Mafyalar Tesadüfü Sevmez

By kardolar

6M 198K 28.9K

Birlikte oldukları sürece hiçbirşeyden çekinmeyen üç kız Ve Sert, duygusuz ve birbirlerine baglı üç erkek.. •... More

MAFYALAR TESADÜFLERİ SEVMEZ..!
2.Bölüm
3. Bölüm
4.Bölüm
5. Bölüm
6.Bölüm
7. Bölüm
8.Bölüm
9.Bölüm
10. Bölüm
11.Bölüm
13. Bölüm
14.Bölüm
15. Bölüm
16. Bölüm
17.Bölüm
18. Bölüm
19.Bölüm
20. Bölüm
21. Bölüm
22. Bölüm
23. BÖLÜM
24. Bölüm
25. Bölüm
BİLGİ
26. BÖLÜM
DUYURU !!

12.Bölüm

205K 7.2K 963
By kardolar

∞Tanem∞

"Aaa Yağız hıgh gelmiş." Karşımda 4 olarak gördüğüm Yağız bana sarılan çocuğa yumruklarını indirirken kahkaha atmaya devam ettim.Araf ve Özgür denen çocukta aynı şekilde Simaya ve Almiye sarkan çocukları öldürmekle meşguldüler.4'lü Simay kollarını göğsünde birleştirmiş Arafa baygın bakışlarla bakarken,2'li Almi aynı ben gibi kahkaha atmakla meşguldü.

"Zaaaaa Tiplere bak.." Bar kalabalığı etrafımızda çember oluştururken karnımı tutarak kahkaha atmaya devam ettim.Bu komikti.asdfghjasdfghj

"Özgür,kızları arabaya götür.Bizde geliyoruz." Yağız zaten yerde baygın yatan çocuğa tekrar yönelirken sarsak adımlarla yanına gidip kolundan tuttum.

"Dur." Kelimeler yamuk çıktığı için 'deur' da demiş olabilirim.Mazur görün..

"Ne var lan.!!!" Yağız korku filmlerindeki kurt adamlara benziyodu.Damarları şişmişti ve sinirliydi.Ona aldırmayarak baygın yatan çocuğa yaklaştım ve sağ ayağımdaki topuklu ayakkabıyı çıkararak göğsüne koydum.

"Benden sana bi hatıra,pambık prens.." Bi dakka.Pambık prenste ayakkabı yoktu.Öpücük vardı.

"Şimdi seni öpücem ve uyanıcaksın pambık prensim." Tam çocuğun dudaklarına yaklaştım öpüyorum ki..

"Siktirgit tanem!!!" Yağız kolumdan tutarak beni geri iterken tek ayakkabı olduğum için biraz sendeledim.

"Özgür götür şunları şurdan yoksa elimden bir kaza çıkıcak.!" Özgür,Almi'nin ve benim koluma girerek çıkışa sürüklerken Çift Simaya baktım.Herzaman ki gibi Arafla tartışıyodu.Bok yarıştırır gibi dövüş yarıştırıyolardı amk.

"Özgüüüüür cicişiiiim" Almi yayık yayık özgürün üstünde debelenirken kıkırdadım.

"Almi,seninle sonra konuşucaz.Şimdi yürü.!!!"

"Ooo Özgür lafı koydu.." Diye böğürerek slogan atarken barın dışındaki birkaç göz bize çevrildi.Almi'nin aniden kendini yere atıp ağlamasıyla neredeyse kafa üstü düşüyodum.Yüz üstü yatarak ellerini ve ayaklarını yere vururken ne yalan söyliyim arkadan Çanakkale denizi gibi poz veriyodu.Özgür beni bırakıp biyandan almi sakinleştirmeye çalışırken,biyandanda kıçını kapatmaya çalışıyodu.Yazık valla acıdım çocuğa.Tövbesst..

