Good Luck °Suga İle Hayal Et°

By Adayca_mys

8.9K 438 219

Bir gün gerçekleşeceğine inanarak kurduk biz bu hayalleri ve hala bu hayallerin bir gün gerçekleşeceği umuduy... More

°Suga İle Hayal Et - 1°
°Suga İle Hayal Et - 2°
°Suga İle Hayal Et - 3°
°Suga İle Hayal Et - 4°
°Suga İle Hayal Et - 5°
°Suga İle Hayal Et - 6°
°Suga İle Hayal Et - 7°
°Suga İle Hayal Et - 8°
°Suga İle Hayal Et -9°
°Suga İle Hayal Et - 10°
°Suga İle Hayal Et - 12°
°Suga İle Hayal Et - 13°
°Suga İle Hayal Et - 14°
~COMEBACK~

°Suga İle Hayal Et - 11°

445 27 12
By Adayca_mys

Salonda sadece sen, Suga ve J.Hope kalmıştır. Sonra J.Hope, sen ve Suga'ya iyi geceler dileyip odasına çıkar.. Suga kendinden geçmiş bir şekilde orada oturuyordur. Suga ayağa kalkar ve bir anda dengesini kaybedecek gibi olur. Bunu görünce hemen Suga'yı tutarsın.. Suga doğru düzgün yürüyemiyordur. Bu yüzden Suga'nın kolunu alıp omuzuna atarsın ve onu odasına kadar götürürsün. Odasına gelince onu yatağa yatırırsın.. Orada duran örtülerden rastgele bir örtü alıp Suga'nın üstünü örtersin. Sen tam arkanı dönmüş gidecekken Suga bileğinden tutar..

Suga: Gitme..

Sen: H-hı ?

Suga: Lütfen gitme, bu gece benimle yat..

Sen: S-suga Oppa o-olmaz..

Suga: Lütfen beni yalnız bırakma, kendimi çok kötü hissediyorum..

Sen: S-suga Opp..

Sen daha cümleni bitirmeden seni kendine doğru çeker ve yatağa düşersin. Yatağa düşer düşmez Suga sana sımsıkı sarılır ve ağlamaya başlar. Ondan zarar gelmeyeceğini sende biliyorsundur fakat yinede onunla uyuyamazsındır. Çünkü böyle birşeyi yapmak istemezsin, her ne kadar idolün bile olsa onunla yatmak gibi birşeyi yapamazsın. Ayrıca o sarhoştur. Senin aklın başında ama onun değildir. Doğru bir karar vermek zorundasındır.

Suga ağlamaya devam eder ve hala sana sımsıkı sarılıyordur. İçinden bir ses hemen Suga'yı bırakıp odana gitmeni söylüyordur ama sen içindeki o sesi dinlemezsin.. Kolunu alıp Suga'nın boynuna nazikçe dolarsın ve kafasını göğsüne yaslarsın, bir yandan da elinle Suga'nın saçlarını okşarsın..

Sen: Suga Oppa neden ağlıyorsun ?

Suga: Lütfen gitme yanımda kal, sen yanımdeyken kendimi daha iyi hissediyorum..

Sen: Tamam ben yanındayım ama eğer ağlamaya devam edersen bende ağlamaya başlayacam..

Suga: Tamam ağlamayacam ama lütfen gitme..

Sen: Tamam gitmeyecem..

Suga hala sana sımsıkı sarılıyordur, kafasıda hala göğsündedir.. Hiç kıbırdamadan sadece sana sarılıyordur. Yavaş yavaş gözyaşları dinmeye başlar..

• Aradan 20 - 30 dakika geçer..

Yavaş yavaş uykunuz gelmeye başlar çünkü saat gece 02.47'dir neredeyse gece yarısı olmuştur bile.. Suga senden ayrılamıyordur, sen de onu bu halde gördükten sonra onu bırakmak istemiyorsundur. Senin yavaş yavaş gözlerin kapanmaya başlar ve sonunda uyursun.. Suga hala uyanıktır, senin uyuduğunu fark edince de üzerine örttüğün örtüyle hem kendini hem seni örter. Sonra tekrardan sana sarılır ve uyumaya çalışır.. Sonunda Suga'da uykuya dalar. O şekilde, birbirinize sarılmış uyuyorsunuzdur..

• Aradan 6 - 7 saat geçmiştir ve artık sabah olmuştur..

