3)WTF !Ce e cu el? ...

1.1K 37 2
                                    



-Alo , Nick ? Buna sunt David .
-B..bu..buna .
-Scuze ca te deranjez dar pot trece azi pe la tine ?
Cum adica sa treaca pe la mine? Nici nu ne cunoastem prea bine . Suntem in aceiasi clasa din clasa a 5 si asta cred ca e a 2 oara cand vorbim .
-Da ...dar ..de ce ?

-pai ...stiu ca esti bun la chimie si vreu sa te intreb ceva
WTF ! Ce ? Nu inteleg ,nu avem nicio tema .
-aaamm..mda...de ce nu !?
-ok , mersi ! Pe la ora 18 sunt la tine . spune el si imi ichide telefonul.
Dupa ce am terminat discutia cu el o sun pe Zoe :
-Alo , Zoe ?
-Da Nick ?
-Uite , vine unu bun la mine peste 3-4 ore. ...Si..
-Si vrei sa mai stau cu Jess sau sa dorm la ea ?
-Sa dormi la ea ..? Te rog !

-Off , bine . Dar nu-ti face iluzi ca te f*ti cu el din prima .
-Ha Ha , foate amuzand Zoe . Stai la Jess pana tarziu si daca e vin dupa tine cu un taxi .
-Ok, BYEEEE !
Nu mai apuc sa zic nimic ca Zoe inchide .
E ora 16:47 ,am decis sa mai stau la TV si sa mananc ceva . Dupa ceva timp vad ca e 17:28 si decid sa ma duc sa fac un dus rapid si sa ma imbrac in ceva mai ok .
Am stat in dus ceva timp si decid sa ies , imi iau un prosop in jurul taliei si ma indrept spre camera . Ma uit la ceasul de pe perete si vad ca e 17:47 , intru in camera si se aude soneria. Ma duc sa va cine este . Cand ma uit pe vizor il vad pe David cum sta cu o pita in mana ...nu stiam ce sa fac , acesta mai apasa inca o data pe sonerie, cea ce ma facut sa tresar putin .Pana la urma deschid usa .
-Buna ! zice David cu un zambet dragut
-Bu...Buna ! zi eu putin timid
-Scuze ca am venit mai devreme , vad ca erai sub dus ! spune el in timp ce se uita la mult mine prea atent .
-Nu..face ni..nimic ! spun eu rusinat si o iau la fuga spre camera sa ma imbrac .
Dupa ce intru in camera ma gandeam cat de bun e David si ma trantesc in pat . Dupa 5 sec ma ridic si imi pun o pereche de boxeri pe mine , un tricou galben si o pereche de pantaloni de trening negru si ies grabit in sufragerie . Acolo il vad pe David cum sta pe telefon si ma pun langa el pe canapea (bineinteles ca la o distanta maricica ).
-Deci ..cu ..cu ce vrei sa te ajut eu ?
-Pai ..faza cu chimia era o scuza sa vin aici .
WHAT? O SCUZA ? Oare de ce a venit ?
-aaamm..deci de ce ai venit ?
-Uite , chestia e ca...stiu ca nu prea am vorbit cu tine toti anii astia ..dar te tot cautam cu privirea . Nu stiu daca observai dar ...din clasa a 10 am inceput sa ma tot uit la tine ..sa ..nu stiu ..
-Nu inteleg ?...zic eu confuz si putin rusinat
-Nick...nu sunt gay ..cred ...dar cred ca te plac ! spune el si da sa ma sarute
In acel moment am ramas paralizat ...sa am simtit o mica presiune pe buzele mele . Buzele lui aproape le devorau pe ale mele ...si nici nu imi dau seama si ii raspund la sarut . Acesta a intrerupt sarutul din cauza nevoii de aer . Ne uitam confuzi unu la altu fara a scoate niciun sunet . Dupa cateva minute el rupe tacere .
-Scuze . ...Scuze . nu am vrut ..de fapt am vrut ..dar am vrut sa ma abtin . Scuze . Chiar imi pare rau . spune el dand sa se ridice de pe canapea .
Il prind de maneca incercand sa il calmez si ii zic :

-Nu e nimic , David .
Acesta ma cuprinde intr-o imbratisare stransa iar eu ii raspund la ea. Dupa ceva timp m–am gandit sa ne uitam la un film , l-am intrebat daca vrea si la ce film sa ne uitam .
-Zic sa ne uitam la "The sex of the angel". zice cu un zmbet pervers
Am acceptat si am cautat filmul . In timpul filului acesta imi pune mana dupa gat iar eu devin rosu la fata . La un moment dat vine o scena mai erotica in film ..iar eu ma fac iar rosu la fata si intorc putin privirea la David si imi zice :
-Tu crezi ca ..ca eu sunt ca Rai ?
-Nu stiu. Probabil ca da ..
-Sunt un ciudat .spune lasand capul in jos
-Sa fi gay nu e ciudat . Daca lumea te crede asa ..asta e parerea lor . Ce conteaza e ca tu sa fii impacat cu asta si sa fii fericit . spun putin revoltat
-Wow . Tu ...tu ce esti ?

