Iubindu-le imperfecțiunile.

By _andreeacristina_

74.7K 3.6K 549

Ea : "Doamna ce nu știe a aștepta " Katherine Rose Knight este luată prin surprindere la o luna după începer... More

Inceputul
Capitolul 2.
Capitolul 4.
Capitolul 5
Capitolul 6. - Perspectiva lui Stephen. Partea 1.
Capitolul 7. Perspectiva lui Stephen. Partea a doua .
NON CAPITOL-ANUNT
NON CAPITOL 2 -> ANUNT
Capitolul 8
Capitolul 9
NON CAPITOL -Q&A
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12.
Capitolul 13
ANUNT IMPORTANT
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
ANUNT - CARTE NOUA
Capitolul 21.
Capitolul 22
Capitolul 23
Capitolul 24- Perspectiva lui Mariano
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 27-Mici confesiuni
Capitolul 28
Capitolul 29
Capitolul 30
Capitolul 31
Capitolul 32
Capitolul 33
Capitolul 34
Capitolul 35
Capitolul 36
Capitolul 37
Capitolul 38
Capitolul 39

Capitolul 3.

3.9K 179 17
By _andreeacristina_

"Sin a revenit in branșă"

Cuvintele astea m-au dat peste cap. Nu știam cum sa reactionez , la care dintre ei sa ma uit , ce sa spun sau ce sa fac in momentul asta . Cuvintele brunetului îmi sunau in minte continuu in timp ce ma uitam intr-un punct fix din fata mea. Mana celui din strânga mea a strâns-o pe a mea ușor , dându-mi sentimentul de compasiune . Nu aveam timp sa îmi plang de mila. Omul ăla a luat de lângă mine persoane importante . Nu poate reveni sa distrugă iar totul in jurul lui .

- Kate , spune ceva sau te duc pe sus la Carter .

- Ce doamne iartă-ma ai vrea sa spun ? Ați venit de o zi in liceul asta , aparent împreuna cu Carter , și acum veniți si îmi spuneti și de idiotul ăla . Cum ai vrea sa reactionez? Sa sar la gâtul vostru și sa ma pup ? Sa fac dansul fericirii? am spus nervoasa , simțind cum îmi explodează capul. Mi-am luat geanta , arucand in fuga in ea ce avea pe banc, si am ieșit din clasa , cu strigătele profesoarei in urma mea.
Puțin îmi pasa in momentul asta . Am luat-o la dreapta pe hol și am ajuns in fata biroului pe care scria mare "DIRECTOR" . Am deschis usa fără sa bat. Puțin îmi pasa de secretara aia bătrâna care se uita aiurea la mine. Am deschis o a2a usa și am dat de un Carter care se uita pe geam .
S-a întors spre mine, uimit . Probabil nu se aștepta sa dau navala așa peste el. Nu am așteptat sa zica nimic și i-am sărit in brațe . In momentul asta am nevoie doar de cineva care știe ce a fost înainte , sa ma tina in brațe . Mi-am afundat capul in scobitura gâtului sau, in timp ce el m-am ridicat fordandu-ma sa ma agat de el ca o maimuța . Eram un fulg in comparație cu ceea ce făcea el la sala . Am stat minute bune așa , eu cu capul pe el iar el cu fata in parul meu.

- Mi-a fost dor de tine bruneto. îl aud șoptind in parul meu .

- De ce ți-ai adus și marionetele alea ? N-au venit de nici o zi , și deja ma freacă la melodie . Zic indignata , încă cu fata in scobitura gâtului lui.

- Trebuie și ei sa meargă la un liceu , nu mai fii așa rea cu ei de la început , o sa va intelegeti bine . spune in timp ce ma da jos din brațele lui , facandu-mi semn sa stau pe canapeaua de lângă geam.

- Dar nu sunt rea. Tatuatul ăla ma scoate din sărite . Zici ca i se cuvine totul . zic bosumflată , întinzându-mi picioarele pe măsuța din fata .

- Ah, Stephen . zice râzând ușor . O sa fie o adevarata comedie sa va văd de acum înainte .

- Sa o crezi tu ca stau eu cu măscăriciul ăla langa mine .

