Du är min mandy Moore || Ludw...

By _hovahtakeovah

154K 1.7K 284

Färdigskriven ✔️ Vad händer när Victoria Lindhe faller för brorsans bästavän Ludwig Kronstrand? Hur ska Dante... More

E T T
T V Å
T R E
F Y R A
F E M
S E X
S J U
Å T T A
N I O
T I O
E L V A
T O L V
T R E T T O N
F J O R T O N
F EM T O N
S E X T O N
S J U T T O N
A R T O N
N I T T O N
T J U G O
T J U G O E T T
T J U G O T V Å
T J U G O T R E
S J U G O F Y R A
T J U G O F E M
T J U G O S E X
T J U G O S J U
T J U G O Å T T A
T J U G O N I O
T R E T T I O
T R E T T I O E T T
T R E T T I O T V Å
T R E T T I O T R E
T R E T T I O F Y R A
T R E T T I O F E M
T R E T T I O S E X
T R E T T I O S J U
T R E T T I O Å T T A
T R E T T I O N I O
F Y R T I O
F Y R T I O E T T
F Y R T I O T V Å
F Y R T I O T R E
F Y R T I O F Y R A
F Y R T I O F E M
F Y R T I O S E X
F Y R T I O S J U
F Y R T I O Å T T A
F Y R T I O N I O
F E M T I O
F E M T I O E T T
F E M T I O T V Å
F E M T I O T R E
F E M T I O F Y R A
F EM T I O F E M
F E M T I O S E X
F E M T I O S J U
F E M T I O Å T T A
F E M T I O N I O
S E X T I O???
S E X T I O E T T
S E X T I O T V Å
S E X T I O T R E
S E X T I O F Y R A
S E X T I O S E X
F I N A L
NY BOK

S E X T I O F E M

1.5K 24 3
By _hovahtakeovah


                        Ludwigs perspektiv

-" Men neeej vi går till Victoria secret" säger Vicci som står ungefär 3 meter framför mig på dem stora gatorna med massvis av butiker vid kanten.

-" Men vad ska du göra där inne? Jag vill till Dickie" svarar jag så högt jag kan för att överrösta den höga trafiken här i Paris.

-" Jag måste köpa underkläder" svarar hon och putar lite med underläppen, då hon vet exakt att jag inte kan stå emot den sidan. Så jag suckar och går mot henne, hon ler stolt vilket får mig att blänga på henne.

-" Ja vet att du älskar mig det är lugnt" säger hon ironiskt och ler. " Tvek på den" mumlar jag fast med ett litet leende fastklistrat på mina läppar.

-" Ludwig!!" Säger hon och slår till mig på bröstet med en öppen och chokad mun, vilket får mig att endast brista ut i ett skratt.

-" Haha ja skoja älskling jag älskar dig" säger jag och kysser henne på kinden. " Jag vet" svarar hon självsäkert, men jag kan se ett litet litet leende hon inte direkt kan dölja.

-" Jag vet att du gillar när jag säger det, jag ser igenom dig älskling" säger jag med ett brett leende.
Även ett leende spricker upp på hennes läppar fast än hon har kvar blicken på vägarna framför oss.
" Kanske" svarar hon och vänder huvudet mot mig, jag svarar henne endast med en kyss och innan jag ens vet om det är vi inne på Victoria Secret.
Efter ett tag letande får Viccis otåliga sida nog och vill lämna butiken. Men jag stoppar henne.

-" Neeeeeej, nu har du tvingat in mig hit och då ska du köpa iallafall ett par" säger jag och drar henne i armen intill mig.

