Drarry Fanfikció

By jenna_write_ofc

8.7K 435 33

Drarry fanfikció Minden jog J.K. Rowlingé! More

Korrepetálás
Viharban nyíló rózsák
FONTOS
Rózsa, rózsa, kis szirom...
Hogyan is tovább

Őszinteség és önuralom

1.7K 97 11
By jenna_write_ofc

Másnap reggel Harrynek három szó jutott az eszébe. Ron, Hermione, Draco. El kell mondania nekik a tegnapit - mármint Dracónak nem.
-Ron! Hermiooooo... - a fiú leszaladt a lépcső feléig, de ott megbotlott valamiben, és egyenesen a földre zuhant - ...ne.
Háztársai harsány nevetésben törtek ki, de barátait nem látta sehol. Úgy gondolta, már biztosan elmentek reggelizni, így a nagyterem felé vette az útját, de a klubhelység felénél visszafordult - pizsama volt rajta. Felkapta Dudley egy kinőtt pulóverét és farmerét, majd újra elindult lefelé. Megállt a lépcsőfordulóban, hogy meglesse, miben botlott el. Egy könyv volt az, Egy lisztkukac élete címmel ellátva. Felvette és lapozott benne egyet, ahol a következő feliratot találta: Hermione Granger tulajdona. Hát persze - gondolta Harry - ha egy elszórt könyvet talál, az tuti Hermionéé.
Eközben a Mardekár klubhelységében.
Draco Malfoy különös jókedvvel ébredt. Mosolyogva öltözött fel - hamuszürke pulóver, szakadt farmernadrág - , mosolyogva fésülködött. Nem tudta, mitől van vigyorgörcse, de valami nagyon jó érzés töltötte el. Hétvége volt, az idő kissé szeles, de napos. Már majdnem vigyorogva lépett ki a klubhelységbe, amikor eszébe jutott: ő Draco Malfoy, mardekáros. Nem rombolhatja le a tekintélyét azzal, hogy bambán somolyog egész nap!
Kissé megrázta a fejét és már a háztársai között volt, amikor Blaise lépett oda hozzá.
-Min vigyorogsz ennyire? - Draco önkéntelenül a szájához kapott, mert már megint mosolygott. Mi történt vele? Az agyára ment a sok bájitalgőz, vagy csak szimplán kezd megtébolyulni?
Titkon viszont - talán lelke legmélyebb bugyrában - sejtette átmeneti elmezavara okát. Egy nagyon helyes, fekete hajú, zöld szemű, szemüveges okról volt szó, akit Harry Potternek hívtak, de Draco az Istenért se vallotta volna be.
-Hogy sikerült a tegnapi? - kérdezősködött tovább Zambini.
-A lehető legjobban - majd a nagyterem felé menet elmesélte barátjának a történteket, de valahogy azt a részt kihagyta, amikor elmondta Harrynek, hogy igazán nem zavarja, ha rajta fekszik.
-Szóval - foglalta össze Blaise - Randit szerveztél Potterrel?
Igen.
-Nem! - Draco nagyon jól hazudott.
-Már megmondtam, Blaise, csupán lerovom a tartozásomat, mert így tisztességes!
-Mióta vagy te tisztességes, Malfoy?
-Tegnap óta!
-Az agyadra ment az a Szent Potter! - Zambini már nem bírta megállni kacagás nélkül.
Harry épp a nagyteremben reggelizett, amikor a két mardekáros fiú besétált oda, és nem akart hinni a szemének: Draco Malfoy mosolygott! Nem gúnyosan, megvetően, hanem nagyon is boldogan. És ami még meglepőbb volt, ő, Harry felé mosolygott. Nem tudván, mit csináljon, gyorsan lehajtotta a fejét. Hermione és Ron gonoszul összevigyorogtak: most kikészítik Harryt! -Szálljatok le Malfoyról! Nem tűnt fel, hogy mindig az ellenséggel kavarsz? - kezdte a lány nagyon magas hangon, Harry elvörösödött és lejjebb csúszott a székén. Lopva belekortyolt a töklevébe, de ekkor Ron szólalt meg.
