Keep loving, Keep blogging

By Mikyshor

22.9K 1K 177

Ashley Davis este inselata de catre iubitul ei, dar cu siguranta nu va lasa aceasta fapta nepedepsita. Ea des... More

Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15

Capitolul 8

1.2K 56 10
By Mikyshor

Ashley's P.O.V.

Nu credeam ca am sa mai vad vreodata salile de clasa de la Beverly High. Inca nu am apucat sa o vizitez pe Ro, dar puteam sa jur ca trebuia sa fie pe aici, pe undeva, la scoala. Ma uitam dupa fiecare colt in sperata ca o voi vedea, dar de fiecare data cand o faceam, Gabe ma strangea mai tare de mana. Incerca sa-mi reaminteasca faptul ca cel mai probabil Ronny avea scutire de la medic, dar eu nu voiam sa-l ascult. Refuzam sa cred ca ea are probleme atat de grave.

- Ashley! striga Gabe in timp ce ma trage brutal in bratele sale. Obisnuieste-te cu gandul asta, imi sopteste apoi. Ronny nu este aici. Dar o putem vizita dupa scoala. Am promis. Asa ca inceteaza sa te mai holbezi, pentru ca nu ai sa dai de ea. 

- Bine... raspund.

Imi zambeste si ma saruta cu tandrete. Mainile sale aluneca usor pe soldurile mele, in timp ce palmele imi stau intelenite pe pieptul lui. Isi retrage buzele, lasandu-ma libera. Imi cauta mana si mi-o prinde cu a lui. Ne plimbam din nou pe coridor.

- Ar mai fi un lucru, sparg eu tacerea. Acum ca Leo este la inchisoare, vreau sa ma razbun. Tot cu ajutorul blogului.

Nu am putut sa nu observ cum isi da ochii peste cap, dupa care ma atinteste cu privirea.

- Eu spun sa incheiem cu toate astea. Am avut destule probleme din cauza blogului astuia nenorocit. Chiar vrei sa continui cu el?

- Leo e dupa gratii. In plus, m-as simti mai bine daca as scrie un articol legat de el. Mai ales cand e atat de neputincios si mai ales acum cand imi pot bate joc de soarta lui.

Ofteaza. Stie ca nu e prea bine ce gandesc, insa el doar isi despleteste degetele dintre ale mele si imi pune bratul de dupa gat. Imi saruta obrazul. 

- Fa tot ce simti ca trebuie sa faci. Indiferent de consecinte, pentru ca mereu voi fi aici sa le suport pentru tine. 

L-am imbratisat. Ma simteam in siguranta cu el langa mine. De asta am ajuns sa il iubesc atat de mult. Am dat sa-i cuprind buzele cu ale mele, dar cand eram cat pe ce sa le ating, soneria s-a auzit. Am tresarit la auzul ei, cu o privire plina de furie. Gabe doar a zambit. M-a cuprins de talie si m-a sarutat scurt. 

Am intrat in sala de curs. Aveam actorie, iar clasa era decorata ca atare. Nu erau scaune, nu erau banci. In schimb, eraa un covoras alb, pufos, ce imprejmuia intreaga sala. Pe langa alte decoruri de basm care nu aveam voie sa le atingem, mai era o regula: Toata lumea sta pe jos. Ceea ce era destul de simplu de facut.

Toti studentii isi gaseau cate un loc pe covorasul alb. Gabe s-a asezat langa mine, fara a-mi da drumul la mana. Si apoi a aparut ea.

Mellinda Holt, alias Melly, este o fata roscata si extraordinar de frumoasa. Joaca destul de OK, recunosc. Dar e o fitoasa ce imi sparge fitometrul. Si, pe langa asta, mereu se aseaza langa Gabriel la ora. MEREU. Pe vremea cand il iubeam pe Leo, nu m-ar fi deranjat. Dar acum chiar ma intriga prezenta ei aici. Mai ales ca ultimele dati cand ii vazusem la acto, ea se cam dadea la el. Intr-un fel sau altul. 

Imi arunca o privire amenintatoare, apoi isi schimba expresia fetei, privindu-l dragastos pe Gabe.

- Buna, Gabe, zise in timp ce genele ii flutura miseleste. Cine e noua ta prietena?

- Ea? zice si isi incovoaie bratele in jurul meu. Ea e Ash. Ma mir cum de nu o cunosti. Toata scoala cred ca o stie.

- Ashley Davis? zice, si-si mijeste ochii asupra mea. Vrei sa spui profitoarea aia din cauza careia tu ai stat la inchisoare? Oh, Gabe, dar e groaznic! Nu ar trebui sa stai prin preajma ei. Iti faci rau singur!

