Gemeni Styles

By blueberry_sunshine

123K 4.4K 668

Doi gemeni . Total opuși . Ea frumoasă , aroganta , nemiloasă , dură , puternică , deștepta și serioasă . El... More

Personeje
Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5
Capitolul 7
Capitolul 8
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 21
Capitolul 22
Capitolul 23
Capitolul 24
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 27
Capitolul 28
Capitolul 29
Capitolul 30
Capitolul 31
Capitolul 32
CAPITOL SPECIAL

Capitolul 6

4.3K 158 16
By blueberry_sunshine

- Ce-ar fi ca să te prefaci macar că ești o fetiță cuminte. Nu cred că vrei ca dragi tai frățiorii să afle de acum cu ce te ocupi , mă amenință și eu mă dau în spate cu mâinile sus rânjind .

Ca apoi pumnul meu săi ceară o întâlnire maxilarul său apoi , nasului și sfârșind cu ochiul . Niall , Louis , Harry , Liam , Zayn și Gemma scoteau sunete de durere toți punându-și pumnul la gură și făcând ochii mici . Gașca mea deja era pe jos din cauza râsului, iar Maria își ajută fratele să se culeagă de pe jos .

- Iubire cred că ai uitat cu cine te pui ! Eu nu sunt Kendall , spun și știu că am atins o coardă sensibilă când a început să se încordeze .

- Adica la fel ca Ariana , rânjește și atunci genunchiul meu îi lovește burta cu putere el începând să scuipe sânge.

Toți se ridică de la masă alarmați și când voiam să-i mai dau una cineva mă prinde de mijloc și mă trage în brațele sale . Încep să mă zbat dar în zadar . Îi simt respirația caldă acelui care mă ține izbindu-se din plin de gâtul meu . Imediat recunoscând buzele care se așezară ușor pe gâtul meu .

- Știu că ești o amazoană dar nu te mai fățăii atât că vei trezi pe cineva pe care îl vei simți cât de curând . șoptește Zayn când ceilalți nu erau atenți la noi .

Eu oftez învinsa și mă potolesc, el dându-mi drumul . Derek reușește până la urmă să se ridice și eu rajesc, el începând să respire nervos . În bucătărie își fac apariția până la urmă și cei doi amorezi . Când văd sânge pe jos și pe Derek arătând groaznic încep să se panicheze .

- Ce sa întâmplat aici? întreabă mama surprinsă și Robert începe să mârâie.

Eu mă întorc spre el și îi râd în față .

- Parcă vorbisem săi trăsmiți mesajul și acestui idiot , dar se pare că nu ai făcut-o și uite ,arătând spre fiisu , suportă consecințele .continui și el se încordează .

- Nu pot să cred că ai făcut așa ceva , îmi spune mama aproprinduse și dându-mi o palmă.

Capul meu întoarcăndu-se , îmi duc mâna tremurând pe obraz și ating locul lovit . Toți stateau stană de piatră , nimeni nu mai îndrăznea să scoată nici măcar un sunet . Mama își pune mâna la gură închițandu-și lacrimile . Și eu ca o psihopată ce sunt în loc să mă văicăresc încep să râd ca o haină în călduri . Toți fac ochii mari și inghit în sec .

- Ce mai mamă ! Acum chiar nu mă mai mir că ei trecut așa de repede de moartea tatei. Draga mea mamă , tocmai ai semnat un război pe care îl vei pierde. Tu ai îndrăznit să mă lovești când trebuia să fie invers , eu trebuia să te lovesc pentru că ai uitat de omul căruia i-ai dăruit 3 copii. Tu mai lovit pentru că am bătut un idioat. Crezi că Robert e diferit ? Oh te rog e mână în mână cu afacerile mele. Și fiisu la fel. Pentru toți e un șoc imens că ți-ai lovit propria fiuca, sânge din sângele tău pentru un străin.îi spun totul în fața și ea înghite în sec și se uită la mine dezamăgită .

Toți se uită la scena din fața lor terorizați . Eu mă așez frumos la masă parcă nimic nu s-ar fi întâmplat zâmbind inocent .

- Ok , toată lumea la masă ,sparge Lola liniștea și împreună cu Diana așează mâncarea pe masă .

- În două zile vom putea să ne mutăm în nouă casă , mă anunță Iris punându-mi spaghete în farfurie.

- Minuta ! Dar în aceste două zile dacă uni nu stau în banca lor s-ar putea să comit o crimă , continui ultima parte cu un zâmbet sadic în colțul gurii.

- Ești bipolară ? mă întreabă Harry și eu mă încrunt. Acum ești calmă , acum nervoasă , acum sadică și așa mai departe . îmi explică și eu fac botic de rață .

- Foarte ! țipă Alexia și Luck .

- Să ști că mâine sosește și Ares , mă anunță Fede și eu sar în sus bătând din palme ca un copil mic care își primește bomboana.

- Cine e Ares? întreabă irlandezul cu gura plină .

- Niall nu-i frumos să vorbești cu gura plină , îi atrage atenția Liam .

- Ares e leul meu ! răspund fericită și băieți împreună cu Gemma și mama se îneacă.

- Ai un leu? întreabă Zayn cu o sclipire în ochii .

Din greșeală îmi cobor ochii spre buzele lui și observ că are puțin sos de roșii într-o parte . Ce aș vrea să-i șterg eu acea mică pată .

- Da ,răspund sec imediat ieșind din gândurile mele până nu merg prea departe.

- Și tu vrei să spui că de mâine vom sta cu un leu în casă , întreabă speriat Louis .

- Ares nu-i chiar așa de rău ! El atacă doar la ordinul lui Rose ,răspunde Maria zâmbind aproape invizibil .

- Nu pot să cred că ai un leu ! țipă Gemma .

- Cum poți trăi cu o fiară sălbatică ! intervine mama .

- Ares nu-i o fiară sălbatică el face parte din familia noastră și el chiar are nume de familie și toate actele necesare , explică Mariano .

- Va veni și Max? .întreb și gașca dă din cap afirmativ .

- Cine e Max? întreabă Zayn cu o ușoară gelozie.

- Cineva foarte important pentru afacerile mele , răspund zâmbind satisfăcută , el doar îmi zâmbește forțat .

- Dar ce afaceri ai ? se trezește Harry dintr-o dată să întrebe.

- Bună întrebare Harold ! îl acompaniază Gemma .

Eu mă ridic de la masă și plec spre camera mea în loc să răspund la întrebare...

Zayn P.O.V

∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆

Sper că va plăcut și scuze pentru greșeli !

Com+Vot

Continue Reading

You'll Also Like

988K 25.8K 57
Povestea noastră nu e una tipică de frați vitregi. Nu. În aceste povești, fratele ei vitreg nu termină în a-i fi profesor. În asta, da. Din păcate...
756K 32.9K 56
Oricine își dorește o a doua șansă. Oricine dorește să întoarcă timpul pentru a repara greșeli sau pentru a schimba decizii. Dar dacă aceasta râvnită...
3.3K 97 46
Maya o fată care vine din românia în Coreea de Sud să scape de certurile de acasă și de un tată bețiv care ia distrus viața oare viața i se va schimb...
35.6K 2.2K 60
- Măi măi. Nu te așteptai sa ma vezi, așa-i? Am doua opțiuni: Tac din gura și rămân întreaga, sau ii răspund cum știu eu mai bine și mi-o iau. - Sinc...