Awakened at midnight.

By Ilincaunicorn

222 7 1

''Intr-o zi vei realiza ca iti este frica de mine si vei pleca'' zice el. ''Intr-o zi vei realiza ca locul me... More

Prolog
1.Supradoza
Dark Angel
Much time.
I'll kill you
I'm alive
I lost her
Yours, Kendall.
Anonime
Waiting
Pills
Gala
Gala 2

Thanks Harry

11 0 0
By Ilincaunicorn

Tremuram de frig chiar daca razele soarelui imi inconjurau corpul.Ma ridic incet corpul fiindu-mi putin amortit.Inca purtam hainele d ieri ce acum erau usor si fonate.Ma asez pe scaunul din fata oglinzii in timp ce imi studiiam parul ce era incurcat.Trec peria de cateva ori prin par apoi o las inapoi pe masa.Imi aminteam perfect tot ce a fost ieri insa nu voiam ca lacrimile sa apra din nou.

Imi schimb hainele cu niste pantaloni lungi si un tricou albastru.Imi pun peste si hanoracul negru deaorece la spate tatuajul se putea vedea cu usurinta si nu aveam de gand sa il lasa ma cunoasca si mai bine.

Ies din camera doar din dorinta de a manca ceva.Talbile mele se lipeau si seezlipeau de parchetul maro.Cobor scarile usor insa acestea tot scot scartaieli.Mana mea dreapta ma stine dbalustrada pastrandu-mi echilibrul.Ajung jos unde era o totala liniste insa Harry dormea pe canapea.Trec de el si merg in bucatarie unde iau un pahar cu lapte si o lingura de cereale.

Le asez in chiuveta si dau drumul apei clatind paharul si lingura apoi punandu-le in suportul special.

Ma intorc catre scari dar sunt intrerupta.

"'Neata si tie.''aud vocea lui ragusita.

Nu ii raspund, nu aveam ce.Voiam sa fiu draguta si am fost respinsa acum nu mai aveam ce vorbi decat poate faptul ca ma va duce la cimitir.

"La 10 sunt gata de cimitir'' spun apoi incep sa urca scarile insa la a doua scara sunt prinsa si trantia pe scari.

Acum eram cu fata spre Harry acesta privindu-ma de sus. Ma ridic cu greu si continui sa merg deaa asta nefiind oprita.

"Nu vorbesti ha?Vezi tu!La 10 sa fi jos''

Intru inapoi in camera si ma uit la ceasul ce indica 9:30.Imi schim hainele in unele complet negre iar in buzuna indes hartia scrisa de mine ieri.

*

La ora zece cobor jos unde Harry butona pe telen.Canma vede seidica si merge inaintea mea catre masina.Eu mergeam incet privind pamantul. Când ajun la masina ma asez pe bancheta din spate.Harry maraie incet vizibil fiind enervat. Baiatul as a uitat tot?

Porneste masina rapid crezanca ma va sperie si probabil se astepta sa zic ceva insa din contra, ma joc çu propriile degete nepasatoare.Accelereaza mai tare insa incetineste când suntem pe strazile aglomerate.

In cateva minute suntm in fa cimitirului.Parcheaza masina si ne dam amândoi jos din masina.Intram pe poarta neagra din fier amândoi purtând glugile pe cap.La un moment dat se opreste si se aseaza pe o bancuta.

"Te astept ai.'' zice el.

Mai bine.Merg pe cararile inguste dintre morminte si când ajung la bunica las foaia pe piatra sa.Ma strecor printre alte morminte pana ce ajung in fata lui.

Mormântul lui Josef.Pe crucea sa din marmura scria ''Mereu te vom iubi'' si ''Niciodata nu este prea tarziu-Josef De Winter''. Asta obisnuia sa zica mereu.Intr-adevar, mereu il voi iubi.Mereu.

O lacrima scurge  obrazul meu si cade pe piatra dçloare gri.

Imi aminteam ce imi zicea când plângeam "Plânsul este decat prea multa iubire.Açum emani iubire.Le imparti tuturor''.Zambesĉusor.Inca eram asa de surprinsa ca sunt aici din nou.Veneam aici sa vorbesĉcu el in fiecare saptamana.

"Ma vei ierta vreodata?'' spun incet.Vocea imi tremura.

Asta era intrebare ce imi trecea prin minte in fiecare zi.Inca sper ca ma  ierta.

"Te rog, vin-o dupa mine'' spun.

