Savagely Yours ~Υπό Διόρθωση~

By She_Valentine_

2.5K 607 261

■■■■ΥΠΟ ΔΙΟΡΘΩΣΗ■■■■ "Ο αντίλαλος της βαριάς φωνής του φτάνει στα αυτιά μου, διαπερνώντας την επιβλητική ξύλι... More

ʜᴏᴛʟɪɴᴇ ʙʟɪɴɢ
Ⓦⓗⓘⓢⓣⓛⓔ
Ⓢⓘⓝⓖⓛⓔ Ⓛⓐⓓⓘⓔⓢ
ɪ sᴜʀʀᴇɴᴅᴇʀ
sᴛᴀʏ
Ⓣⓡⓞⓤⓑⓛⓔⓜⓐⓚⓔⓡ
sᴏᴍᴇᴛʜɪɴɢ ʙɪɢ
Ⓗⓞⓣ Ⓢⓣⓤⓕⓕ
ᴅᴏ ʀᴇ ᴍɪ
Ⓑⓐⓓ Ⓛⓘⓐⓡ
🄸 🅁🄴🄰🄻🄻🅈 🄻🄸🄺🄴 🅈🄾🅄
ɪɴᴛᴏ ʏᴏᴜ
ⓎⒺⓈ ⓄⓇ ⓎⒺⓈ
ʙᴏɴ ʙᴏɴ ᴄʜᴏᴄᴏʟᴀᴛ
ⓇⒺⒼⒼⒶⒺⓉⓄⓃ ⓁⒺⓃⓉⓄ
ᴡᴏᴡ ᴛʜɪɴɢ
Announcement
ⓊⓅ ⒶⒷⓄⓋⒺ ⓉⒽⒺ ⓈⓀⓎ
ᴀᴍᴇʀɪᴄᴀɴ ᴏxʏɢᴇɴ
🄼🄾🄼
ⓈⓁⒺⒺⓅ
ᴡᴇʟᴄᴏᴍᴇ ᴛᴏ ᴍʏ ʜᴏᴜsᴇ
ⒺⓊⓅⒽⓄⓇⒾⒶ
ʟᴇᴛ's ɴᴏᴛ ⒻⒶⓁⓁ ⒾⓃ ⓁⓄⓋⒺ
ᴡᴇ ᴀʀᴇ ʏᴏᴜɴɢ
Announcement
Q&A
ⒶⒾⓃ'Ⓣ ⓂⓎ ⒻⒶⓊⓁⓉ
ᴘᴇʀғᴇᴄᴛ sᴛʀᴀɴɢᴇʀs
🄽🄾🅃 🅃🄾🄳🄰🅈
Hey...

Ⓕⓐⓜⓘⓛⓘⓐⓡ

329 41 18
By She_Valentine_


Βάσια POV
Απρίλιος 2018

«Ναι ναι! Σ' ευχαριστώ παρά πολύ που μου το είπες.» Λέει η Ναντια και η φωνή της στάζει μέλι ενώ τα μάτια της έχουν αυτό το χαμένο βλέμμα. Ποιος να ήταν αραγε;

Όταν κλείνει το κινητό της και το αφήνει στο τραπέζι, συνειδητοποιεί ότι τόσο εγώ όσο και η Αγάπη, η ξαδέρφη μου, την κοιτάμε γεμάτες απορία.

«Αα ναι! Κορίτσια έχω να σας πω κάτι» ξεκινάει να πει η Ναντια αλλά την διακόπτω εγώ με την ερώτηση μου.

«Βρήκες καινούργιο γκομενακι;»

«Θύμα εννοείς» ψυθιρίζει η Αγάπη στο αυτί μου.

Τώρα σίγουρα πολλοί από εσάς θα αναρωτιέστε γιατί το είπε αυτό. Για να το θέσω κόσμια δεν τα πάει ιδιαίτερα καλά με τις σχέσεις. Βασικά δεν τα πάει καλά. Τέλος.

Για να μπείτε στο κλίμα έχω μερικά παραδείγματα.

Αρχικά ο Θοδωρής. Από εκεί που ήταν συνέχεια μαζί,και όταν λέω συνέχεια εννοώ τις 20 ώρες του εικοσιτετραώρου, ξαφνικά σταμάτησε να εμφανίζεται στο σχολείο! Ακόμα και όταν ερχόταν η συμπεριφορά του ήταν πολύ περίεργη. Μετά από λίγες μέρες μάθαμε ότι βρίσκεται σε ψυχιατρική κλινική με πολλά ψυχολογικά προβλήματα, με ένα από τα βασικότερα να είναι ο φόβος του προς το αντίθετο φύλλο. Δεν μάθαμε ποτέ τι του συνέβη και πως έφτασε σε αυτήν την κατάσταση αλλά νομίζω πως το γεγονός ότι ηταν μαζί με την Νάντια για 2 βδομάδες είναι αρκετό για να φτάσει σε αυτό το σημείο.

