Iubindu-le imperfecțiunile.

Por _andreeacristina_

74.7K 3.6K 549

Ea : "Doamna ce nu știe a aștepta " Katherine Rose Knight este luată prin surprindere la o luna după începer... Mais

Inceputul
Capitolul 2.
Capitolul 3.
Capitolul 5
Capitolul 6. - Perspectiva lui Stephen. Partea 1.
Capitolul 7. Perspectiva lui Stephen. Partea a doua .
NON CAPITOL-ANUNT
NON CAPITOL 2 -> ANUNT
Capitolul 8
Capitolul 9
NON CAPITOL -Q&A
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12.
Capitolul 13
ANUNT IMPORTANT
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
ANUNT - CARTE NOUA
Capitolul 21.
Capitolul 22
Capitolul 23
Capitolul 24- Perspectiva lui Mariano
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 27-Mici confesiuni
Capitolul 28
Capitolul 29
Capitolul 30
Capitolul 31
Capitolul 32
Capitolul 33
Capitolul 34
Capitolul 35
Capitolul 36
Capitolul 37
Capitolul 38
Capitolul 39

Capitolul 4.

3.5K 159 9
Por _andreeacristina_

"Diseară trebuie sa mergem sa vedem locația pentru bal. Sincer nu ma interesează asta , dar ma obliga Carter iar restul au treaba la garaj, așa ca ne-am pricopsit unul cu celălalt .
-Stephen"

M-am uitat perplexă la mesajul primit , dandu-le câte un cot in coaste băieților , arantandu-le și lor mesajul. Amândoi au ridicat din umeri, facandu-ma sa pufnesc nervoasa pentru ca nu primeam răspunsuri . Mi-am concentrat atenția in următoarele 45 de minute asupra profesoarei care încerca sa ne explice un film care reflecta perioda nazista , dar nu a înțeles nimeni mai nimic . Clopoțelul a fost cel care m-a salvat și am ieșit prima din clasa , încercând sa scap de băieți . Sunt de treaba și drăguți , dar tot m-au dat peste cap in mai puțin de 5 ore , fiind total confuza . Mi-e dor de fosta gasca , mi-e dor de cum eram, de serile pe pista, petrecerile noastre idioate. Niciodată nu voi putea sa înțeleg de ce au ales sa plece așa brusc , lăsându-ne pe mine și Carter in urma .
Mergeam pe coridoarele liceului, încercând sa alung toate acele amintiri din capul meu, și sa nu ma mai gândesc la ceea ce a fost . Voiam sa ies din liceu, sa plec acasa , dar mai aveam o ora de dirigenție și una de sport, așa ca nu ma solicitau prea mult , așa ca am decis sa ies in curtea de spate , unde nu venea nimeni, și sa stau puțin singura la umbra stejarului bătrân .
Mi-am pus geanta pe iarba proaspăt tunsa și m-am rezemat de trunchiul copacului , oftând obosita.

- Te-am epuizat pisicuto? îmi ridic privirea și dau de un Stephen cu o atitudine total schimbată .

- Vreau doar sa fiu singura . spun încet, întrerupând contactul vizual cu el . Ochii aceia albaștrii , dându-mi fiori pe șira spinării .

L-am auzit când s-a pus lângă mine , dar nu am avut puterea sa îmi ridic privirea spre el. Era un caracter tare , dar sigur ascundea o poveste in spatele acestei atitudini reci și distante. Privirea lui glaciara îmi îngheța orice simt . Culoarea lor ma fascina, erau o combinație între albastru și verde , dar i-am văzut întunecați atunci când s-a enervat in cantina și când a trecut furios pe lângă mine. Nu mi-am ridicat privirea spre chipul lui, dar mi-am permis sa ma uit la mâinile lui, amintindu-mi ca vazusem cum picura sânge din ele . Rănile erau acum curățate , date cu alifie , iar pe una având un plasture .

