It Was All Just a Game | Drar...

By IAGOMYLORD

3.9K 356 265

DUYURU. Çeviriye devam edilmeyecektir. ------- Üçbüyücü Turnuvası sırasında Harry ile uğraşmak için Draco'nu... More

Bölüm 1 - Fikir
Bölüm 2 - Plan
Bölüm 3 - Karşılaşma
Bölüm 4 - İşaretler
Bölüm 5 - Görev
Bölüm 6 - İlk Buluşma
Bölüm 7 - Slytherinliye Tutulmak
Bölüm 8 - Noel Balosu
DUYURU

Giriş

718 39 15
By IAGOMYLORD

Siyah bir kalabalık harabeye dönmüş avluya girerken Draco göğsünü zorlayan kalp atışlarını duyabiliyordu. Sevdiğini görmeyeli koca bir sonsuzluk geçmiş gibi geliyordu ona, halbuki geçen sadece korkunç, huzursuz birkaç saatti. Gözyaşlarını tutmaya çalışırken son konuştukları zaman, son öpüştükleri zaman doldu hatırına.

Ölüm yiyenler daha da yaklaştılar ve liderleri, Lord Voldemort, görünürdeydi şimdi. Yanında kollarında bir şeyle yürüyen bir dev vardı.

Draco onun kim olduğunu biliyordu, tabii ki biliyordu. Karanlık Lord'un hedefi onu bulduğunda, çakan zümrüt yeşili ışığın parlamayı kestiği o anda, Draco hissetmişti. Biliyordu, ama inanamıyordu. Tüm korkuları bütün vücudunun her bir köşesini kapladı ve kalbi çok derin bir acıyla yandı.

Ve sonra sonunda bütün hareket kesildi. Yılanımsı tip ve ordusu yıkılmış avlunun duvarlarından içeriye girdiğinde Draco'nun kalbi durdu.

Ve Karanlık Lord konuşmadan hemen önce acıyla yutkundu.

Ve o an Draco Malfoy'un kalbi o kadar çok acıyordu ki sanki kalbini göğsünden çıkarıp parçalara ayırıyorlarmış da tekrar iğne iplikle yerine sokmaya çalışıyorlarmış gibiydi. Çaresizlik içinde çığlıklarını bastırıp kimse kalbini yaran acıyla sızlanışını duymadan ortadan kayboldu.

"HARRY POTTER ÖLDÜ!"


Continue Reading

You'll Also Like

15.9K 1K 32
Jungkook; Dolabımın şifresini değiştirip üstüne bir de içini prezervatiflerle dolduran orospu çocuğu sendin değil mi? Jungkook hoşlandığı kıza çok ya...
19.1K 839 30
Bu kitap Yabani dizisinin 28. bölümünden sonra ASLAZ cephesinde yaşanan olayları konu aldığım bir kitaptır. Görmek istediğimiz fakat tüm beklentileri...
165K 17.1K 31
taehyung kırmızı defterini kaybeder 290423, tk ☁️
155K 14K 22
taehyung ve jungkook birbirlerinin yan komşularıydı. there is no other universe then, stay with me texting + instagram 03.02.24 This fiction is dedic...