Daddys babyboy \ Jikook ff (...

By moantan

24.5K 1.7K 479

Αυτο το βιβλιο πρωτον ειναι boyxboy . Το οποιο μιλαει για δυο αγορια που ειναι τραγουδιστες στο ιδιο γκρουπ κ... More

κεφ. 1
Κεφ. 2
Κεφ. 3
4ο
Κεφ. 5
Κεφ.6
Κεφ. 7
κεφάλαιο 8
Κεφαλαιο 10
Κεφαλαιο 11
κεφάλαιο 12
κεφάλαιο 13
κεφάλαιο 14
κεφάλαιο 15
Κεφάλαιο 16
κεφάλαιο 17
κεφάλαιο 18
κεφάλαιο 19
κεφάλαιο 20
κεφάλαιο 21
κεφάλαιο 22
κεφάλαιο 23
κεφάλαιο 24
{THE END.}
New one

κεφάλαιο 9

1K 70 3
By moantan

Άρχισε να γδύνεται μπροστά μου και δεν κατάλαβα ότι κοίταζα τους γυμνασμένους κοιλιακούς του. 

"Σου αρέσει αυτό που βλέπεις ε?" μου είπε με ένα smirk.

"Πολυ!"

Τον είδα να πάει προς την ντουλάπα του και να παίρνει μερικά ρούχα. Οκ πρέπει να μαζέψω τα σάλια μου τώρα. Αυτό το σώμα ρε φίλε, καλά όχι ότι εγώ δεν έχω. Άλλα σε σχέση μαζί του....άσε, είμαι σαν σάκος με πατάτες.

"Μωρό μου σταμάτα να με κοιτάς και γδύσου."

"Ε? Οου ναι σωστά το ξέχασα!"

"Ναι και ξέρω τι φταίει?" μου είπε με ένα πονηρό χαμόγελο.

"Απλός σκάσε!"

"Και συ απλός γδύσου!"

"Κανε με"

"Ω πίστεψε με θα το κάνω"

Ήρθε σε μένα και με στρίμωξε στον τοίχο βάζοντας τα χέρια μου πάνω από το κεφάλι μου και το ένα του πόδι ανάμεσα από τα δικά μου. Κάποια στιγμή άρχισε να πιέζει το ευαίσθητο σημείο μου και χωρίς να το θέλω έβγαλα ένα βογγητο. Τα χεριά του βρέθηκαν στην άκρη της μπλούζας μου και μου την έβγαλε. Αμέσως μετά σειρά είχε το παντελόνι μου το οποίο με γρήγορες κινήσεις βρέθηκε στο πάτωμα όπου ήταν και η μπλούζα μου.

"Ορίστε. Τώρα πάω να ντυθώ"

"Νομίζω ότι πρέπει να κάνεις κάτι για τον φίλο σου πρώτα... ξύπνησε"

"Ναι αλλά εσύ φταις που ξύπνησε" μου είπε με ένα wink.

Μπήκε στην τουαλέτα ενώ εγώ καθόμουν στο κρεβάτι και χάζευα το τηλέφωνο μου. Κάποια στιγμή η πόρτα άνοιξε και είδα τον Jungkook να βγαίνει φορώντας αυτά τα ρούχα:

OH JESUS!!! ΣΟΡΡΥ ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΑΓΌΡΙ ΜΟΥ?! ΝΑΧ ΘΑ ΧΤΎΠΗΣΕ ΤΟ ΚΕΦΆΛΙ ΤΟΥ ΜΈΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΈΤΑ! ΤΙ ΛΈΩ?! ΠΆΝΤΑ ΣΈΞΙ ΕΊΝΑΙ! AISHH!!

"Πως φαίνομαι baby boy?"

*like a piece of shit! Ποιον στον διάολο κοροϊδεύω είσαι θεός fuck!*

"Jeon Jungkook..."

"Χμ?"

"1ον σταμάτα με αυτό το smirk γιατί δεν αντέχω. 