- Cine e măscărici ? spune o voce ușor amuzata , de undeva din depărtare . Perfect . A venit și circul .

- Tatuatul ăla de e cu voi. spun uitându-ma spre usa , văzând circul cum intra pe rând in încăpere .

- Asculta aici fetița , nu îmi pasa cine ești sau ce dracu ai tu cu Carter , dar pastreaza-ți cuvintele pentru tine , pentru ca eu nu am nevoie sa le aud . spune infumuratul , uitându-se parca prin mine.

- Dar nu îți spuneam ție. Vorbeam cu prietenul tău care a întrebat . Nu te mai umfla atât , ca s-ar putea sa îți plesnească tricoul pe tine , și nu vreau sa văd populația feminină salivand o zi întreaga pe aici . spun pe un ton ironic , dându-mi ochii peste cap, și ridicându-ma de pe canapea .

M-am dus sa îl pup pe Carter pe o obraz, vrând sa plec cât mai repede dintre ei. Ma sufocau pur și simplu . Mai ales el . Avea o privire de criminal in serie , aproape scotea fum pe nări, dar eu nu aveam de gând sa stau acolo sa ii suport toanele .

- Kate, trebuie sa vorbim toți. spune Carter, punându-și o mana in jurul umerilor mei, tragandu-ma la pieptul lui.

- Nu vreau sa vorbesc despre Sin , nu acum. spun soptit, cu fata in pieptul lui.

- Nu vorbim despre el atunci , vorbim de ceea ce va urma de acum înainte .

M-am asezat inapoi pe canapea , in dreapta mea fiind Carter , iar in stânga tipul acela saten care rade tot timpul.

- Bun, acum ca suntem toți aici , vreau sa va rog, măcar la liceu sa nu stați prea mult despărțiți . Vom avea curse curând , și va vreau concentrați . Plus ca urmează și campionatul , ăla fiind legal . Și știți ca trebuie sa ne păstram imaginea și sa nu dam de bănuit prea mult . Și vreau sa o ajutați pe Kate la organizarea balului de toamna . spune Carter serios , privindu-ne pe rând .

- Ma descurc cu tocilarii din liceu , nu e nevoie . spun încet spre el , încercând sa scap de cât mai mult timp petrecut cu cei 5.

- Nici nu se pune problema sa nu ajutam. Și așa nu avem ce sa facem . îl aud pe brunet spunând clar , uitându-se fix in ochii mei , facandu-ma sa zâmbesc ușor . Îmi da un vibe bun omul asta și nu știu de ce .

- Eu nu o sa stau sa atârn balonașe și alte prostii . îl aud pe înfumurat spunând pe un ton plictisit .

- Carter, ma descurc. Vorbesc serios .

- O sa ajung la nebuni cu voi , jur. il aud pe Carter râzând ușor , facandu-i pieptul sa vibreze sub urechea pe care o aveam lipita de el.

- Suntem noi destul de nebuni. Un spital plin cu persoane nebune ar fi minciuna pe lângă noi 6. spune satenul din stânga mea , facandu-ma și pe mine sa rad .

- Ai ras! Am crezut ca ești serioasă tot timpul. îl aud iar .

Am vrut sa zic ceva , dar mâinile satenului erau acum pe abdomenul meu , încercând sa găsească toată punctele in care ma gadil. Ajusesem cu aproape tot corpul peste Carter , in încercarea de a scapa de nebunul ăla . Râdeam atât de tare încât îmi dăduseră lacrimile iar burta ma durea îngrozitor .

- Bun, gata Marco . Jos de pe ea . a venit și vocea mea salvatoare . Tot acel brunet avea sa salveze toată situația iar .

- Trebuia tu sa strici cheful Alec. îl aud pe nebun spunând indignat .

- Nu știu de voi, dar mie îmi e foame , iar a doua ora e deja compromisa . Eu zic sa mergem la cantina sa mâncam ceva și sa ne cunoaștem mai bine . spune tipul cu dread uri , încercând sa și le prindă intr-un coc mic, nereușind cu acel elastic de par prea mic pentru ele .