-" Men det finns inga som är bra" mumlar hon, trots att hon säkert inte ens kollat på hälften av underkläderna. Jag känner henne alldeles för bra för att veta att hon bara kollat i halva butiken men ger upp för att det första plagget hon ser inte är tillräckligt snyggt. Typsikt Vicci

-" Behöver ni hjälp med något?" Hör jag en tjejröst säga bakom oss, konstig nog pratar personen svenska. Vi båda vänder oss om och ser en mörkhårig tjej med skarpa ögonbryn och lösfransar som hon skulle kunna flyga med. Jag har aldrig gillat tjejer med för mycket smink, därför fastna jag för Vicci. Någon som är normal, som inte pimpar sig alldeles för mycket.

-" Ja jag tror denna dam behöver hjälp med underkläder" svarar jag glatt och kollar på en butter Vicci som står vid sidan om med armarna i kors.
När jag kollar tillbaka på tjejen antar jag att hon kollar på Vicci eftersom det är hon som behöver hjälp men hon släpper aldrig blicken ifrån mig.

-" Absolut" svarar hon och ger mig en genitiv glad min, som är lite skrämmande då hon biter sig själv i läppen och granskar min kropp. Något Vicci verkar lägga märke till då hon närmar sig mig och trycker sig intill mig.

-" Det är våran populäraste kollektion" säger tjejen och håller upp ett par svarta spetts stringtrosor och Bh " Jag har faktiskt på mig ett par nu" fortsätter hon med och ler mot mig, och lägger inte en blick på Vicci. Situationen gör mig något obekväm så jag lägger armen runt om Viccis axlar som också verkar förstå sitsen, så hon lutar huvudet mot mitt bröst.

-" Vad tycker du om dessa älskling?" Frågar jag Vicci och drar ut lite på ordet älskling, för att förtydliga det hela. Hon kollar med en ganska osäker blick på mig innan hon nickar långsamt.

-" Bra, då tar vi dem" säger jag och kollar lite skrämmande på tjejen. Hon nickar och blinkar flera gånger med fransarna, när som helst flyger hon iväg. Jag lovar.
Tjejen rör sig mot kassan och jag och Vicci följer med lite långsamt efter.

-" Kyss mig där framme" viskar Vicci till mig.

" Va?"

-" Ja? Gör det bara" viskar hon lite skarpare mot mig och jag nickar fort innan vi är framme vid kassan.

-" 700 kr blir det" säger tjejen och ler lite mot mig, och för första gånger slänger en blick på Vicci i en sekund. Som förövrigt står och letar efter sitt bankkort i sin plånbok. " Nehe" säger jag och puttar lite på henne så att det är jag som står vid betalningsautomaten.  Vicci kollar förvirrat på mig innan jag säger att " jag betalar" och då verkar hon fatta det hela.

-" Syskon är så gulliga mot varandra" säger tjejen plötsligt i kassan och kollar på mig och Vicci som kollar både skärmade och chockerande på henne. Förstod hon inte vad jag menade med ordet älskling. Vilka syskon kallar varandra för älskling?

-" Ehhh, nej inte direkt. Mer ett kärlekspar" svarar jag henne lite stelt, plus ett ännu stelare skratt på det.  Och innan jag ens hinner blinka känner jag en fot slå till mig lite löst på smalbenet, som ofc vad Vicci som står och kollar seriöst på mig. Och det var då jag fatta. Juste, kyssen. På en sekund är mina läppar placerade på hennes i en kort stund innan vi drar ifrån och betalar skiten för att komma ut från detta ställe.

-" Jaha, jag trodde ni var syskon" säger tjejen stelt.

-" Kallar syskon varandra för älskling?" Hör jag Vicci säga, för kaxigt. Okej Vicci chilla nu, andas och låt oss bara gå ut härifrån nu

-" Varför inte?" Svarar tjejen ännu kaxigare, helvete.

-" Jag vet inte" säger Vicci och drar ett djupt andetag, och lutar sig mot disken. " Du kanske ligger med din brorsa också? Det gör inte jag iallafall, jag ligger med min pojkvän" svarar Vicci och jag ser hur hon direkt tar andan för att säga något, men jag hinner avbryta henne.