2ον μπέσα σήμερα το βράδυ θα προσπαθήσουν πολλά κορίτσια να σου μιλήσουν και όχι μόνο! Οπότε  να με κρατάς ώστε να μην κάνω κάνα φόνο.

και 3ον..."

"3ον?"

"Κανε με δικό σου...."

"ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Μωρό μου καλά είσαι?!"

"ΕΣΎ ΦΤΑΙΣ ΠΟΥ ΕΊΣΑΙ ΤΌΣΟ UGHHH"

Κρατούσε την κοιλιά του και γέλαγε ακόμα. Πόσο μου αρέσει να τον βλέπω να χαμογελάει. Ιδικά με αυτό το bunny smile του.

"Σειρά μου πάω να ντυθώ τώρα"

"Φιλάκι πρώτα!"

"Καλά ντε!" είπα γελώντας και πήγα να του δώσω ένα μαλακό φιλάκι στο στόμα.

Μπήκα στην τουαλέτα με τα ρούχα και φόρεσα αυτά:

(Btw μην δίνεται σημασία στο valentine boy απλός δεν μπορούσα να βρω άλλη φώτο με αυτά τα ρούχα αυτήν την στιγμή και σχεδόν όλα ήταν gif.)

Βγήκα έξω και τον είδα να με κοιτάει από την κορυφή μέχρι κάτω δαγκώνοντας τα χείλη του.

"Πάμε?"

"Ε? Α ναι πάμε"

Πήγαμε στο αυτοκίνητο του και μπήκαμε μέσα. Οδηγούσε και ξαφνικά έβαλε το χέρι του στο μπούτι μου. Απλός το είχε αφήσει εκεί όποτε δεν έκανα τίποτα, από την μια μου αρέσει να με αγγίζει και πάρτε το όπως θέλετε. Φτάσαμε έξω από το κλαμπ και ανοίξαμε τις πόρτες μέχρι που μου ήρθε μια ιδέα και χαμογέλασα πονηρά.

"Daddy?"

"Δεν μπορούσες να με πεις έτσι στο σπίτι πριν φύγουμε?"

"Ε όχι. Τώρα άκου. Σκέφτηκα ένα παιχνίδι"

"Τι παιχνίδι baby boy?"

"Λοιπόν δεν θα με ακουμπήσεις για σήμερα το βράδυ και αύριο επίσης το ίδιο πάει και για μένα. Όποιος χάσει πρέπει να κεράσει τον άλλο φαγητό!"

"Τι? Μα μωρό μου σκεφτόμουνα να το κάνουμε μόλις γυρίσουμε σπίτι!"

"Τι έγινε? Φοβάσαι ότι θα χάσεις?"

"Άντε καλά μέσα"

"Χεχ τελεία τώρα πάμε μέσα!"

Μπήκαμε μέσα και είδαμε πολύ κόσμο να χορεύει και μερικοί γύρισαν τα βλέμματα τους προς την μεριά μας. Ικ είμαστε κούκλοι *γκουχου γκουχου ψώνιο*  αλλά δεν μπορεί κάνεις να μας έχει! Κάτσαμε στο μπαρ και περιμέναμε τον μπάρμαν να έρθει  ώστε να του ζητήσουμε 2 μπύρες. Όταν ήρθε του είπαμε τι θέλαμε και μας άνοιξε τις μπύρες. Όταν μας τις έδωσε, παρατήρησα ότι με κοίταζε με ένα smirk και μου έκλεισε το μάτι. Εμ weird, μπορεί να είναι ωραίος ο τύπος αλλά bitch είμαι του Jungkook! Μιλάγαμε μέχρι που κάτι πουτανοξεκωλα ήρθαν δίπλα του και άρχισαν να του την πέφτουν. Βράζω από τα νεύρα μου, έκανα πως δεν με ένοιαζε μέχρι που μια πήγε και έκατσε στα πόδια του και του χάιδευε τα μαλλιά. Oh no you didn't. Αλλα και αυτός δεν είδα να κάνει κάτι. Περίμενα για να δω για πόσο ακόμα θα γίνεται αυτό αλλά δεν έλεγε να σηκωθεί από πάνω του η καρχια. Εντελώς στα ξαφνικά εμφανίστηκε ένας ωραίος και ψηλός άντρας.

