You & I [ Sequel to LWR ]

By Onedtales

38.4K 1.2K 482

Copyright © Onedtales 2014. All rights reserved. You & I är uppföljaren till Love Will Remember. Genom... More

You & I [ Sequel to LWR ]
Kapitel 1
Kapitel 2
Kapitel 3
Kapitel 4
Kapitel 5
Kapitel 6
Kapitel 7
Kapitel 8
Kapitel 9
Kapitel 11 Part 1
Kapitel 11 Part 2
Kapitel 12
Kapitel 13
Kapitel 14
Kapitel 15
Kapitel 16
Kapitel 17
Kapitel 18
Kapitel 19
Kapitel 20
Kapitel 21 Part 1
Kapitel 21 Part 2
Kapitel 22
Kapitel 23
Kapitel 24
Kapitel 25
Kapitel 26
Kapitel 27
Kapitel 28
Kapitel 29
Kapitel 30
Kapitel 31
Kapitel 32
Kapitel 33
Kapitel 34
Kapitel 35
Tack för mig
Kapitel 36
Kapitel 37
Kapitel 38
Kapitel 39
Kapitel 40
Kapitel 41
Kapitel 42
Kapitel 43
Kapitel 44
Kapitel 45
Kapitel 46 Part 1
Kapitel 46 Part 2
I'm so sorry
Kapitel 47
Kapitel 48
Kapitel 49
Kapitel 50
Kapitel 51
Kapitel 52
Kapitel 53
Kapitel 54
Kapitel 55
Kapitel 56
Kapitel 57
Kapitel 58
Kapitel 59 Part 1
Kapitel 59 Part 2
Kapitel 60
Epilog
Authors Note
VI har vunnit en 2016 Watty Award!!
BONUS KAPITEL 1
BONUS KAPITEL 2
BONUS KAPITEL 3
BONUS KAPITEL 4
BONUS KAPITEL 5

Kapitel 10

816 20 0
By Onedtales

Efter att ha tillbringat den första dagen på stranden, gått ut och ätit på kvällen och sedan suttit hos Ashley och Daniel tills långt ut på natten så hade resten av semestern bara flugit iväg. Vi hade hunnit varit ute och kollat runt i stan, varit på romantiska middagar bara jag och Ali, varit med Daniel och Ashley, varit nere på stranden och sedan varit ute med en båt och badat med delfinerna. Även om jag saknade Zac otroligt mycket så skulle jag gärna ha stannat kvar ett tag till, bara få tillbringa tid med Ali och vi två kunde få vara oss. Leva ”farligt” och inte behöva tänka på någon mer än oss.

 Min mamma och pappa hade njutit av veckan som dem haft med Zac och det var väldigt lugnande att höra, pappa hade visat Zac runt hemma och mamma hade för mesta dels inte sett Zac då pappa haft om honom hela dagarna. På något sätt så sade det mig att min käre fader saknade att ha en liten plutt hemma.

  Jag och Ali hade hjälpts åt att packa upp, städat och tvättat runt omkring hemma. Lagat middag åt mina föräldrar som tack för hjälpen med vår son och efter det så återstod egentligen bara packningen för mig. Det smärtade smått att behöva lämna Alice ensam med Zac medans jag åkte jorden runt för en promote turné. Jag ville stanna kvar här hemma, ta hand om min fru och son men ändå så ville jag vara ute med killarna och göra det som jag älskar. 

 Jag ryckte lätt till då Ali’s armar slingrade sig runt min midja och hennes läppar lätt pressade sig emot min nakna axel, jag strök handen över hennes arm medan jag log svagt.

” När åker du..?” viskade hon tyst.

 Jag lossade lätt hennes grepp, höll kvar om hennes handled och vände mig om emot henne innan jag drog in henne i famnen. Jag pressade lätt läpparna emot hennes hjässa.

” I natt.. Vi har en intervju i morgon vid nio i Chicago..” mumlade jag lätt emot hennes hjässa.

” Okej..”

  Jag kollade ner på henne och vände hennes ansikte emot mitt, log försiktigt innan jag lätt kysste hennes läppar. Att vara ifrån henne skulle bli svårt, det var det alltid, men det skulle bli svårare nu då hon inte kunde följa med. Ingen av oss ville att Zac skulle växa upp i en turnébuss eller på hotell världen över, så att dem två stannade kvar här hemma var det bästa. Jag skulle sakna hennes läppar emot mina, hennes skratt, hennes ögon och hela henne. Att han henne bredvid mig om natten och få vara med henne hela dagarna.

” Jag vill inte att du åker..” viskade hon hest och väckte mig ifrån ”transen”.

 Jag kollade ner på henne igen och svalde hårt innan jag lätt gnuggade näsan emot hennes.

” Inte jag heller men..” började jag men hon la ett finger emot mina läppar.

” Men det är ditt jobb, du älskar att stå på scen, sjunga för miljontals människor och allt det där. Jag vet..” suckade hon lätt.

” Du älskar det också, men du stannar istället hemma för att ta hand om vår son. Jag skulle också kunna göra det.”