-" Okeeeeeej, nu går vi Vicci" säger jag och tar påsen i handen med Viccis hand i min. När Vicci väl börjar argumentera och diskutera, då kan ingen vinna. Hon har haft A i argument ända sen första ring och egentligen kan inget stoppa henne från att argumentera med folk, då jag vet att hon tycker det är skit kul att vinna, och det är exakt det hon gjorde nu. För jag såg hur den andra tjejen inte hade ett ord att säga, därav avbröt jag Vicci för att hon inte skulle säga allt för mycket.

-" Såg du hur hon kolla in dig eller?" Ryter Vicci åt mig när vi lämnar butiken bakom oss och rör oss mot Dickie.

-" Ja, men skit i det nu" säger jag och ger henne ett milt leende, endast för att få henne på bättre humör.

-" Nej absolut inte, tycker du hon va snygg?" Frågar hon mig och jag stannar upp i mina steg, mina ögon kollar skrämmande på henne när hon precis yttrade orden jag fan heller minns för dem var så hemska.

-" Absolut inte, såg du hur hon såg ut eller??" Frågar jag seriöst och börjar gå igen.

-" Okej bra" svarar Vicci självsäkert och börjar gå igen, jag skrattar endast åt hennes självsäkerhet hon har ibland.

Dantes perspektiv

2 veckor senare

-" Hörni förfan kom nu, vi kommer missa flyget snart" skriker jag åt resterande gruppen som innehåller Noel,Axel,Valter, Nelly och Mathilda.
Dem mumlar några hummanden och följer sedan efter mig vidare mot gaten, och snabbt sitter vi på planet.

-" Fan vad kul hörni, ja har inte varit i Paris på evigheter" utbrister Valter som sitter längst in.

-" Aa vet det ska bli fett" svarar jag.

                     Victorias perspektiv

Fyfan vad skönt, efter en hel dag på stan, från 10:00 på morgonen till 19:00 på kvällen ligger jag äntligen på hotellrummet igen och vilar.

-" Älskling ska vi beställa någon mat?" Frågar Ludwig som ligger bredvid mig i sängen helt utslagen, en dag i Paris är jobbigare än man tror. Massvis med folk och trafik, det är liv hela tiden och ingen sekund är lugnade. Men ändå har vi det så mysigt här.
Jag instämmer med maten och Ludwig tvingar ner mig till lobbyn för att beställa roomservice, dock vet jag inte vad det är för roomservice när man behöver dra ner ända till lobbyn för att beställa maten men men.
När jag kommer ner är det full hus i helvete, folk överallt och om jag inte har helt fel har det anlänt en ny grupp människor till hotellet. Några välkända ryggar ser ut att stå vid receptionen, ena är faktiskt väldigt lik Valter bakifrån. Dem har exakt samma hår och kläder, men inget jag tänker på direkt utan ställer mig bredvid den stora gruppen som står samlade för att beställa våran mat. Obrytt kollar jag aldrig på personerna utan kollar med mitt stoneface på kvinnan i receptionen.
Plötsligt vänder sig den ena killen om som står bredvid mig, och det blonda tunna håret med dem blåa ögonen och skarpa käkbenen känner jag mycket väl igen.

Dante???

_____________________________
6000 LÄSARE, SJUUUKT!!!

Ig: Forever.hovah

Rösta gärna~3

Continue Reading

You'll Also Like

Breathe By ♡

Teen Fiction

201K 2.9K 41
"Jag är vilsen... Vilsen i denna världen..." 〰〰〰 17 åriga Heyden Casore ska just flytta från new Jersey till LA med hennes hemska fosterföräldrar. ...
140K 3K 17
(Fortsättning till Trapped)...
39.5K 989 49
"Skriv om mig en dag" "Jag lovar"
Kyss mig bara By C.

Teen Fiction

402K 2.9K 76
Tjejen som mist varje hopp om kärleken möter killen som väcker hatkärleken hos henne. Han är största douchbagen men visar henne att förstå gången är...