°Suga İle Hayal Et - 10°

570 22 16
                                    

Film izlerken uyuya kalmışsındır. Ve uyuduğun için bilinçsiz bir halde kafanı Suga'nın omzuna koymuştur.. Film bittiği zaman Suga yavaşça seni koltuğa yatırır ve üşümemen için seni odandan aldığı pembiş bir örtüyle örter. Sonra deri ceketini alıp kapıya doğru yürür ve sessiz bir şekilde kapıyı kapatıp dışarı çıkar. Sen ise hala uyuyorsundur. Hiçbirşeyin farkında olmadan sadece koltukta uzanmış uyuyorsundur.

Herşey bir rüyaymış gibi yaşayıp gidiyorsun ve Suga sayesinde üzgün olduğun zamanlar bile aklına Suga'nın o ponçik yüzünü getirip tüm üzüntülerini yok edebiliyorsun. Hayat bundan sonra senin için iyi olacak mı ? Yakında öğreneceksin, sadece iyice düşünüp doğru karalar vermen yeterli.. Sen mışıl mışıl uyurken masanın üzerine koyduğun telefonun çalmaya başlamışdır. Telefonun sessizde olmadığı için zil sesi son ses çalmaktadır. Her ne kadar derin bir uykuya dalmış bile olsan zil sesi seni sonunda uyandırır.. Uyandığında telefon artık çalmıyordur ve uyanır uyanmaz ilk önce aklına Suga gelir.

Etrafına bakarsın fakat Suga evde değildir ve sende koltukta uzanmış yatıyorsundur. "Acaba neden uyuya kalmışım, Suga Oppa'yla beraber film izlememiş miydik biz, neden Suga Oppa burada değil ve ben uyuyordum ?" gibisinden bir sürü soru işareti dönüp duruyordur aklında. Düşünüyorsundur fakat aklına bir cevap gelmiyordur. Sende Suga'yı aramaya karar verirsin ve masanın üzerinden telefonu alıp, telefonu açarsın. Açar açmaz Aylin'den gelen 13 cevapsız aramayı görürsün. Endişelenirsin ve Suga'yı değil Aylin'i ararsın..

• Aylin'i ararsın, çalmaya başlar ve açar..📲

Sen: Alo ? Kankaa ne oldu iyi misiinn ??

Aylin: Kanka iyiyim sen iyi misin, neden telefonu açmıyorsun ya ne kadar endişelendim biliyor musun birde gelmişsin bana:' İyi misin kanka ?' diyorsun kanka kafayı mı yedin senn ??

Sen: Ya yok kanka ben uyuya kalmışım o yüzden aramalarına cevap veremedim zaten duymadım da, ayrıca neden gece yarısı 13 kere arayıp açmadığım için bana kızıyorsunn ??

Aylin: Kanka tek uyuyan sen değilsin ki bana attığın mesajı bugün yatmadan önce gördüm ve çok garip bir şekilde yazmıştın bende içimden:' Kesin yine birşey olduu !' diye geçirip durdum uyuyamadım zaten o zamandan beri de seni arıyorumm !!

Sen: K-kanka şu 1 dakika ben sana mesaj atmadım ki ne mesajı ?

Aylin: Kanka hayır atmışsın hatta 3 gün önce gece yarısı atmışsı mesajı, nasıl mesaj atmadın ?

Sen: Ha kanka o muu ?? 😅

Aylin: He kanka o yaa sinir etme beni ne oldu çabuk anlatt, kötü birşey olmamıştır umarım..

Sen: Yok kanka ya o zaman uykusuzlukta geberiyordum, belki daha uyumamışsındır diye attım mesajı Allah'a şükürler olsun ki iyiyim..

Aylin: Kanka ya Allah senin belanı vermesin eğer sabah okula geç kalırsam senden bunun acısını çok pis çıkaracam haberin olaa !!

Sen: Ya kanka benim ne suçum var ? Aaa doğru sen bugün benim için çok endişelenmiştin değil mii ?? Kıyamam benim tatlı ponçiğiimm..😍

Aylin: Kanka yalan atma hiçte endişelenmedim bir kere.. Her neyse eee gelişmeler var mı, varsa dökül bakalım..😄

Sen: Kanka evettt varrr !!

Sen: Kanka evettt varrr !!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Good Luck °Suga İle Hayal Et°Where stories live. Discover now