Pills

10 0 0
                                    

Avum imi amintesc fiecare moment cu afurisitii astia.Voiau o distractie pe care ar fi omorat-o insa ne-au gasit pe noi doua, pe care acum nu ne pot omorî.Nu?

Nu ar fi trebuit sa ma cert cu Kim, sa ne desparta asta.Am promis ca voi avea grija de ea si nu am putut.Nu imi pasa daca voi fi moarta insa macar nu vanduta.Dar daca nici macar nu vor sa ma vanda.Poate pe altcineva cum ar fi...Kim.O doamne.

Kim era acasa, acum.Zayn voia sa vorbessc cu ea insa fara sa imi zica motivul.

De jos se aud zbiaratele lui Harry ce ma cheama impreuna cu alte tipete si alte lovituri zgomotoase.Kim era jos, singura cu ei si indiferent cat de curva e, e curva mea.

Ma ridic usor de pe podeaua ce scartaie sub piciorele mele.Inca ma simteam rau dar nu puteam sa ma opresc si sa dorm.Nu acum.Ma indrept catre geamul usor prafuit in timp ce in mana dreapta tineam cutitul.Prin stratul de praf de pe sticla se vedeau norii de ploaie ce asteptau sa inceapa sa planga peste oras.Fulgere si tunete erau trimise din cer catre pamant luminand strazile.As fi putu sa stau aici o vesnicie insa nu acum.

Ma intorc pe varfuri desi eram desculta.Lemnul de sub picioarele mele era aspru si scartaia cam mult.Sunt speriata cand aud tipatul unei fete.

Acum, sau niciodata.

Ies in fuga si plec pe scari.Ma opresc in sufragerie si ma pitesc dupa un colt.Inima imi batea asa de tare ia nu lasam vreun atac de panica sa ma cuprinda.Numaram incet incercand sa ma calmez.

Tot se auzeau tipete si sunete urata insa nu stiam de unde.

Fara sa imi dau seama sunt lipita de perete.Umerii imi erau stransi de cate o mana mare a caror degete ma strangeau.Capul imi era lipit de perete si tinut acolo.Corpul méu era ingramadit in perete de catre...Harry.Cutitul din mana mea era aproape de coapsa lui insa nu aveam çurajul.

''Iubire, am crezut ca nu vei mai fugi.'' zice l cu un ton vizibil sarcastic si batjocoritor.Nu piteam recunoaste ca am auzit ce au vorbit.Imi indrept privirea spre picioarele mele in care venee pulsau nervoase.

''Unde e Kim?'' intreb eu speriata.

El rade.Te rog nu,nu,nu.

''Chiar acolo.'' zice el si isi indreapta privirea catre bucatarie unde o auzeam razand.Nu se poate.Se distra?

Ma zbat incercand sa ies dintr mainile lui insa el era prea mare si prea puternic pentru inocentul corp al meu.Stransoarea se face din ce in ce mai mare simtind ca o sa explodez de durere.

Asta imi amintea de noaptea in care m-a rapit.

Privirea mea nu il avea in raza nici macar un centimetru.

''Uite ce e, iubire, rabdarea mea este la maxim si nu imi este frica de lama ta de cutit.Eu am un pistol, cu care pot sa-ti zbor creierii."

Imi trebuia curaj, muult curaj s-o zic, insa totusi am facut-o.

''Uite iubire, nu imi pasa, mai bine ma vinzi lui Mohamed si ii zici lui Sam ca m-ai omorat, sau invers, cum vrei, decat sa stau in casa asta mizerabila cu cineva ca tine.''

Uimirea de pe fata lui era asa de amuzanta.Acum il priveam si eram asa de satisfacuta.Rad pentru mine desi si el ma aude.

Sunt ridicata de solduri in sus ceea ce ma obliga sa imi infasor picioarele in jurul lui.Il impingeam cu toata puterea dar din nou, mult prea greu.

Rasuflarea lui calda imi gadila venele din gat facandu-mi pilea de gaina in cateva secunde.Buzele lui nu s-au sfiit sa se aseze pe gatul meu sarutandu-l infometat.Eu murumuram unele lucruri incercan sa-l opresc,ar nimic.Acesta urca scarile la primul etaj unde intra in prima camera.Ma aseaza pe o masa fara ca buzele lui sa-mi paraseasca gatul.Dintii lui muscau mici particele din gatul meu.Durerea se imprastia peste tot si mainile mele il imping din nou si din nou insa el nu inceteaza.Urca cu saruturile din ce in ce mai sus pana ce buzele sale le atingeau pe ale mele si fix cand credeam ca nu o sa fie asa de rau, a inceput sa imi framante buzele rapid si lacom fortandu-mi gura sa ii las permisiunea limbii lui sa o exploreze pe a mea.Din ce in ce mai nerabdator in timp ce eu stateam si il impingeam cat de tare puteam insa fara putere.Mainile lui se plimbau pe corpul meu creandu-mi mici scantei, scancete imi paraseau buzele iar in coltul ochilor erau stranse picaturi de lacrimi.Cand am vazut ca il enervez mainile lui le-a tinut pe ale mele apasat de masa ,lasand durerea sa fie simtita.DUpa o gramada de timp, mainile lui se duc la marginile tricoului meu.A ridicat de el insa asta era de ajuns.L-am impins tare in maini si m-am ajutat de piciorul drept pentru a-l impinge mai departe.Harry cade pe un pat iar eu fug.Intru in camera mea si blochez clanta cu un scaun si o noptiera.

Awakened at midnight.Where stories live. Discover now