Smlouva / Niall Horan

By aneta654

25.2K 1.2K 162

"Umím si najít holku " namítl jsem , když mi opět nutily nějakou modelku či co to zas bylo . "Neměl jsi žádno... More

Úvod
2. Kapitola
3. Kapitola
4. Kapitola
5. Kapitola
7. Kapita
8. Kapitola
9. Kapitola
10. Kapitola
11. Kapitola
12.kapitola
13.kapitola
14.kapitola
15.kapitola
16.kapitola
17.kapitola
18.kapitola
19.kapitola
20.kapitola
21.kapitola
22.kapitola
23.kapitola
24.kapitola
25.kapitola
26.kapitola
27.kapitola
28.kapitola
29.kapitola
30.kapitola
31.kapitola
32.kapitola
33.kapitola
34.kapitola
35.kapitola
36.kapitola
37.kapitola
38.kapitola
39.kapitola
40.kapitola
41.kapitola
42.kapitola
43.kapitola
44.kapitola
45.kapitola

6. Kapitola

1.6K 88 7
By aneta654

Utekly dva dny a dnes je den , kdy musím s Ashley opět na rande . Dneska se máme jít někam projít , což snad bude lehké . Minimálně v to doufám .

Upravil jsem se abych nevypadal jako strašidlo a šel se posadit do mého auta . Nastartoval jsem a vyjel z garáže . Zapnul rádio a jel cestou kterou jsem si od minule již pamatoval . Zastavil jsem v květinářství a koupil Ashley podle plánu modré růže . Naschvál jsem je koupil , když jsem měl jistotu , že mě vidí a fotí fanynky . Usmál jsem se a zaplatil částku , která pro mě nebyla vůbec podstatná .

Vyšel jsem z květinářství a ihned ke mě běželo několik holek . Chtěly klasicky podpis , fotku a popovídat si . "Jen si to dám do auta a hned jsem tu " řekl jsem s úsměvem a oni přikývli a pak mě nenápadně fotily . Díkybohu , že jsem si včera uklidil v autě jinak by vyfotily i bordel co v něm mám a nevím zda bych chtěl vidět zrovna fotky , kde je moje auto a bordel v něm .

Po asi tak půl hodině jsem se s nimi se všemi vyfotil , podepsal jsem se jim a dokonce jim i zodpověděl na několik otázek . Poté jsem se jim omluvil , že musím jet a s rozloučením jsem odjel pryč .

Na hodinách jsem zjistil , že mám ještě čas a že nemeškám což pro mě bylo opravdu v tuto chvíli hlavní . Dojel jsem před As dům a vystoupil . Vzal jsem do ruky kytici růží a rozešel se ke dveřím . Zazvonil jsem na ně a As mi automaticky otevřela . Podal jsem jí kytici a od pohledu byla šťastná .

"Ni to jsi nemusel " usmála se a políbila mě , já si jí za boky přitáhl více k sobě a prohloubil polibek . A ano nedělaly jsme to jen tak . Okolo nás byli nenápadný paparazzi , kteří si myslely že jsou děsně nenápadný .

"Nemusel ale chtěl jsem . Jinak jdeme na tu procházku ?" Zeptal jsem se s úsměvem .

"Jo jistě jen nevadilo by ti když by s námi šla moje tříletá sestra ? " zeptala se trošku nervózně . Oba moc dobře víme , že to nebylo v plánu a že nás manažeři asi moc nepochválí .

"Ne , nevadí " usmál jsem se a ona přikývla . Najednou vyběhla z toho domu malá holčička a byla dost energická .

"Kéž bych měl pokaždé celý den tolik energie jako ona " zasmál jsem se směrem k Ashley a ona na souhlas přikývla .

"To mi povídej vždycky jí tu energii závidím " usmála se .

"No takže můžeme jít ?" Usmál jsem se a ona přikývla a zamknula dveře . Chytil jsem jí za ruku a políbil jí . Doufal jsem , že všechno vypadá realisticky protože jinak by to byl prúšvich.

"Kam půjdeme ?" Zeptala se . "Co jít do parku ?" Navrhl jsem . Ona souhlasila a bylo tedy rozhodnuto .

Celou procházku nás sledovaly paparazzi , kteří sledovaly každý náš krok . Upřímně to nebylo vůbec příjemné , ale co se dalo dělat že ? Upřímně nic .

Také za mnou přišlo dost fanynek , které se semnou chtěli vyfotit , podpis a tak prostě klasika . S úsměvem jsem jim vyhověl a ony byly šťastné . Někteří mě a Ashley popřály ke vztahu a některé dělaly , že jí raději nevidí . Bylo mi to v celku jedno přeci jen Ash není moje opravdová přítelkyně jak si ostatní myslí.

"Tak se mějte hezky " usmàl jsem se na ty dvě , když jsem je dovedl zpět k nim domů. "Děkujeme ty také " uculila se Ash a spojila naše rty . Začaly jsme se líbat a ta malá řekla jen 'fuj ' a utekla pryč .

"Tak ahoj " usmál jsem se a odešel pryč . Sedl jsem si do mého auta a raději odjel pryč .

Continue Reading

You'll Also Like

83.1K 2K 35
Co se stane, když se mladá, šestnáctiletá slečna dostane do spárů svého nového otce Zayna Malika?? Co bude dělat, když to mezi adoptivníma rodičema z...
124K 7.9K 23
Noelle, obyčejná dívka s neobyčejným talentem. Vtrhla do jejich životů jako nezkrotný hurikán a přestože nikdy nechtěla nikomu ublížit, ublížila. Zni...
7.5K 626 33
„Všichni~" příraz, „tě nenávidí, Jimine~" příraz, „Budou tě vždycky~" příraz, „nenávidět~" příraz, „Nikdo tě nebude~" příraz, „nikdy milovat, ty~" př...
92.9K 3.4K 50
Ahoj, jmenuji se Noell a je mi 17.Můj táta zemřel. Nechci se bavit o tom jak, ale už prostě nežije. Většina rodiny mi dává jeho smrt za vinu. Máma i...