Het internaat

By SleepMusic73

124K 3K 921

Het gaat over Miley. Ze heeft een rot verleden gehad wat ze nog moet verwerken, daar helpen haar broers haar... More

voorstellen
hoofdstuk 1
hoofdstuk 2
hoofdstuk 3
hoofdstuk 4
hoofdstuk 5
hoofdstuk 6
hoofdstuk 7
hoofdstuk 8
hoofdstuk 9
hoofdstuk 10
hoofdstuk 11
hoofdstuk 12
hoofdstuk 13
hoofdstuk 14
hoofdstuk 15
hoofdstuk 16
hoofdstuk 17
hoofdstuk 18
hoofdstuk 19
hoofdstuk 20
hoofdstuk 21
hoofdstuk 22
hoofdstuk 23
hoofdstuk 24
Hoofdstuk 25
hoofdstuk 26
hoofdstuk 27
hoofdstuk 28
hoofdstuk 29
hoofdstuk 30
hoofdstuk 32
hoofdstuk 33
hoofdstuk 34
hoofdstuk 35
hoofdstuk 36
hoofdstuk 37 XL
Hoofdstuk 38
Hoofdstuk 39
Hoofdstuk 40
Hoofdstuk 41
hoofdstuk 42

hoofdstuk 31

1.1K 27 10
By SleepMusic73

Pov Miley

We draaien ons om en zien een meisje staan.

'Hey ik ben Emma' zegt ze en steekt haar hand uit naar Jayden. Jayden haalt de arm weg die over mijn schouders lag en geeft haar een hand.

'Jayden' zegt hij en slaat zijn arm weer om mij heen.

'Hey ik ben Miley' zeg ik zo zelfverzekerd mogelijk alleen komt het er minder gemeent uit. Ze glimlacht even en schud dan mijn hand.

'Kom wij moeten ons omkleden Miles' zegt Jayden en knijpt even in mijn schouder. Ik knik en kijk haar aan.

'Zou je het misschien leuk vinden om mee uiteten te gaan en daarna uit gaan?' Vraag ik en kijk Emma aan.

'Ja lijkt me super leuk' zegt ze en glimlacht. Ik draai me om en loop naar mijn kamer. Het is nu allemaal veranderd. Nu deel ik een slaapkamer samen met Emma en Jayden slaapt alleen in de kamer hiernaast.

'Wat trek jij aan?' Vraagt Emma en kijkt me aan. Ik kijk naar mijn kast en pak er een leuk jurkje uit.

'Dit trek ik aan jij?' Vraag ik en kijk haar aan. Ze haalt er een zwart jurkje uit.

Dit is Emma met de jurk

Ik knik en loop naar de badkamer waar ik me ga omkleden. Als ik klaar ben doe ik nog even maar haar in een slordige knot en doe nog wat mascara op met een luchtje. Ik loop de badkamer uit en op dat moment word er op de deur geklopt.

'Ik ga al' zegt Jayden en loopt naar de deur en opent hem. Daar staan Jill, Max en Brent. Ik loop even naar mijn kamer en kijk of Emma klaar is. Als ik bij de deur ben loopt ze eruit. Ze glimlacht klein en loopt langs mij naar de woonkamer. Ik loop er achteraan maar, loop naar de keuken en vul een glas water en ga zitten op het aanrecht. Ik leun met mijn hoofd tegen de muur en sluit mijn ogen. Even later voel ik iemand tegenover mij gaan staan met handen naast mijn benen.

'Hey' zegt de stem en ik merk dat het Brent is. Ik mompel wat terug en hou nog steeds mijn ogen gesloten.

'Gaat het' vraagt hij en op dat moment doe ik mijn ogen open. Ik knik lichtjes en neem nog een slokje van mijn drinken.

'Miles tegenover mij hoef jij je niet sterk te houden dat weet je' zegt hij en haalt voorzichtig een haar uit mijn gezicht. Ik kijk hem aan met tranen in mijn ogen en schud mijn hoofd.