Cad la pamant lasand lacrimile sa curga.

Noi chiar ne-am intalnit in cimitirul asta.Veneam la bunica la mormant meréu si el mergea la frateleau ce murise de cancer.Apoi am aflat ca eram la acelasi liceu.

"Vin-o dupa mine'' mai zic odata.

"Kendall, ce dracu faci?'' ma intrerupe vocea lui Harry.

Imi sterg lacrimile apoi ma ridic.Trec pe langa Harry ce se holba la poza de pe cruce.Era o poza cu noi doi.Era asa de frumos si chiar ne potriveam dar m-a lasat singura.

"Cine era?'' intrea Harry in timp ce vine spre mine.

El chiar vrea sa-i spun.Dar nu sunt nebuna.

Apoi imi dau seama.Eram libera.Portile cimitirului erau deschise iar Harry era destul de departe de mine.

Pornesc putin mai repede pana ce intre noi este o distanta semnificativa apoi a iau la fuga.

Repede intru printre blocuri si fug cat de repedpot.Gata, totul se termina.Fug mai repede si ma lovsc de cativa oameni insa nu imi pasa.Intru pe stradute umbrite si foarte inguste dintre blocuri.Ma impiedic si cad.Chiar daca o mica urere apare ma ridic si fug si mai repede.La dreapta si stanga era singurele optiuni.Ma decid sa intru intr-un vloc si sa ma ur pe acoperis.Cu gluga inca pe cap urc rapid scarile pana ce ajungla ultimul etaj unde cu verde scria ''iesire'' ies pe usa direct e acoperis.Vedeam totul.Asa de perfect, asa dbi si de perfect.Acum sun singura, nu mai sunt un pariu.

De acolo vedeam masinile ce se clacsonau una pe cealalta.Ma asez pe jos si ma intind privind cerul.Stiam ca nimeni nu va veni.

Imi aprind o tigarai ma verific de bani 30$. Imjung de tigari, perfect.

Trag in piept din tigara apoi scot fumul pe gura.

Prin fata blocului trece o masina de politie si rad ironic.Ma uit catre blugii mei ce acum erau rupti in jurul genunĉiului drept unde se putea observa o mica rana dar nu arata de loc grav.

Ce aveam de gand sa fac?Pai voi sta aici pana ce seara se lasa si dupa pleĉin deplasare ca sa ma asigur ca daca cineva ma cauta nu ma va gasi.

Vorle lui Harry imi treceau prin cap ''va fi mai rau, te pot omori, nu inceca sa fugi''.

Nu m va omori, sunpariul si trofeul.Nu m poti ucide si gata apoi sa te confrunti cu curtea judecatoreasca.Pur siimplu nu poti.

*

Noaptea inconjura strazile lumiinate de iluminatori si de farurile masinilor.Pe strada era o galagie mare si era foarte aglomerat.Perfect.

Mergeam incet cu tigara in mana si uneori in mana.Uni oameni se holbau putin insa nu ma interesa.

Parul incurcat acum era inghesuit in gluga insa iesea pe afara.Gluga imi acopereau jumatate din fata.De fiecare data cand vedeam o masina de politie ma piteam in gangurile imputite.

M-am oprit sa imi iau o cafea calda deoarece afara chiar era foarte frig.Acum stateam pe scarile reci ale unui magazin inchis.Paharul imi sttea intr-o mana si tigara in alta.Oamenii traceau nepasatori.O doamne se opreste si incearca sa imi vada fata insa aceasta imi baga in pahar 10 dolari.Ok tanti esti cam proasta.Imi frec fata cu mana apoi ma ridic.Era mult prea frig si eu nu stiam unde sa merg.Vitrinele magazinelor erau pline cu chilipiruri idioate si clar nu eram aproape de partea mea de oras, adica totul aici nu trecea de 100 de dolari.Ma opresc in fata unui magazin de televizoare.In vitrina unul dintre televizoare era aprins si pe un post de stiri.Nu puteam auzi nimic si eram putin confuza avand in vedere ca prin fata mea treceau oameni.Privesc atenta si apoi imi dau seama.

Imagini cu familia mea, o poza cu mine si Josef era afisata pe ecranul mic.Imi sterg lacrimile ce stateau pe obrajii mei iar apoi fara sa imi pese arunc paharul de cafea in vitrina ce nu pateste nimic.Cad in genuchi plangand si spre surprinderea mea nimeni nu ii pasa.Ma ridic cu greu si ma apropi de vitrina unde paharul a nimerit geamul.Imi puteam reflectia neclara.

