Ahh...dragul de tine !

By NikkiHug

8.6K 241 45

Nick este un baiat de 17 ani mereu pozitiv si dragut . .. Acesta se indragosteste doar de persoane nepotrivit... More

2) Prima zi ...
3)WTF !Ce e cu el? ...
4)Dezvaluire
5) OMFG! Daca murea !?
6) ...TE URASC DAVID RACE !
capitolul 7
gay

1)Prezentarea

1.8K 43 8
By NikkiHug

Eu sunt Nick  ! Am 17 ani si in prezent stau in Arizona .Mereu caut partea buna in orice si oricine....A da ....si ..sunt gay !

El e Deniz , are 18 ani , este rusinos si da importanta  lucrurilor marunte dar totodata este vesel si glumet . Este cel mai bun prieten din clasa pregatitoare cand imi spusese ca ii plac baietii mai mult ca fetele ..deci da e gay .


 Adam , 18 ani si este cel mai popular baiat din liceu, face mma si participa la curse ilegale .

Erik , are 18 ani , este varul lui Adam, participa amandoi la curse ilegale  ..dar in schimb el este model pentru tatal sau.

Mark , cel mai frumos baiat din liceu , prieten bun cu Erik .E o persoana dulce , grijulie si glumeata ..din cate am vazut si am auzit .


Ea e Zoe , sora mea si cea mai importata persoana pentru mine . Are 15 ani si este o fire foarte agitata si glumeata . .

Ea e Izzy . Cea mai buna prietenia a mea . Are 17 ani si este mega draguta si incapatanata.

Ea este Vanessa (sau Vanne cum ii spunem noi)are 18 ani si e  cea care dramatizeaza mereu . Este o buna ascultatoare , da sfaturi bune si este o nebuna cu acte , ma cunosc cu ea de 3 ani si mereu ma ajutat la prostii .

Ea e Jesika (sau Jess) are 16 ani si este o fire timida si adorabila . Este iubita lui Vanne si cea mai buna prietena a lui Zoe .

David , are 18 ,"artistul liceului" cum ii zic toti . Canta la chitara si este mega dragut .





Sper ca va plac personajele ! :))) Pe parcurs vor aparea tot mai multe . Imi cer de pe acum scuze pentru greselile gramaticale .

Continue Reading

You'll Also Like

16.4K 1.4K 25
-taetae, când clestem mali te măriți cu mine? -dacă vei fi la fel de dlăguț sigull -plomiți pe Degețel? -plomit pe Degețel kokie ♡ 𓂸𝐅...
35.5K 1.5K 41
Tristețea e înțeleaptă, când vine e pentru că are să-ți dea un mesaj important, și nu pleacă până când nu e ascultată și până când nu faci ceva în l...
7.3K 307 32
Derek și Mellisa sunt doi adolescenți din lumi complet diferite. Când aceștia se întâlnesc universul lor o ia razna.
17.6K 1.2K 40
Povestea unei obsesii bolnave pentru tine. Unde Jungkook,regele mafiei întregii lumi, fără mama, fără tată, se îndrăgostește bolnav de un adolescent.