Justin Bieber imagine (Norweg...

By CeciliePettersen

30.5K 351 90

Jeg kommer til å skrive noen justin bieber inmaginenes, det kommer til å bli de samme som jeg har på 1D inmag... More

IMAGINE 1 - A PERFECT ENDING TO AN PERFECT NIGHT
IMAGINE 2 - SWEET LIKE STRAWBERRY
IMAGINE 3 - HATE LEADS TO LOVE
IMAGINE 4 - BE ALRIGHT
IMAGINE 5 - MY NEW BOYFRIEND PART 1
IMAGINE 6
IMAGINE 7 - MY NEW BOYFRIEND PART 2
IMAGINE 8 - SHOOTING STAR
IMAGINE 9 - COLD SNOW
IMAGINE 10 - I'M NOT ME WITHOUT YOU
IMAGINE 11 - BACK TOGETHER
IMAGINE 12 - FLYING LOVE
IMAGINE 13 - SEX AT FIRST SIGHT
IMAGINE 14 - MARRIED?
IMAGINE 15 - BASKETBALL
IMAGINE 16 - FIGHT
IMAGINE 17 - THROWING UP
IMAGINE 18 - KONSERT
IMAGINE 19
IMAGINE 20 - REMEMBER ME?!
IMAGINE 21 - LOVE ME AGAIN
IMAGINE 22 - MY BROTHER'S FRIEND
IMAGINE 23 - SKI FERIE
IMAGINE 24 -I'M GLAD IT WAS JUST A DREAM
IMAGINE 25 - FAMILY LOVE
IMAGINE 26 - LUCKY YOU
IMAGINE 27 - CHRISTMAS STORY
IMAGINE 28 - HAPPY BIRTHDAY
IMAGINE 29 - SICK FRIEND
IMAGINE 30 -SEE YOU AGAIN! PART 1
IMAGINE 31 - SEE YOU AGAIN! PART 2
IMAGINE 32 - KIDNAPPED
IMAGINE 33 - AIRPORT MEETING
IMAGINE 34 - FIRST SEX
IMAGINE 35 - A DREAM CAME TRUE
IMAGINE 36 - UNDERWATER KISS
IMAGINE 37 - SONG CONTEST
IMAGINE 38 - SO WE MEET AGAIN
IMAGINE 39 - SUPERLADY
IMAGINE 40 - DON'T FALL DEL 1
IMAGINE 41 - LOVE ME AGAIN
IMAGINE 42 - MY BROTHERS FRIEND
IMAGINE 43 - SKI FERIE
IMAGINE 44 - I'M GLAD IT WAS JUST A DREAM
IMAGINE 45 - FAMILY LOVE
IMAGINE 46 - LUCKY YOU
IMAGINE 47 - CHRISTMAS STORY
IMAGINE 48 - HAPPY BIRTHDAY!
IMAGINE 49 - SICK FRIEND
IMAGINE 50- HIS NUMBER
SORRY
IMAGINE 52 - SUPERLADY
IMAGINE 53 - DON'T FALL DEL 1
IMAGINE 54 - DON'T FALL DEL 2
IMAGINE 55 - DON'T FALL DEL 3
IMAGINE 56 - ALL THAT I LOST BUT WHAT I ALSO WON
IMAGINE 57 - I'M ONLY HIS BEST FRIEND
IMAGINE 58 - HELLO CUPCAKE
IMAGINE 59 - RED MOON
JUSTIN FACTS
IMAGINE 61 - A DREAM COME TRUE DEL 2
Imagine 63 the perfect sex
Sorry dette er ikke en oppdatering.
IMAGINES 65
IMAGINE 66
IMAGINE 67
Imagines 68
imagine 69
IMAGINE 70 The movie
IMAGINE 71- Meeting my idol
Imagine 72 - Back to Norway
Imagine 73 - "... du er alt jeg trenger!"
Imagine 74 - "JUSTIN"
Imagine 75- "your love"
Imagine 76 - del 1 I "Alrighty right"
Imagine 77 del 2 I "Bitchblikket"
Imagine 78 del 3 I "Bro"
Imagine 79 del 4 I "Kan du sette deg ned i allefall?"
Imagine 80 Del 5 I "Jelena?" (THE END)
Imagine 81 - '' Do you wanna meet him? '' del 1
Imagine 82 - '' Do you wanna meet him? '' DEL 2
Imagine 83 - '' Do you wanna meet him? '' DEL 3
Imagine 84 - '' Do you wanna meet him? '' DEL 4
Imagine 85 - '' Do you wanna meet him? '' DEL 5
Imagine 86 - '' Do you wanna meet him? '' DEL 6
Imagine 87 - '' Do you wanna meet him? '' DEL 7
Imagine 88 - '' Do you wanna meet him? '' siste del
Imagine 89 - Little Things - del 1
Imagine 90 Little Things - del 2
Imagine 91 ~Let her go~
Imagine 92 ~ The love was gone ~ Justin Bieber
Imagine 93: A Lie

