Ham For Altid?

By Natascha_Daner

199 9 13

Ham For Altid? Altså overteksten siger lidt sig selv! Denne her kommer til at handle om Jin og hende her pig... More

Ny start.
Hvor er jeg?
Don't be Afraid
Undskyld
Kender i hinanden?
Tae.
Jungkook Flytter
How is that possible?

Aldrig det samme mere

16 1 0
By Natascha_Daner

Jeg blev SÅ sur da jeg så hvem der sad i sofa'en. "HVAD FUCK LAVER DU HER!?" Råbte jeg. Jeg blev også ked af det på samme tid. "Y/N lad nu bare vær'" Sagde Tae. "LADE VÆR! DU GODT KLAR OVER AT DET ER HAM DER BANKEDE DIG. ALTSÅ JUNGKOOK, RIGHT?" Råbte jeg. "Jungkook gå, nu!" Sagde Jin. "JA GÅ! DIN FUCKING NAR. OG KOM ALDRIG TILBAGE!" Råbte jeg imens at jeg kunne mærke at tårene pressede sig på. "Hvorfor?" Spurgte Jungkook koldt. Hvis jeg skal indrømme det, var jeg faktisk lidt bange. Jeg troede slet ikke at Jungkook kunne finde på sådan noget, jeg mener vi ved nok ikke alle 100% så det er bare med at passe på! "HVAD FUCK TROR-" Jeg stoppede med at snakke da jeg så at en stod bag ham. "Hvad er der?" Spurgte Jungkook om. Et eller andet sted ville jeg ikke advare ham men så et andet sted ville jeg godt. "JUNGKOOK DER ER EN BAG DIG!" Råbte jeg og løb hen imod ham men en holdt min arm så jeg ikke kunne skubbe eller tage Jungkook væk. *DONK* Sagde det og med et lå Jungkook på gulvet. Han var blevet slået ned. "Hvad fuck Tae?" Sagde jeg. "HALLO! SE PÅ MIG. HAN FORTJENER DET!" Sagde Tae og Jin nikkede. 

Jeg blev både ked af det men så havde Tae også ret. Han fortjente det. Manden gik tættere på og da jeg så hvem manden var! Stoppede hele min verden. "NAMJOON?!" Råbte jeg. Jeg troede nemelig at politiet havde andholdt ham! Det var ihvertfald det politiet sagde til os. "Hej, Y/N dejligt at se dig igen" Sagde han og lavede et uhyggeligt smil. "Du går ikke tættere på!" Sagde Jin til Namjoon. Jungkook lå stadig på gulvet. 

Jeg så at Namjoon trak en ting op ad lommen. DET VAR EN PISTOL! Han pegede pistolen ned mod Jungkook's hoved. "Namjoon, skyd mig istedet hvis at det er så vigtigt at dræbe folk!" Sagde jeg koldt. "Y/N! HVAD ER DET DOG DU SIGER?!" Råbte Jin og Tae forskrækket. "Ja, det er vigtigt at dræbe folk, så kan jeg skille mig af med dem og få dig for mig selv!" Sagde Namjoon. Jeg blev bange over det han sagde.

"Namjoon! Du behøves da ikke at dræbe mine venner bare for at få mig for dig selv!" Sagde jeg. Jeg kunne se at han syntes at jeg havde ret. Han fjernet stille og roligt pistolen væk. 

Jeg løb over til Jungkook og så at han var skadet. Jeg ville SÅ gerne have Jungkook lige nu(ikke på en dirty måde). Jeg kunne mærke at en tog fat i min arm og hev mig hen til ham selv. "Hvis jeg bare kan få dig! Så skal jeg nok lade dine venner være!" Sagde Namjoon, det var jo ham der hev mig. "Hvis jeg kan få Jungkook på hospitalet, så er jeg din!" Svarede jeg koldt. Namjoon stod med ryggen til Jin og Tae og lige pludselig trak Tae en kniv frem og løb hen mod mig og Namjoon men mimet til mig at jeg skulle springe til siden, så selvfølgelige gjorde jeg det. *BUM* Så lå Namjoon nede på gulvet. "Ta-ta-tae?" Spurgte jeg om imens at han kom gående hen til mig og stod nu foran mig. 