Έπειτα έχουμε τον Ιάσωνα, ο οποίος τυχαίνει να είναι και από εδώ από τον Βόλο. Μια μέρα που περνούσαμε από το σπίτι της Νάντιας τον είδαμε να κατεβαίνει με κάτι δεμένα σεντόνια από το παράθυρο του δωματίου της, το οποίο να σημειωθεί ότι βρίσκεται στον πέμπτο όροφο της πολυκατοικίας. Φυσικά η Αγάπη πανικοβλήθηκε και με πληροφόρησε ότι σε περίπτωση που δεν προνόησε να κατουρήσει τα σεντόνια πριν αρχίσει να κατεβαίνει, θα σκιστούν και θα πέσει κάτω με τα μούτρα. Διάσημη μελέτη ενός μεγάλου επιστήμονα που την διάβασε πριν λίγες μέρες είπε. Αλλα επειδή πρόκειται για πολύ γρουσούζικο άτομο, την ώρα που μου εξηγούσε όλα αυτά ακούσαμε κάτι να σκίζεται και αντικρίσαμε τον Ιάσωνα ξαπλωμένο στον δρόμο. Τουλάχιστον ήταν τυχερός. Είχε μόνο ένα σπασμένο πόδι και.. μερικά πλευρά.

Αλλά το χειρότερο παράδειγμα πιστεύω ήταν ο Λάκης. Ηταν η τελευταία σχέση τόσο της Νάντιας όσο και του Λάκη, γενικότερα. Τα είχε με την Νάντια για τρεις βδομάδες και ξαφνικά εξαφανίστηκε. Κυριολεκτικά! Τον έβγαλαν στις ειδήσεις, στο Amber Alert, παντού! Η τύχη του ακόμα αγνοείται.

Εν ολίγοις η Ναντ είναι λίγο επικίνδυνη.

«Λοιπόν, ήταν μια κρύα νύχτα του χειμώνα όταν τον είδα» ξεκινάει ονειροπολώντας, όμως επανέρχεται στην πραγματικότητα όταν ακούει το συγχρονισμένο «Σύνελθε!» από εμένα και την Αγάπη.

«Αχχχ είναι τελειοςς» λεει κοιτάζοντας το ταβάνι του υπογείου μου, το οποίο χρησιμοποιούμε ως στέκι μας.

«Δεν εχει αράχνες, τζάμπα κοιτάς» λεει η Αγάπη έχοντας ένα ειρωνικό βλέμμα στο πρόσωπο της.

Η Ναντια αγνοώντας την Αγάπη συνέχισε. «Είναι ένα παιδί που γνώρισα όσο εμένα στην Αθήνα. Κάναμε παρά πολλή παρέα και είναι κυριολεκτικά τε-λει-ος. Εμένε πολύ κοντά στο σπίτι μου και πηγαίναμε συνέχεια μαζί σχολείο και όλα αυτά. Αυτός είναι 18, ένα χρόνο μεγαλύτερος απο εμάς, είναι πολυυυυυ ψηλός γύρω στο 1,90 και εχει κάτι γωνίες ΑΧΧΧ» αλληθωρίζει και βουλιάζει κι αλλο μέσα στον μπεζ καναπέ.

«Σκούντα την λίγο, δυνατά όμως ξέρεις εσύ, γιατί εχει σκοπό να ζει για πολλη ωρα το δράμα της» λεει η Αγάπη και μου κάνει νόημα να πάω στην Ναντια.

"ΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ" την πιάνω από τους ώμους και την κουνάω πέρα δώθε. Δυνατά δεν είπε;

"ΕΕΕΕ ΝΤΑΑΑΑ ΞΕΙΙΙΙ" προσπαθεί να πει ενώ εγώ συνεχίζω να την κουνάω ακάθεκτη.

«Και πως τον λένε;» ρωτάει η Αγάπη όταν αντιλαμβάνεται ότι η Ναντ βρίσκεται σε θέση να επικοινωνήσει ως ανθρώπινο ον.

«Άρη. Άρη Πετρίδη» πεταρίζει τις βλεφαρίδες της.

Πολύ γνωστό επίθετο αλλά δεν μπορώ να εξακριβώσω πού ακριβώς το έχω ακούσει ξανά.

«Κάποια συγγένεια με τον Πετρίδη, τον γνωστό επιχειρηματία; Όχι ότι έχει καμία σημασία, εντελώς πληροφοριακά» λύνει την κρυφή μου απορία η Αγάπη ενω ταυτόχρονα ρωτάει την Ναντια.

«Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω, αλλά νομίζω πως είναι θείος του» απαντάει χωρίς να σηκώσει ούτε δευτερόλεπτο τα μάτια της από την αναμμένη οθόνη του κινητού της το οποίο απρόσμενα σηκώνει στο ύψος των ματιών της.

«Ώρα για live» ανακοινώνει φτιάχνοντας τα μαλλιά της.