SUb ochi aveam lunguiete dungi de negru usor sters iar ochii imi erau umflati.APoi vad pe cineva in spatele meu insa nu disting pana cand imi pune mana la gura si ma trage.Vreau sa tip insa la gura imi este pusa un material si incep sa ma simt ametita.

Ultimul lucru ce il vad este interiorul unei masini negre.La dracu!

*

Ma trezesc cu spatele lipit de un scaun.Sfoara este in jurul corpului meu.Gleznele erau si ele legate una de cealalt  ca si incheieturile ce erau legat la spate.

Camera imi parea cunoscut.Oh, da.Este cunoscuta.Postere pe jumatate rupte si dulapul cu arme deschis.La naiba HArry!

Inghit in sec si respir cat de regulat pot.

Auzeam din afara camerei tipete si apoi aud pasi.Imi inchid ochi si imi las capul intr-o parte pentru a parea ca dorm.Aud cum usa se deschide si pasi mai intensi care vin spre mine.Narile imi sunt invadate de un parfum barbatesc familiar.Harry.Il aud cum se tranteste pe pat si ceva imi zice ca ma priveste.

''Ei bine vei vedea tu.Nu te voi omori dar imi vei spune tot despre tine.EU chiar credeam ca esti inofensiva.Huh, ce m-am inselat.''

Cuvintele lui ma faceau sa tremur.LA naiba.Aud rasul lui sarcastic si se ridic apoi vine in fata mea.Barbia imi este prins de degetul lui aratator si ridicata.

''Nu te preface iubito'' zice el.

Imi deschid ochii si ii intalnesc privirea insa mi-o mut repede.Palmele imi transpira si inima imi bate tare.O lacrima imi cade din ochiul drept.Oh, nu,nu,nu.Nu in fata lui, nu acum.

Acesta o sterge cu degeteul mare.

''De ce ai fugit?'' spune in timp ce se aseaza in pat pe coate.

De ce?Nici eu nu stiu.De proasta.Trebuia sa stiu ca ma va gasi.

''Vreau acasa''.Stupid tot ce am putut zice.Nu vroiam acasa.Imediat aud un bibait din stanga mea si cand ma uit vad un mic aparat ce indica pe ecran un X rosu.

''Minti.Detectorul.'' spune si chicoteste.

Cred ca isi bate joc de mine.Ma simt asa rusinata.Va vedea daca mint sau nu.La naiba.

''De ce ai fugit?'' mai intreaba odata si mai serio.

Acum vedeam ca in mana dreapta tinea un pistol negru.Mai bine raspund si gata.

''Nu stiu.'' zic.

''Nu st-'' este oprit de sunetul aparatului ce indica o bifa verde.

''Cine era ingropat acolo?'' ma intreaba el deja observand ranjetul de pe fata lui.

Nu ii voi spune.Nu despre Josef.

''Conteaza?'' zic eu in timp ce examinez mai bine aparatul.

''Da.CIne era?Nu imi forta rabdare ca nu am chef.'' zice nervos.

''Un vecin'' mint desi stiam ca aparatul va suna.

''Imh, mergi sa-ti vizitezi vecinii.SIgur'.Cine dracu era?'' tipa el daramand o vaza.

''Un prieten'' aparatul nu zice nimic.

''CE fel de prieten Kendall.Ce era pentru tine si de ce mergi sa-l vizitezi si cum a murit?'' striga nervos din nou.

O lacrima cade din nou.

''Oh, deci vrei sa stii cine este.Ei bine uite ca nu iti voi spune tot trecututl meu, chiar daca ma omori sau nu'' tip si eu la el.

Nervos deja ridica palma sa dea iar eu rad.

''Da!Hai ce mai astepti asta este cam singurul lucru ce nu ai facut.'' isi lasa mana jos o urma de regret imprimandu-se in ochii lui.

''Cine era?'' mai intreaba odata si de data asta ridica pistolul in fata mea.Putea sa o faca insa nu pot eu.

Lacrimile cad ca o cascada si nu ma pot abtine.Nu vreau sa mor.

''Era iubitul meu de asta il vizitez.A murit in ziua in care concuram.'' spun in sfarist.

Aparatul da bifa.

''Si cine l-a omorat?'' intreaba putin mai calm insa fara sa lase pistolul jos.

