I gave you my heart [YoonMin]...

Por JeonJimin01

101K 10.6K 788

Jimin egy szívbeteg fiú, aki a bátyával él Szöulban. A szíve a szokásosnál is gyengébb, így kerülnie kell a n... Más

Hello
Prológus
1.fejezet
2.fejezet
3.fejezet
4.fejezet
5.fejezet
6.fejezet
7.fejezet
8.fejezet
9.fejezet
10.fejezet
11.fejezet
12.fejezet
13. fejezet
14. fejezet
15.fejezet
16.fejezet
17.fejezet
18. fejezet
19. fejezet
20. fejezet
21.fejezet
22. fejezet
23.fejezet
24.fejezet
💔RIP💔
25.fejezet
26.fejezet
27.fejezet
28.fejezet
29.fejezet
Epilógus
Tények/Kimaradt jelenetek + Köszönetnyílvánítás

30.fejezet -END-

2.2K 227 16
Por JeonJimin01

- ITT VAGYUNK! - rohan felém Hoseok a kórház folyosóján keresztül, nem kis hangerővel, amit a hosszú helyiségben tartozkodó nővérek és orvosok nem éppen néznek jó szemmel, majd szinte nekem csapódik oldalról, épphogy nem fellökve engem. Ezekben a percekben is a kórházban vagyunk, ugyanis Jimint a két nappal ezelőtti rosszulléte miatt nem engedték még ki. Persze még aznap felhívtam Hoseokot, aki Taehyungal és Jungkookal az első géppel, ami ide ki hozza őket, utazott is.
- Mi történt pontosan? - kérdezi idegesen párom bátyja, és szinte toporzékolva szorít rá a vállamra. - Mondott már valamit az orvos?
- Hyung, nyugi! - fogja meg Tae és Kook kétoldalról az idősebbet, és leültetik a hideg, kényelmetlen kórházi székre.
- Most van bent az orvos. Azért vagyok én is kint. Kontroll van. - dörzsölöm meg orrnyergemet. - Mi csak sétáltunk és egyszercsak összeesett. Azt mondták, hogy rohama volt, de nem mondtak többet, csak, hogy jobb lenne, ha a saját orvosa látná, úgyhogy amikor elmondtam, hogy Koreában tartózkodik, felhívták, ő pedig tegnap kiutazott. Most is az itteni orvossal van bent.
Ebben a pillanatban nyílik Jimin szobájábak az ajtaja, és a két orvos lép ki rajta a papírjaikat nézve, halkan diskurálva. Amikor Jimin hivatalos dokija felnéz, észreveszi Hoseokot, mire halványan elmosolyodik, és hozzánk lépve megveregeti a vállát, míg a másik dokinak bólint, az meg egy apró köszönést mormolva elhalad mellettünk.
- Már jobban van, ha mondhatjuk ezt. - kezd bele mondandójába.
- Ezt hogy érti? - rágja alsó ajkát idegességében a fekete hajú.
- A legjobb lenne a műtét, amit nagyjából tíz éve halogat ugye, de tudjuk Jimin milyen. - sötétül el kissé tekintete az idősebbnek. - Ha nem műtteti meg magát, nem garantálom, hogy még egy ilyen, vagy akár enyhébb rosszullét után viszont látja az öccsét.
Mindannyian nyelünk egy hatalmasat a hallottak alapján, és Kook megragadja Tae meg az én kezemet, és azokat szorítja, de olyan szinten, hogy az ujjaimba nem is áramlik a vér, de ahogy elnézem, Taehyungéba se.
- Próbáltak vele beszélni?
- Tegnap óta próbáljuk meggyőzni. Ha esetleg ti megpróbálnátok... - néz ránk szájhúzva. - Később még visszajövünk, addig kérlek tárgyaljátok meg vele. - biccent egyet, és elmegy mellettünk. Hoseok hangosan kifújva tüdejéből a levegőt lép az ajtóhoz, majd a kilincsre fogva lassan benyit a csendes szobába, ahol az alvó Jimin tartózkodik.