 Hon ryckte lätt på axlarna och vred sig lätt ur mitt grepp innan hon gick emot sängen och satte sig ner på sängkanten.

” Jag älskar att få sjunga ut, skriva låter och stå på scen. Ja, utan dig och killarna, Paul och alla andra så hade jag inte kunnat göra det, men vi har en son som inte ens är ett år, Liam. Jag vill inte lämna honom hos dina föräldrar bara för att jag ska kunna få göra det jag älskar. Jag stannar hemma här, kan eventuellt ta med mig Zac in till studion och försöka spela in något nytt medans du är borta. ” Hon tog ett djupt andetag och suckade lågt. ” Jag behöver inte stå på scen för att ett lyckorus, vår son ger mig det lyckoruset varje dag. Så,  jag är glad att du inte ger upp det du älskar bara på grund av Zac eller mig. Vi kommer att finnas här när du kommer tillbaka, vi kommer att stötta dig vid konserter och annat. ” 

 Ett leende spred sig över mina läppar innan jag gick fram till henne, la händerna på hennes kinder och pressade läpparna hårt emot hennes.

” Det här är precis varför jag gifte mig med dig. Du är helt fantastisk..” viskade jag mjukt och lutade pannan emot hennes.

” Jag älskar dig..”

” Och jag älskar dig, Ali..”

 Jag kysste lätt hennes läppar igen innan jag rätade på mig och gick in i badrummet för att borsta tänderna för kvällen. Jag drog sakta handen genom håret medan jag borstade tänderna och sneglade ut på Ali som drog av sig tröjan, jag log mjukt och granskade hennes fantastiska kropp. Jag spottade ut löddret ifrån tandkrämen, sköljde munnen och ställde tillbaka tandborsten i tandglaset innan jag smög upp bakom henne. Jag slog armarna runt hennes överkropp och hon ryckte lätt till i mitt grepp, ett svagt skratt lämnade min strupe och jag placerade en lätt kyss i hennes nacke.

” Vad sägs om en oförglömlig natt..?” viskade jag mjukt medan jag flyttade läpparna upp över hennes hals.

 Hon skrattade lätt till och vände sig om i mitt grepp innan hon fållade armarna runt min nacke, kollade mig djupt i ögonen innan hon lätt pressade sina läppar emot mina.

 Försiktigt drog jag på mig de ljusa jeansen och den svarta hoddien medan jag hade granskade Ali som låg ihopkrupen i sängen och sov. Jag suckade tyst till vid tanken om jag skulle lämna henne och Zac men vände sedan blicken ut genom fönstret, det var bäcksvart. Inte så konstigt då det var början av oktober och det blev mörkare för varje dag som gick. Jag drog sakta handen genom håret innan jag lyfte upp bagen ifrån golvet, vände blicken emot Ali igen. Försiktigt gick jag fram till sängen, lutade mig ner och kysste lätt hennes panna.

” Jag älskar dig till månen och tillbaka. ” viskade jag lågt.

 Jag rätade lätt på mig och granskade hennes ögonlock som lätt fladdrade till innan hon trött öppnade sina blåa ögon och kollade upp på mig.

” Ska du.. åka.?” viskade hon hest och gäspade.

 Jag nickade svagt till och hon satte sig snabbt upp, ställde sig på knä i sängen och lade armarna runt min hals och kramade om mig. Jag la händerna på hennes rygg och pressade hennes kropp lätt emot min innan jag kysste hennes axel mjukt, begravde ansiktet i hennes hår och drog in hennes underbara doft. Jag tog sedan tag om hennes lår och lyfte upp henne, hennes ben slingrade sig runt min midja och jag bar ut henne ur rummet. Jag bar försiktigt ner henne för trappan innan jag stannade upp i hallen och satte ner henne på golvet. Jag ställde ner bagen, drog på mig skinnjackan innan jag vände mig emot henne medan jag granskade hennes blanka ögon.

” Älskade du..” viskade jag mjukt och drog in henne i famnen igen.

 Jag höll henne hårt emot henne, drog handen genom hennes ljusbruna hår och kysste hennes hjässa mjukt.

” Jag vill bara inte att du åker..” viskade hon lågt.

” Jag lovar att jag hör av mig varje dag, vi kan prata via Facetime och jag kommer snart hem igen.” 

 Jag lutade mig lätt tillbaka och log svagt emot henne, hon besvarade lätt mitt leende innan jag la händerna på hennes kinder och hårt kysste hennes läppar. Våra läppar pressade sig mjukt emot varandras en bra stund innan jag avslutade kyssen innan jag tog upp bagen.

” Jag älskar dig, Ali. Till månen och tillbaka.”

” Jag älskar dig, Liam. Till mitt hjärta slutar slå. ”

 Jag log svagt och låste upp ytterdörren, öppnade den och klev ut i den kalla nattluften. Jag kollade bak på henne och log mjukt innan jag började gå ner emot bilen.

”Liam!”

 Jag vände mig snabbt om och kollade på Ali som kom springandes efter mig, jag släppte snabbt väskan och fångade upp henne i famnen. Hon slingrade sina ben runt min midja medan hennes händer vilade på mina kinder och hennes läppar pressade sig hårt emot mina. Jag placerade händerna på hennes svank och besvarade mjukt kyssen innan jag kollade henne djupt i ögonen.