''Candy.Prietena mea.L-a impins in fata motocicletei.'' spun stiind ca asta este adevarul insa apratul zice ca nu.''CE?Asta e adevarul.Cred ca e stricat.Ea l-a omorat''

X rosu din nou.

Apoi toate imaginile reapar.Felul cum se sarutau, furia ce imi curgea prin vene, cum am trecut peste amandoi, am fugit, m-am intors, salvarea politia.TOt.Eu l-am omorat.

''E-eu'' incep lacrimile nelasandu-m sa vorbesc.Cum am putut sa fac asa ceva?Si nici macar sa nu imi dau seama.

''L-am omorat.'' spun plecandu-mi capul lacrimile curgand pe blugii mei rupti.

Vroiam sa fiu linistita sa fiu tinuta in brate insa doar sunt dezlegata.

Harry ma impinge catre camera mea unde blocheaza geamurile si iese inchizand usa.

Lacrimile nu imi dadeau pace, foamea imi rodea stomacul iar setea imi usca gura.

''H-harry, vreau mancare'' spun lipindu-ma de usa.

Usa se deschide si ma ajuta sa ma ridic.Calc pe prim scara insa corpul meu nu era in stare.Inca plangeam isteric.Harry ofteaza si ma i-a pe sus.Imi asez capul in scobitura gatalui lui si insa nu ma lasam de plans.

''Ok, gata.Kendall, nu e un lucru asa de rau.Adica daca aveai motive'' spune el.

EL avea motive sa omoare oameni?A zis ca da.

''M-a inselat si mi-a zis ca el va avea grija de mine.Dar unde este acum?De ce sunt in bratele tale si nu in bratele lui>DE ce tu ma consolezi si nu el?'' zic in timp ce Harry ma lasa pe un scaun.

''Uita-te la mine.Tu traiesti el e mort.''

''Sunt decat un pariu'' ii imit vorbele,

''Imi pare rau'' spune si se intoarce su spatele.

''Da, HArry, si mie imi pare rau'' il imit din nou.

Normal ca nu imi parea, pentru ce?

Lacrimile nuimi dadeau pace si chiar daca le stergeam agresiv nu se opreau.

''Bine mergi pe canapea si uita-te la televizor si iti aduc eu ceva.''

Il ascult si merg pe canapea apoi aprind televizorul.Din pacate, stiri.

''Noi stiri, 20 de copii interogati in legatura cu cazul fetei Cadler.

''Eram prietene foarte bune si stiu ca daca ea chiar a plecat singura anunta.Era foarte cuminte si nu ar fi facut asa ceva''- Sammy Anderson, prietena.''

Cine dracu era aia?

'' Cam aceleasi cuvinte au fost spuse de toti 

''O cunosc de mai mult timp si era o persoana foarte saritoare, cand iubitul meu a murit a stat langa mine si m-a consolat.O iubeam asa mult, sunt sigura ca nu a fugit si sunt sigura ca este sechestrata intr-un subsol imputit dar mai sunt sigura ca tu Kendall vei fi gasita!''- Candy Hamptoms.''

Cred ca glumesti.Candy.Nu se poate.Curva.Iubitul ei.

''Curva dracuu'' zic eu cu voce tare.

''Cine-i aia?'' zice Harry si imi intinde o farfurie cu mancare.

''Candy, a.k.a, iubita iubitului meu'' spun nervoasa apoi continui sa ma uit la fel de atenta ca si Harry.

''TOate la fel in afara de doua pareri.

''Kendall era imprevizibila, as putea spune si putin bipolara, putea sa faca ceva si sa se razgandeasca, nu am fost prieteni foarte buni insa ne cunosteam bine, sa zicem ca ne ajutam unul pe altul.Poate a fugit sau poate a fost rapita insa cu caracterul ei daca nu se simtea cat de cat bine pana acum ar fi fost acasa dar dupa cum vedeti, ea nu vrea sa plece'' -Anonim.

Dar si parerea lui Sam Cadler a fost complet diferita decat asteptata.

''Sora mea era complicata si sunt sigur ca oriunde ar fi nu ii este asa de rau.Normal ca imi este dor de ea insa stiu ca dorinta de a veni acasa ar fi pe ultimul loc.Aici nu era locul ei, era pierduta, aici era un inger cazut.Sunt sigur ca este pe maini bune poate chiar este cu cineva acolo si ne priveste.Si sunt sigur ca la fel cum as vrea sa nu se mai prefaca toti ca o cunosc si sa nu dea interviuri, o face si ea.'' -Sam Cadler''

Inger cazut.