IMAGINE 62 - A DREAM COME TRUE DEL 2

62 0 0
By CeciliePettersen

Tusen tusen takk for hele 22,4k🙊🙈🙉😺😸😻😽🙀🙀😱😱lesere elsker dere. Jeg setter stor pris på at dere deler, voter, liker, kommenterer, stemmer og leser di andre historiene eller imaginene mine. elsker dere så høyt.

Vell nå skal dere få neste del,men Silje et ikke med i denne delen jeg glømte henne av, men vi bare later som om at hun ble syk å måtte dra hjem.

Her kommer den nye delen kos dere, jeg håper dere liker den.

___________________________

D/N POV:

Neste dag

jeg voknet med at solen skinte meg rett inn i øynene. jeg gikk på badet og stelte meg, jeg hoppet inn i dusjen. da jeg var ferdig gikk jeg ut av dusjen og inn på hotellrommet så jeg at BVen min hadde voknet "god morn D/N" sa BVen min "jah, god morn til deg også" sa jeg og smilte. BVen min sprang inn på badet og stelte seg og hoppet i dusjen. da hun kom ut igjen så jeg at Pablo begynte å våkne. "*BVen's navn* kom Pablo begynner å vokne vi setter oss i sengen og ser ned på ham bare for å se hvordan han reagerer og sier" sa jeg og smilte "ok la oss gjøre det" sa hun.

BV's pov:

D/N sa at vi skulle tøve litt med Pablo og jeg ble så klart med på det fordi... jah.. la meg si... jeg liker Hm kjempe godt. vi satte oss på hver sin side av Pablo og så ned på ham. han var såååå søøøt der han lo og sov. "hysj, nå tror jeg det er like før han vokner" sier D/N til meg "jeg ser det" sier jeg og smiler. Pablo voknet og skvatt litt til "go..god morn" sier han "god morn til deg også" sier jeg "sovet godt?" spørr D/N "jah sånn passe"sier Pablo og smiler. "Har du?" spørr Pablo D/N "har hva for noe?" spørr hun på tull "har du sovet godt?" sier Pablo "ja det har jeg" sier D/N og smiler. åååh jeg hater det bår D/N får all oppmerksomheten av alle guttene jeg liker. Det er så kjedelig å bare sitte å lytte på hva di har å si til hverandre. Jeg ser at Pablo ser mot meg. "shit nå fant han sikkert ut at jeg liker han og at jeg ble sjalu på han og D/N" tenkte jeg "fillete hva skal jeg gjøre å jeg har det jeg bare smiler til ham. Fjo han bare smilte tilbake til meg.

