Farkasüvöltés //BEFEJEZETT//

By GalViragFlower

59.4K 3.8K 594

//Harry Potter fanfiction: Remus Lupin/saját szereplő párosítás// Lyndy Layton már születésétől kezdve vérbel... More

Szereplők
1. Fejezet: Visszatérés
2. Fejezet: Ütközés
3. Fejezet: Agyamra mész!
4. Fejezet: Telihold
5. Fejezet: Első lépés
7. Fejezet: Mardekárosok vagyunk!
8. Fejezet: Várlak vissza
9. Fejezet: Evan Rosier
10. Fejezet: Vörös talár
11. Fejezet: A farkas
12. Fejezet: Farkas elme
13. Fejezet: Zavarodottan
14. Fejezet: Bájitaltan felkészítő óra
15. Fejezet: Kutatómunka
16. Fejezet: A mi kis titkunk
17/1. Fejezet: A kezdet vége
17/2. Fejezet: Tűzijáték
18. Fejezet: Otthonról haza
19. Fejezet: Roxmorts
20. Fejezet: Titkok
21. Fejezet: Botrány
22. Fejezet: Megértés
23. Fejezet: Szabadság
24. Fejezet: A nagybetűs Élet...
25. Fejezet: Háborús idők
26. Fejezet: Vörös bársony
27. Fejezet: Merlin mosolya
28. Fejezet: A boldogság-puzzle utolsó darabja
- Epilógus -
- Meglepetés -
1. Díj

6. Fejezet: Bizalom

2K 136 14
By GalViragFlower

Így éjnek évadján [23:31] egy extrásabb, hosszabb fejezetet hoztam nektek, ugyanis mindenáron kikívánkozott elmémből a rész, és persze éjjel remekelek leginkább xD

Remélem, tetszeni fog nektek, és nem nagyon lett össze-visszás.

Jó olvasást, sok kommentet :)

Love ya :*


(Remus)

Lyndy Laytonnal eltöltött este a könyvtárban felüdülés volt számomra. A Tekergők már most akcióba lendültek, és az első nagy dobást tervezgették, én pedig igyekeztem figyelmen kívül hagyni, és a tanulásra koncentrálni, mert nem akartam pont a legnagyobb vizsgán rosszul teljesíteni.

Imádtam a legjobb barátaimat, de a Tekergők pörgése és intenzitása után a könyvtár csöndje és az újonnan megismert lány intelligenciája üdítően hatott rám. Élveztem, hogy végre beszélgethettem valakivel komolyan, mély eszmefuttatást folytathattam bűbájok filozófiájáról.

Mosollyal aludtam el azután, hogy elbúcsúztunk egymástól a lépcsőnél, melyen ő lefele, én pedig mellette fölfele indultam.


Másnap James és Sirius őrjöngésére ébredtem.

- Ma van a nagy nap, ma van a nagy nap! - ugrott át hirtelen Tapmancs a saját ágyáról az enyémre, s azon kezdett el rugózni.

Október hatodikán, csütörtök délutánra tervezték a csínyt, amiről én inkább jobb szerettem volna nem tudomást venni, hogy később kimenthessem őket, és biztosítsam ártatlanságomat.

Dupla Sötét Varázslatok Kivédése felkészítő órával kezdtünk aznap, ahol végre a gyakorlatba is átültethettük az elmúlt egy hónap alatt megszerzett tudásunkat, én Peter ellen párbajoztam, s legnagyobb meglepetésemre belehúzott. Peter mindig meghúzta magát csendben, ha éppen nem volt semmiféle csínytevés, így nem számítottam arra, hogy ennyire megerősödik, ilyen jól megtanulja a varázslatokat. Így is viszonylag egyszerűen nyertem meg a párbajokat, de sokkal rövidebb, Peter számára fájdalmasabb vereségekre számítottam.

Ebéd előtt még esedékes volt egy gyógynövénytan alap óra, mikor is a négyes számú üvegház előtt gyülekeztünk. Sirius és James türelmetlenül sutyorogtak, s féltem, hogy ez nem az órakezdéssel kapcsolatos várakozás miatt van, hanem a felénk közeledő mardekáros osztály miatt, akikkel összevont óránk lesz.

