Smlouva / Niall Horan

Autorstwa aneta654

25.2K 1.2K 162

"Umím si najít holku " namítl jsem , když mi opět nutily nějakou modelku či co to zas bylo . "Neměl jsi žádno... Więcej

Úvod
2. Kapitola
3. Kapitola
4. Kapitola
5. Kapitola
6. Kapitola
7. Kapita
8. Kapitola
9. Kapitola
11. Kapitola
12.kapitola
13.kapitola
14.kapitola
15.kapitola
16.kapitola
17.kapitola
18.kapitola
19.kapitola
20.kapitola
21.kapitola
22.kapitola
23.kapitola
24.kapitola
25.kapitola
26.kapitola
27.kapitola
28.kapitola
29.kapitola
30.kapitola
31.kapitola
32.kapitola
33.kapitola
34.kapitola
35.kapitola
36.kapitola
37.kapitola
38.kapitola
39.kapitola
40.kapitola
41.kapitola
42.kapitola
43.kapitola
44.kapitola
45.kapitola

10. Kapitola

1.2K 60 6
Autorstwa aneta654

"Lásko ?" Probouzela mě má krásná přítelkyně . "Ano ?" Zachraptěl jsem a následně otevřel oči a usmál se na ní . "Udělala jsem ti snídani " usmála se kouzelně . "Ash to jsi nemusela " poznamenal jsem , ale byl jsem za to vděčný. " vím , že ne , ale já chtěla " usmála se a podala mi tác , kde toho vskutku bylo hodně. "Moc děkuju zlato " usmál jsem se , " není za co a jez " usmála se a odešla do koupelny .

———————————————————————-
Ten sen . Celý den jsem nad tím přemýšlel . Tohleto , ten fake vztah pro mě nebyl dobrý . Vůbec ne . Už mi to lezlo příliš do hlavy .

Oblékl jsem se a šel si sednout do auta , které jsem nastartoval a vyjel . Nevěděl jsem kam přesně chci , ale chtěl jsem se projet . Řízení mám rád . Cítím vždy takovou tu chvilkovou volnost , které upřímně za svůj život celebrity moc nemám . Ano je hezké být slavný hlavně díky fanynkám co mě podporují stejně tak kluky , ale stejně . Sláva má i tmavé stránky , jako například že nemám skoro žádné soukromí , fanynky o mě dost věcí ví a dost mě dokáží prokouknout ,... no jeho toho hodně , ale stejně pořád je více těch světlých stránek .

Asi po dvaceti minutách jsem zaparkoval na jednom parkovišti a vystoupil z auta , které jsem následně zamkl . Ruce dal do kapes bundy a šel . Sledoval jsem na hřišti nějaké děti které se smáli a hráli si , šlo na nich vidět jak si to užívají . Musel jsem se nad tím usmát . Musím přiznat, že jsem v tu chvíli trochu zažárlil na ty děti, ne kvůli tomu, že si hrají na hřišti , ale kvůli tomu, že nemají žádné starosti , nemusí se o nic starat a hlavně mají volnost.

"Uhm ahoj " vyrušil mě dívčí hlas z mého myšlení na děti. "Ahoj " usmál jsem se a podíval se na ní . "Můžu se s tebou vyfotit ?" zeptala se a lehce se začervenala. Je to klasická otázka většiny holek , které mě zastaví takže jsem se upřímně ani nedivil. Ještě aby ano po těch letech. "Jistě"

Okolo mě se během chvíli udělal hlouček fanynek , které chtěli semnou fotku. Samozřejmě jsem se s nimi vyfotil i když jsem původně dnes jsem doufal , že jich nebude tolik. Ještě jsem se některým podepsal , ale pak jsem se s nimi rozloučil a odešel jsem . Přeci jen pak by chodili další a další a upřímně nehl bych se z místa.


"Horane stůj!" křikl opět holčičí hlas po chvíli . Povzdechl jsem si , ale zastavil jsem . Co bych pro fanynky neuděl no ne ? Otočil jsem se a k mému překvapení zamnou byla udýchaná Ash. "Ahoj co ty tu?" usmál jsem se. "Jela jsem okolo a viděla tebe a tvé fanynky" ušklíbla se a následně mě objala . Přitáhl jsem jí více do objetí a dal jí pusu do vlasů. "Takže jsi tu autem ? " uculil jsem se a následně jí políbil . "Jo , jo jsem " vydechla a kousla mě dortu. "Necheš tam jít?" navrhla mi . "mám kousek odsud auto takže ne, ale díky " . "Není za co " řekla "no nic budu muset jít , ahoj " řekla a prostě odešla. Bylo to zvláštní, ale raději jsem se rozhodl se nad tím nezastavovat a přejít to, protože tak to bylo v tuto chvíli nejlepší.

Czytaj Dalej

To Też Polubisz

5.9K 271 39
Miluju ho nebo nenávidím? Příběh nemá nikoho urazit jedná se pouze o vymýšlený příběh‼️
148K 5.2K 63
UPOZORNĚNÍ! PŘÍBĚH JSEM PSALA ASI JAKO 12 LÉTA HOLKA, TAKŽE PRVNÍ ČÁSTI JSOU HROZNÉ,ALE POSTUPNĚ JSEM SE S NOVÝMI ČÁSTMI ZLEPŠOVALA, TAKŽE PROSÍM NEO...
117K 1.3K 9
❗️17+❗️ Buď hodná holčička a udělej to pro Daddyho Mám strach Daddy... Není čeho se bát baby girl.. Uděláš to pro mě Maličká? Ano Daddy..
739K 39.1K 55
Drogy, zbraně, vraždy, to je jeho svět. Bere si co chce, bez ohledu na ostatní. Touží po ní, rozhodl se ji vlastnit a udělá pro to cokoli. Prodaná v...