- Ce ți s-a întâmplat la maini ? îl întreb sfioasa , continuând sa ma uit la acestea .

- Eh, o nimica toată . La cât vin sa te iau diseară ? întreabă aprinzându-și o tigara, trăgând fumul toxic in piept .

- Chiar ai de gând sa mergi cu mine sa te uiți la locații?

-Nu am chef de o alta cearta cu Carter , și nu am ce face la garaj . spune detașat .

- Pai , la 7 ai putea sa vii. spun , dând din umeri impasibilă .

- Bine , spune și se ridica , stingand tigara de trunchiul copacului .

- De ce nu ma suporti ? spun făcând contact vizual cu el .

- Nu am zis ca nu te suport angel, așa ți se pare . O sa înțelegi mai târziu . spune și pleacă , zâmbind in colțul gurii .

Felul in care mi-a zis 'angel' , mi-a făcut corpul sa paralizeze pe moment . L-am văzut cum se îndepărtează de mine și am ales sa ma ridic si eu intr-un final , intrând iar in liceu .

Am ajuns la vestiare , iar in momentul in care am deschis micul dulăpior , îmi venea sa ma dau cu capul de el . Fuck. Aveam doar pantaloni și o bustiera , fără urma de vreun tricou sau maieu . M-am schimbat, înjurând in barba ca am uitat sa îmi aduc un tricou . După ce mi-am prins parul intr-o coada de cal mai strânsă , mi-am făcut curaj și am plecat spre vestiarul băieților . Liceul avea vestiare pentru câte 5 persoane , fapt care m-a ajutat sa ii găsesc mai ușor pe măscărici .

Am batut ușor la usa , prind aprobarea de a intra . Probabil fata mea era mortala , in momentul in care privirea mea i-a căzut pe corpul bine lucrat și plin de tatuaje a lui Stephen. A zambit ușor in coltul gurii , tragandu-și după un tricou pe el .

- De de ai venit pisicuto? Îl aud întrebându-ma pe un ton ușor amuzant .

- Voiam sa va întreb dacă are cineva un tricou sau un maieu in plus , pentru ca nu vreau sa stau așa . spun, rezemandu-ma de tocul ușii , ușor stânjenită .

- Uite , îți dau tricoul doar pentru ca ăștia 2 , și arata spre Marco și Ethan , se uita prea insistent la tine , clar ?

- Mersi . spun, prinzând din zbor tricoul pe care îl arunca spre mine .

Am îmbrăcat tricoul , simtindu-i imediat parfumul puternic . Am auzit clopotelul din sala de sport , și am ieșit împreuna cu băieți , intrând in imensa sala de sport . Aproape toată lumea era prezenta și auzeam lucruri de genul 'cică avem alt profesor de sport ' . Mi-am dat ochii peste cap, știind ca dacă ar fii adevărat , ar fii mana lui Carter aici . Ne-am asezat in mică tribuna dintr-un lateral al săli, așteptând sa vina cineva . După 5 minute , in care m-am jucat cu parul lui Marco , care își pusese capul pe picioarele mele , stand lungit pe celelalte scaune , își face apariția un tip blond , cu un fluier de gat și un dosar in mana . Ce-i drept , părea foarte debusolat , și oarecum emoționat . L-am mișcat ușor pe Marco , care aparent ațipise , și ne-am ridicat de pe scaune , îndreptându-ne spre linia de elevi așezată in fata tipului, care presupun ca va fi profesorul nostru .

- Buna , numele meu este Aaron Harrison și sunt noul vostru profesor de sport , și îmi pare rau ca vin după o luna de la începerea anului , dar fostul director a vrut schimbări după ce pleacă . Am 25 de ani , am fost antrenor personal, fac și box și vreau sa va anunț ca nu va voi solicita foarte multe . Având in vedere ca este pe final de program ora noastră , atât astăzi , cât și in ziua de vineri , nu vreau sa va obosesc și eu mai mult .  Astăzi voi face prezenta , iar la final de ora va trebui sa veniți sa semnați procesul verbal, iar in rest , astăzi , puteți sa faceți ce vreți .

