Lady S și bodyguardul [+18]...

By HannaLee_books

183K 3.9K 380

❗️❗️❗️ CAPITOLELE POSTATE AICI SUNT UN PREVIEW AL CĂRȚII COMPLETE! POVEȘTILE AU FOST UȘOR MODIFICATE ÎN 2021... More

Capitol 1 - Intro
Capitol 2
Capitol 3
Capitol 4
Capitol 5
...

Capitol 6

15.2K 597 57
By HannaLee_books

Sofia

Ca un robot mă îndrept spre camera mea și închid ușa în spatele meu fără să mai mă uit în urmă. Fără să mai îl privesc, fără să îl întreb dacă glumeste, pentru că am avut o secundă în care am crezut că e o glumă proastă spusă doar ca să mă țină la distanță.

Dar știam că e serios. Că nu ar fi fost frumos să fie glumă, dar asta era realitatea. Ăsta este el. Control. Exact acel ceva de care eu am fugit toata viața și am încercat să îl stăpânesc fără să mai răspund în fața cuiva. Am fugit de cei care au vrut să îmi dea ordine și acum să fiu cu un bărbat care vrea același lucru? Nu, mulțumesc. Nu aș putea. Am simțit că mă sufoc numai când mi-a spus și am avut în fața ochilor imaginea respectivă. Cu mine în acea postură. Nu. Nu aș putea așa ceva. Nu vreau. Nu am să mai mă las controlată de nimeni în nicio ipostază.

Nu sunt în stare să discut cu nimeni povestea asta și evit să vorbesc cu fetele chiar și despre afaceri, pentru că mă cunosc destul de bine și și-ar da seama din vocea mea că ceva nu este în ordine.

Sunt dezamăgită și nu îmi pot scoate din cap cuvintele lui.

Chiar îmi plăcea de el și s-a dovedit a fi cu totul și cu totul altceva. Așa ca încerc să nu mă gandesc la el, chiar dacă prezența lui îmi reamintește constant discuția de dimineață.

Oh, Doamne... O să fie greu.

Pentru prima dată în sedintă sunt un pic rea cu ceilalți. Nu am dispoziția să mai trec cu vederea nimic și în conferință avem o discuție și cu echipa din Tokyo care au parte din nou de replici tăioase. De data asta știu că atitudinea mea, oricât de dură este față de ei, va avea efect și nu va mai trebui să iau alte măsuri. Se mobilizează imediat și până seara toate problemele sunt rezolvate.

Evit să mănânc împreună cu Nicholas, chiar dacă nici el nu deschide subiectul. Îmi fac un sandwich pe o farfurie și mănânc în sufragerie lângă laptop.

Este o tensiune în aer care mă face să o simt în toți porii, în tot aerul pe care îl respir în preajma lui. Și aerul este plin de parfumul lui amețitor, de mișcările lui masculine, de atitudinea încrezătoare pe care o emite.

Mintea mea este drogată de toate aceste senzații și încă de dimineață de când mi-a spus preferințele lui, mă regasec continuu întrebându-mă cum ar fi o partidă de sex cu el. În condițiile lui. Oricât de mult resping ideea, cu atât de mult mă simt mai atrasă de el. Dar în condițiile mele.

Încerc să adorm mai devreme, pentru că ziua următoare mai am o videoconferință și trebuie să arăt impecabil. Știu că trebuie să alung gândurile legate de Nicholas, dar nu prea reușesc. Pe la 2 noaptea încă bântuiam pe la bucătărie după un pahar cu apă.

Mă trezesc mai exitată ca în toate zilele precedente, după un vis erotic pe care îl am spre dimineață, în care eu îi spuneam lui Nicholas unde să mă sărute și părea că eu conduceam tot acel joc erotic pe care îl aveam.

Frustrarea o resimt în tot corpul, dar sunt atât de nervoasă pe corpul meu care îl dorește tot mai tare, încât nici nu vreau să mă masturbez și mă ridic brusc din pas, îndreptându-mă spre baie.

O oră mai târziu ies din dormitor îmbrăcată într-o pereche de blugi, decisă să dau o fugă până la Starbucks să îmi iau o cafea mare, care să mă ajute să trec și peste ziua de azi, și în primul rând să mă scape de pungile de sub ochi până la prânz când am videoconferința.

