Du känns hela tiden || Hov1

By flikee

170K 3.2K 684

"Noel Flike? Lägg av, du vet att han är en fuckboy" More

Kapitel 1 - Denise
Kapitel 2 - Denise
Kapitel 3 - Noel
Kapitel 4 - Denise
Kapitel 5 - Noel
Kapitel 6 - Denise
Kapitel 7 - Noel
Kapitel 8 - Denise
Kapitel 9 - Noel
Kapitel 10 - Denise
Kapitel 12 - Denise
Kapitel 13 - Noel
Kapitel 14 - Denise
Kapitel 15 - Noel
Kapitel 16 - Denise
Kapitel 17 - Noel
Kapitel 18 - Denise
Kapitel 19 - Noel
Kapitel 20 - Denise
Kapitel 21 - Denise
Kapitel 22 - Noel
Kapitel 23 - Noel
Kapitel 24 - Denise
Kapitel 25 - Denise
Kapitel 26 - Noel
Kapitel 27 - Denise
Kapitel 28 - Noel
Kapitel 29 - Denise
Kapitel 30 - Noel
Kapitel 31 - Denise
Kapitel 32 - Noel
Kapitel 33 - Denise
Kapitel 34 - Noel
Epilog
TACK

Kapitel 11 - Noel

4.3K 99 20
By flikee

"Hon är världens snällaste, jag lovar", Denise kollar upp på mig med hennes fina leende. Jag har fått reda på att hennes lillasyster heter Ängla, är 6 år och går i en förskola inte för långt ifrån hennes hem.

"Jag tror dig", jag skrattar lite och besvarar hennes leende. Vi svänger in vid en korsning där man kan välja att svänga vänster eller gå rakt fram, jag kan se ett enplanshus och en liten lekplats. Jag antar att vi är framme.

Jag blev faktiskt lite förvånad, förut på tåget, när Denise tog min hand när vi skulle lämna det. Positivt överraskad. Hennes hand ligger fortfarande kvar i min, och har gjort det hela vägen från tunnelbanan. Men det känns rätt, att hon och jag ska hålla hand.

"Det är den här avdelningen", hör jag Denise säga och jag dras tillbaka till verkligheten. Hon släpper min hand när hon ska öppna ytterdörren och jag känner hur det blir kallt, där hon tidigare haft sin varma hand.

Hon öppnar dörren lite och håller upp den åt mig, men går in före mig. Hon torkar av sina skor lite på dörrmattan innan hon går fram till en utav dörröppningarna. Hon verkar prata med någon.

Jag kollar runt lite i rummet jag befinner mig i, jag bara antar att det här är kapprummet. Det är fullt med krokar och bänkar, det hänger en namnlapp över varje krok. Mina ögon sveper över namnlapparna tills jag får syn på 'Ängla'. Jag kollar tillbaka mot Denise, som fortfarande står och pratar med någon. Hon lutar sig lite mot dörröppningen.

Jag går fram till henne och märker att hon pratar med en svarthårig tjej som verkar vara typ i vår ålder. Hon ler mot mig. Jag lägger ena armen mot Denise axel så jag stödjer mig mot henne. Jag märker att hon kollar ner i marken och rodnar.

"Vart är Ängla?", frågar jag, som om jag kände hennes lillasyster.

"Jag ska hämta henne åt er", säger den svarthåriga tjejen, hon höjer lite på ögonbrynen och kollar på Denise som skakar på huvudet, innan hon försvinner iväg.

"Vad var det där om?", frågar jag förvirrat och känner hur mina ögonbryn dras ihop lite. Hon kollar upp mig och möter mina ögon en sekund innan hon kollar bort och rodnar igen. Jag skrattar lite "Vadå?".

"Nej ingenting", svarar hon tyst. Hon kollar på mig igen "Ingenting". Hon drar lite av håret bakom ena örat, hennes blick ligger fortfarande på mig.

Jag hinner notera hur nära vi står varandra innan jag märker att den svarthåriga tjejen kommer tillbaka, men denna gången håller hon en liten blond tjej i handen. Ängla, och jag överdriver inte när jag säger att hon ser ut som en riktig ängel.