Am zâmbit , încercând sa ii dau încredere in el, părea de treaba și știu ca a fost o alegere buna Carter , angajându-l . A strigat numele elevilor , și dintr-o data aud KNIGHT KATHERINE ROSE.
Nu era vorba ca nu îmi plăcea Rose, dar pur și simplu nu eram obișnuita cu acest nume , doar Carter îmi mai spune așa , când vrea sa ma enerveze .

- Prezenta . spun ridicând mana , apoi pornind spre tribuna , dând de un Marco care moțăia pe unul dintre scaune .
L-am mișcat ușor , zâmbind la vederea mea , facandu-mi semn spre saltelele din spatele sălii de sport .
Am pornit spre ele , rezumându-ma de perete , Marco lungindu-se lângă mine , punându-și capul iar pe mine , in zona abdomenului , cuprinzându-ma cu un brat , adormind instant. Am zâmbit involuntar , deoarece arata ca un copil mic . Mi-am trecut degetele prin parul lui , iar o silueta a apărut in fata mea . Alec. A zâmbit sincer , punându-se lângă mine . Mi-am rezemat capul de umărul lui , oftând puternic . Simțind cum o stare nașpa ma cuprinde .

- E totul okay ? îl aud întrebându-ma , întorcându-mi ușor fata spre el. Urăsc contactul vizual , mai ales cu el , pentru ca simt ca vede prin mine .

- Nu chiar , dar s-au întâmplat prea multe astăzi , și pur și simplu nu știu cum pot face fata .

- Hei, totul o sa fie bine, te-ai ales cu 5 nebuni pe capul tău, și promit ca vom avea grija de tine și îți vom fi alături , iar in legătura cu Stephen sa nu îți faci probleme , așa e la început cu toată lumea , și despre Aaron, e nou in echipa și are un trecut mai dur sa spun așa.
Vom fi bine bruneto , te asigur .

L-am strâns puternic in brațe , încercând sa nu îl mișc nici pe Marco și am auzit un mârâit lângă noi. M-am desprins de Alec, văzând un Stephen nervos .

- Mai sunt 10 minute din ora , hai sa semnam ăla și sa mergem sa ne schimbam , am primit mesaj de la Carter ca trebuie sa plecam . Kate , rămâi la biroul lui pana la 2. Zice repede și pleacă de lângă noi.

L-am trezit pe Marco , care își freca ochii , obișnuind-se cu lumina puternica din sala . Ne-am dus spre Aaron pentru a semna acel proces verbal, iar cineva s-a băgat in fata mea . Blonda spalacita ce ești .

- Domn profesor , puteți fi și antrenorul meu personal ? Plătesc bine . O aud pe pițipoanca zicând pe un ton seducător după ea , dar parca era o pisica strânsă de gat.

- Scuza-ma , dar nu ma risc sa îți explodeze vreo operație , așa ca nu.  Zice Aaron , abținându-se sa nu râdă.

- Hai semnează și da-te ca nu am toată ziua la dispoziție sa stau după tine . zic, bătând din picior plictisita.

- Stiu ca nu ai , trebuie sa te întinzi cu toti tipii, inclusiv cu directorul . Zice , plescăind o guma plictisita .

Mi-am înfipt direct mana in parul ei, aplecand-o pe spate , ea scâncind de durere .

- Vrei chiar sa rămâi fără tot parul din cap? Zic , trăgând mai tare de el.

- Kate , nu merita , sincer . aud vocea domola a lui Aaron care mi-a pus mana pe umăr , strângând ușor , calmandu-ma , deoarece transmitea caldura prin toți porii .