Siz hala birbirinize sarılmış şekilde uyuyorsunuzdur. Üyelerin hepsi uyanmıştır ve kahvaltıyı hazırlamıştır. Jin, Suga ve seni kahvaltıya çağırmak için üst kata çıkar. İlk önce senin odana uğrar çünkü odan hemen merdivenin önündedir. Kapıyı 2 kez tıklatır ve "Uyuyor hala herhalde" düşüncesiyle odana girer. Senin odada olmadığını görür ve Suga'nın odasına doğru gider. Suga'nın kapısını da 2 kez tıklatır, kimse ses vermez. O da direk içeriye girer birde ne görsün sen ve Suga birbirinize sarılmış uyuyorsunuz. Hemen üyelerin yanına, mutfağa iner.

Jin: Heyy !! Suga ve (adın) birbirlerine sarılmış uyuyorlarr !!!

Jungkook: Jin Hyung ciddi misinn ??

V: Yoksa gerçekten de sevgililer mii ??

Jin: Bilmiyorum ama galiba öyle..

Jungkook: Ooooo !! Suga Hyungumuzun artık bir sevgilisi vaarr !!

• Jin ve Jungkook arada birbirlerine vurup gülerler..

J.Hope: Heeyy !! İnsanların özel hayatına saygı duymanız lazım..

Jimin: Aynen Hosek Hyung çok doğru dedi, hadi oturunda kahvaltınızı yapın..

V: Onlar acıkmıştır şimdi ben onları uyandırıp geleyim en iyisi..

RM: Heeyy !! Tae çabuk buraya gel ve sofraya otur.

V: Tamam Namjoon Hyung..

Herkes sofraya oturur ve Jungkook hala gözlerine inanamıyordur.. Sürekli Jin ve Jungkook aralarında konuşup gülüyorlardır. V'de onları izliyordur arada sırada o da birşeyler söyleyip gülüyordur. Size gelirsek siz hala uyuyorsunuzdur..

Üyeler kahvaltısını yapar ve hep beraber sofrayı toplarlar.. Daha sonra hazırlanıp Big Hit'e giderler. Normal'de Suga'nın da diğer üyeler ile beraber Big Hit'e gitmesi gerekiyordur ama üyeler Suga'yı uyandırmadan çıkarlar..

• (Sizi rahatsız etmek istemedikleri için sizi uyandırmamışlardır ve evden çıkmışlardır..)

Saat sabah 09.38 olmuştur. Suga sonunda uyanır ve uyandığında ilk işi sana bakmak olur. Sana 3-4 saniye bakar ve gülümser. Çünkü çok tatlı uyuyorsundur.. Suga duşa girmek için banyoya gider. Sende Suga duşa girdikten 5-10 dakika sonra uyanırsın ve Suga'yı etrafında göremeyince kalkıp etrafa bakarsın. Çünkü dün gece çok kötü görünüyordur ve kendine zarar vereceğini düşünürsün. Neden böyle şeyler düşündüğünü sende bilmiyorsundur ama yinede kalkıp etrafa bakmak istersin.. Tam odadan çıkacakken biri banyonun kapısını açar. Sende arkanı dönüp kapıya doğru bakarsın. Kapıyı açan Suga'dır ve vücudunun üst kısmı çıplaktır. Çıktığında ise elindeki havluyla saçını kuruluyordur. Sen Suga'yı görür görmez hemen kafanı çevirirsin ve gözlerini kapatırsın. Gözünü ellerinle kapatırken de küçük bir çığlık atarsın. Suga senin o halini görünce gülmeye başlar..

• Gülerek..

Suga: Ne yapıyorsun ?

Sen: S-suga Oppa üstün çıplakk..

Suga: Ne olmuş ?

Sen: Suga Oppa ben çıkayım en iyisi..

• Gözlerin kapalı bir şekilde, sağ sola dokunarak kapıyı bulmaya çalışırsın.. Tam kapıyı bulduğunu sanıp çıkacakken kafanı dolaba çarparsın. Ve yere düşersin..

Suga: İyi misin ?

• Suga yanına gelir ve yavaşça seni yerden kaldırır. İşte o zaman Suga'nın çıplak vücudu sana dokunur ve kalbin küt küt atmaya başlar. Hatta kalbinin sesini duymaması için Allah'a dua bile edersin.. Sonra Suga seni kendine çevirir ve yanlışlıkla gözlerini açarsın..