Dar spre suprinderea mea, pe măsuța din living cafeaua mult dorită deja mă așteaptă.

Nicholas se ridică îmediat de pe canapeau, lăsând ziarul pe masă.

Însă nu mai sunt surprinsă să vad că e îmbrăcat în același costum negru, care îi vine atât de bine pe coapsele încordate.

- Trebuie să mergem undeva?

Mă întreabă văzând că sunt și încălțată și pregătită de plecare.

Dar abia pot să răspund pentru că limba mea nu poate decât să îmi lingă buzele care doresc să îl guste ca în visul de dimineață.

- Vroiam să îmi iau o cafea, spun după ce reușesc cu greu să îmi recapăt vocea și să clipesc.

În fiecare zi l-am vazut îmbracat în costum și de cele mai multe ori cămașă neagră. De ce azi sunt atât de excitată de imaginea lui? În clipa asta regret că nu m-am masturbat, pentru că astfel eliberam din tensiune.

- Am fost eu mai devreme și ți-am luat. Sper că nu s-a răcit, zice ridicând paharul de carton de pe masă și îl întinde spre mine.

- Mulțumesc. Din nou, spun și îi accept paharul.

- Cu toate că pentru o clipă am crezut că și azi o să mergem spre birou, dar presupun că ai și tu o zi liberă.

Încearcă să schițeze un zâmbet în timp ce îmi scanează ținuta casual, însă asta nu mă scoate din starea mea proastă și dacă nu are de gând să mă sărute și să mi-o tragă, nu mă intereseză altceva de la el.

Poate doar cafeaua.

- Nu este o zi complet liberă. Am o videoconferință la 11, pentru care trebuie să mă pregătesc. Dar o voi susține de aici din birou.

- Tu nu ai zile libere?

- Nu când am proiecte importante.

Oftează și nu înțeleg de ce trebuie să am această discuție cu el. Și, mai ales, de ce simt că trebuie să mă explic.

- Sunt constientă că muncesc foarte... foarte mult. Dar din când în când îmi iau și câteva zile în care mă încarc cu mai multă energie decât în orice weekend.

Gândul mă duce la întâlnirile cu fetele și numai imaginea noastră împreună mă face să gust cu adevarat ce înseamnă să iei o pauză.

Dar acum sunt aici. În prezența acestui bărbat cu umeri lați și furtună în ochi. Și e al naibi de sexy. Iar ce vreau să fac cu el, ar rușina întreaga Casă Regală și ar face de răs și celebrele povești ale casei britanice din secolele trecute.

- Pentru că nu am în plan să plec pe nicăieri, cred că și tu poți să te schimbi în ceva mai lejer. E totuși duminică și chiar și eu o să revin la ținuta asta după ce termin treaba.

Nici nu știu dacă are haine casual la el, dar trebuia să schimb puțin subiectul. Iar ținuta asta a lui este mult prea atrăgătoare pentru mintea mea excitată.

Mă întorc cu spatele la el și mă îndrept spre birou, ușurată că el nu a mai continuat discuția. Pentru că asta m-ar fi forțat să mă uit spre el și nu știu cât mai puteam să rezist să nu mă uit spre pelvisul lui, dornică să văd măcar un semn că și el e la fel de excitat ca și mine.

Dar așa ceva nu este demn de o ducesă. Așa că beau o gură mare de cafea și pornesc laptopul aproape pitindu-mă în spatele ecranului. Ușa este deschisă spre livingul unde îl regăsesc în fața unui mic laptop, când trec prin încăpere spre dormitorul meu. Își ridică privirea spre mine, dar îl ignor.

După o jumătate de oră sunt pregătită pentru videoconferință. Nu sunt genul care să stea jos pe toată durata acestei discuții, așa că am îmbrăcat o ținută competă. O cămașă bej, o fusta dreaptă în aceeași nuanță și o pereche de pantofi roșii cu toc cui. Machiajul este destul de natural, doar că mi-am scos mai tare în evidență genele lungi și dese moștenite de la tata.

Chiar daca aș sta pe scaun în tot acel timp, încrederea mi-o dă și ținuta pe care o port. Iar într-o pereche de papuci de casă sau o cămașă și pe sub birou pantalonii de pijama... nu prea m-ar face să am încredere în mine în fața celor cu care urmează să vorbesc.