Lyndy Layton ott állt szokásos négy fős társaságában. Balján a pletykafészek, információkirálynő Bethany Ray feszített, aki a mai reggelen néhány sötétzöld és fekete tincsek varázsolt hirtelenszőke, borzolt hajába, s hozzá erős, fekete sminket kent fel. Balján Evan Rosier állt tökéletesre fésült hajával, és nyakkendőjével, melyet lázadásképpen csuklójára kötött nyaka helyett, s persze őt kísérte az elmaradhatatlan szőkeség, Mark Warrington. Évek óta összenőtt csapat voltak ők négyen, akárcsak a tekergő - a hírnevet leszámítva persze. Négyesük ezen a napon pont úgy festett, mintha csak a Roxfort tanulói fejéből pattantak volna ki a mardekár-sztereotípiát jelenítve meg, ugyanis mindenki azt gondolta, hogy ők a gonosz, alamuszi, egoista, önző lázadók. Ahogy Rosier ott állt Lyndy mellett, hirtelen elmémbe furakodott a kép, ahogy ők ketten úgy beszélgetnek, mint mi tettük tegnap, s ez valamiféle apró görcsöt hozott létre a gyomromban, de ez fel is engedett, amint a lány észrevette, hogy valaki figyeli. Tekintetét elszakította barátnőjétől, s felém nézett. Ahogy megpillantott, hatalmas mosoly terült szét arcán, amitől nekem is sokkal jobb kedvem lett, s viszonoztam a gesztust.

- Kezdjük - suttogta James kirángatva engem a bámulásból. A három Tekergő egy számomra érthetetlen és hallhatatlan varázslatot elmotyogtak, majd vigyorogva nekilódultak, s a mardekárosok között, szó szerint mindenkit félrelökve keresztülrohantak rajtuk. Persze azonnal felhangoztak a nyomdafestéket nem tűrő szitkozódások, és előkerültek a pálcák, de én tudtam, hogy hiába idegeskednek, hiszen ez még csak valamiféle előkészület lehet a délutáni "produkcióra".

A nagy lökdösésben Bethany ráesett Lyndyre, akit Rosier kapott el, de nem telt bele egy pillanatba, hogy a kis négyes mindegyik tagja felegyenesedjen, s pálcát rántva átkot küldjenek a menekülők után.

A kialakult párbajozást és a leghátsó sorból néztem, hiszen ha mardekárosok griffendélesekre támadnak, mindkét ház nagy része beszáll a csatába. Több tanárnak kellett a megjelenő gyógynövénytanárnő segítségére sietnie, hogy mindenkit leállíthasson. Nem mertem belegondolni, mi lesz itt délután, ugyanis valószínűleg sokkal nagyobb galibáról lehet szó, mint egy kis lökdösődésről.

Feszült hangulatban ugyan, de a két ház valahogy túlélte a tanórából fennmaradó-, és az ebédidőt, de ahogy három órát ütött az óra, elszabadult a pokol. Ahogy láttam, az egész évfolyamnak lukas órája volt kora délután, így elég sokan tobzódtak az udvaron, mikor Sirius a már általam jól ismert jelzést leadta Jamesnek és Peternek, s mindhárman pálcával suttyomban intve kiszórták a bűbájt.

- Colorum rubrum - hallottam meg a tőlem nem messze álló Ágas szájából, s már tudtam, mi fog következni. Előre féltem.

Az udvaron tartózkodók közül minden mardekárossal ugyanaz történt. Vonzotta a tekintetemet, így Lyndyn láttam meg először, hogy Rosier közelebb hajol hozzá, mutogat a lány orrára, majd grimaszolva dörgölni is kezdi, mire az ellökte a kezét, és felpattant. Messze voltam tőlük, így nem hallottam, de a követte őt Bethany Rey is, aki mintha Rosier mellett érvelve azt bizonygatná, hogy tényleg van Lyndy fején valami. Nem kellett tovább győzködni, mert ahogy a lány arcán, a többiek bőre is elkezdett színeződni, méghozzá pirosra. Hamar elszabadult a fejetlenség, minden mardekáros felpattant és kiabálni kezdett, ijedten kapkodtak a fejükhöz. Volt olyan, aki az ingét is letépte, mert észrevette, hogy a vörös szín egész testére átterjedt.

Ekkor raktam össze agyban, hogy a gyógynövénytan előtti lökdösődés lényege az volt, hogy egy előtte elmotyogott varázsigével megjelöljék azokat, akiket megérintettek, s később csak rájuk hasson a színező bűbáj.