"Det okay Y/N" Sagde han og kysset blidt min pande. Og der kom jeg i tanke om at Jungkook stadigvæk ligger nede på gulvet. "VI SKAL HAVE JUNGKOOK HEN TIL HOSPITALET NU!" Græd jeg. 

                                                                                  HOSPITALET

Jeg kigger på Jungkook, og så at han stadig sover. Det havde han gjort længe. Det endte med at jeg også var faldet i søvn, Jin og Tae var der også. Selvom at Tae var ret pissed på Jungkook, fordi at (det giver lidt sig selv) fordi at Jungkook havde slået og sparkede Tae. En læge kom ind. "Og lad mig gætte ham her er-" Sagde lægen men stoppede da han så Tae. "Og hvad er der så sket med dig?" Spurgte lægen og så at Tae bløde ned fra ansigtet. "Det..øhh-" Sagde Tae. "Han kom op og slås" Rede jeg ham lige med. "Okay, det ser RET alvorligt ud, jeg siger det til en sygplejske." Siger lægen. "Ja, ja. Det godt, kan vi gå tilbage til ham her nu?" Spurgte jeg og stod ved siden af Jungkook. "Ja, selvfølgelige kan vi det" Sagde lægen. "Okay. Vi har gode nyheder. Jungkook, skal nok vågne op igen. Men hvornår det ved vi ikke." Sagde lægen.    

Jeg blev selvfølgelige glad for at høre det, men der var noget der gik Tae på nerverne. "Tae? Hvad er der?" Spurgte jeg ham om. "Ikke noget" Svarede han. "Tae? Skal vi gå en tur? Så kan vi snakke der. Vi kunne gå en tur i parken." Sagde jeg. "Hva' så med Jin?" Spurgte Tae. "Jin? Kan du blive her og ringe når han er vågen?" Spurgte jeg. Jin nikkede og mig og Tae gik. 

"Tae, tal!" Sagde jeg. "Jo, hør her. Jeg tror jeg er lidt jalous på dig og Jungkook, jeg mener nu er i jo ikke sammen mere, og det er jeg ked af men så på en måde ikke. Jeg mener, altså du kan få noget MEGET bedre end Jungkook inkl mig. Men at se dig og Jungkook sammen gør mig irriteret" Sagde Tae. Jeg kan godt lidt forstå hvad han mener, men jeg kan jo STADIG lide Jin.

"Tae, jeg ved godt hvordan du har det. Og du har nok ret med at jeg kan få en bedre en Jungkook men jeg kan godt lide Jin" Sagde jeg og kiggede ned i jorden. Han gik ind foran mig så jeg automatisk stoppede op. "Kan du lide Jin, selvom hvor meget han har såret dig?" Spurgte Tae. "Så det gør heller ikke så meget hvis jeg gør det her?" Sagde han og tog en finger under min hage så jeg blev nødt til at kigge på ham og han kyssede mig på munden. Hans læber mod mine var ikke så værst. Men Jin. Jeg kyssede igen, så han ikke skulle tro at han gjorde noget forkert. Jeg mener det gjorde han på en måde når jeg lige har fortalt ham at jeg kan lide Jin.

Min telefon brumede og jeg trak mig ud af kysset og åbnet snappen. Det var fra Jin og han skrev:

"Hey Y/N, undskyld hvis jeg abryder men, jeg kedder mig lidt. Kommer i snart tilbage og når ja. Jungkook er vågen. Men han er lidt kedelig og snakke med" Skrev Jin

"Det var Jin, han skrev at Jungkook er vågen, og at Jungkook er kedelig at snakke med, og om hvornår vi kommer tilbage!" Sagde jeg til Tae. "Men Y/N inden vi går, mente du det med at du kunne lide Jin?" Spurgte Tae om trist. Jeg gik hen til ham og tog mine arme rundt om ham og krammet ham. "Tae, ja det er rigtigt. Men det betyder ikke at vi ikke kan være sammen" Sagde jeg og kysset ham på kinden. "Det ved jeg!" Sagde Tae og kysset min kind. 