Am eliberat-o pe spalacita , căzând pe jos , și am ieșit din sala de sport , ducându-ma sa ma schimb. Am tras tricoul lui Stephen , punându-l in geanta , aveam de gând sa îl păstrez , dând jos apoi tot echipamentul . M-am schimbat in hainele de azi , iar când m-am întors spre usa , cu gândul de a ma duce sa îmi iau o cafea și după sa ma duc in biroul lui Carter , aproape mi-am scăpat geanta pe jos . Stephen stătea rezemat de tocul ușii, cu mâinile incrucisate la piept, scanându-ma din cap pana in picioare . Simteam cum obrajii mei încep sa se încălzească , neștiind de când sta acolo .

- De când stai acolo? Întreb cu o voce răgușită

- Eh, nu chiar de mult . Zice detașat , și văd cum se îndepărtează de usa, și vine in fata mea , și când ajunge la mai puțin de un metru de mine, realizez ca rămăsesem blocată in mijlocul vestiarului. Mi-am ridicat privirea , întâlnind ochii lui electrizanți, care incepeau sa se intunece .
  S-a aplecat puțin, distanta dintre fetele noastre fiind destul de mică . Și-a pus brațele in jurul meu, trăgându-ma brusc lângă el. Am icnit surprinsă , punându-mi palmele pe pieptul lui tare și fierbinte , încercând sa păstrez oarecum distanta . S-a aplecat , atingandu-mi obrazul cu vârful nasului , șoptind pe un ton grav "Nu îmi place cum se uita toți la tine , și ca tu le dai satisfacție " .

- Stephen , trebuie sa plecam . Acum. îl aud pe Alec, și ii mulțumesc mintal ca m-a salvat iar pe ziua de azi .

Stephen plasează un sărut apasat pe obrazul meu , și îmi da drumul , simțind cum un val de răcoare ma cuprinde , imediat după despărțirea de el .

- Fugi la Carte in birou și ai grija de tine. Îl aud pe Alec , spunând de pe hol , și il văd cum zâmbește .

Stephen se îndreaptă spre usa , iar când iese , se întoarce spre mine , zâmbind in colțul gurii .
- Vin sa te iau la 7, sa te odihnești , avem de umblat. Ai grija de tine Rose.

Nu am apucat sa ii dau replica , ca a plecat împreuna cu Alec, naibii știe unde . Am ieșit nervoasa, ducându-ma direct in biroul lui Carte , unde am găsit pe birou un bilet in care scria : "Trebuia sa las pe cineva , pentru ca trebuie sa vina Aaron sa lase niște hârtii și am încredere doar in tine , secretara aia ma enervează . Ai grija de tine , ma suni dacă se intampla ceva , și dacă nu răspund eu, pe unul dintre băieți . Ly Rosie'"
M-am trântit pe scaun , apucând sticla de suc de pe masa , band jumătate din conținut . I-am mulțumit mintal lui Carter ca a lăsat-o aici , și aud o bătaie in usa . Zic un intra ,destul de tare , și îl văd pe Aaron intrând , complet schimbat . Blugii negrii in contrast cu tricoul alb arătau genial pe el. Și-a trecut o mana prin par, așezându-se pe scaunul din fata mea .

- Hm, îți sta bine la biroul de director . Zice amuzat , de poziția in care stateam . Aveam un picior sub mine iar cu celălalt ma împingeam, mișcându-ma cu scaunul .

- Sunt convinsă . Zic râzând .

- Am venit sa îți aduc procesul verbal de astăzi pentru dosarul clasei și altele pentru dosarul meu.

Am luat foile din mana lui, ridicându-ma de pe scaun , căutând dosarul clasei mele . După ce l-am găsit , am pus hârtia unde trebuia , și m-am pus la loc pe scaun , plecandu-ma , deschizând dulapul cu dosarele profesorilor .