Pablo's pov

Da jeg voknet, voknet jeg med at D/N og BEstevenninen hennes satt på hver din side av meg eller på hver side i sengen. jeg skvatt fordi jeg ikke hadde venten meg noe sånt som det "go...go morn" sa jeg litt skremt og smilte "god morn til deg også" sa de i kor, det var så søtt å høre på at BVen til D/N si det. jeg liker BVen hennes, men jeg liker D/N også. "har du sovet godt?" spørr D/N "jah, sånn passe" sier jeg "har du?" Spørr jeg like etter "har hva for noe" sier D/N og smiler "har du sovet godt?" sporte jeg igjen "ja det har jeg" sier hun og smiler. jeg ser i side synet at BV's navn blir litt sjalu. jeg tror hun liker meg siden hun reagerte slik. Hun bare smiler til meg og jeg smiler tilbake som et svar.

D/N pov

"Jeg skal stelle meg ferdig" sa jeg "ok" sa Pablo og BVen min i kor. Men vêr snar" sier Pablo "hvorfor det?" spørr jeg "fordi jeg skal også gå å stelle meg" sier han "ok, jeg skal vere snar" sier jeg og går inn på badet. jeg skulle egentlig ikke stelle meg siden jeg egentlig er ferdig stelt, men jeg så hvor sjalu BVen min ble da jeg og Pablo snakket og smilte til hver andre. jeg tror BVen min liker Pablo skikkelig godt, men jeg er ikke sikker. jeg tror Pablo har følelser for henne også, men noe sier meg at han har følelser for meg også og di sier at han har sterkere følelser for meg, men jeg er ikke sikker. jeg blir på badet en stund. jeg tar tak i håndtaket og merket at jeg ikke hadde låst døra "vops" sukket jeg litt høyt "hø?" sier Pablo og BVen min i kor. "ikke noe jeg kom bare på at jeg ikke hadde låst døra til badet" sier jeg "ok" sier dem i kor. "Er du ferdig på badet?" spørr Pablo "Eh... jah jeg er ferdig din tur" sa jeg til Pablo "ok takk" sier Pablo. jeg går bort til BVen min og begynner å snakke med henne. etter en stund plinnger Tlf min og jeg går og sjekker hva det er. Der er en varsel og på varslerne står det JUSTIN❤️💋BIEBER💜💋KONSERT💙💋KL 18:00💖💋 "IIIIIIIIIIIIIIIKKKKK" roper jeg ut for full hals "hva er det?" spørr BVen min litt skremt "VI..VI" er alt jeg klarer å si "vi hva for noe" spør BVen min "vi skal på KONSERTEN TIL SELVESTE JUSTIN BIEBER!!!!" roper jeg ut av glede "JA JEG VET, MEN ER DET I DAG!" roper BVen min av glede "JAAAAA!!!!!! HUSKER DU IKKE?" spør jeg "jo Jo jo jeg husker, men jeg har ikke tenkt så Sterling mye på det dagene går/gikk helt i surr for meg siden jeg gledet meg.." sier hun rolig men blir bare høyere og høyere tilslutt roper hun ut "SÅ SYKT MYE TIL DENNE DAGEN!!" "ja ikke sant? dene dagen kommer jeg ALDRI til å glemme" sier jeg og legger ekstra mye trykk på aldri. etter ca en halvtime var vi ferdige med å hoppe rund som noen tullinger bare det at vi ikke var tullinger, men bare SUPER DUPER GLAD fordi via skulle på JUSTIN BIEBER KONSERT (JB) "wow" hørte vi noen si bak oss vi snudde oss og der sto Pablo i bad døra og så helt forskrekket ut. "H hei" prøvde jeg å si forsiktig "hei" sier Pablo "er du ferdig alt?" Spørr Jeg "mener du t jeg var snar?" spørr Pablo "ja" sa Jeg "det har sikkert gått en halvtime siden jeg forlot dere i rommet, mens jeg gikk inn på badet for å stelle meg" sier Pablo "jah og hva med det da?" spørr Jeg "HVA MED DET? HE?det ser ut som om at ei bombe har gått og det er bare på ca 30 minutter" fortsetter Pablo "å jah det ja, men vi kan forklare" sier BVen min "ja så sett igang å forklar. å se til å få ryddet opp alle fjerne som driver å sveve rund omkring i rommet. kl er 11:00 nå så da tipper jeg på at dere blir ferdige til kl er 13:00" sier han strengt mot oss. "Ok" sier vi i kor. "bra jeg går å fikser litt mat til dere mens dere rydder opp alt dette rotet" sier Pablo "ok" sier vi mens han lukket romm døra etter seg

