Iubindu-le imperfecțiunile.

By _andreeacristina_

74.7K 3.6K 549

Ea : "Doamna ce nu știe a aștepta " Katherine Rose Knight este luată prin surprindere la o luna după începer... More

Inceputul
Capitolul 3.
Capitolul 4.
Capitolul 5
Capitolul 6. - Perspectiva lui Stephen. Partea 1.
Capitolul 7. Perspectiva lui Stephen. Partea a doua .
NON CAPITOL-ANUNT
NON CAPITOL 2 -> ANUNT
Capitolul 8
Capitolul 9
NON CAPITOL -Q&A
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12.
Capitolul 13
ANUNT IMPORTANT
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
ANUNT - CARTE NOUA
Capitolul 21.
Capitolul 22
Capitolul 23
Capitolul 24- Perspectiva lui Mariano
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 27-Mici confesiuni
Capitolul 28
Capitolul 29
Capitolul 30
Capitolul 31
Capitolul 32
Capitolul 33
Capitolul 34
Capitolul 35
Capitolul 36
Capitolul 37
Capitolul 38
Capitolul 39

Capitolul 2.

4.1K 199 22
By _andreeacristina_

Ora a trecut chinuitor de greu știind ca cei 5 au privirile ațintite pe mine . I-am dat un mesaj Emmei spunându-i ca ne vedem la locul nostru din parcul liceului la pauza și mi-a dat teribila veste ca trebuie sa ne prezentam in amfiteatru deoarece directorul are ceva sa ne anunțe . De ce nu putea și el sa anunțe audio?
Am fost salvata de clopoțel și ironic , m-am ridicat in același timp cu cei 5. Mi-am dat ochii peste cap și am trecut printre ei ajungând prima la usa ,unde Emma ma aștepta cu un pahar de cafea mare . Doamne , cât o ador pe fata asta .

Ne-am dus împreuna in amfiteatru , facandu-ne loc mai greu printre toții acei elevi care blocau drumul. Am găsit 2 locuri libere undeva in fata , mai exact in rândul 5 și am așteptat cuminți sa își facă apariția directorul .

- Și cum sunt colegii tai cei noi ? ma întreabă Emma chicotind , fiind convinsă deja ca nu ii suport .

- Niște aroganți , care cred ca li se cuvine totul . am spus dându-mi ochii peste cap și mai luând o gura din cafeaua din mana mea .

- Doar pentru ca ți-am blocat intrarea , nu înseamnă ca sunt arogant . s-a auzit o voce din spatele meu , si nu a fost nevoie sa ma întorc pentru a afla cine este . Din tot amfiteatrul , fix aici s-au găsit sa se pună ?

Am ales sa le ignor sușotelile din spatele meu , și mi-am concentrat atenția spre scena , unde directorul s-a gândit sa își facă apariția .
Nu știu dacă șocul vederii lui Carter alături de director a fost mai mare sau faptul ca cei din spatele meu au zis 'Ce cauta șefu' aici?' . Am simțit cum pur și simplu îmi pica cerul in cap iar Emma era la fel de surprinsă ca și mine .

- V-am chemat astăzi aici pentru a va anunța ca ma retrag , datorită vârstei pe care o am . Nu va las de izbeliște , așa ca vi l-am adus pe domnul Carter Winchester in locul meu , știu ca voiați pe cineva mai tânăr , deschis la orice ideea , dar nu puteți spune ca nu v-am făcut toate poftele . Va doresc sa aveti un an școlar bun , sa faceți acest liceu mândru ca va are , iar celor din clasa a12- a le doresc mult succes la examenele finale și sa ajungeți la ce facultăți va doriți . Atât am avut de spus . Va doresc tot binele din lume ! a încheiat domnul Grayson discursul cu lacrimi in ochi. Mi-a plăcut ca director , organizam ce voiam noi și nu ne interzicea mai nimic . Eram intr-o stare de oarecare tristete, amintindu-mi de ceea ce făcuse omul din fata noastră , asta pana când am auzit un glas ușor răgușit care încerca sa tina un discurs. Carter Winchester , fostul meu 'sef' , persoana care ma proteja de orice , care m-a avertizat de la bun început in ce ma bag , care mi-a acceptat decizia de a ma retrage , sta acum in fata mea in calitate de director .

- Buna dragi elevi. Știu ca poate sunteți confuzi acum dar domnul Grayson a decis ca vrea sa își crească nepoții așa cum v-a crescut și pe voi in acest liceu . Nu o sa fiu un director pisălog pentru ca nu îmi sta in fire , dacă aveti idei referitoare la baluri sau orice alte activități , va rog sa veniți la mine și vom vedea ce vom face . Se apropie balul de toamna și prin acest intermediu o rog pe organizatoarea liceului , Katherine Knight , sa îmi prezinte in decursul următoarelor zile ideea pe care o are . Mulțumesc .

Nu știu dacă sa ii arunc cu ceva in cap , deoarece mi-a spus numele și toata lumea se uita la mine ca la mașini străine , sau sa ma bucur ca se afla aici . Mi-a lipsit , dar pur și simplu am încercat sa ii indepartez pe toți după ce ei au plecat alături de Sin si ne-au lăsat așa . Știu ca si Carter a făcut o pauza , dar vazandu-l aici .. pur și simplu nu îmi pot imagina asta .
M-am ridicat printre primii elevi alături de Emma , căreia ii spusesem in mare povestea , și ii mulțumesc ca nu a insistat cu vreo întrebare . Cei cinci magnifici se uitau la mine la fel ca restul elevilor , dar am ales sa ii ignor și de aceasta data și am ieșit din amfiteatru ducându-ma direct la dulap.