"Γεια σου baby boy χορεύουμε?"

Μονο ο Jungkook με λέει baby boy αλλά δεν πάει στο διάολο αφού και αυτός άφησε την άλλη να κάτσει στα ποδιά του.

"Ναι πάμε" είπα και τον πείρα από το χέρι οδηγώντας τον στην πιστά αλλά κάπου που να μπορεί να με δει o daddy. Χιχι ίσως είμαι λίγο κακός αλλά και  αυτός πολύ όποτε πατσοι! Χορεύαμε μαζί μέχρι που μια σέξι μουσική άρχισε και εκείνος ερχόταν πιο κοντά μου. Με έπιασε και με γύρισε ανάποδα και κόλλησε τα οπίσθια μου στο πλέον σκληρό του φίλο και κούναγε την μέση μου με τον ρυθμό της μουσικής. Γύρισα προς το μπαρ και τον είδα να με κοιτάει όμως η κοπέλα δεν είχε κατεβεί ακόμα από πάνω του. Εκείνη την στιγμή γύρισα προς τον μεγαλόσωμο άντρα που χόρευα και τύλιξα τα χέρια μου γύρω από τον σβέρκο του.

"Έχεις κοπέλα?" τον ρώτησα.

"Δεν μου αρέσουν τα κορίτσια"

"Δηλαδή είσαι γκέι?" Μόλις τον ρώτησα αυτό έβαλε τα χέρια του πιο κάτω και βίαια χούφτωσε τον κώλο μου.

"Εσύ τι λες?"

Δεν του απάντησα και απλός χαμογέλασα. Δεν ξέρω αλλά δεν μου άρεσε να με ακουμπάει άλλος αλλά το κάνω από τα νεύρα μου πιο πολύ. Έπεσα στην αγκαλιά του όμως μετά από λίγο κάποιος μας χώρισε και έχωσε μπουνιά στον άντρα μπροστά μου.

"Jungkook σταμάτα!"

"Να σταματήσω?! Jimin ο τύπος από δω σε χούφτωνε ενώ τα έχεις μαζί μου!" μπορούσα να καταλάβω το πόσο θυμωμένος ήταν αλλά δεν με ένοιαζε. Δάκρυα άρχισαν να εμφανίζονται στα μάτια μου όμως δεν τα άφησα να πέσουν.

"Τι? Συγγνώμη κύριε αλλά ο μικρός δεν μου είπε τίποτα για την σχέση σας..." Είπε ο άντρας και σηκώθηκε από το πάτωμα.

"Ώστε έτσι ε? Δεν του το είπες?"

"..."

"ΑΠΆΝΤΑ ΡΕ ΓΑΜΏ! ΑΠΛΟΣ ΑΠΆΝΤΑ!"

"ΤΙ ΣΤΟΝ ΔΙΆΟΛΟ ΘΕΣ Ε?! ΓΙΑΤΊ ΌΤΑΝ ΕΣΎ ΑΦΗΝΕΣ ΤΗΝ ΆΛΛΗ ΤΗΝ ΠΟΥΤΆΝΑ ΝΑ ΚΆΘΕΤΕ ΠΆΝΩ ΣΟΥ ΉΤΑΝ ΩΡΑΊΑ Ε?! ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΈΝΙΩΘΑ ΕΚΕΊΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΉ?! ΑΛΛΆ ΝΑΙ ΜΌΝΟ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΝΟΙΆΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΓΩΘΕΙΣ ΕΣΎ! ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΣ ΠΩΣ ΕΓΏ ΤΟ ΈΚΑΝΑ ΑΠΌ ΤΑ ΝΕΎΡΑ ΜΟΥ!" Με αυτό έφυγα τρέχοντας και πήγα στην τουαλέτα. Κοίταξα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και ξέσπασα στα κλάματα. Δεν θέλω να τον χάσω. Τουλάχιστον όχι έτσι. Κάποια στιγμή μπήκε και αυτός μέσα στην τουαλέτα με φόρα.