Pablos pov

D/N var ferdig på badet og jeg fikk inn for å stelle meg jeg begynte å kle av meg for å så hoppe i dusjen. da jeg hoppet inn i dusjen og hadde begynt å skjølle ut shjampoen som var i håret da jeg plutselig hørte D/N skrike jeg skvatt til Slik at jeg hoppet "lurer på hva som skjer der ute" sa jeg stille til meg selv "jaja det er sikker ikke så farlig" sier jeg til meg selv. da jeg var ferdig i dusjen kledde jeg på meg og gikk ut av badet "wow" var alt jeg kunne si. Jentene snudde seg i mot meg. "H hei" sa D/N forsiktig "hei" sier jeg "er du ferdig slt?" Spørr D/N "mener du t jeg var snar?" spørr jeg "ja" sa D/N "det har sikkert gått en halvtime siden jeg forlot dere i rommet, mens jeg gikk inn på badet for å stelle meg" sier jeg "jah og hva med set da?" spørr D/N "HCA MWD DET? HÆ?det ser ut som om at ei bombe har gått og det er bare på ca 30 minutter" fortsetter Pablo "å jah det ja, men vi kan forklare" sier BVen til D/N "ja så sett igang å forklar. å se til å få ryddet opp alle fjerne som driver å sveve rund omkring i rommet. kl er 11:00 nå så da tipper jeg på at dere blir ferdige til kl er 13:00" sier jeg strengt mot dem. "Ok" svarer di i kor "bra jeg går å fikser litt mat til dere mens dere rydder opp alt dette rotet" sier jeg mens jeg går mot døra "ok" sier de mens jeg lukket romm døra etter meg.

