a auzit numele prietenului lui, pe care astăzi aproape l-a pocnit.

"Da, mi-a zis, dar nu l-am crezut, de aceea sunt aici," spune el.

Yoora și-a dat ochii peste cap. "Păi e adevărul, fă-i față."

El și-a pus brusc mâinile pe umerii ei, strângând-o blând.

"Spune-mi adevărul, Yoora," spune el, rugând-o din priviri.

Ea a înghițit în sec observându-i mâinile pe umerii ei, în ciuda faptului că era acoperită de o pătură, tot îi putea simți atingerea pe piele, făcându-i fața palidă să se transforme într-o roșie.

"Am băut prea mult soju, am fugit la baie ca să vomit, apoi am ieșit din bar ca să merg acasă înainte ca Taehyung să mă ajungă din urmă și să insiste să mă conducă, deoarece nu a vrut să mă lase să merg singură ca și domnișoară pe străzile periculose, noapte târziu, acesta este adevărul," a mințit ea printre buze.

Strânsoarea lui asupra corpului ei se micșora în timp ce a dat drumul unui oftat lung. "Poate că Taehyung nu mințea până la urmă, poate sunt doar un nemernic care nu l-a crezut." s-a gândit el.

"Okay, bine, te cred," a spus el în apărarea lui.

Pe fața lui Yoora a apărut un zâmbet, era fericită că reușise să scape de suspiciunile lui. 

Bineînțeles că a simțit vina cum crește în interiorul ei, privindu-l pe Yoongi cum îi crede fiecare cuvânt. "E pentru binele lui," s-a gândit ea, încercând să-și ridice moralul.

Yoongi și-a simțit spatele lovind perna moale în timp ce se făcea confortabil. "În acest caz, îmi pare rău că m-am îndoit de tine, trebuie să-mi cer scuze și față de Taehyung," a mormăit el, simțind cum se rușinează, obrajii lui devenind roșii.

Yoongi nu era obișnuit să-și ceară scuze sau să admită că a greșit, așa că era surprins că de data aceasta a făcut-o fără vreo dificultate.

Yoora se uita la el confuză.

"Stai, de ce trebuie să-ți ceri scuze față de Taehyung?" a întrebat ea, holbându-se la Yoongi care își ținea ochii închiși, poziționându-și capul pe pernă, gâtul lui cufundându-se în canapea.

"Uh, nu-i nimic de ce să-ți tu faci griji," a mormăit el.

Acesta a tresărit când a simțit ceva greu în poala lui, dezchizându-și ochii, a rămas blocat pentru o clipă.

Yoora stătea pe el acum, în timp ce se apleca pe corpul lui, fundul ei aterizând cu fermitate în poala lui, lovindu-l în joacă cu pumnii în piept, fața ei fiind teribil de aproape de a lui. Respirația ei pe fața lui îl făcea aproape să se piardă.

"Că tot ești aici, nu ar strica să fi sincer cu mine, idiotule!" exclamă ea cu obrajii roșii.

Mișcările lui Yoora s-au oprit când aceasta observase poziția unde se afla. A înghițit în sec când și-a simțit corpul îngreunându-l pe Yoongi. (urmează niște chestii pe care habar nu am cum să le traduc ca să nu sune foarte dubios)

A început să se miște dintr-o parte în alta, legănându-și șoldurile și frecându-și spatele aproape de zona dintre picioarele lui. Era foarte rușinată, gesturile ei panicate eu fost imediat oprite de Yoongi, care și-a dus mâinile pe șoldurile ei, forțând-o să oprească mișcările împotriva corpului lui.

"Yoora, poți să nu te mai miști atât?" spune el, rămânând fără aer.

Yoora se uita la mâinile lui, încă plasate pe șoldurile ei, simțindu-și sângele cum curge cu viteză până în obraji. De ce atingerile lui o fac să inebunească?

"S-Scuze!" spune ea și îi dă panicată o palmă peste mâini, corpul ei tresărind imediat ce simți mișcare sub ea, pierzându-și astfel echilibrul. Corpul ei a căzut pe spate, Yoongi încercând cu disperare să o prindă a ajuns peste ea, corpul lui fiind deasupra ei.

Pătura i-a picat de pe pe umeri în timpul căderii, făcând parchetul mai confortabil pentru ea, dar acum stătea cu pielea expusă sub băiatul care se ținea cu mâinile de podea, fața lui fiind foarte apropiată de a ei, căldura corpului lui radiând, făcând ca bătăile inimii fetei să se accentueze ingrijorător de tare.

