O iubire nespusa

Par OmulCuPovestea

8 0 0

Hey... aceasta poveste este o descriere despre o iubire adolescentina care nu putea fi traita si nici vorbita... Plus

INTRODUCERE

CAPITOL 1 - DESCRIERE

4 0 0
Par OmulCuPovestea


     13.septembrie.2013 , sunt in masina unde ai parintii mei ma duc la un camin in alt oras , pentru a face un liceu mai bun si domeniul era strict "teologie" va vine sa credeti ?

Stau in masina si ma uit pe geam cum ploaia cea apriga mai are Putin si imi distruge parbrizul masinii si in Acelas timp ma gandesc , la prietenii care ii las acasa , cum am sa o uit pe Fata care o iubesc si nu am apucat sai zic ce simt pentru ea ca am fost foarte las in aceasta privinta , ma gandesc cum voi mai putea sta in asa deoarece voi face un seminar strict Romano catolic , iar stilul lor este precum o scoala militara . Tocmai am ajuns in curtea seminarului si am vazut cladirea in forma de " U " in stil Italian , si tot odata vedeai vechimea si grosimea de 2m a peretilor si incepeai sa te crucesti cat vei mai traii aici ....

Luand-umi Ramas bun de la parinti si sora ma duc in camera mea , si vad niste paturi suprapuse vechi depe vremea comunismului , in care salteaua cea albastruie devenisera un negru de murdarie si pe care te chinuiai sa o stergi cumva sa redevina ca nou , imi cunosc noii colegii de camera de camin de parca neam cunoaste de cand fratii .

Ziua urmatoare incepe deschiderea liceului si seminarului teologic. Hmm liceul era ok foarte misto , profesori ok in Schimb regimul seminarului te trimitea in inapoi in Romania postdecembrista plina de regului si restrictii , sau asa dorea sa zica Padre Michael.

Padre Michael - " Buna ziua dragi seminaristi astazi vom prezenta regulamentul seminarului , printre care si regulamentul cu fetele " .

Mda noi nu aveam voie sa vb cu fetele din liceu ati ghicit , decat daca mai erau Inca 3 baieti in juru meu cu acea Fata , erau foarte multe reguli strice si sectoare munca comunitara dat cu mopu spalat vase etc. Practic poti zice ca eram niste gay si expulzati de societate .

Clasa IX a fost dupa mine una din cei mai grei ani din viata mea cu acomodarea eram batut zilnic de oameni , din seminar eram un fel de carausi pentru cei mai mari si nu altcv ... de aceea prefer sa vb direct la clasa x unde Miam cunoscut iubirea .

Continuer la Lecture

Vous Aimerez Aussi

321K 21.2K 19
𝐒𝐡𝐢𝐯𝐚𝐧𝐲𝐚 𝐑𝐚𝐣𝐩𝐮𝐭 𝐱 𝐑𝐮𝐝𝐫𝐚𝐤𝐬𝐡 𝐑𝐚𝐣𝐩𝐮𝐭 ~By 𝐊𝐚𝐣𝐮ꨄ︎...
1M 25.9K 44
When young Diovanna is framed for something she didn't do and is sent off to a "boarding school" she feels abandoned and betrayed. But one thing was...
639K 25.2K 72
Lilly found an egg on a hiking trip. Nothing abnormal on that, right? Except the egg was four times bigger than supposedly the biggest egg in the wor...
707K 42.8K 49
𝐈𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐓𝐚𝐧𝐠𝐥𝐞𝐝 𝐰𝐞𝐛𝐬 𝐨𝐟 𝐇𝐞𝐚𝐫𝐭𝐬, 𝐚𝐧𝐝 𝐩𝐮𝐫𝐬𝐮𝐢𝐭 𝐨𝐟 𝐓𝐫𝐮𝐭𝐡𝐬, 𝐋𝐨𝐯𝐞 𝐰𝐞𝐚𝐯𝐞𝐬 𝐢𝐭𝐬 𝐦𝐞𝐬𝐦𝐞𝐫𝐢𝐳𝐢𝐧𝐠 �...