"Jimin..."

"Φύγε..."

"Όχι δεν θα φύγω. Θέλω να μιλήσουμε για αυτό που έγινε εκεί έξω" είπε και πήγε να με πιάσει για να με γυρίσει προς αυτόν αλλά δεν ήθελα να με δει να κλαίω.

"ΜΗΝ ΜΕ ΑΚΟΥΜΠΑΣ!"

"JIMIN ΓΑΜΏΤΟ ΣΟΥ ΑΠΛΟΣ ΆΚΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΈΝΗ ΦΟΡΆ!" με γύρισε με δύναμη και με έσπρωξε στον τοίχο *λογικά μου αρέσουν οι τοίχοι ; ) * τα μάτια του γούρλωσαν μόλις με είδε σε εκείνη την κατάσταση. Τα μάτια μου είχαν γίνει κατά κόκκινα (ούτε μπαφο να έκανα) 

"Μωρό μου... σε παρακαλώ μην κλαις. Γιατί ρε γαμώτο συνεχίζεις να κλαις μετά από ότι σου έχω πει? Εγώ εσένα θέλω! Εσύ είσαι το πρώτο άτομο που με έκανε να νιώθω ρε γαμώ εσύ με έκανες αυτό που είμαι! Και με την κοπέλα το έκανα για να δω την αντίδραση σου άλλα δεν το ήξερα ότι θα εκλαιγες κι ολας. Μετα της είπα όμως ότι δεν ενδιαφέρομαι στα κορίτσια και έχω αγόρι"

"Σου έχω πει ποτέ πόσο σε μισώ?"

"Και γω σε αγαπώ μωρό μου. Τώρα έλα πάμε σπίτι μας"

Με πήρε από το χέρι και μας έβγαλε έξω από εκεί και πήγαμε στο αυτοκίνητο σε όλο τον δρόμο με πείραζε και έλεγε συνέχεια "το μωρό μου ζήλεψε! ο Jimin μου είναι ζηλιάρης" εμ fuck you λίγο? 

Επιτελούς φτάσαμε σπίτι και ο Jungkook με πήγε στο δωμάτιο του και αλλάξαμε μαζί μιας και είχα αφήσει εκεί τα ρούχα μου. Ξαπλώσαμε στο κρεβάτι και σκαρφάλωσε πάνω μου μπαίνοντας ανάμεσα στα πόδια μου.

"Μωρό μου είσαι σίγουρος ότι θες να παίξουμε εκείνο το παιχνίδι ακόμα?"

Τον φίλησα στα χείλη και τον κοίταξα στα μάτια.

"Είμαι πολύ σίγουρος. Τώρα ύπνο!"

"Καλααα" είπε και με ξανά φίλησε.

"Καληνύχτα daddy"

"Aishh καληνύχτα baby boy" 

Continue Reading

You'll Also Like

18K 829 32
Dare to play with fire [ Υπό διόρθωση]. Αλλά μπορείτε να την διαβάσετε !!!!
37.7K 1.7K 41
Η Αλεξία δεν είχε ιδέα πως την ελκύει το ίδιο φύλο μέχρι αυτή. Η Τζένη πάντα την έλκυε το ίδιο φύλλο αλλά πότε αυτή. Τι θα γίνει όταν σε ένα βράδυ,τ...
463K 25.5K 64
«Με ποιο δικαίωμα το έκανες αυτό, δεν σου είμαι τίποτα», φώναξα δυνατά για να μπει στον ανύπαρκτο εγκέφαλο του. «Κάνεις λάθος, είσαι δικιά μου. Μου α...
1.5M 38.6K 102
[Ολοκληρωμένη] Η Τέσσα Γιάνγκ είναι μια δεκαοχτάχρονη μαθήτρια που ζει μια απλή ζωή. Έχει καλούς βαθμούς και ένα γλυκό αγόρι. Προσχεδιάζει τα πάντα...