'Kom je hier?' Vraagt hij en hij houd zijn armen open en ik duik in zijn armen en begin zachtjes te snikken.

'Shht het komt allemaal wel goed' zegt hij en wrijft over mijn rug. Ik schud mijn hoofd en leun wat naar achter.

'Waarom niet? Wat is er?' Vraagt hij. En kijkt me bezorgd aan.

'Om omdat ik nu u n niet meer met Jayden op d de kamerr slaaap' zeg ik met snikken ertussen. Hij kijkt me niet begrijpend aan maar snapt hem dan.

'Miles dat moet je dan zeggen tegen Jayden' zegt hij en veegt mijn tranen zo goed als weg.

'Het klinkt stom, o om tee zeggen d dat je niet k kan  ee n niet durft t te gaan sl slapen' zeg ik weer met snikken. Brent kijkt me medelevend aan en slaat zijn armen weer om me heen. Ik druk me hoofd tegen zijn borst en grijp zijn shirt vast.

'Hey komen ju...' begint een stem en Brent draait zich om en ik zie net dat het Jill is.

'Schat wat is er?' Vraagt Jill en ze komt bezorgd naar me toe. Ze duwt Brent opzij en trekt me in een knuffel.

'Ja ik ga wel hoor' zegt Brent sarcastisch en loopt weg. Ze laat me los en kijkt me aan.

'Wil je het vertellen?' Vraagt ze waarop ik mijn hoofd schud. Ze knikt begrijpend en veegt mijn gezicht schoon en doet mijn haar een beetje.

'Zo en nu gaan we een gezellige avond hebben waarop we even aan niks meer denken' zegt ze en glimlacht bemoedigend en haakt haar arm door de mijne heen. We lopen de woonkamer in en iedereen kijkt ons aan. Ik voel me ongemakkelijk worden en kijk de andere kant op.

'Na als jullie het hebben gezien en klaar zijn, kunnen we gaan' zegt Jill en kijkt de groep rond. Ik zie Emma bij Jayden staan en ze lachen. Iedereen knikt en lopen naar de deur. Na een tijdje op de gang loopt Jill wat zachter waardoor ik haar aankijk.

'Wat vind je van die Emma?' Vraagt ze en kijkt me aan. Ik kijk naar Emma en haal mijn schouders op.

'Na ik mag haar nu al niet, kijk wat ze met Jayden doet' zegt ze en ik kijk naar Jayden. Ze zit dichtbij Jayden en alles. Ik voel brok in mijn keel komen en slik snel.

'Ik weet niet' zeg ik nadenkend en kijk Jill aan. Ze zucht en kijkt me ongelovig aan.

'Miley ik weet dat dit je raakt, je vind Jayden nog leuk' maakt ze duidelijk en daarmee stopt het gesprek omdat, we bij de lift zijn. Iedereen stapt de lift in en Jayden komt naast me staan.

'Hey' zegt hij en kijkt me aan van boven. Ik glimlach naar hem, want als ik tegen hem ga praten het niet goed gaat.

'Gaat het?' Vraagt hij en bestudeerd mijn gezicht.

'Jahoor' zeg ik zacht en kijk hem aan. Hij trekt me naar zich toe en slaat een arm om mijn schouders. Ik leun tegen hem aan en sluit even mijn ogen. Als de lift beneden is stapt iedereen uit.

'Kom we gaan er een leuke avond van maken oke?' zegt Jayden meer vragend. Ik kijk hem aan en glimlach waarna ik knik. Emma komt aanlopen en loopt naast Jayden. Jayden heeft een arm om me heen geslagen en praat met Emma. Na een tijdje trek ik het niet meer en haal zijn arm er vanaf en begin langzamer te lopen. Jayden kijkt me vragend aan maar, Emma begint alweer te praten waardoor hij haar weer aankijkt. 

'Hey' zegt Brent die naast me komt lopen en slaat een arm om me heen. Hij kijkt mij glimlachend aan waarna hij naar Emma en Jayden kijkt.

'Dus nieuw kamergenootje?' vraagt hij en kijkt me aan. Ik knik klein en kijk naar hun.