''La ce se referea?'' intreaba Harry inca privind televizorul.

Cand mi-am facut tatuajul a fost acolo adica defapt el m-a dus la un prieten care era foarte bland si chiar m-a facut sa uit de tot plus ca tatuajul a iesit super bine.

''Toate la timpul lor.'' spun privind in gol.

Privirea imi este captata de televizor din nou.

''Te vom gasi Kendall si il vom omri pe cel care...''

Televizorul este oprit de telecomanda din mana lui Harry ce privea in jos.

Am vrut sa il ating dar mi-am retras mana dar Harry a facut ceva neasteptat.Mi-a luat mana in a lui si mi-a asezat-o pe coapsa lui.Ma dau mai aproape de el.Trebuia sa vorbeasca despre asta.

''Vrei sa vorbesti?'' il intreb fara sa-l privesc.

''Imh.'' spune scurt.

Si eu eram genul de persoana care atunci cand avea o problema vorbea despre ea incontinuu.

''Uite, oricat o sa-mi zici  ca ma poti rani, Harry sunt ranita deja, la asta se referea SAm.Am trecut prin atatea, am omorat un om din gelozie.Inainte eram cuminte ca un inger fara pacate apoi liceul m-a schimbat asa mult si am devenit ceva neplacut, am devenit ce sunt acum.Asa ca oricat ma vei rani va fi adaugat la colectia mea de rani si sunt sigura ca nu va dura asa de tare.''

Vorbeam foarte serioasa.Imi pun capul pe umarul lui si el doar priveste in gol.

''De ce ai pariat pe mine?'' intreb.

Nu voiam sa fiu un pariu dar daca s-a facut unul pe mine inseamna ca se vorbeste despre mine.

''Pai a fost un pariu intre mine si Zayn, cine aduce pe fata primul in pat.Normal ca eu urma sa castig ca doar mereu fetele se arunca direct in pat insa Zayn i-a tras-o lui Kim primul si au mai tot aparut pariuri insa jur pe tot ce am ca nu m-am bagat in restul oricum cu atitudinea ta nici ca as fi castigat.''

Vorbele lui erau destul de dureroase insa le meritam.

''E ok cred.Nu e prima data'' zic si ridic prin umeri.

Si Josef a pariat pe mine si a castigat dar eu l-am pastra pe el in inima mea in timp ce eu erau decat in capul lui.

''Vrei sa mergi la o cursa maine?'' ma intreaba ridicandu-si capul si uitandu-se la mine.

Oh doamne da.

''Normal'' spun entuziasmata sarind de pe canapea.''O sa le fac praf pe alea, o sa le bat si dupa''

Harry radea cand ma vedeam cum mimam ca lovesc pe cineva in aer si ma feream de lovituri in fata lui.

Imi trage de incheieturile mainilor si cad pe genunchi lui, jumatat ridicata.Acum fruntile noastre se uneau.

Harry imi atinge buzele usor cu ale lui insa incepe sa imi sarute gatul fierbinte.Sugea usor uneie zona  apoi lasa saruturi fine.AJunge in partea laterala a gatului meu unde musca destul de atre incat sa simt o durere si un lichid ce se prelingea pe gatul meu.A continuat cu sarutarile insa parea infometat si din ce in ce mai repede si mai adanc.Ajunge pe linia maxilarului unde mai lasa cateva saruturi.Mici scancete ieseau din gura mea impreuna cu scurte gemete.

''H-arry, inceteaza'' ii spun.

Nu puteam sa ma sarut cu el in timp ce oamenii chiar se ingijorau pentru mine.

Il imping de umeri insa acesta imi prinde mainile si mi le duce la spate unde le tine cu o mana iar cu cealalta ma tine de ceafa.

''Harry, potoleste-te'' spun intorcandu-mi capul cand vrea sa isi zdrobeasca puzele de ale mele.

Ma zbat in bratele sale insa era foarte puternic.

''Lasa-ma'' ce naiba, inainte era dragut si acum era un adolescent invadat de hormoni.Imi da drumul la ceafa iar eu imi zbat mainile si cand reusesc sa scap din stransoarea lui , fug in susul scarilor si intru direct in camera mea.

''Nu scapi asa usor.'' spune apoi numai zice nimic.

Merg in fata oglinzii unde vad cum pe gatul meu era o dara intarita de sange iar incheieturile imi erau rosii.

Mercii Harry, te urasc si mai mult.

Continue Reading