POEZII

By ALINOMEGA

1K 61 39

Un amalgam de scrieri... More

EXOTIC
BUFNIȚA
FI-MI MUZĂ
STEAGUL SUS
REBELITATE
AUR&DIAMANTE
FII FERICIT!
LASĂ-MĂ SĂ FIU!
FĂRĂ TITLU
DEMENȚĂ
LUMINI DE FARURI
TIMPUL MEU
SEPTEMBRIE
FRUNZE
LIBERTATE
NU-I PUȚIN CIUDAT?
NEÎNCETATELE LUPTE
AȘTEPTĂRI
FANTASMAGORIC

PALATUL DE FOC

32 1 0
By ALINOMEGA

Mâine, 15.10.2018 apare în format digital volumul de debut al lui OMEGA. Mai multe informații mâine, doar fiți pe fază!


Palatul de foc, tărâmul cuvântătoarelor,Făcut-am troc, acum în brațele fiarelor,Facut-am imposibil, inuman, spart cadran,Totul în van, an după an...


Palatul de foc, turnuri din cenușă,Totul pare a fi un joc, turniruri cu însumi, împlinirea-i neajunsă,Cărarea asta-i nejustă, gustat-am din crustă,Miezul, ani lumină, în întuneric ca-n mină, ochi acuzatori, dar cât întradevăr e a mea vină?


Palatul de foc, armata ioc,Un singur om, trag de mine pân-am să mor,Hemoragie internă, spart-am fiecare venă, stres, cine-mi pună capul pe pernă?Nu așa trebuia să fie, cuvinte potrivite pe hârtie, dar palatul de foc e doar o fantezie.


Palatul de foc, iluzii din foc, OMEGA, acum și eu sunt de foc...După mine și potopul, părăsitu-mă-va și norocul, totu-i împotriva mea, am să distrug totul!Pagini de foc, dureri crunte, nimeni s-asculte, adunat-am atâte, toate ciobite și rupte,Toate necitite și ignorate, doar aparent apreciate, cum să construiesc ceva diferit când e tratat ca orice din societate?

Continue Reading

You'll Also Like

79 5 14
Aici voi pune toate poeziile scrise de mine. Sper să vă placă!
214 46 14
Fiecare vers transmite o poveste înflăcărată de pasiune, dureri adânci și dorințe neîmplinite, toate exprimate în cuvinte pline de forță și sensibili...
145 65 49
Poezii despre sens, muze pierdute prin timp și dureri de suflet.