'Het komt goed, Jayden houd nog van je. Jullie komen weer bij elkaar' eindigt hij zijn zin. Ik kijk hem aan en frons. hij zucht.

'Ik weet dat je hem nog leuk vind en hij jou ook' zegt hij en kijkt me grijnzend aan. Ik voel dat ik rood word en kijk weg. 

'Jongens we zijn er' zegt Olivier en we lopen allemaal naar binnen. Na een tijdje zitten we allemaal en hebben net wat drinken besteld. Naast mij zitten Jill en Brent maar, dat kan vanavond nog veranderen als we steeds rondlopen om eten te halen. Voor de rest zit Max naast Jill en daarnaast zit Emma en Jayden daarnaast Olivier en Nathan en als laatste Blake en Tim. Iedereen is aan het praten en ik kijk de tafel rond. Ik ben echt gelukkig met deze vrienden. Er komt een glimlach op mijn gezicht en neem een slokje drinken die net is neer gezet. 

'Zullen we eten gaan halen anders heeft het ook geen zin meer om zo uit te gaan' zegt Max en kijkt de tafel rond waardoor iedereen knikt en opstaat. Ik sta op en loop naar de borden als ik er 1 wil pakken wilt nog iemand een bord pakken en trek mijn hand terug.

'Sorry pak maar' en ik kijk diegene aan en zie dat het Jayden is, hij glimlacht en pakt een bord.

'Voor u my lady' zegt hij en geeft het bord aan mij met een knipoog. Ik begin te blozen en pak het bord aan.

'Dank u wel meneer' zeg ik terug en hij krijgt een grote glimlach op zijn gezicht. Hij pakt een bord en samen lopen we naar het eten toe. 

'Heb je er zin in?' vraagt hij en kijkt me aan. ik knik en zet mijn bord neer omdat het word gegrild en Jayden doet hetzelfde. Hij slaat zijn arm over mijn schouders en zo wachten we.

'Dus hoe vind je het dat Emma bij ons op de kamer zit?' Vraagt hij en kijkt me aan. Ik haal mijn schouders op.

'Weet niet ken haar nog niet dusja' zeg ik en kijk even naar Emma die aan tafel zit. Jayden kijkt ook haar kant op en glimlacht.

'Naja, we zien wel' zegt hij. Ik knik en leun tegen hem aan. Na een tijdje als ons eten klaar is pakken we onze borden en lopen naar de tafel. We gaan zitten en Emma begint meteen weer een gesprek met Jayden. Ik zit stil te eten en kijk om mij heen. Na een tijdje voel ik een hand op mijn knie en kijk van wie die is, ik volg de hand en kom uit bij Jayden zijn gezicht. Hij kijkt mij even aan en glimlacht. Ik kijk verlegen weg en eet weer verder. Jill is nu geruild met Jayden zie ik nu. Waarom weet ik niet want, nu zit ze niet meer naast Max. Ik kijk naar mijn bord en prik wat in het eten. Jayden brgint met zijn duim over mijn knie te wrijven omdat, hij weet dat ik nu niet in de stemming ben voor dit soort dingenvan wat er laatst is gebeurd. Ik begin weer te eten en als mijn bord leeg is leg ik mijn bestek neer zodat ze mijn bord kunnen meenemen. Ik kijk wat om mij heen en zie heel veel mensen zitten, logisch ook maar toch. Ik pak mijn drinken en neem een slokje.

'Miley, Miles kom je we gaan weer wat eten halen' zegt een stem en ik waak uit mijn gedachtes en zie dat iedereen al weg is behalve Jayden. Ik kijk hem aan en zie hem bezorgd mij bezorgd aankijken.

'Gaat het echt? Ik maak me zorgen'zegt hij en gaat even met zijn hand door mijn haar. Ik knik klein en sta op.

'Kom dan gaan we eten halen' zeg ik en wacht tot hij op staat. We pakken weer een schoon bord en lopen wat rond en gaan uiteindelijk weer grillen en zien ook een paar andere staan. We zetten het neer en ataan te wachten.