După o ultimă verificare în oglindă, ies din începere, dar de data asta aproape că mă sperii când Nicholas se ridică brusc în picioare și mă fixează cu privirea.

Și rămân blocată când îl văd că s-a schimbat într-un tricou negru care îi dezgolește brațele puternice și o pereche de bluejeans care mă fac să visez la coapsele lui frumos lucrate. Și nu pot să nu sesizez umflătură care coboară pe picior. Iar imaginea lui este sfârșitul voinței mele de a sta departe de el.

Fac un pas, încet, dar el continuă să mă privească ca un animal de pradă, pregătit să atace. Iar asta nu face decăt să accentueze dorința frustrantă dintre picioarele mele.

Cum o să fiu eu capabilă să mai lucrez sau să susțin o întreagă discuție în starea asta? Valuri de căldură îmi trec prin tot corpul numai când mă uit la el, iar respirația îmi este tot mai agitată.

Cu greu mă mișc, mai mult pentru că mă simt tot mai dezbrăcată de privirea lui și îmi reiau drumul spre birou, sperând că o să îmi recapăt suflul normal în jumătatea de oră pe care o am la dispoziție.

Dar nu pot. Mă așez pe scaun, mă uit în monitor, iar cuvintele nu au sens în mintea mea. Nu este decât el. El excitat cum este acum în camera alăturată. Și vreau să îl simt. Vreau să mă atingă. Vreau să mă scape de frustrarea sexuală pe care o simt tot mai puternică.

Dar el vrea după regulile lui, iar eu după ale mele. Cel puțin acum.

Mă ridic de pe scaun și mă opresc în fața biroului rezemându-mă cu fundul de marginea biroului, pe care o strâng cu degetele încordate. Înima îmi bate cu putere și nu știu dacă pot să fac asta. Dar vreau.

- Nicholas... îl strig cu vocea aproape stinsă și nu știu dacă m-a auzit.

Dar el apare imediat în pragul ușii, cu aceeași privire pătrunzătoare. Se oprește și văd în ochii lui aceeași dorință mistuitoare care știu că o poate citi pe chipul meu.

- Nu spune nimic, decât vino mai aproape. Am nevoie de ajutorul tău.

O undă de confuzie îl face să ezite, dar înaintează câțiva pași spre mine și se oprește la mai puțin de un metru.

- Mai aproape, zic încet.

Se conformează până când îi pot simți respirația caldă pe chipul meu.

Și cu tocurile mele, el tot este cu câțiva centimetrii mai înalt și privirea mea se ridică spre el urmărindu-l. E atât de aproape, dar nu mă atinge. Așteaptă. Și respirația mea se precipită, dar nici el nu este indiferent la apropierea noastră.

- Vreau să încerc ceva, șoptesc simțind că îmi pierd glasul de tot.

Îi iau o mână și o duc spre buzele mele. Îmi trec vârful limbii peste degetul lui arătător și apoi îl gust, sugându-l încet.

Un sunet gurutal îi scapă și închide ochii strângându-i preț de câteva clipe, în care eu îi ling din nou degetul.

- Ce vrei să încerci? întreabă răgușit și mă privește din nou cu ochii plini de pofta pe care cu greu reușeste să și-o stăpânească.

Nu răspund imediat, dar îi conduc mâna în jos, trecând-o peste sânii mei acoperiți de cămașă, apoi peste abdomen, pe șold, peste rochie, pe care o ridic în sus ajutându-mă de mâna lui care îmi atinge pielea piciorului, pe intreriorul coapsei.

E fascinat de ceea ce fac și hipnotizat de ochii mei care nu întrerup contactul cu ai lui nicio secundă.

Mâna lui e ca o pensulă cuprinsă de degetele mele și mă lasă să mă ating folosindu-mă de el. Și mă bucur că nu dă înapoi și nici nu pare că vrea asta.

Degetele lui sunt conduse între picioarele mele până când simt contactul lor acolo, unde stiu că sunt din ce în ce mai udă și corpul meu e cuprins de fiori.