"Så, samma tid imorgon också antar jag?", frågar hon och kollar på Denise som nickar.

"Alltid samma tid", svarar hon.

"När kommer Annika hem?", fortsätter hon fråga och kollar lite ledsamt på Denise.

"Hon kommer hem i veckan", svarar Denise och ler lite mot tjejen. Jag står bara som en borttappad hundvalp, jag har ingen aning om vad det är dom pratar om. Det rör mig inte heller så jag frågar inte om det.

Tjejen besvarar hennes leende och nickar lite, innan dom säger hejdå till varandra och hon försvinner iväg. Denise möter mina ögon en sekund innan hon kollar ner på hennes lillasyster. Hon tar hennes hand och går bort till en av krokarna med Änglas namn över, hon räcker Ängla ett par byxor hon börjar ta på sig. Denise sätter sig på bänken under alla krokar.

"Ängla?", frågar hon och lutar sig fram lite. Ängla kollar upp på henne.

"Vadå?", jag går lite närmare.

"Det här är Noel", fortsätter Denise och pekar upp mot mig "Han ska följa med och handla mat". Ängla kollar upp på mig medan Denise hjälper henne att ta på sig hennes jacka.

"Okej...", säger hon kollar lite fundersamt på mig, hon vänder sig mot Denise "Är han snäll?", viskar hon aningen högljutt, vilket får båda mig och Denise att le.

"Jag vet inte, är du det?", Denise kollar upp på mig.

"Vet du vad?", frågar jag och sätter mig på huk vid Ängla "Jag är jätte snäll, kanske snällare än din syster till och med", Ängla kollar nyfiket på mig och jag ler mot henne. Hon börjar skratta efter en liten stund, och efter det hjälps jag och Denise åt med att få på henne hennes skor.

Jag ler när jag märker att Ängla tar tag i både min och Denise hand när vi lämnar förskolan bakom oss.

Vi har gått i kanske 10 minuter när vi kommer fram till några radhus, vi stannar vid ett av husen och Denise vänder sig mot mig.

"Jag hämtar bilnycklarna", och med det sagt joggar hon uppför den lilla trappan som leder till ytterdörren.

Det är en inmurad rabatt vid trottoaren som jag sätter mig ner och lutar mig mot. Dock är det inga blommor i den just nu, kan vara för att det är slutet av Oktober...

"Noel?", jag kollar ner och möter Änglas isblåa ögon, hon håller fortfarande i min hand.

"Ja Ängla?", jag ler mot henne.

"Är du kär i Denise?", jag hör vad hon säger fast hon inte riktigt kan uttala R:en i meningen.

"Jag vet inte", svarar jag ärligt, och kliar mig i nacken. Kär? Det har jag inte riktigt tänkt på...

"Aha... Jag tror hon är kär i dig", säger hon och jag kollar förvånat på henne. Jag släpper hennes hand och lyfter upp henne så hon sitter på mitt ena knä.

"Varför tror du det?", frågar jag och hon ler lite hemlighetsfullt.

"Hon har inte tagit hem en kille på jätte länge", viskar hon och jag rynkar pannan. Vad menar hon med det?

"Okej ska vi sticka?", hör jag Denise ropa bakom oss. Jag vänder mig om och ser att hon låser ytterdörren. Ängla hoppar ner från mitt knä och springer fram till bilen som står på uppfarten.

Jag ställer mig upp och går fram till Denise som precis stängt dörren efter Ängla som satt sig i bilen. Hon backar bakåt lite så hon står vid dörren till förarsätet. Hon räcker nycklarna till mig som jag tar emot, jag rör medvetet lite vid hennes fingrar.

"Kolla...", säger hon och lutar sig mot bildörren "Min mamma är sjuk och ligger inne på sjukhus och min pappa är där med henne... det är därför jag behöver fixa mat och ta hand om Ängla och-", jag avbryter henne genom att lägga mina händer runt hennes hals och dra henne mot mig. Jag drar min hand genom hennes hår.

"Du behövde inte berätta det", säger jag tyst och känner hur hon lägger sina händer på mina axlar.