'Jayden?' Vraag ik en kijk hem aan. En hij kijkt me op dat moment vragend aan.

'Ja?' En kijk me vragend aan.

Flashback

'Jongens we kunnen gaan ben er weer' hoor ik Jill zeggen. Ze komt binnen lopen en staat dan stil. Ze steekt haar duimen naar mij. Ik glimlach even en laat Miley los. Jill loopt alvast naar buiten. 

'Dat had ik even nodig' zegt Miley verlegen en kijkt naar haar schoenen. ik pak haar kin vast met 2 vingers.

'Het is oké, als je een knuffel wilt knuffel mij maar maakt niet uit wanneer' zeg ik en glimlach naar haar. 

Ik besluit het dan gewoon te doen en sla mijn armen om hem heen. En al snel liggen zijn armen om me heen. Ik kruip dieper in zijn armen en klem zijn shirt vast. Hij verstevigd zijn grip wat meer en ik ontspan.

'Hey' hoor ik een meisjes stem en ik heb al gauw door dat het Emma is. Ik wil alweer uit de armen van Jayden stappen, maar hij laat het niet toe.

'Jayden' mompel ik in zijn shirt. Hij grinnikt even en kijkt me dan van boven aan. Ik moet ook even grinniken.

'Ja?' Vraagt hij onschuldig.

'Laat maar' zeg ik en kruip weer diep in zijn armen. Het voelt beschermend, vertrouwd en warm aan niet te vergeten. Ons eten word omgeroepen en ik maak me los uit de armen van Jayden wat hij nu wel toelaat en loop naar mijn plaats. Ik ga zitten en drink het laatste beetje van mijn drinken op. Jayden komt naast mij zitten en Jill ook snel naast mij. Brent kijkt nep teleurgestelt naar mij en ik lach eventjes.

..............

Na het eten lopen we naar buiten en gaan we naar een club. Daar aangekomen halen we met zijn alle wat te drinken.

'Kom miles' zegt Jill en pskt mijn arm vast en sleurt me mee naar de dansvloer.

'Komop Miles gewoon los gaan' zegt ze en gaat helemaal los op de muziek. Ik begin te lachen en doe mee. Ik kijk even naar de vriendengroep en zie Emma tegen Jayden aanstaan en Jayden praat met de rest. Ik begin steeds langzamer te dansen en na een tijdje sta ik stil.

'Miley wat is er' vraagt Jill en volgt mijn blik.

'Oohh die gaat zo dood he' zegt ze en loopt met snelle passen naar ze toe.

'Nee, Jill niet doen' zeg ik als we der bij zijn.

'Jij' zegt Jill en wijst naar Emma.

'Bent' zegt ze en prikt in der borstkast.

'Jill!' Zeg ik wat harder en ze draait zich om en ziet mij staan. Ik schud zachtjes mijn hoofd. Ze zucht en knikt kleintjes. Ze geeft Emma nog 1 blik en loopt weg om af te koelen.

'Ik ga wel even' zegt Max en loopt haar snel achterna. Ze kijken me vragend aan en ik draai me om en loop naar de toiletten. Daar binnen gooi ik even wat water in mijn gezicht en zucht even.

'Hey' hoor ik naast me en draai me om en zie Emma staan.

'Gaat het?' Vraagt ze en kijkt me aan. Ik knik.

'Mooi, maar weet wel dat Jayden van mij is okè' zegt ze en kijkt me arrogant aan. Ik knik stom verbaasd omdat, ik geen idee heb waar dit vandaan komt.

'Mooi' zegt ze lief en loopt weg. Ik blijf mog even verbijsterd staan en loop daarna ook weer terug. Daar aangekomen zie ik dat Jill weer terug is en ze snelt naar me toe.

'Hey sorry, sorry dat ik het deed' zegt ze en ratelt maar door maar, ik ben met mijn gedachten ergens anders.

'Miley hallo ben je er nog' vraagt ze en zwaait voor mijn ogen.