- Vreau să încerc să am orgasm cu ajutorul degetelor tale, îi spun și încet, bucurându-mă de atingerea lui, în timp ce îi presez degetele peste lengeria mea întimă și devin tot mai conștientă de el acolo. Și gem.

- Dumnezeule, Sofia... șoptește și nu știu dacă cuvintele lui sunt o rugăminte să îl las în pace sau să continui.

Nicholas

Femeia asta o să fie sfârșitul meu. Am știu din prima clipă în care i-am văzut poza și buzele cărnoase care instant m-au făcut să am fantezii cu ea.

Dar acum, când aceste buze mi-au lins degetele în cel mai erotic mod posibil, iar degetele ei m-au condus spre păsărica ei înfirbântată, făcându-mă să simt prin materialul subțire al chiloților ei cât e de udă, știu că sunt un om terminat dacă nu îi ofer ceea ce îmi cere.

Tot raționamentul meu a dispărut și sunt amețit de parfumul pielii ei pe care doresc să o gust. Dar ea nu vrea să mă sărute acum. Îmi vrea doar degetele mele.

Știu că sunt regulile ei și în mod normal nu aș juca acest joc dictat de ea, însă... e Ana Sofia. Cu ea totul e altfel, chiar și jocul în sine. Și surprinzător, îmi place. Felul cum îmi presează și îmi freacă încet degetele manevrate de mâna ei, dorința din ochii aceia mari, mă fac o cârpă în fața ei și tot ce vreau este să o satisfac așa cum ea vrea.

Jocul ăsta poate fi jucat și cu regulile mele și știu că o să îi placă. Așa că preiau inițiativa.

Cu cealaltă mână îi ridic fusta peste șolduri și acum îmi e mai ușor să am acces la locul care mă înteresează. Mâna care o mângâie peste materialul satinat, de data asta mi-o bag în chiloții ei fără ezitare, direct acolo între petalele ei umflate de dorință. Și, Doamne, cât e de udă...

Mârâi de plăcere știind-o atât de dornică, de receptivă... de excitată.

O cuprind cu toată palma, iar ea geme și închide ochii lăsându-și capul ușor pe spate. Se susține acum cu pamele de marginea biroului pentru a avea mai multă stabilitate.

- Desfă-ți picioarele, îi spun încet, încercând să îmi domolesc tonul poruncitor pe care aș vrea să îl folosesc, dar nu vreau să o sperii.

Ea se supune și în clipa asta știu că este a mea. Ana Sofia este numai a mea. În mâna mea. Dornică să o satisfac cu degetele mele.

Buzele ei întredeschise sunt tot mai apetisante și vreau să o gust. Dar momentan mă concentrez pe labiile îmbibate de lichidul excitației ei. Vreau să mă las în genunchi între picioarele ei și să o gust, vreau să îi ling fiecare strop ce se prelinge printre degetele mele, dar strâng din dinți și încerc să respect regulile ei. O frec încet și degetele mele îi descoperă clitorisul pe care îl apăs și încep să mă joc cu el, frecându-l încet la început și din când în când măresc ritmul. Respirația ei este tot mai agitată și gemete ușoare îi scapă printre răsuflări.

Mă aplec asupra ei și cu buzele umezite îi gust lobul urechii, șoptindu-i:

- Pot să te sărut?

- Nu pe buze, reușește să îmi raspună cu glasul aproape stins. Va face ca totul să pară real, când de fapt ce se întâmplă acum e doar un vis care se va termina când o să sune telefonul.

Deschide ochii și mă privește cu un mix de seriozitate pierdută printre dorința mistuitoare.

- După aceea nu vom mai vorbi deloc despre acest vis.

Mesajul e clar și simplu: aici, acum și atât. Și totuși asta e tot ce am voie să fac? Nu am voie mai mult? Poate că este mai bine ca totul să se termine după momentul ăsta, dar nu știu cum o să pot eu să traiesc doar cu atât.

Dar știe că nu sunt bun pentru ea, așa că e momentul meu să o fac să se simtă bine și să fac ca această amintire unică să fie și cea mai frumoasă pentru ea și să nu mă uite nici după ce eu o să dispar din viața ei când contractul o să mi se termine.

Decis să îi ofer placerea maximă, apăs din nou bumbul clitoritului, frecându-l mai repede.