M-am ridicat de pe canapea , ducându-ma in spatele scaunului pe care stătea , apucând suvitele groase de par, arajandu-le intr-un coc , lăsându-le oarecum pe spate , și prizand cocul cu elasticul meu de par care nu lipsea niciodată de la încheietura . I l-am luat pe al lui din mana , prinzând-mi cu greu o coada de cal. Cum naibi credea ca ii va sta lui asta ?

- Mulțumesc bruneto. Sunt Ethan.

- Cu plăcere . Acum hai la cantina . Am nevoie de o cafea .

Băieții s-au ridicat , tatuatul înfumurat doar dându-și ochii peste cap. M-am dus la Carter îmbrățișându-l strâns , el punându-ma apasat pe frunte . Am agățat geanta care stătea pe jos aruncată , și m-am dus spre usa .

- Sa aveti grija de ea . aud vocea serioasă a lui Carter in urma noastră .

- Pot sa îmi port singura de grija ! strig revoltata , întoarsă jumate spre usa.

- Hai Xena la cantina , nu mai urla pe aici . îl aud pe Marco lângă mine , după care îmi prinde umerii cu un braț, ieșind toți din biroul directorului .

Secretara încă se uita chiorâș la noi, probabil auzind râsetele din biroul lui Carter . Am făcut la dreapta , ajungând pe holul principal , și după am dat de ușile duble ale cantinei , care ne făceau legătura cu alt corp al clădirii . Ne-am dus toți , analizând ce aveam in meniu astăzi , eu luandu-mi o salata cu piept de pui iar băieții niște burgeri . Ne-am asezat la prima masa care ne-a venit in cale , fiind între Marco și blondul pe care îl ajutasem cu parul, in fata mea stătea brunetul Alec ,in stanga lui infumuratul ăla tatuat și in dreapta celălalt blond .

- De când îl știi pe Carter ? îmi ridic privirea spre Alec , care tocmai mi-a adresat întrebare și pot vedea doar curiozitatea pe fata lui.

- Cam de 2 ani, de când m-am dus prima data pe pista .

- Ce făceai pe pista , aruncai cu privirea ? îl aud pe înfumurat spunând pe un ton arogant și in același timp arogant .

- Nu cred ca te privește pe tine ce făceam .

- Te-am văzut pe YouTube de la o cursa . îl aud pe Marco spunând din dreapta mea in timp ce își baga un cartof prăjit in gura .

Alec a ridicat o sprânceană întrebător spre mine , infumuratul a pufnit iar ceilalți 2 rămaseră blocați și așteptau sa zic ceva .
- Da, participam la curse .

- Sa știi ca dacă ai nevoie de ajutor sau pățești ceva , poți apela la oricare dintre noi, oricând . Carter ne-a spus multe despre tine și acum cu toată situația asta trebuie sa stam cât mai uniți . Ne-a făcut orarul in așa fel încât sa avem toate orele cu tine , pentru siguranța lui psihică . cel care a vorbit a fost Alec , pe un ton serios , privindu-ma fix in ochi. Omul asta are clar o problema cu contactul vizual.
- Îmi poți da telefonul tău puțin? a continuat tot el.

Mi-am scos telefonul din buzunar , după care i l-am dat , eu fiind cea care se uita acum întrebător in direcția lui. Am rămas cu privirea fixa pe el pana a terminat de tastat , după mi l-a înmânat. M-am uitat la el , acesta facanu-mi semn ușor din cap sa ma uit la telefon . Aveam numerele lor de telefon deja salvate și băgate la favorite . Le-am reordonat , punându-l pe Carter primul, după pe Alec, urmând restul. Îmi inspira siguranța tipul din fata mea, dar nu știu de ce .

- Pe mine sa nu ma suni decât dacă ești pe moarte . îl aud pe înfumurat .

- Nu vreu sa îți aud vocea nici dacă e sa mor . ii spun pe același ton dur .

Marco chicoteste lângă mine , facandu-ma sa ii dau una peste ceafa , Ethan râzând de fata lui după ce a fost lovit , lucru care m-a făcut sa ii dau un cot in coaste . Aceștia au început sa ma gâdile simultan , râsetele noastre umplând întreaga cantina . Am auzit clopotelul, semn ca era pauza mare , iar cantina a început sa umple ușor ușor .