Vi gik tilbage til de 2 drenge. Vi snakkede på vejen og havde det sjovt. Vi var kommet ind på hospitalet og var gået ind til de andre 2 drenge. "Det dejligt at se jer!" Sagde Jin. Men jeg kiggede kun på Jungkook og løb hen til ham. "DU er vågen!" Sagde jeg. "Y/N ja det er jeg" Sagde han. "Jeg gik hen til Tae, så jeg stod ved siden ad ham. "Jin, jeg ved godt at vi lige er kommet men må jeg ikke lige hurtig snakke med dig.. Alene" Spurgte jeg om. Jungkook kiggede nysgerrig på mig. "Jo, selvfølgelige" Sagde han og vi gik ud for døren. "Jin, jeg ved ikke hvordan jeg skal sige det, men..j-jeg..-" Jeg noget ikke at sige mere "Du kan lide mig ik?" Spurgte han. Sige mig lige engang, kan den knægt læse mine tanker? Jeg nikkede. Han gik lidt tættere på mig. "Bare rolig, jeg har føler det samme" Sagde han og BAM* Vi kyssede. Hvis jeg skal være ærlig så er det her mit bedste kys jeg NOGENSINDE har haft, Og det føltes helt rigtigt at kysse med ham! 

Vi gik ind til de andre og vi aftalte ikke at sige det til dem endnu. "Jungkook?" Sagde jeg. Han var faldet i søvn igen og Tae sad bare med hans telefon. "Tae?" Sagde jeg og gik hen til ham. "Mig og Jin er i et forhold, men ikke sig noget til Jungkook" Hviskede jeg. Da jeg mente at vi aftalte ikke at sige til dem at vi var i et forhold mente jeg Jungkook, for det var nok lidt bedst at ventede lidt med det! Tae så både trist og glad ud. 

Min telefon brumede igen, jeg tog den op og åbnet den. Jeg havde fået en snap fra Yoongi! 

"Hvad laver du, sunshine?" Skrev Yoongi. Jeg tog det her billede af mig og Tae.

"Er sammen med denne her fyr og 2 andre, vi er på hospitalet. Bare rolig der er ikke sket mig noget, det er bare Jungkook der er kommet til skade" Skrev jeg.

"Godt at høre, jeg mener at det ikke er dig der er kommet til skade but anyway hils ham fra mig!" Skrev han.

"Ja, det vil jeg gøre" Skrev jeg tilbage. 

Jungkook vågnede og jeg lagde min mobil væk og løb hen til ham. "Kookie! Oppa!" Råbte jeg men prøvede ikke at råbe så højt. "Ja, girl. That's me!" Sagde han med et smil på læben. "Hvornår flytter du?" Spurgte jeg om. "Ligeså snart, jeg bliver udskrevet." Sagde han. Mon hans mor vidste det, jeg kunne ikke lade vær med at spørger. "Ved din mor, godt at du ligger her?". "Nej, jeg sagde til hende at jeg vil park og derefter bruge resten af tiden hjemme hos en ven" Sagde Kookie. "Okay, så det vil sige at du rejser imorgen?" Spurgte Tae om. "Ja" Sagde Jungkook. 

Continue Reading

You'll Also Like

263K 25.7K 62
Ryan and Aaruhi The story of two innocent hearts and their pious love. The story of one sided love. The story of heartbreak. The story of longing a...
3.1M 70.1K 81
Diana is an 18 year old girl about to start her senior year until she bumps into a woman at the bookstore who has quite the personality. The woman ta...
4.1M 170K 63
The story of Abeer Singh Rathore and Chandni Sharma continue.............. when Destiny bond two strangers in holy bond accidentally ❣️ Cover credit...
1.5M 133K 45
✫ 𝐁𝐨𝐨𝐤 𝐎𝐧𝐞 𝐈𝐧 𝐑𝐚𝐭𝐡𝐨𝐫𝐞 𝐆𝐞𝐧'𝐬 𝐋𝐨𝐯𝐞 𝐒𝐚𝐠𝐚 𝐒𝐞𝐫𝐢𝐞𝐬 ⁎⁎⁎⁎⁎⁎⁎⁎⁎⁎⁎ She is shy He is outspoken She is clumsy He is graceful...