D/N pov

"Ok du hørte hva Pablo sa nå må vi få Chinet i alt dette rotet" sa jeg "jah å vi bør skynde oss sånn at vi rekker JUSTIN KONSERTEN I DAG" sier BVen min "jah" sier jeg. vi begynte å rydde opp alt rotet etter oss og tiden bare går og går TIKK TAKK, TIKK TAKK, hører vi klokken tikke. "klokken tikker tida flye nå er vi i gaaaaang!!" begynte BVen min å synge "leke, tegne, synge, danse, nå er vi i gaaaaaang" synger jeg med " vi fortsatte å synge på sangen mens vi ryddet opp etter oss da vi var komment til slutten av sangen sang vi "Dagen Er I Gaaaaang!" Vi så oss rund og da var vi ferdige å rydde åsså og kl var akkurat blitt 12:00 og Pablo kom inn med mat og drikke til oss "wow dere klarte det faktisk, det hadde jeg ikke trodd" sier Pablo "jo vi er ferdige akkurat som du sa" sa vi i kor og smilte "det er bra, å her har dere foresten maten deres og drikken deres" sa Pablo "å tusen takk Pablo det var snilt av deg" sa vi "men nå må du unnskylde oss litt ho skal pakke til vi skal påååååå JUSTIN KONSERTEN" sa jeg mens jeg la en ekstra trykk på Justin konserten. "ok bare pakk det dere trenger men glømm nå ikke å holde sammen" sier Pablo "neida, men hva blir det til middag Pablo vet du noe om et eller?" Sporte BVen min "jeg vet ikke men det er middag kl 17:00 til 19:00 her nede på hotellet" sa Pablo "ok da rekker vi jo å spise før vi skal på konserten" sa jeg og BVen min i kor "åh foresten takk for informasjonen Pablo elsker deg" sa jeg mens jeg ga Pablo en klem, BVen min ble sjalu og litt sint på meg og Pablo så jeg trakk meg unna klemmen. "takk" sa Pablo "bv's navn?" sa jeg "jah" eksamen jeg få snakke litt med deg pg det helst litt privat?" jah vell da" sa BVen min "emh Pablo kan du gå ut en liten stund jeg skal snakke litt med bv's navn hvist deg er greit?" Sporte jeg med hunde øyner i håp om at han skulle takke ja. "ja da greit" sier han og smiler "bv's navn" "jah hva var det du ville snakke med meg om?" sporte BVen min "jeg lurer på om en ting eller mange ting, men det er en ting jeg virkelig lurer på" ja hva er det da?" sporte hun "jeg lurer på eller jeg vet at du Jar følelser for Pablo bare inn rømm det" sier jeg "okei, okei, ja jeg har følelser for ham, men det har ikke han for meg og du har sikkert også følelser for ham og han har sikkert sterkere følelser for deg enn meg" sier BVen min trist "ja jeg viste det" sa jeg "hva viste du" sporte BVen Min "jeg viste at du likte Pablo det vises så godt" sa jeg "gjør det?" "ja det gjør det bv's navn, men ikke vet redd der vises at han har sikkerlig sterke følelser for deg ikke meg" sier jeg for å muntre henne opp litt og det ser ut til å virke "ok men har du følelser for ham?" spørr bv's navn "NÆI ikke snakk om" sier jeg "inrømm det" sier hun "okok ja jeg har litt men ikke like mye som deg jeg syns du fortjener han" sier jeg og smiler skeivt "virkelig?" spørr hun "ja" sier jeg "ok takk" sier hun og klemmer meg "bare hyggelig" sier jeg mens vi klemmer hverandre "var det noe mere du lurte på om?" spør hun "jah vill du gå å si at Pablo kan komme inn igjen?" sporte jeg "jah det vil jeg" sa hun "pa." hun stoppet "hva er det?" "Æææææææ" ropte BVen min "hva er det" sprte jeg litt redd "k ko kom å se da vell" sier ven min jeg springer til hotell døren der BVen min står og tru hvem vi så der sto selveste Justin Bieber med armen sin rundt Selena Gomez sammen med Ross Lynch, Austin Mahone, Cody Simpson, Pablo, Eric Saade, Isac Elliot, Niall Horan, Harry Styles, Liam Payne, Louis Tomlinson, Zayn Malik og en annen gutt jeg ikke klarer å komme på jeg vet hvem han er men jeg klarer ikke å koble på hva han heter "åh hei jenter" sier Pablo og alle snur seg bortsett fra han ene gutten han går heller inn på hotell rommet rett ved siden av oss. jeg prøver å se om hvem det er men klarer det ikke. "hei jenter" sier Pablo men jeg hører han ikke denne gangen heller fordi jeg er i min egen verden "hei D/N" sier han og veier med hånden foran øynene mine denne gangen vekker han meg fra verdenen jeg var borte i "åh, jah, hei Sorry for det der" sier jeg og blir flau og rødmer "AWWE se på henne da noe så søtt" sa alle i kor det gjorde slik at jeg ble enda Mere flau og rødmet slik at jeg var rød som en tomat "D/N kom sa BVen min, men jeg ble bare stående å se ned i bakken rød som en tomat. "emh Pablo jeg skulle bare si ifra om at du kunne komme inn nå" sa BVen min "ok jeg kommer straks skal bare snakke litt med kompisene mine" sa han "ok vi går bare inn og venter "neida bare stå der jeg er snart ferdig" sa han "ok" sa BVen min "se You guys later okay?" sier Pablo til Justin, Selena, Cody, Austin, Ross, Isac, Eric, Niall, Harry, Liam, Louis og Zayn "yes we talk later, see You soon" sier alle gutta i kor og går hver sin vei. "hva er klokka?" sporte jeg "klokken er 16:00" sier Pablo "oj så fort tiden har gått" sier jeg og BVen min i kor "det er bare en time til mat og bare to timer til konserten eller set er bare to timer til dørene åpnes" sier jeg og smiler "ja å vi må gjøre oss klare" sier BVen min "jeg kan få Austin til å kjøre dere til Telenor arena" sier Pablo. "Åh okei" sier jeg og smiler som ett takk. noen minutter senere "hva skal dere ha på dere på konserten?" sporte Pablo "jeg skal ha på meg den lilla hettegenseren min der det står I❤️JUSTIN BIEBER og står det BELIEVE på og så skal jeg ha den røde jogge buksa mi der det står Justin og under Justin står deg Never Say Never på og så skal jeg ha på meg lua der det står BELIEBER på og så står deg såkalte JB på og så skal jeg ha på Justin dekselet mitt på iphonen min der det står KEEP CLAM AND LOVE JUSTIN BIEBER❤️og så skal jeg ha ti forskjellige armbånd av Justin på og så skal jeg ha på meg to smykker ett der det står Justin på og ett der det står Believe på" sa jeg "ok" sa Pablo "hva med deg da?" sporte Pablo BVen min "jeg skal ha det samme bare det at min hette genser er rød pg det står I💜JUSTIN BIEBER og så skal jeg ha på meg den lilla jogge boksa mi der det står det samme på'" sier BVen min