Suga: İyi misin ?

Sen: A-aa evet evet iyiyim. Peki Suga Oppa sen iyi misin ?

Suga: Sayende bu gece çok rahat uyudum, kendimi şuan çok iyi hissediyorum. Çok teşekkürler..

Sen: H-hı ? A-a önemli değil.. Suga Oppa en iyisi ben tekrar bir yerlere çarpadan odama gideyim..

Suga: Tamam..

Odadan gidersin ve Suga üstünü giyiniyordur. Odaya gider gitmez kendini yatağa bırakırsın..

Yatakta yatarken aklına Suga gelir ve çok mutlu olursun. Nasıl olurda 1 hafta içinde iyisiyle kötüsüyle bu kadar çok şey yaşamış olabilirsin ? Hala aklın almıyordur. Resmen bir gece Suga'yla uyumuşsundur hatta bunu düşünmen bile seni çok heyecanlandırıyordur. Sonra sen elini yüzünü yıkamak için lavaboya gidersin. Elini yüzünü yıkadıktan sonra dişlerini de fırçalarsın.. Sonra mutfağa kahvaltıyı hazırlamak için inersin. Mutfağa indiğinde Suga mutfaktadır ve kahvaltıyı hazırlamıştır..

Sen: Günaydın demeye fırsatım olmamıştı Suga Oppa günaydın..

Suga: Sana da günaydın.. Aç mısın ?

Sen: Evet çok açımm..

Suga: Hemen otur ve yemeğe başla..

Sen: Çok teşekkür ederim Suga Oppa..

Suga: Önemli değil hadi ye..

Sen: Tamam, sende ye afiyet olsun..

• İkinizde birbirinize bakıp küçük bir tebessüm edersiniz..

Kahvaltınız biter ve beraber sofrayı toplarsınız.. Daha sonra mutfaktan çıkıp salona gidersiniz. Salona geçip oturursunuz. Suga telefonundan saate bakar ve..

Suga: Benim Big Hit'e gitmem lazım (adın)..

Sen: H-ha tamam olur git..

Suga: Birşey olursa beni ara tamam mı ?

Sen: Şey tamam da duşa kabinini kullanabilir miyim Suga Oppa ?

Suga: Evi istediğin gibi kullanabilirsin, sonra görüşüz..

• Arkasından bağırarak..

Sen: Teşekkürleerr Suga Oppaa !!

Suga arabasına binip aceleyle gider ve sende banyodan kullanılmamış bir havlu alıp Suga'nın duşa kabininde duş alırsın. Duşunu aldıktan sonra odana gidersin ve Suga'nın sana verdiği siyah şort ve siyah tişörtü tekrar giyersin. Üzerini de giyindikten sonra salona inersin ve koltuğa uzanıp kumandayla televizyonu açarsın. Kanallara bakarsın ve en sevdiğin dizi başlamıştır..

Diziler ;
I Am Not A Robot ;

Hip - Hop Teacher ;

Witch's Court ;

• İstediğiniz diziyi seçebilirsiniz..🎥

🌼 I Am Not A Robot : Romantik Komedi

🌼 Hip - Hop Teacher : Gençlik

🌼 Witch's Court : Romantik - Hukuk

Diziyi izlemeye başlarsın..

• Aradan 50-55 dakika geçer..🎈

Sen diziyi izlemeye devam ederken kapı çalar. Kapıyı açmak için kalkarsın ve gidip kapıyı açarsın.. Kapıyı çalan Jimin'dir ve arkasında da BTS üyeleri vardır. Jimin sana tebessüm edip içeri girer. Üyeler çok yorulmuş görünüyorlardır.. Kapının önünde tüm üyelerin eve girmesini beklersin. Ve tüm üyeler yavaş yavaş içeri girer. V eve girer girmez kendini koltuğa bırakır ve iç çeker. Jungkook'da koltuğa oturur ve kafasını koltuğa yaslayıp, gözlerini kapatır. Jiminle J.Hope'de gidip mutfaktan su içer. Suga ve RM'de odalarına giderler..