-Harry, Hermione kérdezett valamit, de te nem adtál rá kielégítő választ! - miért kell a legjobb barátjának mindig kétértelműen beszélnie? Harry a szájában lévő folyadékot a terítőre köpte, majd öklendezni kezdett.
Draco a túlsó asztalnál tanúja volt a jelenetnek, és olyat érzett, mint még soha: szánalmat.
Megszánta Harryt, felállt az asztaltól, faképnél hagyva barátait, majd a Griffendélesek felé vette az útját. Időközben fellökött néhány elsőévest, de ez a legkevésbé sem érdekelte.
-Potter, ez nem várhat jövő hétig! Úgy festesz azokban a rongyokban, mint egy csövesbánat, elmegyünk Roxmortsba! - Harry ellenkező tekintetét látva nekiszegezte a pálcáját a fiú mellkasának - Most!
Ron és Hermione csak tátogni tudtak.
-Granger, Vízlipatkány, ha mégegyszer kínos helyzetbe meritek hozni... - és búcsúzóul egy Malfoy-féle gyilkos pillantást intézett feléjük.
Harryvel már Roxmorts utcáit rótták, amikor újra egymáshoz szóltak.
-Öhm... Kösz, Malfoy! De őszintén: mi szállt meg?
-Semmi. Csak már fájt rádnézni...
-Nárcisztikus görény! - Harry elmosolyodott a sértés közben. - De most nem arról beszélek... Hanem amit Ronnak és Hermionénak mondtál.
-Vízlipatkány és a sárvérű barátnője megérdemelték, amit...
-Ne szólítsd így őket! - Draco csak mosolygott.
Három üzlettel és egy-egy vajsörrel később már a kastély felé baktattak, amikor Draco törte meg a csendet.
-Tudod, Potter... Nem is vagy olyan arrogáns, öntelt kis köcsög, mint gondoltam.
-Te pedig nem vagy annyira nyafka sznob görény.
Harryn már az újonnan vásárolt ruhák kollekciója volt - egy passzentos farmer, és egy sötétzöld feszülős póló, ami kiemelte a szeme színét és a kockahasát. A kellemes őszi szellő kellőképpen felborzolta mindkettőjük haját. Újabb pár perces csönd következett.
-Harry, mi lenne... - a szólított kishíján szívrohamot kapott.
-Malfoy! Te kimondtad a nevemet! Életedben először! Távozz sátán! - mindketten kajánul elvigyorodtak.
-Szóval, Potter, mit szólnál hozzá, ha a különórákon kívül is találkoznánk... Mármint, ne érts félre! - javította ki magát, Harry megrökönyödött arckifejezését látván - Úgy értem, kviddicsezhetnénk együtt valamikor. Mondjuk... Csütörtök délután?
-Megbeszéltük! Akkor hétfőn találkozunk, bájitaltanon. Szia! - azzal Harry, vigyorgörcsével viaskodva eltűnt a tölgyajtó mögött.
Szó szerint eltűnt. Ron és Hermione a láthatatlanná tévő köpeny alatt várták barátjukat. Megragadták a csuklóját, és berántották a köpeny alá.
-Eresszetek! Ja, csak ti vagytok azok...
-Psszt, Harry! Ne ilyen hangosan! Gyere! - Hermione elindult felfelé a márványlépcsőn.
A Griffendél klubhelyiségébe érve felmentek a fiúk hálókörletébe. Ott levették a köpenyt, majd:
-Nos, Harry, milyen volt a randi? - kezdte a lány.
-Randi? Milyen randi? - Harry fülig elvörösödött.
-Hát Malfoyjal! Reggel annyira édes volt, amikor kimentett innen téged! - olvadozott Hermione, Ron megvető pillantásaival kísérve - Látom, vásárolni voltatok! Hallod, Harry, rohadt jól nézel ki! Meg ne lássam, hogy Dudley ruháit veszed fel ezek helyett!