En time senere

Vi snakket i ca en time om hva vi skal ha på oss. Vi har spist, pakket sakene og kledd på oss det vi skal ha på oss på konserten. "Are You redy?" sporte Austin "yes we are" sier jeg "fine then lets go" sier Austin "okay" sier vi i kor. Vi gikk ut i bilen og begynte å kjøre bilen var kjemmpe kul den hadde fargene som leoparden og flekkene som en Leopard. "wow" sa jeg "do You like it?" sporte Austin "no i love it" sa jeg og smilte. "thank You D/N" sa Austin "Your welcome" sa jeg og smilt på nytt. Vil turen ble ganske så stille. da vi kom fram til Telenor Arena. takket vi for turen og Austin fortalte at han kom til å hente oss når konserten var ferdig så vi skulle bare ringe ham når konserten var ferdig slik at han kunne komme pg hente oss,men vi måtte jo vente til M&G var ferdig, så kjørte Austin til hotellet igjen.

På Telenor Arena

Vi kom til Telenor arena kl 17:30 så vi kom en halv time før vi stilte oss i køen pg ventet i en halv time. kl var nå blitt 18:00 og vi begynte å gå sakte men sikkert inn i arenaen vi sto helt fremst så vi gikk inn nede og først blant de fleste da vi var komment inn gikk vi forbi en slaks bod der de solgte masse Justin ting og starsj vi kjøpte oss to armbånd som det sto Believe på og de lyste vi kjøpte også en slaks liten stav som lyste som vi kunne henge rundt halsen og på den sto det på den ene siden Justin Bieber og på andre siden sti det Believe vi kunne kjøpe Beileve plata. Jeg kjøpte alle platene de hadde. "D/N SE DER!!" ropte BVen min "HVA ER DET?" sporte jeg "SE DER" sa hun og pekte mot en kiosk "HVA ER DET" "SER DU DET IKKE DER KAN DU FÅ KJØPT EN PAPP FIGUR AV JUSTIN!!" ropte hun mens hun dro meg mot kiosken "HÆ? DU KØDDER NÅ?" sporte jeg "NEI JEG KØDDR IKKE" sa hun "ÆÆÆ JEG MÅ HA EN SÅNN Å EN AV ALLE DE FORSKJELLUGE DE HAR AV HAN"ropte jeg "JEG OGSÅ" ropte BVen min.