Üyelerin hepsi çok yorulmuşlardır. Sen ise şaşırmış bir şekilde onları izliyorsundur çünkü ömrün hayatın boyunca ilk defa BTS üyelerini böyle görüyorsundur. Kimse tek kelime bile etmez. Sonunda tüm üyeler odasına gider.. Sen ise ne yapacağını bilemezsin. İçinden :" Acaba onlar için ne yapsam, çay falan mı hazırlasam, yorgunluklarına ne iyi gelir ki ?" gibi şeyler geçirirsin. Biraz düşündükten sonra karar verirsin. Üyelere birşeyler hazırlayıp teker teker üyelerin odalarını gezeceksindir ve hazırladığın şeyleri vereceksindir..

Hazırladıkların ;
(Korea) Ginseng çayı ;

Çubuğa dizilmiş meyveler ;

İstediğini hazırlayabilirsin..🍓

Üyelere götüreceğin yiyecekleri veya içecekleri hazırlarsın. Daha sonra ilk önce odası mutfağa yakın olan üyenin odasına gidersin burası Jimin'in odasıdır. Kapıyı tıklatırsın ve içeri girersin. İçeri girdiğinde Jimin çantasındaki eşyaları yerine yerleştiriyordur..

Sen: Jimin Oppa.. Özür dilerim rahatsız ettim ama bugün çok yorulduğunuzu fark ettim o yüzden bunları size hazırladım..

Jimin: Oooo !! Çok lezzetli görünüyorlaar.. Hangisi benim ?

Sen: Al Jimin Oppa, bu seninki..

Jimin: Çok teşekkürler afiyetle yiyeceğim..

Sen: Tamam o zaman ben diğer üyelerin yanına da gideyim..

Jimin: Tamam git, teşekkürler..

Sen: Önemli değil, afiyet olsuunn !!

Odadan çıkarsın ve Jimin hazırladığın yiyeceği ~ içeceği çok beğenmiş gibi duruyordu. Sende diğer üyelerin yanına gidersin sıradaki üye V'dir.. Kapıyı tıklatırsın ve içeri girersin. İçeri girdiğinde V yatağa uzanmış, boş boş tavana bakıyordur o sırada da müzik dinliyordur. Sen içeri girince kalkar ve oturur. Kulaklığı çıkarır..

Sen: V Oppa rahatsız ettim ama bugün çok çalıştığınız için size bunları hazırladım..

V: Hayır hayır rahatsız etmedin de çok güzel görünüyorlaar.. Yiyebilir miyim ?

Sen: H-hı tabiki yiyebilirsin, al bak bu seninki..

V: Çok teşekkürler..

Sen: Önemli değil, şey ben diğer üyelerin yanına da gideyim..

V: Tamam, tekrardan teşekkürler..

Sen: Önemli değil, afiyet olsuunn..

V'nin odasına da gittikten sonra sırada J.Hope'nin odası vardır. Kapıyı tıklarsın ve içeri girersin.. İçeri girdiğinde J.Hope Mic Drop şarkısıyla dans ediyordur.. Sen içeri girince hemen şarkıyı kapatır ve gülümseyerek sana bakar..

Sen: Şey Hoseok Oppa yemek ister misin ?

J.Hope: Hayır demek elde değil çok güzel görünüyorlaar..

Sen: Ben bugün çok yorulduğunuzu fark ettim o yüzden size bunları hazırladım..

J.Hope: Çok iyi yapmışsın. Peki hangisi benim ?

Sen: H-ha şu taraftaki senin Hoseok Oppa..

J.Hope: Afiyetle yiyeceğim, çok teşekkürler..

Sen: Önemli değil.. Asıl ben teşekkür ederim sırf hayranlarınız mutlu olsun diye yaptıklarınız için..

• Utanır ve elini ensesine götürüp ensesini okşar..

J.Hope: Önemli değil sizde bizi çok mutlu ediyorsunuz..

Sen: H-ha peki sen neden hala pratik yapıyorsun ?

J.Hope: Yorgunum ama uykum da yok. Ayrıca dans etmek tam yersin beni daha dinç tutuyor..

Sen: Tamam o zaman Hoseok Oppa sen dans etmeye devam et bende diğer üyelerin yanına gideyim..

J.Hope: H-ha tabiki git..

Sen: Tamam gidiyorum, afiyet olssuun !!

J.Hope'nin odasından çıkarsın ve diğer üyenin odasına gidersin.. Sırada Jin vardır. Odasının önüne gelip kapıyı tıklatırsın ve içeri girersin. İçeri girdiğinde Jin üzerine ceket giyiyordur..

