Gemeni Styles

By blueberry_sunshine

123K 4.4K 668

Doi gemeni . Total opuși . Ea frumoasă , aroganta , nemiloasă , dură , puternică , deștepta și serioasă . El... More

Personeje
Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 21
Capitolul 22
Capitolul 23
Capitolul 24
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 27
Capitolul 28
Capitolul 29
Capitolul 30
Capitolul 31
Capitolul 32
CAPITOL SPECIAL

Capitolul 13

3.4K 134 15
By blueberry_sunshine

Zayn P.O.V

Ne despărțim din sărut după ce rămânem fără aer dar în continuare stăm lipiți unul de altul încercând să ne reglăm respirația .

E așa diferită de Harry ! O fi ei gemeni dar seamănă decât fizic . Amândoi au ochii verzi , părul creț de aceași culoare dar la comportament nu seamănă deloc !

Harry e genul de tip care nu suportă țigările , nu e mereu așa de sigur pe el , e foarte sentimental , nu-i chiar așa de dur , puternic , e mai copilăros și foarte emotiv  . Ia fost foarte greu la început să ignore hateri dar am reușit să-l învăț să-i ignore .

Rose e genul de tipă care îi plac țigările , e dură , foarte puternică , vulcanică , sigură pe ea la fiecare pas și se vede în ochii ei că nu a avut un trecut tocmai roz . Se vede că a trebuit să se maturizeze de la o vârstă mult prea frageda dar încearcă să ascundă asta și chiar îi reușește !

-  Ar trebui să mergem , sugerează Rose așa că mă dau de pe ea.

- Ai drepate , îi spun și ea îmi fura un sărut micuț și o ia înaintea mea.

Intrăm înapoi în sala și ne comportam parcă nimic nu s-ar fi întâmplă . Se pare că au venit și fetele din Little Mix . Ne îndreptăm spre ei și Harry o ia îmbrațe pe Rose .

- Tu trebuie să fi Rose , spune Jade și dau mâna.

- Mă bucur să te cunosc , zâmbește Perrie și încearcă să mă evite.

Rose se uită la ea apoi la mine . Cred că începe să facă niște legături pe acolo . Dintr-o dată îi sună din nou telefonul lui Rose și răspunde numaidecât .

- Da Gonzelz ! Ce sa întâmplat? răspunde și noi încercăm să ne vedem de treabă noastră.

Dintr-o dată Rose începe să rânjească puternic și ne face cu ochiul când observă că ne uitam la ea .

- Vin acum , spune toată un rânjet.
Harry punem pleca acum? întreabă făcând ochii de cățeluși.

- Sigur? afirma mai mult întrebând. Simon noi plecam , pa fetelor , haideți . băieți spune și imediat ieșim din încăpere toți.

Ieșim din studio și când Harry să meargă pe locul șoferului Rose pune în fața sa și îi cere cheile . El confuz i-le da și se așează pe locul șoferului . Eu cu băieți ne așezăm în spate . Rose pleaca de pe loc și începe să conducă cu o viteza ilegală .

- Ești nebună? întreabă Harry și Rose chicotește.

- Vreți să aflați cu ce mă ocup eu defapt? ne îndreaptă și noi dăm din cap afirmativ. Ei bine vă plac filmele cu gangsteri ? ne întreabă.

- Mie îmi plac la nebunie , spun sincer și o văd pe Rose zâmbind.

- Sunt ok , îi spun ceilalți la unison și ea își lărgește zâmbetul.

- Ați vrea vreodată să trăiți unul pe viu? ne mai întreabă și noi ne încruntăm considerabil.

- Unde vrei să ajungi punându-ne aceste întrebări ? Ști că asta ne dă într-un fel de înțeles că ești mafiot?întreabă Liam destul de sceptic.

- Decât tu ți-ai dat seama cu ce mă acup , spune Rose și îi face cu ochiul în oglindă retrovizoare.

Toți facem ochii mari și ne uităm la ea ! Nu se poate ! Nu arată de parcă ar omorâ oameni !
Mă uit mai bine la ea și observ că intrăm în pădure ! Ok asta chiar e ciudat ! Sigur glumește cu noi ! Nu pot să mi-o imaginez cu un pistol în mână și omorând oameni ! E mult prea fragilă , dar poate mă înșel ?

- Cum așa? întreabă Harrypuțin nervos.

- Tata , spune un singur cuvânt și toți ne încruntăm.

- Poftim ? întreabă Harry încruntat.

- Cand mama a spus de acele măgari se referea că tata a început să lucreze pentru niște mafioți . Mama era în a 9 lună cu Gemma a avut un accident și nu aveau bani pentru operație .
Doctori iau spus tatei că dacă nu face rost cât de curând de bani pentru operație o să le piardă pe amândouă ! Era disperat un bărbat înaintat în vârstă la luat sub aripa lui și la învățat tot ce știa , bărbatul nu avea copii și sa atașat repede de tata și ia dat mafia sa !
Tata a făcut repede rost de bani și le-a salvat pe amândouă ! Trei ani mai târziu am apărut noi , până la 7 ani totul era perfect după cum ști până mama a cerut divorțul ! Eu cum am rămas cu tata am reușit să-l întâlnesc pe bărbatul care la ajutat pe el . Eu imediat m-am atașat de el și îi spuneam și îi spun Bunicule dar și el sa atașat de mine foarte mult , el ma învățat și pe mine tot ce știe , am început antrenamentele încă de la 8 ani , am învățat să trag cu o armă la 10 ai până la 13 deja știam să falosesc orice armă !Tot la 13 am avut și prima misiune unde am avut prima victimă ! De atunci am călcat pe cadavre lăsându-i pe toți mască de puterea mea , mentalitatea și de tot !ne povestește și noi suntem cu totul uimiți.

Și se pare că (,) cât timp ne-a povestit am și ajuns la destinație . O clădire cu vreo 10 etaje făcută 90% din sticlă  . Rose se dă jos și noi o urmăm , intrăm în clădire unde toți o salută respectos . Intrăm într-un lift și Rose apasă pe un buton...

Rose P.O.V

∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆

Sper că va plăcut și scuze pentru greșeli !

Com+Vot !

Continue Reading

You'll Also Like

739K 25.8K 51
Savannah Williams și Lucas Hoult. Nu aveau multe lucruri în comun, vârstele lor erau diferite, modurile lor de mers nu se potriveau și cu atat mai pu...
2.8K 427 29
Jungkook-- brunet ~top 28 de ani Taehyung--șaten ~top°uneori bottom• 27 de ani Hoseok--roșcat ~bottom°little vârsta mintală 2-3 de ani• 19 de ani ⚠...
490K 15.2K 83
"Iubirea este o simplă ecuație. Tu doar rezolv-o..." #1 în Fanfiction 6.09.2023 #1 în Fanfiction 3. 02. 2020 #1 în Fanfiction 28. 12. 2019 #1 în zayn...
1.1M 35K 52
Izabella a fost mereu un mister pentru cei ce au întâlnit-o. Mereu rece, tăcută și singură. Alunga repede pe cei ce nu îi puteau face față personalit...