Bu fırsattan istifade karşıdaki siyah spor arabaya bir fil misali koşarak-iki kez yere kapaklandı-üstüne çıktım.En tepesine vardığımda zaferle sırıtarak ayağı kalktım.Ortalıktaki çoğu erkek etrafımda toplanırken sanki yanımda direk varmış gibi dönmeye başladım.Ayağımda yetim kalmış topuklumu çıkarıp kalabalığın arasına attım.Birkaç ıslık ve tezahurat yükselirken sırıtarak bacağımı uzattım ve parmaklarımı üzerinde gezdirdim.Tam fermuarıma yöneliyodum ki Bir çift el beni belimden tutarak aşağı çekti.Yağızın kucağına düşerken romantik bir an bekliyodum ama olmadı.Yağız sağolsun.

"Lan rahat duramıyon mu sen!! Katil mi etcen kızım beni.!!" Kahkahamı bastırarak tepinmeye başladım.

"Karışma bana hıgh ne istersem hıgh onu yaparım hıgh." Tam cevap vericekti ki Arafın kükremesiyle otarafa döndük.Araf içerdeki adam kesmedi galiba bu seferde badigarta dalmıştı.Heee şimdi hatırladım.

"Bunu niye dövüyo şimdi.?" Yağız merakla mırıldanırken işaret parmağımı kaldırdım ve cırlamaya başladım.

"Ben biliyorum,ben biliyorum.Örütmenim beni kaldırın.." Yağız gözlerini devirerek kafasını salladı.

"Çünküüüü Badigart ve Simay güzel bir gece geçiriceklerdi.Hihihi" Kendimi bian 'didi' reklamındaki teyze gibi hissederken kıkırdamaya devam ettim.

"Bin şu arabaya." Daha demin direk dansı yaptığım arabaya beni bırakırken kapımı kapattı ve Araflara doğru yürümeye başladı.Kapıyı açmaya çalıştım ama kitlemişti kart horoz.!!Araf badigartı bırakıp Simayın elinden tutarak başka bir araca giderken ben şaşkınlıkla onları izliyodum.Ve buda demekti ki yüzüm camla ilişkiye girmiş bi şekilde buğuluca cama yapışmıştım.Özgürde Almiyle birlikte başka bir araca yürürken sadece baktım.Sonra sürücü kapısı aniden açıldı ve Yağız arabaya binerek gazı kökledi.Dur,çüş demek istedim ama sustum.Merak etmeyin şimdi konuşucam.Ama yemiyo.Yağız direksiyonu sıktığı yumruğuyla becerirken camı sonuna kadar açarak vücudumun yarısını dışarı sarkıttım.Yanımızda yanılmıyosam özgürün arabası vardı.Benim hemen ardımdan Almi camdan çıktı ve birbirimize öpücükler atarak çığlık attık.

"Gir içeri,düşüceksin." Yağız sinirle bağırırken biyandan da beni indirmeye çalışıyodu.En sonunda tam pes etti derken arabayı at gibi sürmeye başladı.

"Bunu sen istedin bücür.!!" Araba daha da hızlanırken birkaç defa düşme tehlikesi yaşayarak içeri girdim ve emniyet kemerimi bağlayarak dua etmeye başladım.

"Bismillah..Allahım ölmek için çok gencim.Veladdalin amin." Ben burda can havliyle dua ederken aniden durduk.Araf ve Özgürde peşimiz sıra gelirken gördüğüm evle çenem kaldırıma değdi.

"Burası ne lan.?" Yağız arabayı kilitlerken cevap verdi.

"Evim." Buraya 'Ev'demek günah olurdu.Bunun Yağızın evi olduğunu öğrendiğimde kendimi kipritçi qız gibi hissetsemde qraliçe Elizabeth havalarımda yürümeye devam ettim.Çıplak ayakla bu tanıma biraz uymasamda olsun.Vurmayın yüzüme..