-Sunt un om. zic razand putin
-Ma referam daca esti gay sau normal .
-Persoanele gay sunt normale ,cum sunt toate .
-Pff.Ocolesti intrebarea ,raspunde . spune el putin enervat
-Sunt gay . spun fara nicio jena .
Acesta ma priveste pervers , imi cuprinde talia cu mainile si ma saruta flamand . Eu tot rosu la fata ii raspun fara sa imi dau seama . Acesta ma mangaie pe spate cu o mana iar cu alta imi strange paru si ma face sa tremor tot .

Ne retragem putin din sarut din cauza nevoi de aer...ne uitam unu la altu si continuam. Acesta ma pune peste el si imi da tricoul jos , eu rusinat nu stiam ce sa fac iar pana la urma David si-a dat singur tricoul . Ma saruta iar si ma trage mai aproape de el ..prin materialul subtire al pantalonilor i se simte erectia uriasa si ma rusinez din nou . Intr-o fractiune de secunda eram sub el . Se retrage din sarut si incepe sa ma ma sarute pe gat tot in jos ..eram excitat ..eram excitat la maxim . David imi saruta abdomenul si se joaca cu limba pe el , observa ca tresar si ma musca putin . David imi da pantalonii jos si raman doar in boxeri . Acesta isi da singur blugi de pe el si se urca pe mine ... era foarte ciudat ..dar si foarte placut . Imi musca lobul urechii si ma saruta pe gat , cu o mana se joaca in parul meu iar cu alta imi maseaza "jucaria". Eram excitat la culmea ..nu stiam ce sa fac si imi parea putin rau ca nu ii pot oferi si eu ceva .
-Esti pregatit ? zice el pervers in timp ce imi lige gatul

-N....n-nu...
-Esti virgin ? spune in timp ce imi freaca "jucaria" prin boxeri.
-D-da. Imi ...imi e fri...frica.
-O sa te doara putin . Promit ca o bag usor si te anunt.
Acesta ma ridica si ma duce camera mea si ma arunca pe pat. Se pune peste mine si ma saruta ...se duce tot mai jos .. pe gat ..pe piept ...pe abdomen ...pe materialul boxerilor. Imi apuca boxeri cu dinti si ii indeparteaza arucandui undeva prin camera .
-O ai mica "viermisor ". rade el pervers si incet.
-Ba nu ! zic eu rusinat
Acesta isi indeparteaza boxeri si incepe sa imi maseje " jucaria" in sus si in jos ..cea ce ma face sa tremur . La un moment se simpte ceva umed pe ea ..era gura lui David ...o luase in gura ...eram excitat ..foarte excitat si din greseala imi dau drumul la el in gura ..acesta ingite .
-Mmm..e dulce . spune apropiinduse de mine pentru a ma saruta .
Ii raspund la sarut , buzele lui erau asa catifelate ,moi ,senzuale si dulci . Ma inoarce cu fata in jos , ma musca de ureche si ma face sa tresar .
-Viermisor ..intru ...stai calm ..nu o sa doara . spune in timp ce ma saruta pe spate.
Intra ..il simt ..a intrat putin...e dureros ..intra mai mult ..si mai mult ...tremur tot...ma face sa tresar cand incepe sa se miste in mine ..e asa de dureros ..dar si placut...dupa 5 minute isi da drumul in mine ...
-AHH ....Da ..David.

Acesta se tranteste langa mine extenuate in pat ..ma pun pe pieptul lui si adorm . Ma trezesc ..vad ca e ora 01:05 David nu mai era langa mine il caut prin toata casa ..nu e ..vad cutia de pizza deschisa ..o felie lipseste iar pe capac scrie "A fost perfect viermisorule ! Ne vedem maine . Noapte buna.!♥ " .

-Chiar a fost perfect ,David !




Sper ca am facut ceva pe placul vostru :)) si imi cer scuze pentru greseli .

Ahh...dragul de tine !Where stories live. Discover now