Історії осінніх людей

By malaninakseniia

1.5K 210 32

Різні історії звичайних людей, які приніс мені осінній вітер разом із першим жовтим листям. More

Повелителька мильних бульбашок
Заборонений плід
Він
Здається
Пальцями
Було темно
Дивак
Папір
Звичка
Нормально
Четверта ранку
Сосновий запах

Dolor

98 15 0
By malaninakseniia

Він усюди. Він заполонив кожен куточок моєї свідомості. Він - примара, справжнє прокляття, що ніколи не покине мене. Він - це я. Я - це він.

Dolor.

Він живе в пронизливих пульсаціях хворих ясен та кричить "Агов!" мільярдами Великих вибухів мого мозку. Здається, наче дикі танці під гучну музику перенеслись зі сцени до ротової порожнини. Вспраглі губи вимагають тиші.

Dolor.

Він гострими кігтями вчепився у моє горло та вилив пекельний вогонь у стравохід. Він точив, точив, точив свої маленькі кинжали об мене, а разом із ними - свій талант вбивати якомога жорстокіше і повільніше.

Dolor.

Він б'є мене зсередини, забиває гвіздки в кожен м'яз. Він - паразит, без якого я вже не уявляю своє існування. Здорова, весела, сповнена любові до всього живого - то вже буду не я.

Dolor.

Я смакую його. Я насолоджуюсь кожним відтінком його диявольських тортур. Я їм його, я п'ю його, дихаю ним і думаю теж про нього. Він - моя Муза. Він - мій вишуканий десерт. Він - моя найстрашніша хвороба та найкращі ліки.

Dolor.

А йому подобається. Він сів на гойдалку, сміється, гойдається і знову сміється, сміється хрустом моїх кісток, останніми ударами мого серця, скрипом зубів, кровавим кашлем та дикою симфонією смерті, що своїм відлунням пробиває барабанні перетинки.

Dolor.

Життя - це тиха пісня, а біль - сумна мелодія.

-    -    -    -    -
*dolor (лат.)-біль.

Continue Reading

You'll Also Like

Н.К. By JunG0Soo

Short Story

28 5 5
Беллі вже 20. Але чи можливо, що події які сталися шість років тому, були не просто збігом? Можливо її доля розписана на перед?
425 5 11
Доля, надав найкращі блага Землі, в одну мить може позбавити всього, без чого людина не уявляє своє існування. У цьому і полягає смерть душі. Трагеді...
999 91 12
Щось середнє між хорошим і поганим. Історії, які описують реальні відчуття та почуття. Як все в цьому світі - вигадане, так і ці історії. Але в цю кн...
184 86 9
Юна письменниця Джейн Фостер написала мемуари про своє трагічне кохання, які стають бестселером. Що було в тих мемуарах, та чим закінчилася історія...