” Jag hör av mig när vi kommit fram, okej?” sade jag mjukt och släppte ner henne.

” Gör det..” sade hon mjukt och la armarna runt sig själv medan jag tog upp bagen igen.

 Jag log svagt emot henne medan jag gick ner till bilen, kastade över bagen på passagerarsidan och kollade sedan upp på henne igen. Jag tog ett djupt andetag innan jag satte mig i bilen, slog igen dörren, tog på mig bältet och sedan vred om nyckeln. Jag backade sedan ut från uppfarten innan jag kollade upp på Ali som stod uppe på trappan, jag log svagt emot henne och vinkade lite lätt innan jag la i första växeln och körde därifrån. Jag granskade henne i backspegeln så länge jag kunde innan jag suckade uppgivet, jag höll hårdare om ratten medan jag fokuserade på vägen framför mig, för att inte vända om och åka tillbaka hem igen.

 ” Ey! Kasta över en muffin!”

Jag kollade över på Niall som satt med benen över fåtöljensarmstöd och höll upp händerna i luften, jag skrattade lätt till innan jag tog upp en chokladmuffins ifrån bordet och kastade den till honom.

” Touchdown!” skrek han då han fångade den innan han tog ett stort bett.

Skakandes på huvudet tog jag upp mobilen ur bakfickan och sjönk tillbaka ner på rygg i soffan igen, jag låste upp den vita iphonen och klickade in mig på instagram. Jag bläddrade igenom de nya händelserna och suckade lite lätt då jag inte hitta något intressant. Jag skulle precis klicka på mittenknappen då jag såg Ali’s namn på skärmen och scrollade ner lite till, för att få syn på en bild på henne och Zac. Ett leende spred sig lätt över mina läppar innan jag gillade bilden, klickade på mittenknappen och gick sedan in på meddelanden för att skriva ett sms till Ali.

” Är på hotellet nu. Ska väl vara här i någon timme innan vi blir upphämtade för att åka till intervjun. Ser inte så himla mycket fram emot det då jag helst bara vill sova då Niall höll mig vaken hela flygresan med sitt chipsätande. Men, jag hoppas att du och Zac har det bra även om det bara är några timmar sedan jag såg er sist. Kom ihåg att jag älskar dig till månen och tillbaka, tills mitt hjärta slutar slå och tills döden skiljer oss åt. xx ”

Jag skickade iväg smset och la ner mobilen på bröstkorgen, la armen över ögonen och suckade lätt. Jag försökte sedan slappna av så mycket som möjligt men Niall började gå runt i rummet och peta på saker vilket vart lite irriterande. Jag suckade till igen, satte mig upp och sträckte mig efter en muffins, tog bort pappret och tog ett bett medan jag granskade den blonda pojken som sjönk ner i fåtöljen igen och korsade armarna över bröstkorgen.

” Jag vill göra något..” mumlade han och sneglade över på mig.

 Jag skrattade lätt till, åt upp det sista av muffinsen och lutade mig tillbaka i soffan.

” Som?” frågade jag och höjde lätt ögonbrynet.

” Spela fotboll.”

 Jag skrattade lätt till och skakade lätt på huvudet innan jag drog handen genom håret, jag sneglade sedan ut i hallen där dörren lätt klickade till och in kom snart Zayn, Harry och Louis. Med en fotboll.

” Ska ni med ut och spela? Det finns en gräsplätt lite längre bort” sade Harry och kastade lätt upp bollen i luften och fångad den igen.

” Ja!” svarade Niall snabbt och skuttade ur fåtöljen.

” Liam? Ska du med?” frågade Louis försiktigt.

 Jag suckade lätt och nickade sedan till, jag ställde mig upp och kollade på dem.

” Kom igen, låt oss gå. ” sade jag och log svagt.

 Vi lämnade snart hotellet och gick bort till gräsplätten med några av vakter bara i fall vi skulle bli upptäckta av fansen.

--------------

Kommer nog inte komma något mer kapitel på ett tag men vi får se :) Men som en hjälp på traven :

              5 vote:s för nästa kapitel ! ^^

Continue Reading

You'll Also Like

Kyss mig bara By C.

Teen Fiction

398K 2.9K 76
Tjejen som mist varje hopp om kärleken möter killen som väcker hatkärleken hos henne. Han är största douchbagen men visar henne att förstå gången är...
750K 11.4K 88
17-åriga Kaylie Garcia och hennes mamma har i hela deras liv bott i Sverige. Kaylies pappa är med i militären och hon har inte träffat honom på över...
1.1M 16.8K 113
"Det var ett enkelt spel tills du ändrade spelreglerna. Du fick mig att älska att hata dig tills du ändrade det med. Jag föll för dig Lucas. Du kan ä...
530 43 17
Problem på problem. Lösning på lösning. Del 2 på Dantes lillasyrra. Kommer Lovisa och Noel försöka igen? Kommer dom orka? Ska inte spoila något så l...