Expresia șocată de pe fața lui Yoongi s-a schimbat rapid într-un zâmbet arogant, în timp ce-i scana cu lăcomie corpul, breteaua maieului căzându-i pe umăr, iar materialul acestuia ridicându-se ușor și dezvăluindu-i stomacul, oasele șoldurilor ieșindu-i în evidență sub materialul subțire al pantalonilor ei scurți, care erau prea scurți, dezvăluindu-i coapsele goale.

Privirea inconfortabilă a lui Yoora s-a mutat imediat pe mâinile lui veinoase, cu ajutorul cărora se sprijinea.

Găsea venele ce-i mergeau pe mâini încredibil de atrăgătoare, dar nu ar îndrăzni niciodată să recunoască asta cu voce tare.

"P-Poți să te oprești din a mă înfuleca cu privirea aia de predator și să te dai naiba de pe mine, perversule!?" a exclamat ea în timp ce se zbătea sub el.

El găsea expresia de pe fața ei amuzantă, modul cum se încrunta cu sprâncenele în timp ce se agita ca să se ridice, ochii ei negrii fiind plini de rușine, respirația ei accentuându-se.

I-a aruncat o ultimă privire apoi s-a ridicat, eliberând-o într-un final, privind-o cum se întinde după pătură și și-o pune repede pe ea, bosumflându-se.

"Ești un pervers," a afirmat ea.

Yoongi a redus distanța dintre ei în timp ce-și ducea gura la urechea fetei, suflând ușor ca să o tachineze.

"Să nu uităm cine s-a urcat peste cine prima dată, pisicuțo," spune el.

Yoora nu a ezitat să-l împingă pe băiat, simțind cum se înfurie.

"S-Stai departe de mine, predatorule! Ori o să te lovesc între picioare atât de tare încât ce ai tu acolo, o să-ți urce până în gât," l-a amenințat ea, arătând cu degetul în direcția lui. (încerc să păstrez această carte cât mai decentă, dar nu prea îmi iese)

El și-a lins buzele uscate, fără să rupă contactul vizual.

"Dură, văd asta," a spus el.

Yoora s-a învârtit pe lângă el, păstrând distanța, apoi s-a aruncat înapoi pe canapea, relaxându-și mușchii tensionați.

Yoongi s-a așezat lângă ea, ignorând distanța pe care o impunea, el s-a apropiat de ea și și-a pus brațul în jurul umărului ei, făcând-o să ofteze de frustrare.

"Tu ști ce e acela spațiu personal?"

Yoongi și-a închis ochii, simțind cum adoarme.

"Nu-i vina mea că ești așa drăguță, nu pot sta departe de tine, pisicuță." a mormăit el înainte să cadă într-un somn adânc.

~

"Yoora! Sunt acasă! Sper că nu ai făcut mizerie, ți-am adus mâncarea ta favorită de la-" Minji s-a oprit când a văzut-o. Yoora stătea cu capul pe pieptul lui Yoongi, cu mâna pe șodul lui, picioarele lor fiind împletite, mâna lui aflându-se în părul ei lung și mătăsos. Dormeau liniștiți, corpurile lor fiind lipite unul de altul, pe fețele lor observându-se pacea și relaxarea.

Minji a pus cu grijă mâncarea pe masă, străduindu-se să nu-i trezească pe cei doi care dormeau pe canapea, îmbrățișați.

Și-a încrucișat brațele la piept în timp ce zâmbea.

"Le dau ship," a șoptit ea, în timp ce chicotea.

~

A fost greu să scriu acest capitol, multă descriere și multe chestii pe care a trebuit să le schimb deoarece pe română nu sună bine. Oircum, sper că va plăcut și că v-am descris bine imaginea în așa fel încât să vă puteți imagina.

Continue Reading

You'll Also Like

598K 22.1K 106
"Esti un cosmar pentru mine" " Iubito, eu voi fii cosmarul tau de noapte si de zi iar tu imi vei zice ca sunt toata viata ta " Coperta realizata de d...
103K 5.3K 151
#1 Zerrie 02.02.2019
509 33 14
Totul începe la 12 ani dar se schimba la 17 ani
229K 9.9K 193
~Hi ~Who are you? ~Jimin ~Yeah, sure ____________________________________ Vol 1 Totul începe când Lisa primește un mesaj de la un număr privat. După...