Ii apuca bratul si ii strange mana in a sa. Era imposibil sa nu-ti dai seama de jocul actoricesc pe care il facea! Dar ce doare cel mai tare este faptul ca el s-a lasat purtat de intentiile ei. Gabe se incordeaza.

- Gresit. Leo este cauza tuturor evenimentelor.

- Te rog, spune Melly in timp ce-si da ochii peste cap. Tot liceul vorbeste despre o Davis atat de marsava, incat a pus la punct un plan pentru a intra in centrul atentiei, dupa ce Leo ii daduse papucii. Chiar daca el a ajutat-o cu asta. Iar acum bietul de el plateste. Si nu vreau ca tu sa ai de suferit din aceeasi cauza.

Am pus mana pe bratul lui Gabe, cel pe care ea il strangea cu atata ardoare. L-am tras inapoi, potrivindu-i palma pe talia mea.

- Cred ca asta imi apartine, zic cu un zambet smecher pe buze. Cat despre zvonurile acelea, imi pare rau sa te anunt, dar sunt false. Iar cei care apleaca urechea la asemenea aberatii trebuie sa fie chiar idioti. Ops! Prea tarziu! Imi pare rau pentru tine, continui si-mi pun mana la gura, facand acelasi joc actoricesc pe care ea il incercase mai devreme.

Gabe a chicotit, mi-a sarutat fruntea, si mi-a spus:

-Nu fi atat de dura cu ea, frumoaso. Nu o jigni chiar atat de tare pentru un zvon amarat.

Inima mi s-a frant in mii si mii de bucatele. De ce ii luase apararea? De ce nu a reactionat atunci cand Melly i-a strans mana intr-a sa? Nu cred ca faptul ca fusesem dura cu Melly era motivul pentru care imi cerea sa o las mai moale cu ea. Imi e frica sa ma gandesc la asta, dar este totusi o posibilitate. M-a cuprins un scurt fior pe sira spinarii. Pe brate aveam piele de gaina din cauza fiorului.

Gabriel a observat asta si a inceput sa-mi frece bratele pentru a ma incalzi. Ochii sai erau intrebatori, dar nu i-am aruncat decat o privire incruntata pentru o secunda, apoi mi-am mutat-o pe instructoarea noastra de la acto. 

- Bine v-am regasit, dragii mei elevi. Ma bucur sa-i revad pe iubita noastra Ashley si pe dragutul de Gabriel. Stiu ca ei au trecut prin momente grele in aceasta perioada, asa ca am de gand sa fac cateva ore relaxante pentru a-i reintegra in grup. 

- Propun un mini-teatru in doi. O sceneta oarecare. Astfel, toti vom avea sansa sa ne demonstram talentul. Si va fi ceva amuzant.

Melly daduse ideea asta si, exact cum ma asteptam, instructoarea a pus-o pe ea prima oara sa-si aleaga perechea. Deja imi imaginam cum o sa-l aleaga pe Gabe si cum, din toate scenariile pe care le avea la indemana, vor interpreta o scena cu sarut. Tocmai cand lacrimile imi intepau ochii la acest gand, Melly a strigat:

- Eu fac sceneta cu Ashley!

Fuck! Era mai rau decat sa-l aleaga pe Gabe.

Am mers in fata pana am dat de o bucata de lemn ce voia sa reprezinte scena noastra. Am adoptat o pozitie smechera si o privire seriasa. Nu era pic de zambet pe chipul meu. Melly s-a uitat peste hartiile de pe o masuta maro si a ales una dintre cele mai nenorocite scene ever. Era una dintr-un film numit "Our Boyfriend", dar nu titllul inspaimanta cel mai tare. Melly alesese rolul fetei nevinovate, iar scena cuprindea o serie de jigniri pe care ea ar fi trebuit sa mi le spuna mie. 

Nu ma mir ca doamna instructoare nu a reactionat. Doar tatal lui Melly era directorul liceului! 

Fatuca roscata se isi preia fata de copil plangacios si incepe sa ma injure, printre lacrimi. "De ce i-am furat iubitul?", "Cu ce ti-am gresit eu tie?", "De ce imi faceti una ca asta?" erau intrebarile care se strecurau printre o serie de cuvinte neadecvata. Asta pana in momentul in care m-a facut "curva luata de pe Centura". Replica asta nu era in scenariu. Si totusi a zis-o. Cred ca indurasem destule jigniri din partea ei.

Intr-un acces de furie, am apucat-o de buclele ei roscate si am smucit-o de nu s-a vazut. Melly si-a infipt degetele in carnea mea, dar nu m-am lasat mai prejos. Am inceput sa o trag de hainele ei de firma in timp ce ea a eusit sa-mi agate o suvita de par.