-Hermione, állj le! Nem randiztam Dracóval, csak...
-Oh, szóval már Draco, és nem Malfoy? - szította tovább a tüzet Ron.
-Oh, kuss legyen már! - azzal Harry elmondta, hogy járt a korrepetáláson.
-Fúj! - fakadt ki Ron - Szóval Malfoy flörtölt veled? Ez gusztustalan!
-Nem flörtölt velem!
-De szeretted volna, mi?
-Nem, Ron, nem! Fúj! - mondta, de magában azért epedezett, hogy Draco ott legyen és megint kimentse barátai ördögi köréből.
-Harry, tudjuk, hogy tetszik Malfoy! - mosolygott Hermione - Annyira nyílvánvaló!
-Nem! Nem, Hermione! - tiltakozott a fiú, bár titkon úgy érezte, tagadásával inkább önmagát próbálja meggyőzni, mintsem a lányt. - Tökéletesen heteró vagyok és ezt ti is tudjátok! Cho és Ginny nem elég bizonyíték rá?
-Mi, te jártál a húgommal? - akadt ki Ron.
Harry nem is sejtette, hogy a "bizonyítékok" elővételével a saját sírját ássa, ahogy azt sem, hogy Ron lesz a hóhéra.
-Harry, örülök, hogy a barátod lehettem, de most kinyírlak! - szólt teljes nyugalommal a fiú - Fuss!
Harrynek nem kellett kétszer mondani, pedig a Griffendélbe tartozott, a bátrak házába. Leszaladt a lépcsőn, ki a portrélyukon, át a folyosón, egészen le a földszintre. Ron egészen odáig követte, mert a fiú bemenekült a nagyterembe, és egy kicsit feltűnő lett volna, ha ott, mindenki előtt fojtja meg.
Harry - maga sem tudta, miért - gondolkozás nélkül a Mardekárosok asztala felé menekült. Észrevétlenül becsusszant az asztal alá, majd találomra kiválasztott egy pár lábat, és:
-Stupor! - suttogta, mire a tehetetlen fiú kábultan a padlóra rogyott.
Mielőtt bárki lehajolhatott volna megnézni, mi baja lehet, Harry leoldotta nyakáról a Mardekáros, zöld-ezüst nyakkendőt, és kikecmergett az asztal alól a terem túloldalán. Az elkobzott ruhadarabot saját, Griffendélese helyére kötötte, majd az ajtóhoz masírozott. Hirtelen rontott ki a teremből, miközben egy gyors Relaxo-bűbájt lőtt barátja felé, aki egy időre megbénult. Ennyi előny épp elég is volt a fiúnak. Az alagsor felé vette az útját, elhaladt a bájitaltan-terem mellett, ahol egy kígyós festmény és egy üres falfelület várta.
-Elmondanád, mi a jelszó? - sziszegte párszaszóul a kígyónak - Mardekádos vagyok, csak elfelejtettem.
-Serpensortia - susogta a kígyó.
-Serpensortia! - visszhangozta Harry, de a fal nem nyílt meg.
Helyette kiugrott a pálcájából egy vipera, ami rögtön a falnak simult és elkúszott. A fal megnyílt.
-Aha! Szóval kígyóérintésre nyílik! Köszönöm! - mondta, majd beszaladt a Mardekáros klubhelységbe.
Tudta, hogy ott a barátja sohasem talál rá. A sok értetlen fiú és lány tekintete kíséretében a fürdőszobába masírozott és magára zárta az ajtót. Azt viszont korántsem sejtette, hogy nincs egyedül.
Ugyanis hátrafordultakor egy nagyon ijedt - és egy törülkőző kivételével anyaszült meztelen - Draco Malfoyjal találta szembe magát.
-Hogyan jutottál be, Potter? - hebegte.
-Hát... Nyitva volt az ajtó - makogta Harry zavarában.
-Nem a fürdőbe! A klubhelyiségbe!
-Ja, vagy úgy... Megvannak a módszereim - vigyorodott el.
