On My Mind

By no-thats-my-heart

183 6 0

Robin életének középpontja az iskola és a jövőre koncentrálás volt addig a napig, amíg egy másik személy fel... More

Prológus
1. fejezet
2. fejezet
3. fejezet
5. fejezet

4. fejezet

12 0 0
By no-thats-my-heart

- Na hogy sikerült? - kérdezte Robin, ahogy Kamila bepattant a kocsiba.

- Egész jól. - a lány szótárában ez biztos sikert jelentett.

Ahogy leparkolt a bevásárlóközpontnál és bementek az épületbe, megálltak megbeszélni, melyik boltokba nézzenek be.

- Szerintem szükségünk lesz egy kis sminkre, tekintve, hogy jelenleg a fejed olyan -

- Mint a mosott szar? - folytatta Kam mondatát Robin, értve a célzást, hogy az elmúlt hetekben álmatlan forgolódással és sírással eltöltött (órák) percek nem tettek jót a fiú arcával.

- Úgy is mondhatjuk. - egyezett bele a lány.

- Imádlak. - kezdte Robin - Ennyi erővel az ellenségem is lehetnél. De legalább garantált, hogy az őszinte véleményedet fogod megmondani. - mosolygott rá a fiú.

Kamila csak kiöltötte rá a nyelvét egy fintor kíséretében.

- Hova akarsz elősz-öh. Oh. - folytatta volna a beszélgetést a lány, de megakadt a szeme valakin, ahogy körbenézett az épületben. Robin csak találgatni tudott, mi baja lett barátnőjének, de amint felismerte a különböző színű íriszekben ugyanazt a fájdalmat, ami mostanában a fiú szemét is beárnyékolta, megértette, hogy a plázában tartózkodik Brad McCsallak, *ehem*, Brad McPollock, aki a most vele sétáló szőkével, Hayley Johnson-al lépett félre abban az időben, amikor ő és Kam együtt voltak tavaly ősszel.

- Nem kell beszélned vele, ha idejönnek, hozzá se szólj-

- Csak, reménykedjünk, hogy nem futunk egymásba. - hagyta annyiban a témát a lány, majd határozott lépésekkel elindult a ruhaüzletek irányába és egy tettetett mosollyal hátrafordult a kétkedő barátjához. - Gyere, ma este még szíveket kell hódítanod!

Robin tudta jól, hogy Kamila nincs jól Brad miatt. Nem mintha amiatt az utolsó mocsokért fájna a szíve, hanem amiatt, amit azután tett, hogy kiderült, hogy megcsalta. A haverjainak köszönhetően az egész helyzetet sikerült az ellenkezőjére fordítania, és úgy tett, mintha a lány törte volna össze az ő szívét. Még most is vannak az iskolában, akik úgy hiszik, a kamu sztori történt igazából és nem kimondottan szépen nézegették Kam-et a folyosókon. A lakótársai igyekezték jobb kedvre deríteni és látszólag úgy néz ki, Kam jobban érzi magát. De ez a lánynak azóta is fáj.

- Nézd! Ide mindig is be akartam nézni, szerezzünk itt neked valamit! - rángatta be egy üzletbe Robint Kam.

Ahogy a fiú szeme befogadta a neoncsövek fényét, kissé frusztráltan nézett körbe. A nagy helyiségben nyüzsögtek a divatosabbnál divatosabb fiatalok, karjaikon nem volt olyan ruhadarab, amely ne lett volna elszakadva vagy valami csillogóssal ellátva. A hangszórókból dübörgő zene keveredett egy nightclub és egy punk-koncert stílusával. A falakon lógó ruhákon a fiú eltűnődött, hogy vajon nem közszemérem sértés-e egy ilyen felső hordásával a testrészeidet ennyire megmutatni.

Persze, semmi baja nem volt Robinnak a divattal, maga is követte azt, csak inkább a túlméretezett pulcsik és hipszter-kalapok világát tekintette az övének.

- B-biztos, hogy jó helyre rángattál be minket? - tétovázott a fiú.

- Gyere csak! - fogta kézen Robint, majd suhantak is az üzlet belsejébe.

Amíg a lány ruhákat aggatott a karjára, a szőke egyre jobban kezdte élvezni ezt a helyet. Az öltözékek annyira a komfortzónáján kívüliek voltak, hogy kíváncsivá tették a fiú képzeletét, hogyan állnának rajta. Mit gondolnának róla a többiek. Mennyivel merészebb és bevállalósabb embernek nézhetik az utcán, mint amilyen most. A múlt fájt, azóta sem volt a fiúnak sok önbizalma, de a sebek lassan begyógyultak és a semmiből jött bátorság-lökete fura érzéssel fogta el.

- Menj az egyik fülkébe és próbáld fel így ezeket! - adott neki pár ruhát barátnője, majd belökte az egyik próbafülkébe.