'Huh' vraag ik en kijk haar aan.

'Gaat het wel' vraagt ze bezorgd. Ik haal mijn schouders op.

'Emma kwam in de toiletten toen ik er ook was.

'En?' Vraagt ze nieuwschierig.

'Wat een bitch' zegt Jill na ik het verhaal heb vertelt.

'Ik haat haar nu echt' zegt Jill en kijkt naqr Emma. Ze leunt weer tegen Jayden aan en Jayden heeft zijn arm om haar heen geslagen en Emma heeft zijn hand vast. Ik voel een brok in mijn keel komen.

'Hij' zeg ik en Jill kijkt me aan.

'Hij was degene waar ik voor het eerst ik hou van je tegen zei' zeg ik schor en tranen vormen in mijn ogen.

'Ah meis toch' zegt ze en slaat haar armen om mij heen. Als ze me los laat staan er ook tranen in haar ogen.

'Waarom huil jij?' Vraag ik niet begrijpend.

'Omdat het zo lief is maar ook zo zielig' zegt ze en wrijft even in haar ogen. Ik begin eventjes te lachen.

'Kom we halen wat te drinken' zeg ik en trek haar mee. Ik weet dat ik het niet moet doen maar, ik wil even alles vergeten. Als we er zijn bestellen we een paar shotjes en drinken ze allemaal in èèn keer op. Ik voel dat het begint te werken en trek haar mee naar de dansvloer en daar gaan we helemaal los.

...........

Het is nu rond 3 uur en we gaan zo naar huis. Jill en ik zijn de hele avond zowat wezen dansen. Ik zie Blake aan komen lopen.

'We gaan dames' zegt hij en kijkt ons aan. We knikken en lopen samen weg. Het is al wat afgekoeld en ik was zo slim om niks mee te nemen. We lopen en na een tijdje komt er iemand naast me lopen. Ik kijk opzij en zie dat het Jayden is. Ik glimlach klein en kijk weer vooruit. Niet veel later voel ik dat er iets over mijn schouders word gelegd. Ik zie dat het de jas van Jayden is.

'Dankje' zeg ik zacht en doe mijn armen erdoor heen en doe hem dicht. Ik laat een zucht horen en kruip erin. Jayden moet even lachen en slaat zijn arm om me heen en zo lopen we naar het internaat. Iedereen slaapt al want, het is donker. We lopen naar binnen en gaan de lift in.

'We zijn er weer' schreeuw ik door de gang ala we bij ons appartement zijn.

'Miley shht' zegt Jayden lachend en legt zijn hand op mijn mond. Ik kijk hem aan en begin ook te lachen.

'Oke ik denk dat jij iets te veel op hebt' zegt hij lachend.

'Doeeiii Jill' zeg ik en zwaai nog even. Zij doet hetzelfde en wij lopen onze kamer in. Jayden neemt me mee naar de keuken en zet me op het aanrecht.

'Blijf even zitten Miley' zegt hij pakt een glas, vult het met water en geeft het aan mij.

'Waarom heb je zoveel gedronken' zegt hij zacht en kijkt me bezorgd aan.

'Het moest' zeg ik zachtjes en moe. Hij kijkt me niet begrijpend aan.

'Waarom moest het Miley' zegt hij zacht en haalt het haar uit mijn gezicht.

'Ik wilde alles even vergeten en genieten' zeg ik en sluit mijn ogen. Ik voel hoe ik word opgetilt en nestel me in zijn armen. Ik voel een matras en voel hoe hij zijn jas uitdoet.

'Nee niet doen alsjeblieft' zeg ik zachtjes en sla mijn armen om me heen.

'Niet doen, niet doen' mompel ik steeds en val in slaap.

Pov Jaden

Ik kijk naar Emma en zie haar in bed liggen.

'Hè Emma' vraag ik zachtjes. Ze draait zich om en kijkt me aan.

'Kan je haar misschien even omkleden' vraag ik haar. Ze knikt en stapt uit bed. Ze heeft haar pyjama al aan en loopt naar Miley.