Jimin POV
Lassan jut el a tudatomig, hogy kezdek ébredezni, és a hangokat is csak lassan fogom fel, nem is értve sokáig, hogy miről beszélnek a körülöttem lévők.
- Fent van! - érzékelem, ahogy valaki leül a lábaim mellé, és rá is simít a hozzá közelebb esőre. Hunyorogva nézek körbe a szobában, de kell még egy pár pillanat, mire eljut az agyamig, hogy Yoongi mellett két legjobb barátom és a bátyám is a szobában tartózkodik. Párom helyezkedett el a lábamnál, Hobi meg az ágy melletti széken, mögötte pedig Jungkook és Tae áll. A szokásosnál is lassabban kapcsol az agyam, szóval azt se érzékelem pár pillanatig, hogy hozzám beszélnek, de mikor észbe kapok, bátyám felé nézek.
- Hallottál? - kérdezi halvány mosollyal, és vállamra simít.
- Mit? És mikor érkeztetek? - ráncolom fáradtan a homlokom. Mellkasomban egy enyhe szúrást érzek, amire a reakcióm egy szájelhúzás, és egy apró sziszegés, de szerencsére a belém tuszkolt gyógyszerektől ezt nem érzékelem annyira, mint amikor összeestem. Azt hittem akkor, hogy Yoongi kezei között halok meg, hisz még sose voltam olyan rosszul. Emellett a nyári kórházba kerülésem elbújhat.
- Az most nem lényeg. Jimin, döntened kell, hogy legyen műtéted, vagy ne. Ha igent mondasz, egy óra múlva betolnak a műtőbe. - néz szemembe Hoseok kérlelően.
- Ha nemet? - ragadom meg azonnal a számomra lényeges dolgot.
- Ha nemet mondasz, a közeljövőben számíthatunk még egy ilyen rosszullétre, de azt már kis eséllyel éled túl. Az eddigieket is csoda volt, hogy túlélted. - masszírozza meg a homlokát, továbbra is engem figyelve, ahogy lassan, de rendesen járnak agytekervényeim.
- Akkor folytatom tovább a csodatételkedést. Nem vállalom el.
- Jimin, ez nem így van! - a velem egyidős barátom közelebb lép hozzám, és megragadja azt a kezemet, amiben nincsen infúzió kötve. - Tíz éve halogatod, tovább már nincs! Fel is út, le is út, de a középutat már nem választhatod tovább, mert elhasználtad, eddig tartott. Nem akarunk a következő ilyennél elveszíteni! Kookkal a legjobb barátunkat, - mutat az említett felé, aki csak megszeppenten bújik Yoongi vállába - Hoseok az öccsét, és a szüleid se a fiúkat. - mutat bátyjámra, aki előregörnyedt vállakkal figyeli az eseményeket, ezzel eltüntetve magából férfias vonásait.- És szerintem Yoongi se úgy számolt, amikor összejöttetek végre, hogy pár hónapig van csak veled. Senki nem akarja, hogy nemet mondj. Mindenkinek jelentesz valamit. Egyszer legyél önző!
- De mi van akkor, ha a műtét rosszul sikerül? - nyelek nagyot, de szinte már előre látom a vesztem ebben a beszélgetésben.
- Ilyen nem lesz. Az orvosok tudják, mit és hogyan tegyenek. - Jungkook biztatóan szólal meg, és leül a kezem mellé, úgy villantja rám nyuszis mosolyát, amit viszonzok is.
- De félek tőle...- hunyom le szorosan szemeimet, de mindannyian megszorítanak bíztatásképp.
Ebben a pillanatban kopognak az ajtón, és benyit az orvosom, egy nővérkével a nyomában.
- Szép napot! - mosolyog rám, majd körbe. - Döntöttek?
Kezeim remegni kezdenek a kérdésre, és legszívesebben rávágnám, hogy nem vállalom el a műtétet, viszont Tae szavai csengenek a fejemben.
- Én...- egy apró szorítást érzek a lábamon, mikor elakadok, és amikor felpillantok, Yoongit látom meg, ahogy egy apró mosollyal a szája szélén szinte észrevétlenül bólint egyet. - Elvállalom.
- Rendben, elkezdjük az előkészületeket. - bólint a doktor és valamit felfirkálva a lapjára ki is megy, a nővérkét nálunk hagyva, hogy ő pedig elvégezhesse a rutinos feladatait körülöttem.

