School For Creatures (COMPLET...

By xAteus

24.8K 1.8K 119

Свят на една война, свят на унищожение, свят на смърт. Могат ли всички да оцелеят тук? В свят, който изчезва... More

Пролог
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Не е глава
10
11
12
13
Не е глава
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71

55

121 14 0
By xAteus

Телепортирах се зад нея и докоснах врата ѝ, а тя заспа. Силата ѝ се успокои, а след това отново я завързах за стола за да съм сигурен, че няма да се нарани. Оставих Дарк при нея за да съм сигурен, че ще е добре. И отидох при сестра си.

-Нат какво има ? - погледна ме тя сурово,  после ми се усмихна.

-Дойдох да видя сестра си и да поговорим за нещо.

-Какво става ? - попита ме тя.

-Не тук и не сега. - казах ѝ аз, а след това ѝ подадох бележка на която пишеше къде да ме чака, а след това се телепортирах защото имах още малко работа.

Гледната точка на Дарк

Момичето пред мен се събуди, а след това набързо огледа дали Натаниел е тук и запозна да се шава.

-Излишно е няма да успееш да избягаш.

-А тогава защо просто не ме пуснете ? - попита ме тя директно.

-Натаниел каза, че оставя останалата част от обучението то ти на мен, а ако искаш то и животът ти да продължат по добре се измъкнеш сама. - казах ѝ и посочих демоните които бавно бавно чупеха бариерите които бях сложил, а след това изчезнах като дим из стаята.

Тя започна да подскача със стола, но без успех, а след това опита да използва магия, но без успех. Натаниел сложи защита на важетата. Погледнах демоните, а на тях им оставаха още едва две бариери. Чу се звук сякаш се чупи стъкло обърнах се и видях, че вече остава една бариера, а момичето още стоеше вързано. Чу се счупването и на втората бареира, но изведнъж демоните не продължиха напред, а просто се вдигнаха във въздуха и станаха на пепел. Погледнах към момичето, а тя цялата се тресеше. Надникнах отдолу и видях очите ѝ. Тя не можеше да контролира силата си. Бързо се изправих пред нея и преместих главата ѝ назад. Трябваше да я шокирам с нещо, но как не можех да я ударя. Просто нещо ме спираше, а нямах много време да мисля и набързо повдигнах главата ѝ нагоре и я целунах по устните. Те бяха толкова меки и нежни, а тя просто замръзна. Нито ме отблъсна нито отговори на целувката. Само затвори очи и се отпусна, а след като се отделих от нея тя започна да трепери. Отвързах я набързо и я взех на ръцете си. Бързо я качих в кабинета на Натаниел и я сложих на леглото. Останах до нея за да я наглеждам. Тя ме погледна и се отпусна и затвори очи, но не беше заспала усещах го.

-Как се казваш ? - чух гласът ѝ.

-Мислех, че знаеш, но добре. Казвам се Дарк. - представих ѝ се поне това и дължа след целувката.

-И съжалявам за това по рано.

-Не няма проблем.

-Ако има нещо кажи ми. - казах ѝ.

-Ами всъщност да. Ела по близо.

Аз доближих ухото си до устните и тя прошепна.

-"Бих искала да го повториш". - щом чух какво изрече тя бавно се отдръпнах от нея и видях как си прехапва долната устна.

Без много да се замислям в действията си се доближих до нея и я целунах, но този път и тя не стоя като изплашена а се включи в целувката. Доста дълго време продължи тази наша малка игра, че не бяхме осъзнали кога Натаниел се е върнал ѝ дори ни ръкопляскаше.

-Браво Дарк да те оставя с хубаво момиче и ти вече си я налегнал.

-Не е това което изглежда. - казах му.

-Всъщност е точно това което изглежда. - каза Лина и се засмя.

-Браво господин перверзник нека позная и деца си и направил.

-Не тъпанар само това е. - казах му и се засмях.

-Да защото влязох ако не бях кой знае какво щяхте да правите на леглото ми. - каза той и започна да се смее.