'Wat moet ze aan?' Vraagt ze en kijkt me aan. Ik kijk om me heen maar, kan niks vinden. Ik trek me shirt uit en geef hem aan Emma.

'Trek dit maar bij der aan' zeg ik. Ze kijkt naar mijn buik en knikt dan. Ik draai me om en wacht tot ze klaar is.

'Ze is klaar' zegt ze en ik draai me om. Emma loopt weer terug naar haar bed en gaat liggen. Ik ga door mijn knieën en kijk naar Miley. En ga nog even door haar haar en geef haar een kus op haar kruin.

'Weltrusten prinses' zeg ik en loop de deur uit. Waarna ik in bed ga liggen.

......

Ik schrik wakker door gegil. Ik spring snel me bed uit en ren naar de kamer hiernaast. Ik open hem en zie Miley in bed liggen en is aan het gillen en huilen. Ik snel me er naar toe en kniel voor haar bed. Emma is ondertussen ook al wakker en vraagt of ze wat kan doen.

'Pak even een nat koud washandje' zeg ik en richt me weer op Miley.

'Sshhtt Miley' zeg ik en ga door haar haren. Emma komt aanlopen met een nat washandje en geeft het aan mij. Ik  dep het een beetje op haar voorhoofd.

'Shht Miley word wakker' zeg ik en ga weer door haar haren. Emma kijkt me aan en ik glimlach even.

'Miley open je ogen het is maar een nachtmerrie' zeg ik en ze schrikt wakker. Ze ademt snel en tranen rollen over haar wangen.

'Hey, hey het is okè' zeg ik en sla mijn armen om haar heen. Ze drukt zich dichter tegen me aan en huilt door.

'Hey adem even diep in en dan uit' zeg ik en duw haar een beetje van me af. Ze is helemaal overstuur. Dit heb ik nog nooit mee gemaakt. Ik vind het zo zielig voor haar.

'Er is niks aan de hand zie je, het was een nachtmerrie' zeg ik en haal haar haren uit haar gezicht en ga nog even met het washandje over haar voorhoofd. Ze zucht trillerig en ademt nog een keer in en uit.

'Goedzo, gaat het weer een beetje' vraag ik en kijk haar bezorgd aan. Ze knikt klein.

'Mooi' zeg ik en kijk haar aan. Haar hand trilt die ze legt op mijn hand en kijkt me aan. Ik weet wat ze bedoelt en knik. Ik doe het deken omhoog en ga liggen. Ik doe het lampje naast het bed uit en ga goed liggen. Miley kruipt tegen me aan en ik sla mijn armen stevig om haar heen. Ze is nog steeds wat gespannen.

'Er gebeurd niks Miley, ik bescherm je die belofte hou ik me aan' zeg ik en druk een kus op haar kruin. Ik voel haar ontspannen.

'Dankjewel Jayden' mompelt ze en kruipt nog meer in mijn armen.

'Weltrusten prinses' zeg ik en sluit mijn ogen.

Hey mensen hier nog een deeltje.

Heb vandaag mijn diploma binnen gehaald🎉🎉. Dus ik ga proberen om meer te uploaden.

Continue Reading

You'll Also Like

575K 20.6K 64
Dit verhaal gaat over een 17- jarige nisrine. Nisrine heeft lichtbruin haar en groene ogen een pracht van een meid! Ze leert een jongen kennen genaam...
1.1M 49.8K 199
Deze zomer leren Younes en Leyla elkaar kennen. Meteen bloeit er iets tussen die 2, maar haar nicht Siham komt daar tussen. Zij zorgt ervoor dat Leyl...
105K 2.8K 40
Twee beste vriendinnen, elk bijzonder op hun eigen manier. Faye is het stille, asociale, onzekere, volwassen type. Chelsea is het vriendelijk, roekel...
137K 2.8K 92
Quinty McSwift verhuist samen met haar moeder naar Los Angeles, Amerika. Ze verlaat haar beste vriendin Alexa in Nederland. Eenmaal aangekomen op een...