- Putem sa stam cu voi? aud o voce pițigăiată și îmi dau seama ca blonda spălăcita împreuna cu cele 2 marionete ale ei și-au făcut apariția .

Mi-am aranjat parul și tricoul pe mine , aruncându-le băieților cate o privire urâta . După mi-am continuat linistita salata . Uitandu-ma la blonda aia spalacita cum încerca sa le atragă atenția , fataindu-se de pe un picior pe altul, dându-și fundul in spate și pieptul înainte . Dacă ar durea prostia , specimenul asta ar intra prima data in coma .

- Ai nevoie de ochelari ? il aud pe Ethan spunând amuzat de gesturile ei .

- Nu dragule , de ce ? o aud spunând pe un ton mierlos și pițigăiat .

- Ți se pare ca mai e loc la masa ? replica lui Alec nu întârzie sa apăra și pot vedea amuzamentul pe chipul sau.

- Dacă sclifosita asta ar pleca ar fi un loc liber sau am putea sa stam la voi in brațe . continua spalacita asta .

- Pe cine faci mă tu sclifosita ? îmi ridic privirea spre ea , stăpânindu-mi cu greu impulsul de a ma ridica și a matura cu ea cantina . Sau a-și putea. Carter nu ma va exmatricula .

- Da ce ți se pare , ca suntem scaune ? il aud pe Marco râzând spre ea .

- Sunteți prea frumosi pentru a fi scaune , nu asta am vrut sa spun. o aud fastacindu-se .

- Asculta aici blondo, eu te sfătuiesc sa îți iei cățelușele si sa plecați de aici . Niciunul dintre noi nu are de gând sa vi-o tragă . Așa ca nu mai trai cu speranta asta . Și daca te mai aud ca mai jignești pe vreunul de la masa asta , eu personal matur cu tine pe jos . Ți-e clar ? îl aud pe Alec nervos , privind-o fix pe blonda .

A plecat cu coada între picioare , trecând prin spatele meu fix in momentul in care beam apa. S-a împins in spatele meu , crezând ca ma va face sa dau apa pe mine sau sa ma înec . M-am întors in următorul moment și mi-am băgat mana ia ceafa ei, prinzând parul eu in pumn. Am auzit-o scâncind de durere și am aplecat-o ușor .
- Asculta bine aici , dacă continui , matur cu tine . ii spun pe un ton cât se poate de calm .
- Ești doar o prefăcută care se da la 5 tipi deodată și ii mai face și ochi dulci directorului . răspunsul ei nu întârzie sa apăra .

Cu mana in parul ei o răsucesc , aceasta ajungând cu fata spre mine. Ridica mana și intr-o fracțiune de secunda , palma ei îmi atinge obrazul , dar cu o intensitate mică . Îmi bag mana in gâtul ei, începând sa strâng din ce in ce mai tare . Și-a ridicat cealaltă mana , încercând sa repete acțiunea de mai devreme , dar de aceasta data i-a fost prinsă de cineva. Alec. Mi-am scos mana din gâtul blondei și am făcut un pas in spate . Voia sa îmi mai dea o palma dar o voce groasa din spate a oprit-o.

- Pleacă in momentul asta aici pana nu îți smulg eu extensiile alea ieftine . vocea lui Stephen s-a auzit puternic in spatele nostru , facand-o pe blonda sa plece cu coada între picioare , cu cele 2 după ea .

- Ești bine ?  întreabă Alec , punându-și mana pe obrazul meu lovit .

- Am pățit și mai rau . Mulțumesc băieți . spun sinceră , uitandu-ma in direcția lui Stephen pentru a ii vedea reacția , dar privirea lui rece nu îmi transmitea nimic .

Am fost luată in brațe de Marco apoi de Ethan care ma felicitau pentru ce ii făcusem blondei . Nu eram mândra de mine , dar nu mai puteam de nervi . Cei doi m-au lăsat liberă , iar dintr-un impuls prostesc , m-am aruncat in brațele lui Alec , înfășurându-mi mâinile in jurul gâtului sau. A fost surprins dar in următorul moment și-a înfășurat brațele in jurul meu , ducându-și o mana spre ceafa mea , apasandu-ma mai mult in scobitura gâtului sau , in timp ce cu cealaltă mana îmi masa ușor spatele . Aveam nevoie de asta . 'Mulțumesc . Mulțumesc ca ați apărut . Aveam nevoie de voi' i-am soptit in ureche . M-am strâns mai tare in brațe , iar un mârâit s-a auzit destul de tare . Privirea mi s-a ridicat , vazandu-l pe Stephen cum iese din cantina , trântind usa in urma lui.