En time senere

kl er nå 19:00 og konserten har ikke startet ennå. så vi gikk til plassene våres og ventet en time til og lå var klokken 20:00 og bare en nøkkel var på skjermen og telte ned fra 1 time pg ned, men nå var deg bare ti sekunder igjen og alle jentene begynte å telle ned "10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, 0!!!" Ropte alle sammen og musikken til All Around Athen aworld begynte å spilles av og en diger røyk sky kom opp av scenen og ut kom en skygge og skyggen tilhørte selveste JUSTIN BIEBER alle jentene begynte å hyle så sa en stemme i microfonen "ARE YOY REEEDYYY!!!" "YEEEES"opte alle "ONCE AGAIN, ARE YOUU REEEDYYY!!!" "YEEEEEEEEES" ropte alle igjen. "LETS GO!!" Kl er nå 21:00

Når sangen var ferdig begynte justin å synge Take You etter fullt av As Long As Tou Love Me når han var ferdig med sangen ble det en liten pause på ca 30 minutter så jeg pg BVen min besteme oss for å gå å kjøpe oss noe å drikke. "Bv's navn kom så går vi å kjøper oss noens drikke jeg er så tørr i halsen etter all denne skrikingen og syngingen" sier jeg "ok, men mister vi ikke plassene våres?" sporte bven min "nei vi har jo faste plasser" sier jeg "ok da går vi å kjøper oss noe å spise" sier BVen min.

Justin's pov

I have sung three songs and then I took a break, the break would last for about 30 minutes, so I had some time for me to figure out what song I should sing now. "I will sing Nothing Like Us" I said, "but Justin you have not practiced so much on the new album" says my manager "but, but I lost again have to be first," I say "Very well," said my manager "yess" I say, smiling, "and you sing Nothing Like Us first saw you sing I Would as Beauty And A Beat as Maria then Boyfriend Then She Don't Light The Light then Fall and finally you sing Believe ok?" tracked my manager "ok" I said. The time passed and now it was 5 minutes of break I had changed and fourteen me ready to sing Nothing Like Us, I Would, Beauty And A Beat, Maria, Boyfriend, She Don't Light The Light, Fall and Believe. I would change the following iam going to sing Believe first not Nothing Like Us.

D/N pov

Jeg og BVen min hadde kjøpt oss noe å drikke og begynte å gå tilbake til plassene våre "bv's navn?" sa jeg "jah" svarte hun "vet du hva?" sporte jeg "nei" sa hun "tenk hvist selveste Justin Bieber fikk øyekontakt med meg eller deg hadde ikke det vert tøft?" sporte jeg "jo det hadde det men det kommer aldri til å skje" sier hun "hvorfor ikke det?" sporte jeg "fordi det kryr av jenter her over alt" sier hun "ja, men.." "ikke noe men er du snill" sa BVen min og brøyt meg av. Vi begynte å gå tilbake til plassene våres da melodien til en sang som jeg ikke har hørt begynte å spilles av og røyken steg opp og Justin kom hoppende ut. Klokken var nå 22:00 før Justin tok en pause var kl 21:30 men nå er den 22:00 og konserten var igang igjen. "HERE YOU HAVE SOMEONE OF MY NEW SONGS ON MY NEW ALBUM BELIEVE!!" sa Justin i mikrofonen og så begynte han å synge

Etter å ha hørt sangen Believe, fikk jeg dilla på den "jeg bare elsker denne sangen" sier jeg "det gjør jeg åsså" sier bven min

når han bar ferdig med Believe begynte han å si i mikrofonen "HERE YOU GOT A ANOTHER NEW SONG I CALL IT FALL" nå skulle han synge fall enda en ny sang som er på det nye albumet kalt Believe som jeg ikke har hørt