Închide imediat ochii savurând plăcerea prin gemetele care mă înnebunesc. Vrea mai mult.

Îi ling lobul urechii, sugându-l așa cum mi-aș dori să o sug acolo jos.

- Vreau să cobor și să te ling, spun repetând gestul cu limba. Să te gust cât ești de dulce și umedă, continui mușcându-i lobul și curpinzându-l cu buzele.

- Nu, răspunde printre gemete. Prea personal.

- Mă omori...

Și în clipa aia o pătrund cu un deget și mă înnebunește căldura ei. E strâmtă și fierbinte, și dacă ar fi după mine acum aș fi penetrat-o în forță cu penisul meu, care acum este pe punctul să explodeze în pantalonii mei. Îmi bag și îmi scot degetul de câteva ori și apoi un al doilea deget îl asistă pe acesta în jocul meu de a-mi imita miscările de penetrare la care visează membrul meu erect. Cu podul palmei, în această mișcare, continui să îi tachinez clitorisul și maresc ritmul, mai tare și mai apăsat.

Respirația ei este tot mai precipitată și gemetele tot mai puternice. Este aproape și se agață cu o mână de tricoul meu, trăgându-mă mai aproape și fața ei este acum ascunsă în scobitura gâtului meu.

- Vreau să țipi, Sofia. Fără rețineri, vreau să îți dai drumul în mâna mea. Vreau să îți simt zeama dulce, când o să explodezi de plăcere.

Cealaltă mână o plasez pe spatele ei, pentru a o lipi de corpul meu pentru că nu știu câtă putere o să mai aibe în picioare atunci când o să își dea drumul.

Ritmul meu crește și sunetele pe care palma mea le produce când se lovește de umzelala ei mă înnebunesc și mai tare, și mă face să o penetrez într-un mod posesiv și ritmic, tot mai intens și tot mai apasat, mai rapid și mai dornic, îndoindu-mi degetele în interiorul ei cald, o dată, de două ori... și o simt.

- Oh, Nicholas! Da! Da!

Și atunci pereții ei intimi se strâng în jurul degetelor mele și corpul îi zvâcnește în palma mea, încordându-se toată.

Îi privesc chipul extaziat, buzele întredeschise care îmi strigă numele și mor aici dacă nu o sărut măcat o dată până ies din camera asta.

- Te țin eu, îi șoptesc cu buzele aproape de ale ei. Ești superbă, Sofia...

Și buzele mele se odihnesc pe obrazul ei cald, în timp ce degetele mele continuă să o mângâie până îi simt corpul liniștindu-se.

- Ești superbă, repet încet mai mult pentru mine.

Respirația ei își recapătă încet ritmul controlat și cu ochii pe jumătate întredeschiși reușește să își ridice privirea spre mine. Îmi scot mâna din chiloții ei și mi-o așez încet pe șoldul ei, încercând să nu îi ud rochia. Pentru că pe mâna mea este sucul ei pe care doream să îl gust, dar nu m-a lăsat, iar acum, chiar daca vreau să îl gust de pe degetele mele, nu o fac pentru ca asta înseamnă să mă desprind de ea și nu sunt pregătit. Prețuiesc fiecare secundă în care corpul ei cald este lipit de al meu.

- Lasă-mă să ies din visul tau măcat cu un sărut, Sofia. Și apoi o să dispar și o să ignorăm complet acest moment minunat.

Privirea ei coboară spre buzele mele pe care știu că la un moment dat mi le-am mușcat pentru a mă abține să nu o sărut și consider că tăcerea ei este un acord așa că mă aplec din nou spre ea, îmi pierd degetele în părul ei pentru a-i imobiliza capul, în caz că vrea să se retragă și îmi lipesc buzele de ale ei.

Imediat mă întâmpină cu buzele ei moi și îi simt aceeași dorință ca a mea în acea atingere. O sărut cu poftă și când buzele ei întredeschise îmi permit trecerea, limba mea o invadează și o gustă cu ardoare până când amândoi rămânem fără răsuflare.

Cu greu mă desprind după câteva clipe, exact cand telefonul ei începe să sune.

Total absentă și ușor amețită răspunde.

- Da... OK. În zece minute intru online.