Sen: Jin Oppa rahatsız ettim, özür dilerim.. De sen bir yere mi gidiyorsun ?

Jin: H-ha yok hayır sadece biraz üşüdüm o yüzden ceket giydim. Sen üşümüyor musun ?

Sen: Aslında hayır pek üşümüyorum..

• Jin elindekileri görür..

Jin: Bunları bana mı getirdin ?

Sen: Hepsini değil ama evet.. Yemek ister misin ?

Jin: Ah, evet olur bugün üyelerle beraber bayağı bir yedik ama ben hala açım..

Sen: Hmm.. Al o zaman bunlar senin.

Jin: Çok teşekkürler, afiyetle yiyeceğim..

Sen: Ah, tabiki.. Afiyet olsun.

Ve Jin'in odasından çıkarsın, sıradaki üyenin yanına gidersin. Sıradaki üye Suga'dır.. Kapıyı tıklatırsın ve içeri girersin. Girdiğinde odada RM'de vardır ve birlikte telefondan şarkıyı açmış, Cypher 4'ü söylüyorlardır.

Sen içeriye girersin ve RM şarkıyı kapatır..

Sen: A-aa merhaba Namjoon Oppaa..

RM: Merhaba, (adın).. O elindekiler ne ?

Sen: Şey bugün çok yorulduğunuzu fark ettim o yüzden hazırladım. Tüm üyelere verdim size de bunlar kaldı..

Suga: Hangisi benimki ?

Sen: H-hı ? S-seninki bu Suga Oppa..

Suga yiyeceği ~ içeceği alır ve tadına bakar..

Suga: Ooo !! Tadı çok güzel olmuş sen yapmıştın değil mi ?

Sen: H-hı evet ben yaptım. Cidden çok mu güzel olmuş ?

Suga: Evet, ellerine sağlık çok beğendim..

RM: Bende yemek istiyorum. Hangisi benim ki ?

Sen: Al Namjoon Oppa bu da seninki..

• RM'de tadına bakar ve Suga'ya bakarak..

RM: Hmm.. Evet cidden tadı çok güzell. Bunlardan başka var mı ?

Sen: Hayır maalesef yok sadece bu kadar yaptım..

Suga: Tamam sorun değil ama tadı çok güzel afiyetle yiyeceğiz..

RM: A-aa evet afiyetle yiyeceğiz..

Sen: O zaman ben artık gideyim, size afiyet olsun..

Suga ve RM: Teşekkürleer !!

Sen onlara dönüp hafiften gülersin ve odadan çıkarsın. Mutfağa inip elindeki tabağı bırakırsın.. Sonra odana çıkarsın gidince yatağa zıplarsın ve çantandan kulaklığını alıp müzik dinlemeye başlarsın..

Şarkılar ;
Blackpink - Boombayah ;

Sunmi - Gashina ;

Taeyeon - I

İstediğin şarkıyı seçebilirsin..🎧

Şarkı dinlemeye başlarsın. Aradan 20 dakika geçer. Sen hala şarkı dinliyorsundur.. Sonra bir anda bacakların üşümeye başlar. Soğuğun nereden geldiğini anlayamazsın ve kulaklığı çıkarıp odayı gezmeye başlarsın. Hala soğuğun nereden geldiğini bulamıyorsundur. "Belki de artık kış geldiği için dışarıdaki soğuk içeriye vurmuştur.." diye düşünürsün.. Ama bacakların çok üşüyordur yanında da kıyafet yoktur. Yatağının üzerindeki örtü de inceciktir. Örtüyle bacaklarını örtsen bile bacakların yine üşüyecektir. Sende soluğu Suga'nın odasının önünde alırsın. Suga'nın kapısını çalarsın ve içeri girersin. İçeri girdiğinde Suga yatağa uzanmış yatıyordur. Seni görünce kafasını kaldırır ve yavaşça pozisyonunu değiştirip oturur..

Sen: Suga Oppa senden birşey istesem olur mu ?

Suga: Olur, ne istiyorsun ?

Sen: Suga Oppa benim bacaklarım çok üşüyor. Bana eşofman tarzında bir kıyafet verir misin ?

O sırada bacaklarına bakar ve kalkıp dolabın yanına gidip dolaptan beyaz bir eşofman çıkarıp verir.

Suga: Al bunu giy, bu olur sanırım sana..

Sen: Çok teşekkürler, Suga Oppa..