"Do You WANNA HERE ANOTHER NEW SONG FROM MY ALBUM BELIEVE?"sporte han "YEEEEES!!" ropte jentene i kor "OKAY I CALL THIS ONE BOYFRIEND" sa Justin

når han var ferdig å synge Boyfriend like etterfulgt av I Would tror jeg den het. Som igjen ble like etterfulgt av She Don't Like The Lights. "I have a bad new" sa Justin "what?" sporte jentene "I HAVE A BAD NEW AND A GOOD NEW DO YOU VANA HERE?" sa Justin i mikrofonen "yeah" sa jentene "Okay so You guys want The bad news first or The good news?" sporte Justin "The bad new and then The good news" sa vi "okay The bad news is tath it is two more songs again" sa Justin "and The good news?" sa fansen "The good news is tath my new albume is out soon and The M&G is going to be tomorrow" sa Justin og alle jublet "so this is One of the last song i will Take. Little brake but i will be back soon" sa Justin "okay" sa fansen "jeg går og kjøpet meg noe å spise og drikke blir du med?" sporte jeg BVen min "ok" sa hun og vi gikk til den lille kiosken som var der og kjøpe oss noe å spise. vi hørte at jentene begynte å hyle så vi gikk bort til plassene våres. Og Justin kom ut i det Justin kom stigende ut av røyken så jeg opp og det virket som om at vi fikk øyekontakt med hverandre "bv Robin så meg rett inn i øynene og smilte til meg" sa jeg "er du sikker på det og at deg ikke bare virket som det?" sa hun "jah jeg er sikker" sa jeg "se se deg rundt det er mange unge jenter her og for alt du vet kan det hende at han så på noen av di andre som står rundt deg, slik at det virket som om at han så på deg" sa BVen min "jah det har du rett i" sa jeg og smilte litt.

Justins pov

I walk ot to the scene i Walked to the endå and watching down and then i saw a Beautiful girl. i saw her straight in her eyes she look so perfect standing there and watch me on the scene signing i want to find out more about her. I begin to sing Nothing Like Us then Beauti And A Beat then Maria and then Be Alright as a bonus. i begin to sing Nothing like Us and saw on the girls then i begin to sing Beaty And A Beat, i song this song to the girl i saw straight in her eyes my heart beat got harder and harder and the heart bragd got faster when i saw her. I Queens this is how it feal to love some one.

D/N's pov:

Justin begynte å synge en sang såm het Nothing Likee Us like etterfulgt av Beauty And A Beat. mens han sang Beauty And A Beat virket det såm om han så på meg hele tiden. jeg bare smilte og sang med på refrenget.

Når han var ferdig med å synge Nothing Like Us og Beauty And A Beat sang han en sang såm var så fin. han satt og spilte på piano og sang. han var super flink til å spille piano. Når konserten var ferdig gikk alle ut, men jeg og bven min ble litt igjen i håp om at vi kunne møte Justin. vi blir stående en stund før jeg hører latteren Hannes kåmme nermere å nermere og ut av garderoben kåm justin flirende og glad. Latteren til justin bare trillet rundt. "Hi" sier Justin plutselig "h-h-hi" sier jeg glad "how are you?"sporte Justin "iam fine and you?" Spør jeg tilbake "iam fine too" sier justin og smiler.. åååååhåhå smilet Hannes er Så fint. at jeg er sikker på at alle jentene sikler etter smilet til justin. Dette er helt utrolig tenk at jeg snakke med selveste Justin Bieber.

Continue Reading

You'll Also Like

7K 189 23
Kol and Elena. BekahAM wrote this on Fanfiction.net.
8.7K 152 10
Halloween has always been your favorite holiday. You loved the idea of it all! So when your already messed up life becomes even more messed up, you t...
7.7K 405 41
Just imagines and preferences on my faves the Sidemen ❤️
3.1K 114 11
Naruko being abused by her parents and her siblings mentally. For being Jinchuriki. The only people who weren't mean to her like her family and villa...