"Jag ville det", jag kollar förvånat ner på henne och hon kollar upp på mig. Hon ler lite innan hon drar sig ifrån och går runt bilen.

Jag öppnar bildörren och sätter mig i bilen någon sekund innan Denise gör samma sak.

"Har du satt på dig bältet?", Denise vänder sig om mot Ängla, och jag ser i backspegeln att hon nickar.

"Okej, då kör vi".

Några timmar senare har det blivit mörkare ute, vi har precis fått in alla varor i bilen och jag ska köra hem Denise och Ängla.

Det var faktiskt ovanligt kul att handla mat med dom förresten, jag trodde inte man kunde ha så kul när man gick runt och hämtade olika matvaror liksom. Det var dock mindre kul när en gammal tant trodde att Ängla var Denise och mitt barn, inte så kul kanske men rätt fint på något vänster.

"Okej, har ni med er allt?", jag kollar mot Denise över bilen, hon nickar. Jag sätter mig ner i bilen och vänder mig mot Ängla "Är bältet på?".

"Japp", hon ler medan hon nickar.

Ytterligare några minuter senare svänger vi in på Denise gata, Ängla har somnat och Denise lutar huvudet mot fönsterrutan. Hon vaknar dock till liv när vi kommer fram till deras hus.

"Du kan svänga in och stanna här", säger hon och använder handen för att visa vart jag ska svänga. När jag stannat bilen knäpper hon upp bilbältet och öppnar bildörren, men hon stänger den inte utan går fram till taxin som står parkerad på uppfarten.

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra så jag får av mig bilbältet jag med och öppnar bildörren. Jag får ut Ängla ifrån bilen och bär henne med vänstra armen, hon väger knappt någonting. Hon vilar sitt huvud mot min axel.

Jag vänder mig mot taxibilen och får syn på Denise som står och kramar om en kvinna. Hennes mamma kanske? Nej hon låg ju inne på sjukhus. Jag får ögonkontakt med kvinnan som säger något till Denise, som sedan vänder sig om mot mig. Hon vinkar lite med handen mot henne själv, jag börjar gå mot dom.

Denise kommer halvvägs och möter mig vid uppfarten, jag kollar förvirrat på henne.

"Det är mina föräldrar", säger hon tyst och ler mot mig. Jag nickar långsamt och besvarar hennes leende, hon verkar lycklig.

Vi kommer fram till taxibilen och jag får ögonkontakt med Denise mamma igen, hon ler varmt mot mig.

"Hej, Noel antar jag?", jag nickar som svar på hennes fråga "Trevligt att träffas! Jag är Annika, Denises mamma". Hon har en slags sjal runt huvudet.

"Detsamma", jag ler mot henne.

En man kommer ut från passageraresätet, han precis som Denise mamma ler när han får syn på mig.

"Tja! Johan heter jag", han sträcker fram ena handen som jag tar emot och hälsar på honom "Du verkar fått båda mina döttrar att fatta tycke för dig allt". Jag skrattar lite när jag kommer på att jag bär på Ängla.

"Men du Noel, vi hade precis tänkt äta så du får gärna stanna kvar. Som tack för hjälpen", säger Annika och leendet försvinner inte från hennes läppar. Jag kollar lite mot Denise, hon ler bara mot mig. Jag nickar långsamt.

"Okej, visst".

———————————————

Sååå vad tycker ni om boken hittills? Tack för 3k btw <3

Continue Reading

You'll Also Like

102K 1.3K 40
Allt började med den där jävla klassresan... De två killarna hatar varandra lika mycket, men vad ska man göra när det bara finns en säng? Del 1 av 3...
125K 1.9K 82
Vi lät som, när du va' med mig Mitt hjärta slog när du var här Jag blir så glad så fort jag ser dig Fuck allt, tror att vi kunde gått ━━━━━━━━━ ♡ ━━━...
149K 3.6K 38
Dina händer var kallare än mina, men dom värmde mig
678K 10.1K 141
#1 Fanfiction (03-17) hon var ett helgon med en syndares läppar hon var en ängel med en djävulsk kyss han var en syndare med ett helgons läppar ha...