Погледнах Лина и тя се усмихваше, но явно си личеше че съм я засрамил. Защото цялата беше почервеняла.

Натаниел ме извика малко по настрани за да ми каже какво планира и че щял да замине за малко време за да събере информация неща и още неща. Почти не го разбрах, но схванах какво ми каза и то беше, че ме оставя сам с Лина. Вярно трябва да я науча да се контролира, но мисля, че се заражда нещо между нас, а като стана дума за контрол не мисля, че ще мога без да я целувам на всеки час. Устните ѝ са толкова меки, нежни и пухкави. Натаниел се телепортира, а аз се върнах при Лина и я заварих отново да лежи в леглото. Беше толкова сладка.

-Трябва да продължим тренировките. - казах ѝ и се усмихнах.

-Само ако получавам награда всеки път като се справя. - каза тя и потупа устните си, а след това ми намигна.

Гледната точка на Натаниел

Отбих се замалко до "вкъщи" и какво да видя  Дарк и Лина се натискаха като за последно. Та взех някой неща от вкъщи и се телепортирах в стата библиотека която се намираше в центъра на един остров. Отворих вратите бавно, а от вътре с вдигна толкова прах, че ми се наложи да кихам и кашлям около две минути. След като отворих всички прозорци и врати оставих да се проветри и излязох от вън. Мястото беше красиво и идеално за информация имаше почти всичко което ставеше на този свят. След пет минутки от припомняне на острова се върнах при библиотеката и влязох вътре, а вратите се затвориха сами.

-Натаниел какво те води тук. - чух познат глас.

-Нищо особено просто за да събера малко информация относно света.

-Разбира се знаеш къде е. Отдел земя.

-Да и все пак благодаря Рико.

-За теб всичко Нат. - отговори гласът.

Продължих напред докато не видях отделя завих надясно и започнах да трупам от всеки рафт по някоя книга. Накрая отидох до касата и ги оставих. Бях взел доста книги.

-Само това ли ще е Нат ? - попита ме Рико.

-Даа. - провикнах се защото бях на втория етаж и разглеждах старите издания.

-Какво гледаш ? - попита ме отново Рико, но този път гласът му беше точно до мен.

-Търся моята книга. - казаха му, а след секунда той ми я показа.

-Благодаря, че си я скрил за мен, а всъщност идвал ли е някой друг освен мен тук ?

-Да сестра ти, но преди 5 или 6 години. - каза ми той.

-Благодаря, ще взема и моята книга.

-Няма защо и разбира се няма проблем, но Нат да ги върнеш до края на века. - каза ми Рико и се засмя.

-Добре. - провикнах се защото вече бях излязъл от сградата с книгите си.

Имах още малко време докато се стъмни и реших да се телепортирам на старото ми място за живеене за да дочакам ноща, а именно остров "Руя" който лично бях създал. Намираше се в средата на бермудския триъгълник. Щом се телепортирах веднага видях къщата и бариерата която бях създал. Пуснах книгите върху пясъка и отидох до бариерата. За да я подновя. Не се беше развалила много, а само някакви външни забележки. Обновиха я, а докато го правех вече се свечери, а вратите на къщата се отвориха. Влязох в къщата и започнах да оглеждам. Всичко си беше на мястото от декорация до интериор.

Съжалявам може би месец или повече по-късно я качвам, но ми отне доста време да я пренапиша за да изглежда така както искам.

Continue Reading

You'll Also Like

32.7K 1.9K 56
Нека сключим малка сделчица..-усмихна се,което накара сладката му трапчинка да се появи на лявата му бузка,пораждайки желанието в мен да я докосна,а...
59 0 8
Тази малка новела ще продължи да развива сетинга на стихийните магове, и ще ни отведе към нови и нови приключения.
24.8K 1.8K 74
Свят на една война, свят на унищожение, свят на смърт. Могат ли всички да оцелеят тук? В свят, който изчезва. Има ли надежда за тях, надежда за спас...
58.2K 3.5K 41
Представятели си свят в ,който свръхестествените същества не само съществуват, а ми и са се разкрили пред света. Представете си съседа ви да е въркол...