Am luat foile date de Aaron , uitându-ma la el, care se fâțâia pe scaun , ușor agitat , jucându-se cu degetele . M-am uitat întrebătoare la el, apoi am luat hârtiile , aprope scăpându-le când am văzut ce scrie .
Clinica de dezintoxicare New York.
Va anunțam ca pacientul Aaron Harison este curat și apt de a profesa in domeniul învățământului . Acesta trebuie sa se prezinte lunar, timp de un an , la clinica noastră pentru analize de rutina, pentru a verifica starea acestuia . "  am citit fără sa vreau cu voce tare.

Șocul se putea citi cu ușurintă pe fata mea in momentul asta. Mi-am ridicat privirea spre el, dând de un Aaron cu ochii înlăcrimati , care mai avea puțin și izbucnea in plâns . Mi-am dat o palma mintal , realizând ca am citit tare . Am oftat zgomotos , dar fiind întreruptă din gândurile mele de vocea s-a gâtuită și trista .

- Nu ma judeca și tu te rog , îl aud și aprope izbucnesc și eu in plâns , la tonul vocii sale.

Ii fac semn spre canapea , și se aseaza , stand cu capul plecat . Ma ridic de la birou , și ma pun lângă el. Ii iau mâinile între ale mele , și le strâng . Îmi mut apoi mana stanga pe obrazul sau , întorcându-i chipul spre al meu . Ochii lui erau roșii , forțând sa nu dea drumul lacrimilor care stăteau pe cale sa cada in orice moment .

- Niciodată nu te voi judeca , te poți baza pe mine . Plângi , descarca-te , dar după , sa fii bărbatul puternic pe care eu vreau sa îl văd . Spun pe un ton ușor , aproape soptit, și simt cum degetele mele se uda , lacrimile lui căzând pe obrajii săi . Îl trag spre mine , ascunzându-si fata in scobitura gâtului meu , plângând cu mici suspine .

Nu știu cât timp a trecut de când îi mângâi parul  lui Aaron , dar sunt scoasă din gândurile mele, de vocea răgușită a lui Aaron .

- Mulțumesc Kate . zice cuprinzându-ma mai strâns in brațe .

Se ridica ușor , ștergându-și obrajii de lacrimi și luând o gura mare de aer , parca eliberându-se de ceva foarte greu .

-Hai sa te duc acasa , sunt cu mașina .

Am ieșit împreuna din liceu , urcându-ma in BMW ul aceștuia . Mi-am lăsat capul pe geam, reflectând la ziua de astăzi și la cât de multe s-au întâmplat .

- Kate , vom ocoli puțin pana acasa , pentru ca e o mașina in spate care mi se pare ca ne urmărește .

Am oftat , uitându-ma in oglinda pentru a vedea in spate , constatand ca Aaron avea dreptate .

- Sa fie liniștea de dinaintea furtunii ? îl întreb pe Aaron aproape soptit .




Îmi cer scuze ca este atât de banal , fără prea multă acțiune . Promit ca pe viitor vor fi mai interesante capitolele . Îmi cer de asemenea scuze pentru eventualele greșeli .
Mulțumesc ca citiți și m-ar ajuta dacă ați lasa un mic comm .
Va imbratisez cu drag.

Acesta este Aaron .

PS : am schimbat numele cărții pentru ca mi se părea mai potrivit , in relație cu viitoarea acțiune , privind personajele .

Continuar a ler

Também vai Gostar

9.9K 1.4K 71
Un nou început pentru Saddam, departe de viața lui Juno. Într-un loc în care se simte singur deși e înconjurat de familie, nimic nu se simte cum ar t...
219K 12.5K 42
Max Reed face o obsesie fata de Sara Moore. O vrea doar pentru el atat de mult incat profita de slabiciunea ei. Fara a avea de ales fata isi sacrific...
20.8K 2.9K 33
Când viața te lovește, nu uita că timpul tău în această lume este limitat. Poți să cazi, să suferi, dar întotdeauna să ai puterea să te ridici...
262 20 17
Prima întâlnire la cafea ....Somchai și Paithoon îndrăgostiți de aroma cafelei care le va uni simțurile în amorul lor , presărat cu scânteile frumoas...