- Era acel Carter de care mi-ai povestit ? ma întreabă Emma cu o voce mică in momentul in care am ajuns in fata dulapurilor .

- Chiar el Emma . am spus oftând , luandu-mi caietul și manualul pentru Științe . Uram ca nu aveam decât 3 ore alături de ea .

- Crezi ca arogantii sunt noua lui echipa?

- Chiar nu știu. Rămâne de văzut . Ne vedem la pauza mare Emma , am nevoie sa îmi pun gândurile in ordine .

- Bine, îmi dau mesaj dacă ai nevoie . a spus blonda din fata mea , îmbrățișându-ma scurt.

Am plecat agale spre laboratorul de științe de la etajul al doilea al liceului , încercând sa nu fiu atenta la sușotelile celorlalți despre mine și am ajuns intr-un final in laborator . Mi-am ocupat locul la bancul de lucru de la geam, punându-ma pe scaunul din mijloc și bucurându-ma ca stau singura , pentru ca nu mulți au ales acest curs ; eu il găseam interesant . Mi-am scos micul penar cu cele necesare și am așteptat sa treacă și ultimele minute de pauza și sa vina profesoara . Îmi butonam telefonul linistita și prinsă in gândurile mele, pana când am auzit ceva trântit pe banc, facandu-ma sa tresar speriata. Mi-am ridicat privirea și am dat de 2 dintre arogantii găștii Fashion Week.

- Voi ce naiba mai vreți? i-am întrebat ușor iritată de atitudinea lor .

- Pai, după cum vezi, dar probabil nu ai văzut , ca erai prea ocupată cu telefonul ăla , bancul din spatele tău e ocupat de prietenii noștri iar singurele locuri libere sunt lângă tine . spuse săteanul din fata mea cu un zâmbet tâmp pe fata .

Mi-am întors privirea in spate și într-adevăr , banca era ocupată de ceilalți 3 din gasca , tatuatul aruncându-mi săgeți din priviri , cel cu dread uri uitându-se amuzat de situație iar brunetul pur și simplu având o privire care ma făcea sa cred ca ii pare rau de prietenii lui. M-am resemnat mutându-ma in stânga , nevrând sa stau între cei doi mainutoi timp de 50 de minute .

- Ii cunosti pe Carter ? ma întreabă blondul de lângă mine care își dădea cu mana in par din 5 in 5 secunde .

Am vrut sa ii răspund dar am fost salvata de profesoara care a intrat in clasa și ne-a anunțat ca vom avea activitate pe echipe, care va dura 3 ore pentru a termina proiectul , și ca vom lucra pe bănci , așa cum eram așezati . In prima faza ne-a dat 3 foi cu sarcinile pe care aveam sa le îndeplinim . Sistemul solar ; trebuia sa facem o macheta , sa scriem despre fiecare planeta și sa scriem despre zeii romani , ale căror nume erau inspirate de la planete .

- Facem schimb de echipe . o voce groasa s-a auzit din spatele meu , și m-am întors pe jumătate , ridicând o sprânceană in semn de întrebare .

- Dar poate eu nu vreau sa fac schimb de echipa cu voi. am spus pe un ton rece , păstrând contactul vizual cu tipul tatuat , care ma intriga atât de mult .

- Ceea ce vrea sa spună defapt prietenul meu idiot , e ca vrem sa facem echipa cu tine, pentru ca am vrea sa discutam unele lucruri . Dar el e prea nesimțit sa spună intr-un mod dragut. a spus brunetul , fapt ce l-a făcut pe tatuat sa își dea ochii peste cap. Nu știu ce legătura este între cei doi, dar este singurul in fata căruia nu comentează .

Am acceptat învinsă propunerea lor , nu aveam chef sa fac o scena in fata clasei , mai ales ca aveam o profesoara mai sărită de pe fix , și am trecut pe locul din mijloc , încercând sa ma concentrez pe ce aveam de făcut . La pictat nu eram buna , asta e clar , așa ca am ales sa scriu despre zeii romani .

- Bun, deci tu brunetule faci macheta iar tu arogantule vei scrie despre fiecare planeta . m-am trezit spunând încă cu nasul printre foi.

- De ce lui i-ai spus 'brunetule' și pe mine m-ai numit arogant ?

- Pentru ca asta ești . am spus evitându-i privirea .

Au oftat amândoi și i-am simțit așezându-se pe scaune mai bine și luând foile date de mine . Am simțit o mana peste a mea și am ridicat instantaneu privirea . Tipul brunet al cărui nume încă nu îl aflasem încă se uita cu o privire calma la mine dar tot odată îngrijorată . Ma uitam la el întrebătoare , pana când a deschis gura și a spus ceea ce îmi va alunga toată liniștea.

- Sin a revenit in branșă.

Continue Reading

You'll Also Like

17.5K 1.3K 35
Whisky și sex, fără nimic în plus. Fac ce vreau, de la început și până la final, întotdeauna. Nimeni nu-mi poate sta în cale, cu atât mai puțin șate...
27.7K 4.7K 180
Daca ati citit celelalte trei carti, sunt sigura ca v-ati intrebat ce s-a intamplat cu Edmond, fiul nedorit al Anei cu faimosul Cris Reyn care, asa c...
14.2K 2.3K 16
În umbra unui trecut tulburător, Evelyn Martinez se întoarce în orașul care i-a marcat destinul. Aici, îl întâlnește pe Kai Martin, un străin misteri...
216K 7.4K 42
De la o simplă adolescentă de liceu, care iubea muzica și ieșirile cu prietenii, Stormy Manson, ajunge să fie iubită de un băiat aflat total în antit...