Mindeközben a padlót fixírozta, de érezte magán a szürke szemek pillantását. A padló folyamatos bámulására is csak azért volt szüksége, mert elég vonzónak találta a szöszit, így, egy szál semmiben - és persze törülközőben - , és félt, hogy ha esetleg odanézne, a látvány khm... bizonyos testi reakciókat váltana ki belőle.
-Két kérdés: egy: miért vagy itt? Kettő: nincs kedved elmenni? Vagy legalább elfordulni, amíg felöltözök?
-Két kérdés: egy: mióta lettem újra Potter, és nem Harry? Kettő: letusolhatnék itt? Kérdéseidre válaszolva, pedig: Ron ki akar nyírni... Ne kérdezd! - tette hozzá látván, hogy a fiú nyitja a száját - De, mindjárt elfordulok.
-Potter, annak hívlak, aminek akarlak! - tisztázta Draco - És nyugodtan tusolhatsz itt, nem foglak Vízlipatkányról faggatni... Miután a Mardekáros felvette egyberészes pizsamáját, a Griffendéles vetkőzni kezdett. Draco ugyan elfordult, de nem bírta megállni, hogy oda-oda ne pillantson arra a gyönyörű, izmos, napbarnította felsőtestre. Aztán, amikor a nadráglevételre került a sor, tapintatosan elfordult. Mikor Harry már a tusoló alatt állt, Draco még mindig nem ment el.
-Potter... Harry... - kezdte - Mit szólnál, ha hétfőn, korrep után, elmennénk kvidicsezni?
-Malfoy, este fél tízkor végzünk.
-Akkor... Leugorhatnánk a konyhába!
-Nem hiszem, hogy a házimanók szívesen látnának téged... Főleg nem Dobby.
-Kac-kac... - már épp belekezdett volna Harry kiosztásába, amikor a fiú kilépett a zuhany alól.
Másodpercek alatt törülközőbe csavarta magát, majd megállt, egyenesen Draco előtt. A szöszi haja még vizes volt, mellkasán meg-meg csillant egy vízcsepp. Harry vágyott rá, hogy megérintse azt a puha, selymes hajat, és a hozzá tartozó, gyönyörű testet. Draco ugyanígy érzett. Csak álltak ott tétlenül, mindketten csodálva a másikat.
Harry érezte, hogyha Malfoy megmozdul, akkor elveszti minden önuralmát, ráveti magát és megcsókolja. Ebből következőleg ő, Harry mozdult meg, de csak az volt a kár - vagy nem is igazán kár - , hogy ezzel a "rávetős, megcsókolós elmélettel" Draco is így volt. Minden olyan gyorsan történt. Harry a ruhái felé lépett, Draco visszarántotta, magához húzta és megcsókolta. Harry a nagy meglepődéstől nem csókolt vissza - pedig az volt minden vágya - , ezen pedig Malfoy egy kissé megsértődött.
-Akkor hétfőn, bájitaltanon - mondta, és elviharzott.

Continue Reading

You'll Also Like

58.7K 2.7K 112
Úgy érzem fontos itt is tisztáznom hogy ez nem az én történetem. La Push Vámpírja folytatás Fontos hogy ha még nem olvastad az első évadát akkor azz...
85.6K 8.2K 47
Hello, A nevem Bonifác, Lucifer familiárisa vagyok, de jelenleg Lucánál lakom, akinek fogalma sincs pontosan mi vagyok. Hogy mi vagyok? Pokolmacska...
7.3K 387 23
A neved Jadka vagy is Jadranka, de ezt a magyarok persze nem értik.A legjobb barátnőd Nati vagyis Nastasya mind a ketten Horvátországban éltetek és a...
752 90 29
Amelia Targaryen, Hódító Aegon után a 110. évben látott napvilágot Alicent Hightower és I. Viserys Targaryen negyedik gyermekeként, második fiúgyerme...