Lassan vette át a kapott ruhákat Robin. Az első körben Kam egy bőrdzsekit, fehér pólót és szakadt farmert adott, piros, fénylő lovaglóbakanccsal. Kilépett, hogy találkozzon Kamila csalódott tekintetével.

- Túl aranyos pofid van a szemüveggel.

- A szemüvegem nem megy sehova, nem látok nélküle semmit!

- Jó, rendben. Ez túl rosszfiús neked - dünnyögött magában Kam - próbáljunk valami kevésbé régimódi-rock-n'-roll-pasisat. Tessék. - adta az új cuccokat.

Pár sikertelen ruhapróba után heves tagadással az arcán lépett ki a függöny mögül a következő "öltözékével". - Na ezt nem!

A felsője gyakorlatilag egy halászháló volt, totálisan átlátszódott az egész felsőteste.

- Én nem vagyok ehhez sem eléggé kigyúrva, sem érzelmileg készen, hogy egy ilyen "pólóval" járjak utcán!

- Jó, rendben. Csak tudni akartam, hogy néznél ki benne. - nevetett fel Kamila, miközben egy tetovált lány haladt el mellette. Farmerja lyukai azt a benyomást keltették, hogy ebben a nadrágban szerencsétlen biciklis baleset érte, de szentimentalizmusa nagyobb volt annál, hogy kidobja a szerencsétlen anyagdarabot. Alatta fekete neccharisnyát viselt.

- Ezaz! Ez kell nekünk! - csettintett egyet Kamila, ahogy ő is meglátta az arra járkáló lányt. - Mindjárt jövök!

Robin kezdeti lelkesedése kezdett alábbhagyni. Akármennyire menőn néztek ki a ruhák a vállfákon, rajta eléggé érdekesen álltak. Ennyit alternatív-Szösziről.

Pár perc múlva Kamila visszatért valami... valamivel.

- Hogy én mekkora barom voltam! Eddig csak hosszú gatyákat aggattam rád, pedig igazán formás lábaid vannak, amiket ma este szépen megmutogatsz a fiúknak! - nyomott a fiú kezébe egy pár sortot, egy feszes, fekete has(???!!!)pólót és egy piros virágmintás inget. - Ó, ezt majdnem elfelejtettem. - mondta még, azzal a kezembe nyomta az előbbi lányon látott neccharisnya pontos mását.

- Oh wow. Ezt biztos-

- Ühüm.

- Rajtam- Ezt-

- Vedd már fel!

- A harisnyákat ki lehet egyáltalán venni vásárlás előtt a csomagból?

- Hidd el, nem fog senkit sem érdekelni. Na, nyomás öltözni!

Kamila bizakodó arckifejezése belé öntött egy kis erőt a további kotorászáshoz a ruhák közt. Magára ügyködte a harisnyát, amit egészen a derekáig húzott fel. A szakadt sort felvétele után a póló következett, amelynek vége pont a harisnyáig tartott, így (viszonylag) feszes hasát szinte szabadon hagyta. Ezután magára vette a bő inget, amely kissé eltakarta alakját, Robin megkönnyebbülésére. Nem tudta, Kam hogyan tervezte az ing szerepét az összképben, ezért egyelőre nem gombolt be egyetlen gombot sem. Eddig nem nézett bele a tükörbe, de most, amikor felpillantott, egy új ember nézett fel rá. A ruhák csak előnyös helyeken mutatták a bőrét és még viszonylag kényelmesen is érezte magát bennük az előzőekhez képest. A hátsó tükörben meglátta, hogy az inge fekete hátulján nagy, fehér betűkkel egy felirat áll és elnevette magát. "Later Bitch!"

Ahogy meglátta a tükörben az új, szinte szexisen mosolygó Robint, a fiú meghökkent. Ha most érzem magam vonzónak, Connor mégis hogy a fenébe vett észre, mielőtt összejöttünk? Gondolkozott el, majd válaszolt a saját kérdésére. Piás voltál és elengedted magad egyszer az életben, te buta.

- Kijössz még ma? - hallatszott Kam hangja odakintről.

- Várj, csak felveszem a csukámat. - mondta gyorsan Robin, majd így tett és elhúzta a függönyt.

- Szöszi! - tátotta el a száját a lány - Eszméletlenül nézel ki. Várj, - szaladt el, s visszajött egy sima, fekete chokerrel - Ezt még próbáld fel hozzá. - mondta, majd a fiú nyakára csatolta a kiegészítőt.

- Nyakörvet adsz rám? Ilyet nem a csajok szoktak hordani?

- Nyugi, rengeteg keleti férfi híresség is hord ilyet. - mondta, majd a tükörhöz állította az új-Robint. - Hogy tetszik? Nekem állatira bejön. Ha Connor lennék, helyben letepernélek.