"Εε γιατί;" ρωταει η Αγάπη, εμφανώς παραξενεμένη από την ξαφνική αλλαγή της κατάστασης.

"Αα τίποτα απλά είπε ο Άρης να κάνω γιατί έχει καιρό να με δει" λεει χαλαρά, σαν να μην ήταν στα πρόθυρα λιποθυμίας 5 λεπτά πριν εξαιτίας του.

Το live είχε ξεκινήσει εδώ και αρκετά λεπτά , κατά τα οποία η Ναντια χαιρετούσε αγνώστους ενώ εμείς οι δυο καθόμασταν στο background και συζητούσαμε μεταξύ μας, χωρίς να δίνουμε σημασία στο διάλογο της φίλης μας με την οθόνη του κινητού της.

«Κορίτσια χελοουυυ!» Φωνάζει η Ναντ ενώ μας σκουνταει στα γόνατα. «Πείτε γεια!»

Ακολουθούμε την επιθυμία της, αδιαφορώντας για τον παραλήπτη του χαιρετισμού μέχρι που μας διακόπτει για δεύτερη φορά.

«Ο Άρης θέλει να σας γνωρίσει.» Δηλώνει και το φρύδι μου σηκώνεται ελαφρά από ενδιαφέρον ενώ η Αγάπη με κοιτάει και χαμογελάει με ένα λοξό χαμόγελο.

«Ε τότε ας μας γνωρίσει» λέει η Αγάπη και διακρίνω ένα ίχνος πονηριάς στην φωνή της.

...........

Η Ναντια πλέον έχει φύγει, το live έληξε πριν μερικά λεπτά και πλέον εγώ με την Αγάπη καθόμαστε μόνες μας στον καναπέ, σκεπτόμενες τι θα κάνουμε σήμερα που θα κοιμηθούμε μαζί.

Μετά από αρκετή ώρα, δεχόμαστε και οι δυο αίτημα ακολούθησης από τον Άρη, γεγονός που έδωσε μια ιδέα στην Αγάπη.

«Νομίζω πως είναι ώρα για το δικό μας live» λέει με το ίδιο πονηρό βλέμμα στο πρόσωπο της.

Η σημερινή προβλέπεται να είναι μια μεγάλη νύχτα..

Story by:




Α/Ν ( IMPORTANT )

Χελοουυυ! Ευχαριστούμε πολύ που διαβάσατε την ιστορία μας και υποσχόμαστε ότι σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις στην συνέχεια. Γράφουμε αυτό το Α/Ν για να εξηγήσουμε κάποια πράγματα για το βιβλίο. Αρχικά επειδή στα επόμενα κεφαλαία θα συναντήσετε POV διαφόρων χαρακτήρων, κάθε χαρακτήρας θα έχει δικιά του γραμματοσειρά στον τίτλο του κεφαλαίου του, ώστε να είναι πιο ξεκάθαρο για εσάς.
Επίσης τα τραγούδια που θα επιλέγονται ως τίτλοι κεφαλαίων δεν θα ταιριάζουν πάντα απόλυτα με το περιεχόμενο των κεφαλαίων. Πολλές φορές θα επιλέγονται βάσει κάποιου συγκεκριμένου κομματιού με το οποίο νιώθουμε ότι ταιριάζουν.

Κάτι ακόμη που θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας είναι ότι σε αυτό το βιβλίο δεν θα περιλαμβάνονται author's notes, έτσι ώστε να μην διακόπτεται η ροή της ιστορίας. Εάν έχουμε κάτι σημαντικό να ανακοινώσουμε θα κάνουμε ξεχωριστό κεφάλαιο. Επίσης εάν πιστεύουμε ότι σας δημιουργούνται κάποια κενά στην πλοκή, θα ανεβάζουμε Q&A. Τα κεφάλαια θα ανεβαίνουν κάθε Δευτέρα.

Σας ευχαριστούμε για τον χρόνο σας ❤️❤️❤️

Continue Reading

You'll Also Like

772K 65.8K 112
Καθώς έτρεχα κοίταξα πίσω μου για να δω αν με ακολουθεί κανεις αλλά μέσα στη θολούρα των δακρύων δεν μπορούσα να διακρίνω καθαρά. Έπεσα πάνω σε κάτι...
487K 43.3K 101
Η Φαιη δέχεται bullying στο σχολείο της αλλά δεν είναι η μοναδική. Στην ίδια περίπτωση με την Φαιη βρίσκεται και η Αθηνά. Οι δρόμοι τους θα συναντηθ...
648K 20.9K 70
Η Μελίνα, μια 18 χρόνη μαθήτρια Τρίτης λυκείου, οι γονείς της δεν παντρεύτηκαν ποτέ , μια εφηβική τρέλα , η μητερα της μόλις την γέννησε εφυγε και απ...
309K 14.4K 83
Εκείνο το καλοκαίρι θα άλλαζαν όλα. Εκεινο το καλοκαίρι θα μου μάθαινε πολλά.