- Ce are și infumuratul ăla ? zic dezlipindu-ma de Alec .

Marco a vrut sa spună ceva dar celălat blond i-a făcut semn sa tacă . Ce naiba ? Clopoțelul a sunat iar noi am fost nevoiți sa părăsim cantina . In drumul nostru spre laboratorul de istorie , am trecut pe lângă biroul directorului , auzindu-i vocea lui Stephen urlând 'Eu nu pot sa am grija de ea!'  Din impuls , am împins usa , dând doar de cei doi , secretara aceea dispărând .

- Ce naiba aveti de tipati? Va auziți pana pe celălalt coridor .

- Du-te la ora , am ceva de discutat cu Stephen . imi spune Carter dur .

- Nu am nevoie de grija nimănui. spun indignata .
Stephen a ieșit val vârtej din birou, lovindu-mi puternic umărul, facandu-ma sa îmi duc mana in locul cu pricina, sa masez . Carter a pufnit nervos , Alec împreuna cu blondul al cărui nume nu îl știam încă au fugit in urma lui Stephen , Marco s-a dat ușor cu capul de tocul ușii , iar Ethan s-a trântit pe scaun. Eu am rămas in mijlocul încăperii , masandu-mi umărul in timp ce in jurul meu era haos . Ma simteam ca intr-un film cu prosti .

- Duceti-va la ora .

- Dar .., nu am apucat sa îmi termin fraza ca Marco m-a luat de umeri îndrumând-ma spre usa .

Pe drum , îl văd pe Stephen trecând pe lângă noi , la fel de răvășit, dar cu mâinile julite , cu lovituri din care picura sânge . Am rămas împietrită in mijlocul holului, când Alec împreuna cu cealalt au trecut pe lângă mine . Ethan m-a împins de acolo, bagandu-ma in clasa fix când profesoara se apropia .
Ne-am așezat in ultima banca , mulțumind acestui liceu ca majoritatea claselor aveau bănci câte 3.

- Nu pune întrebări despre Stephen . Nici măcar lui, când va vrea sa vorbească , o va face . il aud pe Marco șoptindu-mi .

Telefonul îmi vibrează in buzunar , îl scot in așa fel încât sa nu vadă profesoara și rămân socata la mesajul pe care îl văd .
"Diseară trebuie sa mergem sa vedem locația pentru bal. Sincer nu ma interesează asta , dar ma obliga Carter iar restul au treaba la garaj, așa ca ne-am pricopsit unul cu celălalt .
                                      -Stephen"



Nota autor:

Îmi cer scuze pentru eventualele greșeli , sunt conștientă ca exista , scriu de pe telefon , e posibil sa las spațiu unde ar trebui sa fie cratima, scriu de pe telefon , pe bucăți când apuc .
Mulțumesc celor care citesc cartea.
As fii recunoscătoare dacă ați arunca o privire și pe noua carte , și prima de altfel , a bunului meu prieten BeckerrrAE .

Take care ! ^.* 🤗

Continue Reading

You'll Also Like

14.2K 2.3K 16
În umbra unui trecut tulburător, Evelyn Martinez se întoarce în orașul care i-a marcat destinul. Aici, îl întâlnește pe Kai Martin, un străin misteri...
2.2M 98.2K 52
Romantic, cuceritor, libertin, lipsit de emoții, ruşine şi raţiune. Păcătos, iubitor de viaţă şi foarte, foarte petrecăreţ. Am zis oare că-s amuzant...
9.9K 1.4K 71
Un nou început pentru Saddam, departe de viața lui Juno. Într-un loc în care se simte singur deși e înconjurat de familie, nimic nu se simte cum ar t...
125K 1.8K 65
Izuku Yagi,son of Inko Yagi(Green Tornado) and Toshinori Yagi(All Might) and brother of Izumi Yagi. His life was full of joy, until it was diagnoses...