• Sen arkanı döndüğünde sana seslenir..

Suga: (Adın) !!

Sen: Efendim, Suga Oppa..

Suga: Biraz konuşsak olur mu ?

Sen: Olur ama bacaklarım gerçekten çok üşüyor..

Suga: Sen buraya otur bacaklarını yorganla örteriz olmaz mı ?

Sen: H-ha evet olur, öylede olur..

Yatağa doğru yürürsün ve bağdaş kurup yatağa oturursun. Sonra Suga yorganla bacaklarını örter..

Sen: Teşekkürler..

Suga: Önemli değil..

Sen: Suga Oppa sen bana ne söyleyecektin ?

Suga derin bir iç çeker ve sana bakar..

Suga: Bak lütfen beni yanlış anlama.. Nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum ama galiba ben senden hoşlanıyorum. Sürekli seni düşünüyorum ve senin için endişeleniyorum..

• Sen sadece Suga'ya bakarsın ve ne söyleyeceğini bilemezsin o yüzden susarsın..

Suga: (Adın) benimle çıkar mısın ?

• Suga bu cümleyi söyledikten sonra sen çok mutlu olursun. Resmen idolün sana çıkma teklifi ediyordur..

Sen: Oh.. Suga Oppa galiba bende senden hoşlanıyorum, bende sürekli seni düşünüyorum..

Suga, sen böyle söyleyince sana doğru yaklaşır ve sana sarılır.. Birbirinize sımsıkı sarılırsınız. Doğal olarak ağlamaya başlarsın. Suga bunu görünce baş parmaklarıyla göz yaşlarını siler ve..

Suga: Ah, ağlama..

• Ağlarken bir yandanda gülersin..

Sen: Suga Oppa şuan ne kadar mutluyum biliyor musun ? Çok teşekkür ederim..

Suga sana tekrar sarılır ve "Önemli değil." der.. Sonra ayrılırsınız ve seni yanağından öper. Sende onu öpersin..

Sen: Artık biz sevgili miyiz ?

Suga: Evet, sevgiliyiz.. Peki şimdi ne yapalım aşkım ?

Sen: Aşkım artık uyuyalım saat çok geç olduu..

Suga: Ama beraber yatacaz değil mi ?

Sen: H-hı ? Ah, aslında bilmiyorum..

Suga sana sarılır ve kendini geriye doğru çeker ve ikinizde yatarsın..

Suga: Ama aşkım ben seninle uyumak istiyorum..

Sen: Ya aşkımm kıyamamm.. Tamam beraber uyuyalım..😅

Suga yorganla üzerinizi örter ve bacaklarını bacaklarının arasına alır..

Suga: Aşkım şimdi bacakların üşüyor mu ?

Sen: Hayır aşkım sayende artık üşümüyor..

Sonra Suga kafasını göğsüne yaslar ve uyumaya başlarsınız..

🌻...... Devam edecek lütfen okumayı bırakmayın ......🌻

Evet arkadaşlar artık Suga'yla çıkıyorsunuz.. Öpmek falan yazıyorum ama tövbe tövbe başka türlü de anlatamam ki beni affedin asdfgskdaswpls neyse dediğim gibi bir diğer bölümü bekleyin ileri de inşallah daha güzel bölümler yazıcam bugünlükte bu kadardı. Hepinizi seviyorum herşey için de çok teşekkürler. Lütfen oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayın..✨

• 좋은 저녁..🌠


Continue Reading

You'll Also Like

103K 6.5K 36
Malfoy ve Black iki ezeli rakip ve birbirlerinden nefret eden iki küçük çocuktur. Black'in 4. Sınıfta Harry'nin yerine arayıcı olmasından sonra Malfo...
12.2M 589K 87
18 yaşında genç bir kızın yolu çıkmaz bir sokakta hiç kesişmemesi gereken bir adamla kesişti. Adam hayata ve mavi renge küskündü. Genç kızla beraber...
159K 16.8K 53
Jungkook, erzağının bitmesiyle kendine yiyecek birşeyler ararken, Taehyung'un liderlik yaptığı bir küçük bir şehirle karşılaşır. Jungkook, açlığını d...
15.6K 1.6K 38
Jisung,yanlış zamana denk gelen kızgınlığı yüzünden Lee Minho ile birlikte oldu. Omegaverse & MinSung ✪✪✪