Talán csak az év elejei beosztásokkor hallottam ekkora hangzavart, a különbség az volt, hogy most egyetlen ház egyetlen osztálya produkálta ezt, míg a többiek a fertőzéstől félve húzódtak el az érintettektől, s állták őket körbe, vagy épp futottak be a kastélyba, míg a három Tekergő hasát fogva nevetett, én pedig döbbenten néztem körbe az udvaron.

Fejetlenség. Teljes fejetlenség uralkodott.

Nem tudtam, mire számítsak, de ahogy a mardekáros négyesre néztem, meglepődve konstatáltam, hogy teljes nyugalom uralkodik a csapaton. Vagyis ez nem teljesen igaz, mert nem voltak nyugodtak, csak a pirosodás miatt nem aggódtak már - izgatottságukat a düh, gyűlölet és tökéletesen látható bosszúvágy okozta. Rájöttek, hogy bőrük színeződésén kívül nem lesz semmi bajuk, így tekintetüket végighordozva az udvaron potenciális gyanúsítottakat kerestek, s persze hamar meg is találták a három kacagó Tekergőt. Én teljesen lefagytam.

Nem ismertem Lyndyt, egész életemben kétszer beszéltem vele, mégis valami vonzotta a figyelmemet, ha róla volt szó, s most lesújtott az, mennyi mérhetetlen gyűlölet borította arcát, milyen görcsösen markolta a pálcáját, s milyen határozott léptekkel indult el Sirius felé, aki a röhögéstől, a hangzavartól és a fejetlenségtől nem vette észre azt az egyetlen embert, akit látnia kellett volna. Tudtam, hogy mire barátom észleli a fenyegetést, késő lesz és a Layton-lány lecsap, így én is előhúztam pálcámat, hogy kettejük közé álljak.

A lány megtorpant pár lépéssel előttem, mintha csak most vette volna észre a jelenlétemet. Arcán csodálkozás, majd mérhetetlen csalódás futott át.

- Te is? - kérdezte, sőt szinte köpte nekem a szavakat izzó szemekkel, s rajta átsuhanó grimaszról nem tudtam eldönteni, hogy csalódást, dühöt, gyűlöletet vagy fájdalmat látok.

- Én...

- CSENDET! - Dumbledore professzor felhangosított hangja zengte be az egész birtokot, s a hirtelen támadt csend és mozdulatlanság egy pillanatra fülsiketítően hatott mindannyiunkra. A tanári kar majdnem minden tagja felsorakozott mögötte, s ekkor már tudtam, ezúttal messzire mentek, de csak Lyndy dühtől könnyes, kék szemét láttam. - Helyes. Minden érintett a tanárok vezetésével induljon fel a Gyengélkedőre, a többiek oszolj! - körbehordozta tekintetét. - Á-á! Mr. Black, Mr. Potter, Mr. Pettigrew és Mr. Lupin velem jön - szeme szikrákat szórt.

Végül Lyndy volt az, aki Dumbledore közbelépése után azonnal ott hagyott, s vissza se nézett rám. Tudtam, hogy már mit sem számít az év elejei zavart mosoly, a tegnap esti beszélgetés és az, amit talán neki is jelenthetett, mert most megszakadt az a vékony, aprócska kötelék is, mely eddig a titokban küldött mosolyokat eredményezte.

Nincs többé.

Continue Reading

You'll Also Like

35.5K 2K 36
Sok Asgardi nem tud róla ,hogy Odinnak van egy 3. gyermeke aki saját vére akár csak Thor. A két testvér nem tud róla ,hogy él Týr aki nagyban hasonlí...
12.3K 1.2K 31
Jeon Jeongguk egy kicsapongó rosszfiú, akinek eszébe sincs megvetni az élvezeteket az életben és nagy kanállal habzsolja azt, ezzel néha a saját élet...
836 82 15
- Bízol bennem? - vártam türelemmel válaszát, de igazán akkor ébredtem rá saját kíváncsiságomra. - Nem tudom. - nemlegesen ingatta a fejét, én pedig...
8.9K 961 98
Tessa Miller hitetlenkedve hallgatta a terapeuta ötletét. Úgy érezte ez nem neki való, hogy ő nem tud együtt élni valakivel 4 teljes hetet. Ám többsz...