E semnul că trebuie să ne trezim din ceea ce ea a numit vis, însă pentru mine e doar ceva ce nu vreau să se termine. Și privirea ei încă fixată pe chipul meu îmi spune același lucru.

Dar fac un pas înapoi și mișcarea mă face conștient de erecția din pantalonii mei, care îmi reamintește cât e de dureroasă. Așa că îmi ajustez umflătura din pantaloni, făcând încă un pas în spate, și miscarea mea îi atrage atenția. Face ochii mari, ceea ce mă face să zâmbesc.

- Poate pentru tine e timpul să te trezești, dar cât tu o să îți vezi de treaba ta aici, eu o să continui să mai visez puțin.

Și îmi duc la gură cele două degete încă umezite de dulceața ei și mi le ling sub privirea ei ce capătă din nou acea sclipire plină de dorință.

- Delicios, șoptesc savurând zeama ei, și mă întorc cu spatele ieșind din birou, glonț spre dormitorul meu, unde ajung deja cu nasturii deschiși la blugi și mă rezem cu spatele de ușa pe care o închid cât pot de repede.

Nu e nevoie de mult efort pentru că eram pe punctul să îmi dau drumul de câteva ori acolo lângă ea, dar gustul ei pe degetele mele mă face să-mi pierd repede controlul și termin din doar câteva frecări rapide.

Sofia

Pot să jur că l-am văzut deschizându-se la pantaloni chiar când a ieșit din biroul meu și imaginea mă face să simt cum corpul meu se aprinde din nou. Nu știu cum reușesc să rezit tentației de a mă duce după el și de a continua ceea ce am început.

Îmi duc mâinile la obrajii pe care încă îi simt înroșiți.

Dumnezeule, ce a fost asta? Tocmai am avut cel mai puternic orgasm din câte îmi amintesc, și asta doar datorită degetelor lui extrem de pricepute. Mi-a atins puncte atât de sensibile pe care nici nu știam că le am și că mă pot face să mă simt așa de bine.

În drum spre baie arunc o privire spre dormitorul lui și știu că el e acolo, atingându-se și foarte probabil gândindu-se la mine. La gustul meu de degetele lui, iar imaginea lui când și-a lins degetele încă umezite de mine, mă face să simt din nou căldură între picioare. Iar el excitat, lung și tare cum se vedea prin blugii strâmți pe coapsele frumos lucrate... A fost cea mai erotică imagine pe care am văzut-o vreodată cu un bărbat și chiar dacă am spus că asta e tot ce o să se întâmple între noi, chiar nu știu cum o să pot să îl mai privesc, fără să îmi vină în minte această imagine.

Îmi dau rapid cu niste apă rece pe față și încerc să refac machiajul cât să acopăr roșeața din obraji. Dar nu pot să uit senzația buzelor lui peste ale mele și sărutul îmi revine în minte. La fel de incitant ca cel din seara în care m-a dus în brațe până în camera mea, dar de data asta am simțit mai multă disperare și poftă. Buzele mele înroșite sunt dovada vie a celor întâmplate. Niciun vis. Doar cel mai erotic moment trăit de mine până acum.

După ce aplic un ruj mai roșiatic care să acopere această dovadă, mă întorc în birou și videoconferința începe imediat. Dar mintea mea fuge de multe ori la cel din camera alăturată și la ce s-a întâmplat chiar aici, pe biroul pe care eu lucrez acum. Și oricât de bine a fost, știu că nu este ceea ce vrea el de la mine. El mă vrea legată și supusă. O sclavă sexuală. 

Continue Reading

You'll Also Like

20.9K 731 30
PRIMUL VOLUM DIN TRILOGIA " PĂCATELE UNUI ASASIN! " Serai a trăit până la vârsta de 19 ani într-o lume confundă doar în minciuni și secrete, crezând...
70.3K 2.7K 27
Atunci când fratele tău îţi găseşte o slujbă de bonă, întreabă-l tot, despre tot. Asta n-a făcut Kira, când fratele ei i-a găsit de lucru la un priet...
7K 124 57
This story is bilingual (romanian&english) and contains: curses, kisses, tears, drama, violence, action, blood, bad grammar If you're not comfortable...
7.3K 307 32
Derek și Mellisa sunt doi adolescenți din lumi complet diferite. Când aceștia se întâlnesc universul lor o ia razna.