±SİMAY±

Olmuyor böyle Araf bey. Bunlar sahada görmek istediğimiz haraketler değil. Karsımdaki araf adamı yere yatırmış sikerken ben sadece kollarımı göğsümde birleştirmiş onları izliyordum. 6 bira devirmiştim ama kafam azıcıkta olsa yerindeydi. Yani salak kızlar gibi durun lütfen diyip onların arasına girmemi beklemeyin benden. Sonuçta bunların sonu belli. Salak kiz kendini öne atar ve yumrugu yer. Araf sonunda adamın üstünden kalktı kolumdan tuttuğu gibi beni barın kapısına sürükledi..

''Yavvaş olsağna yeaaa''

Ben demin kafam yerindemi demiştim. Hassiktir..

Bana cevap vermeden sürüklemeye devam etti. Bardan çıkıp kapıda durdu. Ona baktığımda striplez yapmaya çalışan tanemi görmemle böğürmem bir oldu..

''Puhahhaahah zulallaalal viyyyyy yürrü be tanem. Puhahahah vay lelele''

''Yavrum bana verdiğin sözü unutmadın değilmi''

Sesin geldiği yere bakınca şu kapıdaki badigartı gördüm. Söz söz söz. Haaa tamam''

''Aa unuturmuyum badigoartğcıcıcım.. hıg ''

''Ne sözü lan..!"

Arafın kükremesiyle kulaklarımı küçük cocuklar gibi tıkadım.

''Araf bey bu ufaklığın bana bir gece sözü var...

Adam lafını tamamlayamadan araf bunuda yere yatırıp sikmeye başladi hahahahhaah araf gaymisin bebegim puhhaahah, en sonunda yagiz onlari ayirdi ve araf beni su gecen gun carptigim arabaya bindirdi. Sinirle arabayı surerken kafam güzel diyip açtım agzimi yumdum gozumu

''Bu gecen gun duğvara gömdüğüm araba değilmi yağğ hıgh''

''Evet o vahşi kedi. Bence sus yeterince sinirliyim.

''Ama..

''Kapa çeneni..!

Önüme dönüp diger arabalara baktım. Tanem ve almira camdan sarkip birbirlerine öpücük atıyorlardi. O an gaza geldim ve bende camdan sarktım.

,,evet bebegim işte boyle.. entarisi dım dım yar gelir diye umdum yar. Hımı hımı hımda hım hım yar vıy vıy da v...

''Gir lan içeri düzgün birsey dese icim yanmayacak..

Koltukta arkama yaslandim ve gozlerimi kapatip mirildandim.

''Sendemi bırakıp gidiyorsun. Sendemi beni acılarla..

Dinle bak senin için bu şarkı. Her duydugunda içine girecek bu sancı

Ölüme 5 kala bu şarkıyı yazdım sana..

Sakın dinlerken ağlama. Ruhum artık yanımda..

Bilincim tamamen kapanırken arafın belli belirsiz vahşi kedi diye mırıldandığını duymuştum.

*ARAF*

Vahşi kedi söylediği şarkıyla uykuya dalmıştı.sesi güzeldi. Bugun yaptiklariyla beni deli etmisti. Fazla deli. Cok cesurdu bana karsi. Simdiye kadar kimsenin cesaret edemedigi seyleri yapmisti ve sınırlarimi zorlamisti. Sanirim bu yuzden bu kadar ilgimi cekiyordu. Ah kimi kandiriyordum ki bu kiz bal gibi beni etkiliyordu..! Yagizin evinin onune geldigimizde arabayi durdurdum ve arabadan inip yan koltukta uyuyan simayi kucakladim. Yerde böğurerek aglayan almirayi ve onu sakinlestirmeye calisan özguru, ayrica hala soyunmaya calisan tanemi ve onu durdurmaya calisan yagizi umursamadan evin kapisina ilerledim ve zile bastim. Kapiyi acan guzel mi guzel olan arzu beni gorunce hicte masum olmayan bir gulumseme gonderdi. Hemde kucagimdaki kizi umursamadan.