Am simtit niste brate puternice strangandu-ma. Ma opreau sa ii mai fac rau Mellindei in timp ce ma indepartau de ea. M-am zbatut, dar cand i-am auzit vocea grava m-am potolit, tacuta si ranita:

- Ajunge! striga Gabe din spatele meu. Ce dracu' ti-a venit, Ash?! 

- Ce mi-a venit?! repet intrebarea si ma eliberez, in timp ce ma intorc privindu-l. Am suportat atatea jigniri din partea ei!

- E doar un scenariu, pentru Dumnezeu!

- Serios?! Si unde scrie "curva de pe centura" pe acel scenariu? Oare nu am inghitit destule? O astfel de sceneta nu are ce cauta intr-o scoala care se respecta, spun ultimele doua propozitii cu fata spre instructoare.

Aceasta doar da din umeri dezamagita. Ma uit din nou la Gabe si ii vad ochii. Furie si incruntare se regasesc acolo.

- Stiti ceva? M-am saturat.

Lacrimile deja mi se preling pe obraji. Ma simteam abandonata. Nimeni nu ma intelege. Nici macar persoana in care am avut incredere! Persoana care credeam ca este capabila sa ma iubeasca! Persoana care credeam ca nu este atat de mincinoasa si fatarnica precum fusese Leo...

Am iesit pe usa fara sa spun nimic mai mult. Fugeam pe coridorul gol si intunecat, catre nicaieri. Orele inca nu se terminasera. M-am ascuns in baia fetelor si mi-am scos telefonul din buzunar.

- Alo, tati? 

- Ash? Scumpo, nu trebuia sa fi la ore acum? Din cate stiu, nu va da voie cu telefoane in timpul cursurilor.

- Tocmai despre asta este vorba, tata. Ne da drumul mai devreme. Scoala are ceva probleme de rezolvat, asa ca astazi avem program scurt. Poti sa ma duci acasa la Ronny? Chiar nu mai vreau sa stau nicio secunda fara ea.

Imediat ce tata si-a dat acceptul, am inchis mobilul. Cand credeam ca lacrimile nu vor mai curge si ca mi-am potolit emotiile, acestea au dat navala pe afara. Nu m-am intrebat de ce inca imi mai curg. Stiam motivul. Nu era vorba de dezaprobarea instructoarei sau de jignirile Mellindei. Era vorba despre reactiile lui Gabe. Si astea dor cel mai tare. 

Am stat ghemuita, pana cand am simtit o prezenta in baie. Din instinct, am incuiat usa. Credeam ca sunt singura care colinda pe aici...

Gabe's P.O.V.

Poate am fost putin cam dur cu Ash, dar totusi nu avea motive sa o bata in halul ala pe Melly. Imi era mila de biata roscovana, deoarece ea nu facuse nimic decat sa-si interpreteze rolul. 

Dupa ce doamna instructoare mi-a dat acordul sa o caut pe Ashley, am incercat fiecare loc in care s-ar fi putut duce. Mai putin in baia fetelor. Am dat buzna peste toate cabinele care erau goale, mai putin ultima, care era incuiata. Cand am dat cu piciorul in ea, am auzit un scancet slab. Mi-am apropiat urechea de usa.

- Ashley, stiu ca esti aici. Haide, iesi afara. Vreau doar sa vorbim.

- Pleaca...

- Nu plec de aici pana nu deschizi. 

- Pleaca!

Ultima ei strigare m-a enervat de-a dreptul. M-am imprins in usa cabinei, spargand-o efectiv. Daca ea nu voia sa iasa, nici eu nu voiam sa o las singura. Indiferent de cat m-ar fi costat spartul unei usi amarate. Am gasit-o speriata intr-un colt, plansa toata. Nu suportam sa o vad asa.

Am tras-o mai mult fortat in bratele mele, pentru ca ea nici nu voia sa ma vada. I-am dat la o parte suvitele de par ce ii acopereau fata. 

- Nu mai plange, soptesc. Imi pare sincer rau.

Ii sarut fruntea. O las sa-si aseze capul pe pieptul meu. Stam cateva minute in tacere, timp in care eu ii dezmierdam crestetul capului cu saruturi dulci. 

- As fi putut muri intr-o secunda, si nimeni nu si-ar fi amintit de mine ani intregi. Pentru ca nu le pasa de mine, Gabe. Dar am crezut ca tu esti diferit. De ce mi-ai demonstrat ca ma insel?

Vorbele ei ma dureau. OK, recunosc ca am exagerat. Dar nu mi-am inchipuit ca o voi face sa se simta atat de mizerabil. Am strans-o si mai tare.

- Nu te inseli. Am exagerat. Dar asta nu inseamna ca nu te iubesc.