A fiú újra végignézett magán. A "nyakörv" is úgy-ahogy bejött neki.

- Kicsit - nagyon - ribis, de erre az egy estére elfogadható. - dünnyögte.

- Elfogadható?! Szöszi, ilyen dögösnek még életemben nem láttalak!

- Talán mert nem is volt rá igényem, hogy így kinézzek?

- Ne hisztizz, inkább vedd le magadról ezeket, hogy megvehessük. - lépett ki a lány a fülkéből és behúzta a függönyt - Siess!

A lila hajú eladó a pultnál csendben pakolta be a cuccokat a szatyorba. Robin még mindig nem tudta elhinni, hogy azokban kell ma este megjelennie Allisonék házában. A gondolatra valami izgató járta át a testét. Az emberek ma nem azzal a Szöszivel fognak találkozni, aki félig-meddig félénken táncolgatott kizárólag a lakótársaival és csak egy kis alkohol segített a feloldódásában, ó nem.

Miután vettek pár olyan sminkcuccot, ami a két lány lakótársának készletéből nem illett volna Robin bőrszínéhez, elmentek a bevásárlóközpont éttermei felé, hogy ebédet vigyenek haza maguknak és a többieknek is. Egy hívás keretében begyűjtötték Lea és Will rendelését, majd a kajás és ruhás szatyrokkal megindultak a parkoló felé.

Hazaérve a megszokott Samuels-környezet fogadta őket; a hangszóróból Scorpions szólt, Lea halkan énekelte a szöveget, miközben azzal próbálta hasznosítani magát, hogy felmosta a nappali padlóját.

- Take me to the magic of the moment on a glory night...

Will a folyosó végén állt a falnak támaszkodva és csendben figyelte, ahogy a kék hajú lány a felmosóronggyal táncol és nem veszi észre, hogy valaki nézi. Robin mintha mást is észrevett volna a fiú mosolygásában, mint baráti szeretetet.

A pillanat megtört, ahogy mindketten meghallották az ajtó csapódását és feléjük fordultak.

- Szöszi! Kam! Sziasztok! - kiáltotta meglepettségében Azalea, majd észrevette Willt is és elpirult - Will! Te ... azt hittem a szobádban vagy és... gitározol vagy zongorázol.. vagy valami.

- Ó, nem - a fiú arca is színt váltott - Én, kint vagyok egy ideje.

- Mióta álltál ott..? - kérdezte félénken a konyhapulthoz hátráló Willt.

- Hoztunk kaját! Juhé! - emelte fel Kam az ételes zacskókat a kínos pillanat megszakítása érdekében.

- Ezaz, már majdnem éhen haltam! - szaladt oda Will és kikapta a kezéből a csomagokat, hogy tányérokra rakja a tartalmukat.

Mikor már mindannyian a bárpultnál ettek, Lea megkérdezte, mi jót vásároltak a plázában.

- Ó, még a jónál is jobbat szereztünk be a mi drága szívtiprónknak! - nézett jelentőségteljesen barátnőjére Kamila - Majd ha készülődtök, meglátod! Csak mivel én elmegyek kb. egy óra múlva, megtennéd, hogy besminkeled Szöszi fejét valami dögösre? Kifejezetten feldobná a már így is oltári kinézetét.

- Csak tüntesd el a karikáimat, kérlek. - tette hozzá Robin.

- Meglátom, mit tehetek. - mosolygott Lea - Egyre kíváncsibb vagyok erre a ruhára.

Csendben ettünk tovább, miközben Robin felkészítette magát arra, hogy bizony még a buli előtt, Leáéknak kell bemutatnia új énjét.

Sziasztok! A következő fejezetben fog -végre- megtörténni Allisonék házibulija, ahol érdekes dolgok fognak történni. :) Hamarosan jön a folytatás!







Continue Reading

You'll Also Like

51.3K 3.7K 91
Jeon Jungkook egy 22 éves bébiszitter, aki remekül végzi a dolgát. Egy nap viszont kap egy egy hónapos munkát, ami eddigi legnehezebb feladata lesz. ...
2.8K 111 22
Milyen egy új iskolába belépni, úgyhogy előtte több fontos ember is magadra hagyott? Vagy milyen már az első nap barátokat találni, akikhez nem akars...
57.8K 1.5K 44
- Mi van ha én nem csak a barátod akarok lenni? - Mi? - nem tudtam mást kinyögni, ugyanis annyira meglepett, hogy a szívem leállt egy pillanatra. ...
377K 22.9K 177
"- Mint ha mindig kérnénk egy kis időt az élettől, vagy egymástól, hogy csak egy pillanat, most már tényleg elengedhetjük egymást, csak ezt még hagyj...