''Hosgeldiniz araf bey

''Bana bos bir oda goster''

Arzu kalcalarini kivira kivira onumden yururken ben tum dikkatimi kucagimdaki vahsi kediden sokakta kalmis yavru kedicige terfi eden simaya vermistim.

''Burasi misafir odasi efendim.

Kafami sallayip simayi yataga yatirdim.

''Bana rahat birseyler getir.

''Hanimefendi icinmi efendim

''Evet.

Arzu odadan cikinca simayi incelemeye basladim. Tanrim bu elbise.. lanet olsun.! Gotunu bile zor kapatiyordu. Kapinin acilmasi ile arzunun geldigini gordum. Surtuk onde 3 dugmesinide acip oyle gelmisti. Silikonlu goğuslerini gormek zorundayiz sanki. Oysa simayin goğüs... sacmalama araf..!

,,istiyorsaniz hanimefendiyi ben giydiriyim efendim.

Arsizca beni suzerken ona bakmadan elindekiler kaptim.

''Gerek yok ben hallderim

''Ama efe..

''Siktirgit lan isine

Kükremem ile korkarak disariya kacan arzunun ardindan kapiyi kapattim ve buyuk bir zevk ile simayin uzerindeki elbiseyi cikardim. Cikardigim gibide yirtmam bir oldu. Zevkle siritip elbiseyi bi kenara firlatirken gozum yatakta yatan simaya takildi. Sessizce yutkundum. Siyah sütyen.. tamam sakinim. Hizla elimdeki sporcu atletini ve sortu simaya giydirip kendimi banyoya attim. Kendimi soguk suya atarken zevkle sirittim. Sabah bu olanlari anlattigimda kizaran yanklarini, sinirle isirdigi dudaklarini en sonda vahsi bir kedi kesilip bana kafa tutmasini gormek icin sabırsizlaniyorum. Banyodan cikinca sadece altima bir baxir gecirdim ve simayin yanina yattim. Uzerimizi orterken elimi beline attim. O ise..! O ise ne yapti biliyormusunuz. Bana gotunu donerek uyumaya devam etti.! Hadi ama filmlerde yada kitaplarda kiz adama sarilirdi. Of simay of. Derin bir nefes alip onu kendime dondurdum ve elini alip belime doladim. Siritirken o tekrar bana arkasini dondu ve.. ve kendi yastigina sikica sarildi..! Siktir sarilmiyorum lan. Bende ona arkami donup gozlerimi kapattim. Bu inatci vahsi kediden ne bekliyorsam zaten..!

•••°°°°°yorumlarinizi okuyoruz ve bu hikayeye bu kadar kisa surede duydugunuz ilgi bizi cok mutlu ediyor. Vote ve yorumlar cok guzel. Cok tesekkur ederiz. °°°•••••

Fatmanu&yagmur.

Continue Reading

You'll Also Like

424K 22.4K 49
Her sonun başlangıcı olduğu gibi, benim de biten sonumun başlangıcıydı bu olay... Şans verip, okumadan geçmee:) Hikayedeki karakterler ve ismi geçen...
SARKAÇ By Maral Atmaca

General Fiction

1.4M 93.1K 7
"Delilerin sevdası hoyrat bir fırtına gibidir. Günün başında seni sarsan fırtına, gecenin şafağında ılık bir esintiye dönüşüp kaburgalarının arasına...
ZEMHERİ By yudumsucan

General Fiction

97.5K 4.8K 13
Zemheri babası tarafından zorla evlendirilen bir kızdı. Akay ona yıllarca aşık bir adamdı. Zemheri Akay'ı sevecek mi?
8M 374K 65
"İkimizde biliyoruz ki, er ya da geç benimle evleneceksin. Ve bu zorunluluktan olmayacak!" "Başlangıç: 12 HAZİRAN 2016 Bitiş: 18 EKİM 2019" ...