Am sarutat-o pe buzele-i moi, cu pasiune. Am lipit-o de peretele cabinei. Mainile ei se plimbau de pe piept pe gat si invers, pana au ajuns in paul meu. Palmele mele salasluiau tandru pe soldurile ei. O iubeam pe Ash. Trebuia doar sa-i demonstrez.

Am lasat-o sa se linisteasca putin. S-a spalat pe ochi, si-a refacut machiajul si m-a privit.

- L-am sunat pe tata si i-am spus ca astazi terminam orele mai devreme. A spus ca ma duce acasa la Ro. Trebuie sa vii si tu. 

Am suspinat. Mi-am mangaiat putin ceafa.

- Atunci ma duc sa rezolv sigurantele. E ca si cum ai chiuli cu acordul parintelui. Eu merg cu masina mea. Taica-tau nu cred ca ma suporta.

O sarut scurt pe buze, dupa ce ii fac cu ochiul. O iau inainte si, dupa ce rezolv treaba pe care o am, ma urc in masina si pornesc inainte. Nu vreau sa dau de banuit, pentru ca in prima instanta ma gandisem sa merg in acelasi ritm cu masina lui Ash. Dar ar fi batut la ochi in momentul in care ambele masini ar fi parcat in fata aceleasi case, doua masini ce pe tot parcursul drumului au fost atat de apropiate.

Mi-am aruncat ochii in oglinda retrovizoare. Un Matiz rosu conducea in spatele meu, dar cand m-am uitat mai atent, nu era orice soferita in el. Era Mellinda. Ma urmarea cumva?... Vorbea la telefon si parea destul de nervoasa. Dintr-o data, intoarce masina si o ia pe fostul drum. Se indrepta inapoi spre scoala, as fi banuit eu. Asta, daca nu m-ar fi sunat Ashley in minutele ce-au urmat.

- Melly conduce cumva un Matiz? intreaba cu vocea tremurata.

Am ezitat sa-i raspund. Simteam tremurul vocii ei, pe langa spaima si nelinistea ce ii bantuiau corzile vocale. Ce putea fi atat de important? De fapt, nu ma mai mira nimic. Acum cateva minute, Melly era in spatele meu cu Matizul ei, desi ar fi trebuit sa fie la scoala. Inteleg ca taica-su este directorul scolii, dar este destul de dur cand vine vorba de chiulit ( sau de arsul sigurantelor, dar asta nu o stiti de la mine! ). 

- Da, unul rosu, i-am raspuns iubitei mele.

- Am vazut-o la colt. S-a intalnit cu Raymond.

- Nu mi se pare ceva iesit din comun. Se inteleg de minune, i-am spus.

- Te-a urmarit cumva? ma intreaba direct, luandu-ma prin surprindere.

- Intr-un fel... Cel putin, asa cred.

Ofteaza. Ma tot intreb de ce este atat de agitata. Nu mi se pare ceva extraordinar. 

- Este ceva pe care tu nu-l sti despre Ray. El a fost mana-n mana cu Leo atunci cand m-a rapit.

Asa, am terminat-o si cu acest capitol :) Poza cu Mellinda o gasiti in dreapta. Am mai adaugat doua personaje la Cast, asa ca daca sunteti curiosi ce personalitati imprumuta numele de Raymond si Mellinda in Keep loving, Keep blogging, stiti unde sa va uitati. Pe langa asta, am creat un ID personal al lui Gabe :)) Daca vreti sa vorbiti cu el, il gasiti pe adresa info.man_gabe . Este doar de proba, iar daca va avea "succes", voi face unul si pentru Ashley si Ronny ;) Asa ca puteti vorbi acolo cu personajele preferate. Este ca un fel de joaca :)) In rest, va multumesc ca ati citit si acest capitol si sper ca v-a placut :* Kiss ya!

Continue Reading

You'll Also Like

2.1K 161 17
|𝕀𝕟𝕚𝕞ă 𝕕𝕖 𝕘𝕙𝕖𝕒ță| 𝔽𝕒𝕟𝕥𝕖𝕫𝕚𝕖|𝕊𝕔𝕚𝕖𝕟𝕔𝕖-𝔽𝕚𝕔𝕥𝕚𝕠𝕟|𝔻𝕣𝕒𝕘𝕠𝕤𝕥𝕖|𝔻𝕣𝕒𝕞ă|𝔸𝕔ț𝕚𝕦𝕟𝕖|ℙ𝕤𝕚𝕙𝕠𝕝𝕠𝕘𝕚𝕖 ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯...
207K 7.6K 66
În adâncurile vibrantei lumi a Greciei, unde secretele întunecate se împletesc cu pasiuni interzise, se naște o poveste care sfidează limitele loiali...
2.5K 668 11
Familia Kelper este o familie mai ciudata. De la Monica care este o mama stricta la Martina, o fiica bisexuala si tupeista, la Rea, sora ei mai mica...