- Minden rendben lesz, anyu. - mosolygok, bár ezt a telefonba majdnemh bőgő édesanyám nem látja.
- Sajnálom Kicsim, hogy nem tudtunk elmenni a testvéreddel, de apád is, hogy eltörte a lábát...mindent keresztbe húzott.
- Tudod, hogy milyen ügyetlen! - kuncogok, továbbra is kinézve az ablakon. Hirtelen halkulunk el mindketten anyával, gondolom ő is a gondolataiba temetkezik, ahogy én is - Anya?
- Igen, Kincsem?
- Nagyon szeretlek. Téged is és apát is. - hunyom le szemeimet és szusszantok egyet. A többiek kint vannak, Tae és Kook büfébe ment, Yoongi pedig Hoseokkal az orvosommal és az altatóorvossal beszél a szoba előtt. Negyed óra múlva kezdik a műtétet, és csak annyi a biztos, hogy órákig fog tartani. Remegni tudok csak, mint a kocsonya, nagyon félek.
- Mi is téged! - hallom hangján, hogy azzal a szokásos anya-mosolyával mondja ezt. Tae és Kook most lépnek be, egy üveg vízzel a kezükben és leülnek mellém, úgy figyelve, ahogy az ágyon ülve szorítom a fülemhez a telefonom.
- Anya, le kell raknom. - mondom, mikor már az orvos is bejön testvéremmel és párommal a nyomában.
- Renden. Hidd el, sikerülni fog!
- Úgy lesz. Szia...! - nyomom ki a készüléket, és félve az orvosra nézek.
- Maximum öt perc múlva kezdünk, szóval ezt kérlek idd meg. - ad egy poharat a kezembe, amiben vörös folyadék van. - És feküdj le. Ez bekábít kissé.
- Rendben. -mondom, és az édesnek tűnő, de egyébként keserű ízű löttyöt három kortyban el is tüntetem. Elfekszem az ágyon és a többieket nézem, ahogy visszalépnek hozzám az ágyhoz.
- Itt várunk majd rád, rendben? - simítja ki bátyám a homlokomból tincseimet, majd egy pillanatra összeérinti homlokunkat, mint ahogy azt kiskorunkban is tettük, ha bíztatni szerettük volna a másikat. Elmosolyodok a gesztuson és bólintok. Tae és Kook szorosan megölelnek, egy-egy bíztató szót súgva a fülembe, majd Yoongi lép hozzám.
- Figyelj, ha kijössz abból a műtőből, ígérem, kapsz tőlem egy cicát. - vigyorog rám és az ígéretén az én mosolyom is csak szélesedik.
- Megegyeztünk! - nézek szemeibe, ő pedig csak egy apró csókot hint ajkaimra, amitől megszédülök. Vagyis azt hittem attól, de rá kellett jönnöm, hogy csak az a lötty teszi bennem a dolgát, amit a doki nem sokkal ezelőtt megitatott velem. Az említett két nővérrel lép be a szobámba, és együtt kipattintják a kerekeket, így könnyedén tolnak ki az idegen szobából, a többieket hátra hagyva.

Yoongi POV
Hat, lassan hét órája koptatjuk mindannyian a kórházi padokat, miközben megesz mindenkit az ideg. Amióta Jimin betolták a műtő ajtó mögé, semmit nem hallottunk róla. Már megpróbáltak kiküldeni minket, nem is egyszer, de mi dacosan maradtunk tovább. Megpróbáltuk elfoglalni magunkat a telefonjainkkal, vagy egymást, hogy próbáljuk oldani a feszültséget, de ez mind kudarcba fulladt. Amikor kinyílt az ajtó és kilépett rajta a doktor, egy emberként pattantunk fel és néztük, ahogy az idősebb férfi felénk tart. Megpróbáltam az arca alapján kitalálni a dolgokat, hogy mi lehet, rossz vagy jó a helyzet? A maszk eltüntetése után kérdő tekintettel várunk, míg elénk nem ér, majd amikor megtorpan Hoseok előtt, érzem, hogy majd kiugrik a szívem és a hányinger, egyben az ájulás kerülget, de szerintem mindenkit, hisz mindannyian lefehéredtünk egy pillanat alatt, amikor a doki kinyitotta a száját.

Remélem tetszett ^^
Még jövök egy epilógussal, utána hivatalosan is vége a könyvnek :(
Csillag, komment, amit szeretnétek 🐑🤗
Megemlíteném, hogy az új könyvemet is publikáltam, a prológusát már ki is raktam ^^

Akit érdekel, kukkancson bele 😄
Byebye

Seguir leyendo

También te gustarán

7.9K 397 34
,, Hosszú ölelésbe vontuk egymást. Kezeim akaratlanul is pólója alá csúsztak, és azonnal elkapott a bűntudat. Szemeibe néztem, majd lehúztam róla a r...
132K 10.2K 29
Kim Taehyung anyja össze ismerkedik a kertváros egyik nagy arcával, talán túl közelről is. Ebből kifolyólag, pár hónappal később Taehyung két mostoha...
3.9K 186 49
⸻ 𝑮𝑶𝑳𝑫𝑬𝑵 ❛ And I know that you're scared Because hearts get broken ❜ Hasi már akkor látta Hangát, mikor a...
7.6K 652 8
"Van, hogy egy nőnek, nem a méhéből, hanem a szívéből születik gyermeke." "Egyedül Chiara tart még életben." Köszönöm a borítót és a GIF-et @BlueBeli...